VESTFOSSEN FAVORITT TIL Å VINNE 4. DIV 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Apr 2022

Coolbets har Vestfossen som favoritt til å vinne 4. div. 2022 i Buskerud. Med Modum på 2. plass, Åssiden 3 og Åskollen på 4. plass. JIF er tippet  6. plass på tabellen.

Norskfotball.com ved lars Tjærnås har Åskollen som favoritt. Deretter kommer Vestfossen, Drammen og Åssiden. Hva med JIF? 

 Tjærnås tipper JIF på 9. plass. Dette skriver han:

9. Jevnaker

Coolbets vinnerodds: 15.00

En klubb med mye historie, men det begynner å føles lenge ut siden de var å regne med på nivå to og tre. Har hatt mer enn nok med å gjøre en grei figur i 4.divisjon de siste sesongene. Noen stygge resultater gjennom vinterens treningskamper.

10.plass i fjor. Noen spillere med fortid i Gran og Hønefoss som har bidratt til å heve laget da. Blant annet var Kujtim Ismajli tilbake på banen med 8 mål. Parris Mason er et mulig utropstegn. Spilt barnefotball i Arsenal, kom egentlig til Hønefoss i 2019, men har slitt veldig med skader. Rakk to kamper i fjor. Er han skadefri bør han heve dette laget stort. Rutinerte Fredrik Eriksen også med videre.

For gode til nedrykk, men skal få slite med å hevde seg?Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) Alle jenter på Jevnaker i alderen 5-12 år møt opp til en herlig lørdag på stadion. (2) Vis alle RSS