JIF GÅ FOTBALL STARTER TRENINGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Sep 2024


JIF GÅFOTBALL inviterte til første samling på klubbhuset mandag 2.  sept. Dette for å se om interessen og grunnlaget er der for å kunne starte opp JIF GÅFOTBALL. Det møtte 8 stk. på første samling. Ytterligere 5 har sagt de er interessert, men ikke kunne møte på første samling. Vi ser frem til å bygge en aktiv og inkluderende gruppe for alle som ønsker å delta i Gåfotball. Dette er en flott mulighet til å møtes, knytte vennskap og holde seg i form på en morsom måte!  Det er ingen forutsetning at du har spilt fotball fra før. Det er ingen øvre aldersgrense. ER du fra 50 år og oppover er du velkommen.

 Fotballklubben Flint har holdt på med Gåfotball i 3 år. Primus motor for Gåfotballen i Flint er Kjell Einar Hamnes som holdt et engasjert foredrag om hva Gå fotballen er. Det går både ift hvordan den er organisert og betydningen den har for både fysisk og sosial helse.

Kjell Einar Hamnes

Ta med deg noen du kjenner og møte opp til første trening på kunstgresset tirsdag 10. sept. kl. 1600. Det er åpent for alle. Du bør ha kunstgresssko/fotballsko og treningsdress.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS