Kategori

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2022En stor takk til alle som har stilt opp for JIF fotballen i løpet av 2022. 

Vi har mange i JIF som bidrar så vi kan opprettholde den store aktiviteten vår. Mange gjør en fabelaktig jobb for barn og ungdom i bygda. Det er ingen selvfølge. Men vi trenger enda flere til å bidra. Det har vært stor oppmerksomhet og fokus på "Alle skal med".  Nå er det også stor fokus på at det er like viktig at "Alle må bidra". Jo flere som bidrar med litt, desto mindre jobb på hver.

 Takk til deg som trener, lagleder, dugnadsansvarlig eller andre oppgaver i og rundt laget. Takk til alle i styret og Utvalgene. Takk til JIF BUDBILER med deres bidrag. Uten alle dere som bidrar til klubbens beste og sørger for å legge til rette for barn og ungdom i bygda  hadde aktiviteten stoppet opp. JIF håper dere er med i 2023 også.  Vi retter også en stor takk til våre samarbeidspartnere og ikke minst til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal som gjør at vi kan få gjennomført nødvendig vedlikehold og oppdatering av vårt anlegg på stadion. 

Vi har gjennomført mange tiltak i løpet av 2022 og lover å følge opp enda flere i 2023. Vi har mange tiltak vi gjerne skulle ha gjort noe med, som påbygg til dagens klubbhus med  bl.a. flere garderober.  Kapasiteten er sprengt på kunstgresset og vi skulle gjerne ha bygd ny innendørs hall så vi kunne økt aktiviteten ytterligere.  Det satte adm. og politikere i Jevnaker kommune en stopper for. 

Vi fra JIF Fotball ønsker dere alle en god jul og riktig godt nytt år..JIF BUDBILER PÅ VEI TIL BERGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2022


JIF BUDBILER er stadig på farten og nye oppdrag. Idag har turen gått fra Jevnaker kl. 0600 med kjøring over Hardangervidda og snart fremme for varelevering i Bergen. Yngve rapporterer om nydelig vær og fantastisk naturopplevelse.  Vi takker Sateba AS, Hensmoen for oppdraget og leveranser til Bybanen i Bergen.JIF FOTBALL FÅR STOR OPPMERKSOMHET I MEDIA.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Des 2022


JIF Fotball og ansettelse av Bengt Eriksen som trener foran 2023 sesongen har fått mye oppmerksomhet fra media den siste tiden. Det at Bengt har valgt å trene Jevnaker (som far Leif gjorde på 70 tallet) er klubben stolt over.  Viser bare noen av utklippene og oppmerksomheten dette har fått både i rikspresse og lokalpresse landet rundt. Kanskje det er dette som skal til for å løfte klubben, både i bredde og topp ? Vi går spennende tider i møte i det å bygge klubb videre utfra et allerede godt utgangspunkt.  Det merkes allerede "i gangene" at det skjer noe i klubben  om dagen. Vi trenger engasjement og flere personer som kan bidra til å løfte klubben. Flere er allerede på vei inn for å bidra så nå er det bare til å glede seg til fortsettelsen.UTSTYR TIL E-SPORT SENTERET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Des 2022

Det jobbes stadig med å utbedre tilbudet til vår E-sport satsing. Da det er begrenset med plass i selve E-sport senteret, benytter vi nå også "storsalen" i 2. etg. Dette gjør at muligheten til at flere kan delta samtidig. Link mellom E-sportsenteret og storsalen via skjerm og det vil kunne brukes Xboks og Nintendo Switch. Takket være tildelinger fra bl. Amediastiftelsen har vi kunnet gå til innkjøp av nødvendig utstyr for å få dette til. Tusen Takk.TRENINGSKAMPER FOR A-LAGET ER AVTALT I VINTER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Des 2022


Det jobbes på høygir med å planlegge sesongen 2023. Sportslig leder i klubben, Bjørn Opdahl melder om høy aktivitet om dagen. Mye er på plass, både på trener og spillersiden.  Følg med på presentasjon av spillere fremover på hjemmesiden vår. Vi vil også presentere våre trenere fremover. Følg med følg med... A-laget treningskamper i vinter er fastlagt:

 Det er avtalt 6. treningskamper i vinter for A-laget.

JIF- Hallingdal lør 28 Jan kl 13. 
Jif- Reinsvoll lør 11 feb kl 13
Blaker-JIF LSK Hallen ons 22 feb kl 19. 
Jif- Modum søndag 12 mars kl 16.
JIF-Holeværingen 22 mars. Kl 20
Jif - Valdres lør 1 april kl 13.00MARKUS ØVERBY SIGNERT FOR JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Des 2022


Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Markus Øverby om en ny kontrakt 2023. Spillere som Markus er viktig for klubben, som en del av den langsiktige strategien å knytte til seg de beste unge spillerne i distriktet.

Hyggelig kar, ambisiøs og treningsvillig er kvaliteter vi ønsker i JIF. Dette har Markus i tillegg til kvalitetene vi kjenner til fra banen og derfor meget gledelig å se han videre i JIF drakta.» sier sportslig leder Opdahl til jif.no.

«Føles veldig bra å endelig være klar for et nytt år med JIF! Jeg trives veldig godt her, og ser veldig frem til ny sesong. I 2023.» sier Øverby.
Zainab og Emma Oline med på sonelag Ringerike

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Des 2022

Zainab Noorzai og Emma Oline Fjellbirkeland Rørvik  har begge blitt med på sonelaget til Ringerike i høst og denne lørdagen deltok de begge på soneturnering hvor de møtte Nedre Buskerud 1 og Nedre Buskerud 2. sammen med de fleste andre var dette deres første møte med 11er fotball. Ringerike vant henholdsvis 1-0 og 2-0, hvor Zainab scorte et mål. Jentene representerte Jevnaker på en god måte.Mikkel har signert ut 2023 sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Des 2022


Mikkel har signert ut 2023 sesongen.

Mikkel Opdahl(17) har spilt i klubben siden han var 5 år. Han har vært innom alle alderstrinn helt opp til senior. Mikkel fikk med seg 17 kamper i 4 divisjon i 2022 sesongen.

Det er viktig for klubben og for laget at slike unge JIF-gutter står frem og viser at det lønner seg med hardt arbeid over tid. Vi er helt avhengig som klubb av å få frem spillere som har gått gradene i JIF.

Veldig fornøyd med å fortsette i JIF drakta, kan ikke vente med at sesongen starter.

sier Mikkel Opdahl.

 
Oliver Lafton signert videre for JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Des 2022

Den talentfulle 17-åringen spiller i rødt også i 2023.

Oliver Lafton signerte sin første kontrakt med Jevnaker IF sommeren 2022, og har siden vært en fast del av A-laget vårt. 

- Jeg har vært en fast del av A-laget nå i et halvt år, og det å få muligheten til å forlenge avtalen ut 2023 er stort for meg. Jeg ser frem til fortsettelsen, sier unggutten. 

Vi gleder oss til å følge Oliver i årene fremover.VERV EN DOMMER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Des 2022

Verv minimum en dommer per klubb

Vi utfordrer derfor alle klubber til å verve en rekrutteringsdommer til kurs før sesongen, for et felles krafttak er løsningen på utfordringen.

 

Ingen dommer, ingen kamp. Tallet på rekrutteringsdommere er synkende. Vi utfordrer derfor alle klubber til å verve en rekrutteringsdommer til kurs før sesongen, for et felles krafttak er løsningen på utfordringen!

Etter endt fotballsesong står nå utdanningssesongen for døren. I den forbindelse lanserer NFF nå en egen dommerkampanje. Årsaken er enkel. Tallet på dommere er synkende, og vi har nødt til å snu trenden. Står vi uten dommere får vi heller ikke gjennomført kamper. Så enkelt er det.

Vi ber derfor samtlige klubber mobilisere i og rundt egen klubb. Vi trenger påfyll av dommere. Vi trenger å øke antallet som tar rekrutteringsdommerkurs. Vi må hjelpe hverandre med å snu trenden.

Om hver klubb verver minimum en gutt, mann, jente eller kvinne til rekrutteringsdommerkurset, så har vi faktisk klart det!

Hvem kan ta rekrutteringsdommerkurset? Interesse for fotball er åpenbart en klar fordel. Utover det kan du være ung eller godt voksen, mann eller kvinne, trener eller spiller med mer. Kanskje dere har en seniorspiller som kunne tenke seg å prøve dommerrollen?

Hvorfor bli dommer? Du blir en viktig del av fotballfamilien, du får personlig utvikling og ledererfaring, du tjener penger, og du får være i fysisk aktivitet.

Mange kretser går i gang med rekrutteringsdommerkurs allerede i januar. Her finner dere kontaktskjema hvor interessen for å ta dommerkurs kan meldes inn.

Ta kampens viktigste avgjørelser - bli dommer

NFF hjelper deg/dere videre med kontakt til din lokale fotballkrets. Dommeransvarlig i klubb kan naturligvis også ta direkte kontakt med dommerkonsulent eller Fagansvarlig Dommerutvikling i krets.

La oss sammen sørge for at vi har nok dommere til alle kampene som skal spilles i sesongen 2023, slik at vi får gode og trygge rammer for både barn og voksne!

Har du spørsmål: Ta kontakt med JIF Fotball sin dommeransvarlig: Svein Erik Johnsen: tlf. 90750482 eller mail: svein.erik.johnsen@ngn.noNARRI HAR SIGNERT FOR JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Des 2022

Narri har signert for JIF

Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Narongdet Raksanoi Solbakken om en 2 års kontrakt. Spillere som Narri er viktig for klubben, som en del av den langsiktige strategien. Vi trenger noen erfarne kvalitetsspillere som kan være mesterlærere for våre unge talenter. Narri kommer fra HBK,  og vi håper han kan ta med seg litt av det som kreves på høyere nivå inn i vår unge spillergruppe.

“Jeg har veldig lyst til å være med på reisen videre og håper at jeg kan være en viktig bidragsyter til at JIF tar ytterligere steg og kommer opp der de hører hjemme” sier Narongdet.

 

Vi gleder oss til 2023…
Phiphat Blystad har signert for 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Des 2022

Phiphat Blystad har signert for 2023

Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Phiphat(Pip) om ny kontrakt. Spillere som Pip er viktig for klubben, som en del av den langsiktige strategien, og både beholde å utvikle lokale gutter inn mot vårt A-lag. Pip har tatt store steg i årets sesong og vi er helt sikre på at han skal ta nye steg i 2023 sammen med JIF i 4 div.

JIF ønsker lykke til i 2023
BENGT ERIKSEN NY JIF TRENER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Des 2022

Tidligere Eliteserie-trener og mangeårig fotballekspert Bengt Eriksen (57) blir ny trener

for Jevnaker IFs A-lag i 4.divisjon.

Bak den første luka i adventskalenderen skjuler det seg en skikkelig godbit til alle med et hjerte som

banker for Jevnaker-fotballen. I går kveld signerte Bengt Eriksen avtalen som gjør han til ny JIF-trener.

Sportslig leder Bjørn Opdahl mener klubben har gjort et varp.

– Vi har jobbet en tid med å få på plass ny hovedtrener for A-laget vårt. Nå er vi både glade og ikke så

lite stolte over at en profil som Bengt Eriksen har takket ja til jobben. Med han får vi en trener som hele

livet har levd og åndet for fotball. Han er en klubbygger, motivator og pedagog som vi tror vil løfte hele

bygda, sier Opdahl.  

Og selv om Eriksen er født og oppvokst i Oslo, strekker hans forhold til Jevnaker seg nesten 50 år

tilbake. Han følger nemlig nå i fotsporene til faren Leif, som trente JIF i to sesonger på 1970-tallet.

– Jeg skal innrømme at jeg er bittelitt nostalgiker og at nettopp denne klubben betyr noe ekstra.

Tidligere har jeg trent Skeid, som faren min også trente i sin tid. Nå gjentar det seg på Jevnaker. Jeg

har mange gode minner fra de to sesongene da jeg løp rundt som gutt på Jevnaker stadion. Ikke minst

fra 1974-sesongen da JIF slo ut både Strømsgodset og Lyn i cupen, mimrer Eriksen.

Etter mange sesonger som spiller for Vålerenga og Strømmen, ble Eriksen på slutten av 90-tallet

trener for Drøbak/Frogn og senere Skeid. Han ledet sistnevnte til opprykk fra 1. divisjon til Eliteserien i

1998. Mange kjenner også Eriksen fra tv-ruta. I nærmere 20 år har han vært en av landets mest

profilerte fotballeksperter. Eriksen er klar på hva som trigger han mest ved å ta på seg en trenerjobb

igjen.

– Vi skal bli et bedre fotballag og vinne flere kamper, helt klart. Men så skal vi også skape begeistring

og engasjement i bygda. Økt interesse rundt a-laget vil forhåpentligvis også på sikt skape noen

inntekter som kommer aldersbestemte lag til gode. Jeg håper på et skikkelig fotballeventyr på bygda,

sier Eriksen.

Jevnaker IF spilte tre sesonger i 1.divisjon (nivå to) på midten av 1990-tallet. Denne sesongen ble

laget nummer ni i 4. divisjon Buskerud. Ved å hente en fotballprofil som Bengt Eriksen signaliserer nå

klubben at den er villig til å satse for å klatre i divisjonssystemet i årene som kommer.

– Et stort trenernavn som Bengt Eriksen vil gjøre klubben mer attraktiv for gode spillere, i tillegg er han

jo en strålende kommunikator og inspirator som helt sikkert våre samarbeidspartnere også vil få glede

av. Nå skal gode krefter sammen løfte fotballen på Jevnaker, sier Opdahl.

I tillegg til et langt liv i fotballen er Bengt Eriksen utdannet økonom og har jobbet som journalist i

Dagens Næringsliv og spaltist for flere norske medier.

SIMEN SKØIEN OLSEN KLAR FOR NY SESONG I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Nov 2022

Simen Skøien Olsen har signert for 2023

Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Simen om ny kontrakt. Spillere som simen er viktig for klubben, som en del av den langsiktige strategien, og både beholde å utvikle lokale gutter inn mot vårt A-lag. Simen har tatt store steg i årets sesong og vi er helt sikre på at han skal ta nye steg i 2023 sammen med JIF i 4 div.

JIF ønsker lykke til i 2023
SIMEN MALA KLAR FOR NY SESONG I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Nov 2022

Simen Mala har signert for 2023

 

Enda en lokal unggutt har signert for oss ut 2023. Det er denne typen spillere vi skal tiltrekke oss i JIF hvis vi skal lykkes fremover. Unge lokale spillere med veldig gode holdninger og treningsvilje.

 

Simen signerte tidlig og signaliserte at han ønsket å satse videre med et lovende JIF lag i 2023.

 

Vi gleder oss til å følge Simen i 2023.
H(B)ALLEN ER LAGT DØD

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Nov 2022BEKLAGER BARN OG UNGE I JEVNAKER

Vi fikk det ikke til.

Etter beslutningen i kommunestyret om å si nei til Flerbrukshall og nytt garderobebygg (ingen som nevnte noe om det. Kun flerbrukshall) så går våre tanker til alle barna og ungdommene i Jevnaker som går glipp av en investering for fremtida.

En ting skal adm. Og politikerne i Jevnaker ha.  De skal IKKE ha på seg at de ikke er tydelige og skaper falske forhåpninger. De var klare på at det var bare å GLEMME hallprosjekter i overskuelig fremtid. Det skulle ikke skapes falske forhåpninger der i gården.  Fint å kjenne på at initiativet og drømmene er tatt fra oss. (Alltid lært at du ikke skal ta fra barna drømmene sine). Det er ingen vits å prøve å få med Jevnaker kommune på noe spleiselag. Takk for den.

Ja selvsagt skal vi glemme det. Vi som har jobbet med dette prosjektet i over 2 år og lagt ned flere hundre timer med dugnadsarbeid, vet vår besøkelsestid. Det finnes ikke luft igjen i ballen. Ballen er lagt død. Det er ikke luft igjen i pumpa en gang.

Alt er selvsagt begrunnet med økonomi. Prioriteringen er Ungdomsskolen hvor det skal utredes hva som skal gjøres. Det er sikkert noen konsulenter som skal gjøre dette arbeidet. De jobber ikke på dugnad. Ellers er det eldrebølgen og JORS som skal prioriteres.

Ingen er imot disse sakene. Det som da skjer er at disse prosjektene settes opp mot hverandre. Hvordan kan da en ikke lovpålagt flerbrukshall og nye garderober prioriteres fremfor skole og eldreomsorg.? Det vil ALLTID være den tapende parten.

Vi har skjønt tegninga lenge. Vi har hverken fra administrasjonen eller hos politikere fått følelsen av at dette er ønskelig å få til. Vi ville ikke gi opp allikevel da vi fikk så mange positive tilbakemeldinger på prosjektet både fra Idrettskrets og NGT.  I tillegg fikk vi tildelt rekordtilskudd til prosjektet fra Sparebankstiftelsen JLN med 12 mill.. De så virkelig nytten og muligheten til et gigantisk løft for barn og unge på Jevnaker. Med spillemidler bekreftet fra kulturdep., ble det igjen en ca. 15 mill. i utgift på Jevnaker kommune. Det mente vi i prosjektet var en billig utgift for en betydelig investering i nærmere 1000 barn og unge på Jevnaker. Dette ville kommunen ha spart inn ved at kommunen ville bli en mer attraktiv kommune å bosette seg i (Yngre familier ser på barnas fritidstilbud.) og vil bidra til å øke bosettingen av nto. Skattytere = utgift til inntektservervelse.

Jevnaker har i Ungdom og Fritid i prosjektet Kultur for framtida satt opp et stort behov for flere møteplasser for barn og unge og nye aktivitetstilbud i både kommunal og frivillig regi.  Vi i JIF Fotball så for oss mange muligheter med nytt Garderobebygg og ny hall. Dette ville gjøre Jevnaker stadion til en enda større møteplass for alle aldersgrupper.

Som et eks. på hvordan fotballen tar et stort samfunnsansvar og har vi startet opp JIF E-sport. Dette skal være et tilbud til barn og unge i Jevnaker som ønsker seg et fellesskap rundt dette med Gaming. Mange slutter med fotball og idrett i ungdomsårene. Da kan dette være et godt alternativ. Vi har opprettet et Gaming senter på klubbhuset. Sist helg arrangerte vi en Event hvor 40 var påmeldt. Det var bare 10,11 og 12 åringer. Men klubbhuset er allerede for trangt og vi TRENGER STØRRE PLASS.

HVILKEN ROLLE SPILLER IDRETTSANLEGG FOR FYSISK AKTIVITET?

Vista Analyse har i 2022 gjennomført en analyse som viser at: Mangelen på idrettsanlegg er den største begrensningen for deltagelse i fysisk aktivitet blant barn og unge. Studiene viser at gode fysiske aktiviteter som ung fortsetter i voksen alder. Ungdom fra familier med god økonomi og utdanning har mindre frafall. En investering i Idrettsanlegg (ref flerbrukshall) gir 3 ganger tilbake til samfunnet. (15 mill. fra Jevnaker kommune gir 45 mill. tilbake til kommunen) Dette kommer av at brorparten av nytten oppstår som følge av arbeidsgevinster. Økt deltagelse i arbeidslivet, økt arbeidstilbud til de som er i arbeid. Økt produktivitet og mindre sykefravær.

Men dette gir også klare folkehelsegevinster. Jevnaker ligger over landsgjennomsnittet på flere områder når det gjelder helsetilstand. Det gjelder både ift fysiske og psykiske sykdommer. Fedme ligger over landsgjennomsnittet både når det gjelder barn, ungdom og voksne. Jevnaker har også høyere andel av befolkningen som «tilhører» lavinntektsfamilier. Når en vet at deltagelsen fra disse er lavere enn ellers i befolkningen og frafallet er større, er det ekstra viktig å få med disse i aktiviteter og «beholde» de lenger i miljøet.

Det er mange fine ord som står nedskrevet i Jevnaker kommunes planer når det gjelder barn og ungdom. Disse har prioritet og er satsningsområdet i kommunen. I perspektivmeldingen står det at Jevnaker kommune i større grad skal drive forebygging.!!!!!Når en ser på dette i et folkehelseperspektiv/hvilken betydning anlegg har og hvilke prioriteringer kommunen har i sine planer, er det vanskelig å se begrunnelsen for avslaget. «Vi har dessverre ikke råd».

Vi er overbevist om at  «samfunnsregnskapet» i Jevnaker på sikt hadde gått i pluss.  En analyse av selskapet Vista viser at et ungt liv i utenforskap ikke bare gir stort tap for den enkelte, men for hele samfunnet. Det samfunnsmessige tapet ved at en 19 åring står utenfor arbeidslivet frem til 62 år, utgjør 15,9 mill.

FOTBALLENS BEHOV:

Banekapasiteten er sprengt på vinter, høst og vår. De yngste lagene får ikke plass på kunstgressbanen. Hva er alternativet vårt? Begrense antall spillere vi kan ta imot? Si nei til spillere som ønsker å spille for klubben vår? Vente med å tilby aktivitet til sommeren? Vi er «dessverre» i en situasjon hvor mange ønsker å spille fotball hvor bl.a. mange flyktninger etterspør denne aktiviteten. Men selvsagt strekker vi oss langt for å tilby aktivitet og prøver å finne løsninger. Men vi som jobber med dette daglig vet at dette er svært vanskelig.  En fotball hall hadde løst hele problemet vinter, vår og høst.

DETTE HANDLER OM PRIORITERING AV BARN OG UNGE – IKKE DÅRLIG ØKONOMI

I Økonomiplan for Jevnaker kommune 2022-2025 står det at kommunen har noen målsettinger som bl.a.

Mål:   Driftsresultat på 1,75% innen 2025. Årsresultat 2021: 7,6%!!! Eller 45 mill.

Mål: Disp. fondet utgjøre minst 10% av bto. driftsinntekter: Disp. fondet utgjør nå  nærmere 100 mill.  Dvs 16,6%. Betydelig over våre nabokommuner og snittet for landet.

I utgangspunktet har Jevnaker kommune nå kommet i en økonomisk situasjon som er endret fra tidligere og som gjør at HANDLINGSROMMET ER BETYDELIG STØRRE. 

 Ved å bruke 33% av overskuddet  for 2021 fra disp. fondet ville Jevnaker fått en NY FLERBRUKSHALL OG NYTT GARDEROBEBYGG OG KOMMUNEN FULGT OPP SINE EGNE PLANER  MED «FRA ORD TIL HANDLING».
FIN AVSLUTNTING PÅ SESONGEN I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Nov 2022


JIF fotball arrangerte julebord for tillitsvalgte med trenere/lagledere/ utvalg osv i klubbuset fredag kveld med stort oppmøte. Dette er en En liten takk og påskjønnelse til alle de som stiller opp for de ca. 300 barna som spiller fotball gjennom hele året i JIF. Uten alle disse blir det ikke noe tilbud. JIF Fotball kan være stolte av det arbeidet som gjøres i klubben og håper at enda flere stiller opp til neste år. Det ble overrakt blomster til Budbil sjåførene for fabelaktig innsats i 2022. Mange fortjener blomster i klubben. Men Mari som medlemsansvarlig, Cecilie og Per med ansvar for kiosken og Åse som dugnadsansvarlig fikk en spesiell takk i form av blomster for den jobben de har gjort i 2022. En stor takk også til Mai Lis og Mari for bistand til julebordet.CATO HAUGOM SIGNERT UT 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Nov 2022

Cato Haugom har virkelig stått frem for oss over flere år nå og har hatt en flott utvikling i JIF. Cato har vist seg som en glimrende førstekeeper for oss og vi mener en av de aller beste i 4 div. Cato trekkes frem for sine profesjonelle holdninger og væremåte både på og utenfor banen, så derfor er vi veldig glade for at Cato valgte å forlenge sin kontrakt med oss allerede tidlig i høst.

Cato fortsetter da i det vi mener er 4 divisjons særklasse beste keeperteam sammen med Ulrik Berg Rian, Jonas Ødegaard Holmen og keepertrener Morten Bakke.

Vi gleder oss til 2023…INNLEVERING UTSTYR ALLE LAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Nov 2022

Hei ALLE TRENERE OG LAGLEDERE:

Vi har behov for å få inn ALT UTSTYR I KLUBBEN FOR EN STATUS. Det er derfor  viktig at du som trener eller lagleder tar med alt utstyret laget ditt har og AVTALER TIDSPUNKT for levering på klubbhuset:

Tirsdag 29. 11  fra kl. 0700 - 1830.  (NB! Du må avtale tidspunkt for levering med admin@jif.no eller tlf. 41620229.

Alt utstyr som baller, drakter, kjegler, vester, medisinkoffert etc.

NB! Svært viktig at lagleder/trener snakker sammen og avtaler for ditt lag. Hvis ikke du selv kan møte opp, er det fint om du kan avtale med andre som kan levere for deg. Fint om du skriver på en lapp hva laget ditt har av utstyr.

TAKK FOR HJELPEN...Aleksander Bakken Tveter har signert ny kontrakt med JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2022

Vi i Jevnaker IF er storfornøyde med at Aleksander  BakkenTveter blir med oss videre i 2023

Aleksander er en notorisk goalgetter, i 2022 ble det 15 mål på en halv sesong. Det viser at han fortsatt har det, og kommer til å være en garantist for at vi skal kjempe i toppen den kommende sesongen.

Aleksander er også med sin erfaring og kvalitet en viktig bidragsyter inn i en ellers ung spillergruppe. Aleksander vet hva som kreves både på trening og i kamp.

Aleksander nevner selv at med en hel sesong så står rekorden på 34 mål på en sesong i fare.

Vi gleder oss til å følge deg i årets sesong👍⚽️Bendik Svendsbråten tegnet ny kontrakt med JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2022

Sesongen er så vidt ferdig, men jobben inn mot neste sesong i 4 div har vært i gang lenge for sportslig ledelse. Vi vil fremover presentere spillere og trenere som skal være med oss i 2023.

At den første er en rendyrket JIF-spiller var det vel aldri noe tvil om, for Bendik Svendsbråten har signert for ett nytt år i verdens vakreste drakt.

”Vi er veldig fornøyde med at Bendik har signert en ny 1-års kontrakt med JIF. Bendik er en ekte Jevnaker-gutt som har gått gradene fra han var en liten gutt og hele veien opp til a-laget. Det er viktig for oss som klubb og som en tydelig del av strategien å klare og utvikle spillere som tar stegene på vårt øverste nivå.” sier Opdahl til JIF.no.

“Bendik har allerede vært med a-laget i flere år og da primært hatt en rolle som dyp sentral midtbane. Bendik er en viktig og sentral spiller for oss, han representerer kontinuitet og kvalitet” avslutter Opdahl.

Vi er svært glade for å ha blitt enig med Bendik og gleder oss til å følge Bendik i årets sesongen.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

ÅRETS JULEGAVE?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Nov 2022LYSET PÅ KUNSTGRESSET STENGES FRA 16.11.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Nov 2022


Lyset på kunstgressbanen stenges fra og med onsdag 16.11 og holdes stengt til mandag 9.1.

Dette er i en periode hvor aktiviteten for de fleste lagene nå allikevel tar en pause og gjennomføres med bakgrunn i strømsparingstiltak.

Kunstgressbanen vil ikke være stengt og muligheten for å trene i dagslys, på ettermiddagen eller i helgene, vil fortsatt være tilstede.EKTE FOTBALLGLEDE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Nov 2022

Første helg har det deltatt 93 lag på Julecupen. Det er delt ut 650 deltaker premier!!
Stor takk til alle dugnads folkene som har stilt opp! Uten alle de frivillige hadde det ikke blitt noen cup! Og takk til flinke dommere! 
Stor stemning i hele hallen og så mange fotballglade barn! 
Og takk til SpareBank 1 Ringerike Hadeland og Mesterhus/G. Sæthren som har stilt opp begge dager!VIKTIG DEL AV JULECUPEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Nov 2022

Hva er vel cup uten premier? Alle i aldersgruppen 6 år t.o.m. 12 år får premie. 13-16 år får lagspremie. Mesterhus Julecup arrangeres helgen 5.6 nov og 12. og 13. nov. i Jevnaker hallen og 130 lag er påmeldt. Premiene må gjøres klare og mange timer går med til å klistre på logomerker på alle premiene. På bildet ser vi Yngve Harkmark, Arne Mikael Grønvold og Tor Bredesen i full gang med dugnaden.40 PÅMELDT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Okt 2022

Helgens Event  i JIF E-sport har mottatt påmelding fra 40 stk.  5,6 og 7. klassinger i Jevnaker. Det er utrolig gøy at så mange viser interesse for å delta på denne Eventen.  Det blir aktiviteter, både gaming og fysisk aktivitet, bespisning og mye mer som skjer denne dagen.  Det er satt sammen et interessant program som vi håper alle vil like. Alt skjer på klubbhuset/stadionområdet. VELKOMMEN.GRATULERER MED UEFA B - CHRIS!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Okt 2022


JIF Fotball prioriterer å kvalifisere våre trenere bl.a. gjennom å delta på NFF's kurs for trenere. Christian (Chris) Dutton har gjennom sommeren og høsten gjennomført UEFA B lisens programmet til NFF og fikk sitt bevis på gjennomføringen sist helg. Vi gratulerer Chris med UEFA B lisensen og håper klubben får glede og nytte av den nye kompetansen i årene fremover.  Chris kom til klubben i jan 2021 fra England og har denne sesongen bl.a. vært jr. trener, B-lags trener, ass. A-trener og gjennomført fotballskolen. FREDAG 4. NOV har Chris ansvaret for gjennomføringen av JIF Extra. Et tilbud som går til de som ønsker å bli utvikle se som fotballspillere. Det er bare å melde seg på.  Chris vil også takke klubben og sportslig ansvarlig Bjørn for at de har satset på han og "sendt" han på kurs. Chris vil også takke spillerne som bidrar til at han kan utvikle seg som trener.  Vi ønsker Chris lykke til i tiden fremover.

HYGGELIG AVSLUTNING PÅ EN UTFORDRENDE SESONG FOR A-LAGET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Okt 2022

Alle A lagsspillerne og støtteapparat samlet seg til en hyggelig avslutning på en utfordrende sesong. Stemningen var god da vi klarte det vi satte oss som mål før høstsesongen å skaffe nok poeng til å klare oss i 4 div. Spillerne hadde også kåringer av Årets spiller Bendik Svensbråten
Årets mål Fredrik Tvenge
Årets toppscorer Aleksander Bakken Tveter
Årets Ivrige Mikkel Opdahl
Det ble også delt ut premier og en ekstra takk for innsatsen til Rolf Halvorsen (vaktmester/banemannskap) og Aleksander Bakken Andersen (Oppmann/lagleder)MESTERHUS JULECUP 130 LAG PÅMELDT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Okt 2022

130 LAG er påmeldt til MESTERHUS JULECUP 5. OG 6. NOV (aldersgruppen 6-12 år) og 12. og 13. nov. (13. til 16 år).

Anne Hege Dahl, som arr. ansvarlig i JIF,  er meget fornøyd med antall lag som er påmeldt. Det er flest lag fra Hadeland/Ringerike. Men også flere andre lag.  Har du lyst på underholdning i løpet av disse helgene, er det bare å møte opp, enten du er i familie eller bare tilskuer. Her blir det masse glade unger og mye engasjement. Det blir servering fra kiosken og flere aktiviteter. VELKOMMEN TIL MESTERHUS JULECUP I JEVNAKER HALLEN.JIF EXTRA STARTER OPP IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Okt 2022


NB! Viktig at du som trener for laget ditt videresender denne info så raskt som mulig ut til spillerne på laget ditt, enten dere bruker SPOND, FACE ELLER NOE ANNET.

Kontaktperson er Chris Dutton på tlf. 92778594.

PÅMELDINGSFRIST: 2. NOV. TIL: admin@jif.no
KIOSK STENGT FOR SESONGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Okt 2022

Kiosken på stadion er nå stengt for sesongen. Nå er det bare å glede seg til ny sesong i 2023 med kaffe og deilige vafler. Stor takk til alle dere som møter opp og står i kiosken gjennom sesongen. Det betyr mye å kunne ha dette tilbudet både sosialt og økonomisk. En ekstra stor takk til Per og Cecilie som organiserer det hele og har full oversikt. Tusen takk for jobben dere gjør. Som de sier: Nå er det planlegging og innkjøp til Mesterhus Julecup i helgene 5.6/ nov og 12.13/nov. før kiosk sesongen er over for i år.AVSLUTTET HJEMME MED SEIER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Okt 2022

HBK/JIF JENTER 15 vant 3 - 0 over Skiold 2. Dette var siste hjemmekamp og da passet det bra med solid seier.  Mange supportere møtte opp bl.a. fra de yngre jentelagene i JIF. Her ser vi bilde av noen av disse sammen med vinnerlaget.SISTE HJEMMEKAMP FOR HBK/JIF KL. 1900 PÅ STADION I DAG - MØT OPP DA VEL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2022

Årets siste hjemmekamp for samarbeidslaget HBK/JIF jenter 15 kl. 1900 i dag på kunstgresset. Møt opp og støtt laget.Invitasjon Julebord JIF Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2022

Til deg som trener, lagleder, styremedlem, Utvalgsmedlemmer, dugnadsansvarlig, dommeransvarlig og andre inviterte.

Vi setter stor pris på ditt bidrag og engasjement for fotballen i JIF. Du utgjør en forskjell og bidrar til at vi kan opprettholde aktiviteten til våre 300 barn og ungdommer.  Påmelding til : admin@jif.noHAR DU HUSKET Å MELDE DEG PÅ TIL VÅR EVENT ?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Okt 2022

5.6 og 7. klassinger. Husk KICK OFF TORSDAG 20.10 KL. 1800 hvor vi vil informere om hva vi tenker om drift av E-sport senteret vårt fremover. Dette gjelder også for foreldre som ønsker å vite mer om hva gaming er og hva vi kan tilby.

HUSK PÅMELDING TIL VÅR EVNT LØRDAG 5. NOV. KL. 1200-1800 til admin@jif.no med navn og alder.

I første omgang gjelder dette for alderstrinnene 10, 11 og 12 år. Men vi åpner også opp for andre aldersgrupper.  Til nå er det meldt seg på 15 stk så vær tidlig ute med påmeldingen da vi har begrenset med plass. 

ALT FOREGÅR PÅ KLUBBHUSET.OSCAR OG OSKAR BER LAGET DITT MED PÅ KAMP LØRDAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Okt 2022

Legg merke til disse 2 "grunderne" av Legion Jevnaker, JIF Ultra. Nå inviterer de alle lagene i JIF til å møte opp på lørdag 15.10 kl. 1500 for å lage "skikkelig trøkk" som de sier. De utfordrer trenere og lagledere på ALLE LAGENE I KLUBBEN til å få med ALLE SPILLERE TIL KAMPEN PÅ LØRDAG.  STAND er på Vestsiden av kunstgressbanen. Møte opp der er budskapet. Ta utfordringen og støtte opp om dette flotte initiativet fra initiativtagerne til JIF Ultra. NB! Kle deg i rødt og ta med bjeller, trommer og hva du måtte ha tilgjengelig...SKAPER MILJØ OG ENGASJEMENT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Okt 2022

Oscar Lafton og Oskar Bjørklund er primus motor for Legion Jevnaker - JIF ULTRA. Det startet som en ide i 2021 og har økt i omfang den siste tiden. Disse spiller på G16 laget og har som målsetting og skape  liv og røre på A-laget kamper. I alt er det til nå ca. 15-20 G16 spillere som er med i JIF Ultra. Det er svært engasjerte ungdommer som utgjør en forskjell. Siste hjemmekamp mot Eiker Kvik viste hva denne støtten betyr. For klubben er dette et kjempeviktig tiltak som bidrar til miljø og engasjement i klubben. Nå oppfordrer Oskar og Oscar flere lag i JIF til å møte opp på lørdag kl. 1500 til året siste hjemmekamp. De lover skikkelig trøkk med ekstra nivå på røyk. De jobber med ny banner som de håper er klar til lørdag. JIF synes dette tiltaket er så viktig for klubben at de bidrar med økonomisk støtte til JIF Ultra med to bla Oscar i spissen. PS!  Støtt også innsamlingsaksjonen de har satt i gang. Neste lørdag, årets siste kamp, er det buss sammen med A-laget.Salget er i gang. Har du husket å kjøpe?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Okt 2022

JIF Fotball har denne uken dugnad ved å selge Bambusa sokker.  Det rapporteres om ivrige barn og foreldre som selger sokker til nære og bekjente i familier og på arbeidsplasser. Det passer fint som gaver til både bursdager og julegaver. 50% av nto. salget går direkte til laget. Allerede nå er det lag som har etterspurt flere poser med sokker. Det er derfor lurt å være tidlig ute med salget så vi får rask oversikt over evnt. retur som kan distribueres til de mest iherdige selgerne. Takk til deg som ER MED PÅ DUGNADEN OG TAKK TIL DEG SOM KJØPER.NYE NETT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Okt 2022

Klubben har gått til innkjøp av mange nye nett da flere var store hull i. De aller fleste målene har nå fått nye nett. Vi har også noen på "lager". Vi håper de nye nettene blir tatt vare på og IKKE brukt som "klatrevegger". En stor takk til Henning Pedersen som primus motor for å få skiftet ut disse nettene. Samtidig har han også nå   merket banene med A, B osv slik at dette nå kan legges inn kampoppsettet for neste år. Stoor takk til Henning !!!LEGION JEVNAKER - HØRT OM DE?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Okt 2022


Legion Jevnaker JIF Ultra har gjort seg bemerket de siste kampene som skikkelige supportere. Det er utrolig gøy at en gjeng med ungdommer setter i gang dette tiltaket. Vi i JIF setter veldig stor pris på den støtten dere gir vårt A-lag.  Både under kampene men også for oss som klubb som helhet betyr det mye. Dere går foran med engasjement og glød og det vises på kampene. På siste seriekamp var det virkelig "trøkk" fra tribunen og spillerne responderte med tæl og innsats som vi ikke har sett tidligere i år. Det viste også resultatet med 6-1 seier over Eiker-Kvikk. Takk skal dere ha. Vi i JIF Fotball oppfordrer flere til å være med denne flotte gjengen. NB! JIF Fotball ønsker å bidra med støtte så ta kontakt med admin@jif.no så ser vi hva vi kan få til.

Lykke til videre...HUSK VIKTIG KAMP I KVELD PÅ KUNSTGRESSET KL. 1900

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Sep 2022

JIF tar imot Eiker -Kvikk til en viktig kamp  idag fredag 30.9. kl. 1900 på Kunstgresset.

VELKOMMEN!MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Sep 2022

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 5. og 6. nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 11 år. Helgen etter den 12. og 13. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 12 år t.o.m. 16 år.

Mange lag benytter julecupen som en fin sosial happening  og avslutning på sesongen. Bl. a. besøk på Hadeland Glassverk.

Alle lag i JIF er med i cupen. Dersom laget ditt ikke allerede er påmeldt, kan du gå inn og melde på laget ditt via vedl. link. Vi oppfordrer alle JIF lag til å være tidlig ute med påmeldingen.

Påmelding

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned for å få arrangementet i havn.  Over 100 lag med flere hundre spillere er med hvert år.  Vi har påmeldinger fra både fjern og nær. Siste gang var det bl.a. deltakerlag fra Søgne i Agder.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..BAMBUSA DUGNAD

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Sep 2022

Da har BAMBUSA SOKKENE ANKOMMET KLUBBHUSET.  Til lagledere/dugnadsansvarlige: Ta kontakt på mail: admin@jif.no for å avtale tidspunkt for utlevering.  Lykke til med salget og dugnaden. Husk! 50% av nto. overskudd går tilbake til laget ditt.

Da er det bare å spre budskapet til slekt og venner, naboer og alle i din omgangskrets. Kanskje du har behov for gode sokker selv også.?

LYKKE TIL OG TAKK FOR JOBBEN DU GJØR.VIKTIG BORTEKAMP MOT ROS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Sep 2022

 Noen supportere har felles avreisetidspunkt til ROS imorgen fredag 23. Avreise kl. 1645 fra Circle K. 

 Møt opp og støtt gutta til ny seier på bortebane.CUP ER GØY PÅ SVENDSRUDMOEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Sep 2022
Mange lag fra JIF stilte opp på cup i Hole. Det rapporteres om herlig innsats, mye gøy og premier til alle. Nå er det bare å glede seg til vår egen Mesterhus Julecup som kommer i nov. TAKK FOR AT DU ER GRASROTGIVER!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Sep 2022

Takk for at du støtter vårt barne og ungdomsarbeid gjennom Grasrotandelen i Norsk Tipping. Det betyr veldig mye for oss og er med å opprettholde vårt høye aktivitetsnivå. Vi har 275 spillere som støtter oss idag. Men vi håper på enda flere. ER DU IKKE GIVER IDAG? Det er enkelt å bli Grasrotgiver hvis du ikke allerede er det og det koster deg ikke noe selv. Registrer deg neste gang du spiller. TAKK FOR HJELPEN.FOTBALL ER GØY

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Sep 2022

Ett av de tre lagene til j/g 6år spilte to kamper igår med meget god innsats og bra spill. 
Det er plass til enda flere 6 åringer, både jenter og gutter, på lagene! Ta kontakt med JIF v/admin@jif.no
Til helgen skal de spille cup på Svendsrudmoen og gleder seg veldig!


Har du husket å betale medl/treningavgiften?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Sep 2022

Medlem/treningsavgiften utgjør mellom 20-30% av inntektene til klubben og er helt avgjørende for at vi kan opprettholde aktiviteten vår.

Det er svært viktig at dette blir betalt så raskt som mulig.

Det kan være feil opplysninger som ligger inne i vårt system, så ta kontakt med medlemsansvarlig (medlem@jif.no) for oppdatering.

Har du vært med bare i vårsesongen eller begynt etter 1.7 skal du BETALE HALV PRIS AV TRENINGSAVGIFTEN. Medl. avgiften må betales fullt ut.

Hvis ikke medl. avgiften blir betalt er spilleren heller ikke forsikret og spilleberettiget.

Vårt motto er at ALLE SKAL MED, derfor finner vi løsninger for de som har betalingsutfordringer. Ta gjerne kontakt med admin@jif.no så finnet vi ut av det sammen. Men IKKE la vær og ta kontakt. JIF BUDBILER ALLTID PÅ FARTA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Sep 2022

JIF BUDBILER kl. 2300 tirsdag kveld. Oppdrag for Andritz Hydro til Suldalsosen. Bare 40 mil hjem. Håper du rekker "vafla" på stadion idag  kl. 1000 Tor Bredesen.LYST PÅ Å KOMME I BEDRE FORM?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Sep 2022Har du lyst til å starte med trening, men ikke kommet i gang enda? Innendørssesongen er i gang og flere benytter seg av tilbudet vi har på stadion.  Du kan trene når du vil.  Kanskje du kjører barn på trening og ikke helt vet hva du skal bruke "døtiden" til? Da kan en liten trimøkt være smart.

JIF Fotball tilbyr trening til MEGET RIMELIG PRIS i vårt Treningssenter. Ta kontakt for nærmere info: admin@jif.no.BEHOV FOR TRANSPORT?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Sep 2022

JIF BUDBILER tar på oss oppdrag, både FAST KJØRING og KJØRING PÅ TIMEN  for privatpersoner og bedrifter. Ta kontakt på tlf. 92810560 . Kanskje du kjenner noen/eller jobber i en bedrift som har behov for transport. Ikke nøl med å tipse oss.HERLIG STEMNING PÅ JENTEFOTBALLENS DAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Sep 2022Nærmere 60 jenter var på lørdag samlet på Jevnaker stadion på Jentefotballens dag. For en herlig gjeng!! Gøy å se så mange ivrige jenter i aksjon.

Hele dagen var lek og moro med fotball og ikke minst sosialt med bespisning og overraskelser.  Bl. a. med DJ Rune Larsen!!!! Alle fikk hver sin trikseball som var sponset av Sparebank1 Ringerike Hadeland.  Den håper vi blir flittig brukt fremover. Det lanseres også en ny hettegenser for jenter som kan bestilles.

En stor takk for en fantastisk dag til både jentene og alle de flotte folka i klubben som bidro.  Ekstra stor takk til Heidi Berg som jentefotball ansvarlig i JIF.  Dette lover godt for fremtiden til jentefotballen. Mange nye møtte opp. Har du lyst til å være med på jente fotball fremover, er det bare å ta kontakt.

Glitre Energi med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Aug 2022


Jevnaker fotball er glade for at Glitre Energi viderefører samarbeidsavtalen med JIF fotball for 2022. 

Viktig at lokale aktører ser nytten av å bidra inn mot lokalsamfunnet. 

Klubben takker Glitre energi for støtten.NYE SOKKER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Aug 2022

Har du behov for nye sokker? Vet du ikke hva du skal gi bursdagsgave? Julegave? Vent da noen uker så får du muligheten til å kjøpe av JIF.  Uke 41  fra 10. okt. vil spillere på lagene i JIF selge Bambusa sokker. Sokkene er behagelig å ha på seg. Nå får du mulighet igjen til å kjøpe av JIF Fotball og samtidig støtte barne og ungdomsarbeidet i klubben.J11/12 har deltatt på talentcup på Hamar

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Aug 2022

Da har J11/12 endelig deltatt på lagets første overnattingscup! Forrige helg gikk Jente Talentcup 2022 av stabelen på Hamar hvor jentene fikk mange nye erfaringer og minner ikke minst sosialt. Det ble spilt kamper både lørdag og søndag, og selv om det ble knepne tap var både jentene, lagleder og trenere fornøyde med cuperfaringen.HBK/JIF J15 HAR DELTATT I GOTIA CUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Aug 2022


HBK/JIF J 15 har deltatt på Gothia Cup i GØTEBORG. Det ble en stor opplevelse for både spillere og ledere med mye sosialt og gøy. Kampene endte med 1 seier, 1 uavgjort og 2 tap. Cup er gøy.SIMEN MALA SIGNERT FOR JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Aug 2022

Simen Mala er et nytt fjes for mange han kommer fra HBK og har hittil vært en veldig positiv tilvekst i laget. 

En spiller som har vært i HBK systemet i sin tid som juniorspiller. Etter et år i militæret har han takket ja til å spille for JIF.  

Simen er en 100 % spiller som alltid gir «jernet» en treners drøm. Har veldig god løpskapasitet, bra teknikk og god innleggs  

fot. Vi er veldig fornøyde med at han har valgt å spille for oss i 2022 og 2023 sesongen. 

Lykke til i JIF..
MARKUS ØVERBY SIGNERT FOR JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Aug 2022


Markus Øverby kjenner vi godt fra før av og  vet hva han står for. Markus har allerede blitt  en viktig brikke i Jan Gundro sitt mannskap. Markus er en hardtarbeidende og teknisk  midtbanespiller, som går foran med sin  innsats i alle kamper og treninger.

Markus bor i Ådal og har en fortid i både HBK  og Ådalen.

Vi er veldig fornøyde med at Markus er  tilbake i JIF drakta og ønsker han lykke til.SIMEN SKØIEN OLSEN HAR SKREVET UNDER FOR JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Aug 2022

Simen Skøien Olsen har også en fortid i  Jevnaker. Simen har faktisk 21 kamper for Jif  og 1 mål som senior.

 Simen var også innom  Jevnaker IF som juniorspiller. Som Markus kommer Simen fra Ådal og har spilt vårsesongen for dem. Vi er veldig glade for at Simen ønsker å spille for JIF og håper han blir en viktig bidragsyter  til at vi berger plassen i 4 divisjon. Vi ønsker Simen lykke til i JIF drakta.
JUNIORSPILLERE FLYTTES OPP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Aug 2022


JIF-talentet Oliver Lafton (17) har signert kontrakt med klubben ut 2023 sesongen.

Oliver Lafton(17) kom til JIF som 15 åring. Han har siden spilt på G16 og Juniorlaget til  JIF. Han debuterte for A-laget allerede

høsten 2021. Oliver har allerede vært i startoppstillingen ved flere anledninger.

- Glad for sjansen

Jeg er glad for å få sjansen på A-laget. Og jeg gleder meg til å bidra for JIF i mange år fremover sier Oliver til JIF.no

- Trener Gundro uttaler:

Oliver er en venstrebeint spiller som har god teknikk og bra innleggsfot. Kan bekle venstre

back og venstrekant posisjon. Det er en glede at to junior gutter har blitt tatt opp i A- stallen til JIF. Dette viser den gode

jobben som blir gjort i jr. avd. Begge disse gutta har over lang tid vist en seriøsitet og stabilitet som gjør at de har klart å ta steget

opp fra junior fotball. Vi gleder oss til å følge Olivers utvikling som fotballspiller de neste årene.
JENTER: MELD DERE PÅ TIL JENTEFOTBALLENS DAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Aug 2022


Velkommen til Jentefotballdag på Jevnaker Stadion

 LØRDAG 3. SEPT kl. 11-15

 Jevnaker fotball vil gjenta suksessen fra i fjor og vi inviterer derfor alle jenter i alderen 5-12 år til en morsom dag med fotball, vennskap og lek.

 Dette er et tilbud til alle jenter i bygda vår, både de som spiller fotball i dag og de som ikke har spilt fotball før. 

 Dagsplan:
 Kl 11.00      Velkommen
 Kl 11.15      Fotball
 Kl 12.45      Lunsj (Gratis)
 Kl 13.15      Miniturnering
 Kl 15.00      SLUTT.

 

Påmelding, med navn og fødselsår, kan sendes til Heidi Berg innen 31. aug. mail: heidiberg80@gmail.com eller tlf. 91121848
 Bare å ta kontakt dersom det er noe dere lurer på.

ARRANGEMENTET ER GRATIS!

Gleder oss til å se mange fotballglade jenter på stadion. 

Ta med deg venninnen din og møt opp da vel.

 

Med vennlig hilsen
 Jevnaker fotball 

JUNIORSPILLERE FLYTTES OPP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Aug 2022JIF-talentet Mikkel Opdahl (17) har signert kontrakt med klubben  ut 2023 sesongen. 


Mikkel startet i JIF som 6-åring. Han har gått alle gradene i klubben helt opp til juniorlag 

Han debuterte for A-laget mot Hallingdal 08.april 2022. 2022 sesongen har det blitt 2  

kamper fra start og 12 innhopp på 17- åringen. 

- Gleder meg 

Jeg er glad for å ha signert kontrakt med  

JIF, det har vært en drøm og et mål i  

mange år, sier Mikkel til JIF.no 

- Jan G uttaler 

Det er en glede at to jr. gutter har blitt tatt  

opp i A- stallen til JIF. Dette viser den gode  

jobben som blir gjort i jr. avd.  

Begge disse gutta har over lang tid vist en  

seriøsitet og stabilitet som gjør at de har  

klart å ta steget opp fra jr. fotball. 

Mikkel er en venstrebeint spiller med veldig  

god teknikk og god orienteringsevne.  

Mikkel kan bekle alle posisjoner på  

midtbanen + falsk 10er rollen. HBK/JIF JENTER 15 TIL GOTHIA CUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Jul 2022

Hbk/jif J15 dro søndag avgårde til Gøteborg en uke på Gothia Cup. Første kamp er mandag.
De hadde kick off/siste trening fredag på Jevnaker stadion, hvor Gundro hadde en fantastisk bra treningsøkt med de. Etter treninga grillet, badet og koste de seg i badeparken på Jevnaker.
Dette kommer til å bli en kjempeopplevelse!!  LYKKE TIL MED CUPEN.

JENTER - SETT AV LØRDAG 3. SEPT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Jul 2022

Lørdag 3. sept. er det bare å sette av til JENTEFOTBALLENS DAG.  Jenter fra 6 år og oppover er hjertelig velkommen. Det spiller ingen rolle om du har spilt fotball før. Vi ønsker OGSÅ NYE SPILLERE velkommen. Invitasjon og påmelding kommer over ferien. Men sett av datoen allerede NÅ. Det kommer til å skje mye GØY....JIF FORSTERKER FORAN HØSTSESONGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Jul 2022

Fredrick

 


 


Fredrick Løken Tvenge (28) har signert  

med Jevnaker IF. Midtbanespilleren har  

signert en avtale ut 2022 sesongen. 

Vi er veldig glade for at Fredrik har  

signert med klubben, han vil garantert bli  

en viktig brikke i laget fremover. Og med  

sin rutine vil han bli et viktig bidrag til at vi  

skal holde plassen i 4 div. 

Fredrik sier han gleder seg til å bidra for  

Jevnaker igjen, og har tro på at vi  

sammen skal ta nok poeng til å klatre på  

tabellen.

JIF FORSTERKER FORAN HØSTSESONGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Jul 2022

Bilde bildetekst

 

Aleksander Bakken Tveter (28) signerte i dag  

en kontrakt med Jevnaker IF ut 2022. 

Aleksander har vært toppscorer i JIF i flere  

sesonger og vi satser på at han skal være  

med og redde plassen i 4 div utover høsten. 

Vi er veldig glade for at Aleksander har  

signert med klubben, han vil garantert bli en  

viktig brikke i laget fremover. Og med sin  

rutine og målfarlighet så vil han bli et viktig  

bidrag til at vi skal holde plassen i 4 div. 

Aleksander sier at dette blir bra og gleder seg  

til og åpne målkontoen igjen. Dette skal vi  

klare sammen.
JIF FORSTERKER FORAN HØSTSESONGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Jul 2022

Jonathan Leirvik Nygård 

 

Jonathan Leirvik Nygård er 22 år og er  

opprinnelig fra Kvinnherad. Flyttet til  

Stavanger som 11 åring og har spilt 4 div for  

Riska FK. Jonathan jobber nå på Ringerike  

fengsel og ønsker og fortsette karrieren sin i  

Jevnaker IF. 

Jonathan er i hovedsak en forsvarspiller med  

god fysikk. Jonathan har allerede vært med  

på noen treninger og har gjort et godt  

inntrykk. 

På grunn av utdannelsen så har Jonathan ikke  

fått spilt på et lag det siste året, men sier at  

etter et år uten fotball er han mer motivert  

enn noen gang.


Vi ønsker Jonathan velkommen til JIF.
OPPSTART HØSTSESONG MED SUPERSØNDAG 31. JULI KL. 11

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Jul 2022


Logo, company name 
Description automatically generated 

 

Vi starter høstsesongen med en felles treningsdag for JIF A-Lag. Vi skal trene først, ha felles lunsj, møter som lag og

og individuelt. Før vi avslutter med felles trening.

Det er hyggelig om alle som er opptatt av Jevnaker vil møte opp for å støtte oss inn mot en knallhard høstsesong. Bare og komme for en prat, vi tar det der ikke på sosiale medier.

Til alle de som lurer, så kan jeg garantere at det jobbes knallhardt med og få inn både trenere og spillerforsterkninger. Og det kommer til å bli endringer, for eksempel må vi ha en ny spiss, midtbanespiller og en stopper. I tillegg vil et par juniorspillere bli flyttet opp som permanente A lagsspillere.

Treningsvilje og kultur er noe spillerne må skape sammen som gruppe. En trener/ledelse kan motivere og stille krav. Men vi tvinger ingen på trening, dette må spillerne ønske selv. Men det ønsker vi og oppnå med å ha trenere som er engasjerte og legge til rette for at de som ønsker å satse får lov til det.


Mvh Bjørn Opdahl Sportslig leder (vi gir aldri opp, dette skal vi snu).
KUNSTGRESSBANEN STENGT INNTIL VIDERE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Jun 2022

Grunnet arbeider med kunstgressbanen vil banen være stengt inntil videre. Dette arbeidet er lagt til ferien slik at det ikke skal gå utover den organiserte treningen. som allikevel  har ferie for de fleste. Hovedmatta og gress slettene kan benyttes for de som fortsatt har organiserte treninger. JIF Jenter på landskamp

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Jun 2022

Interessen for jentefotball øker over hele landet, også på Jevnaker. Som et ledd i å øke interessen ytterligere, ble spillere under 15 år invitert gratis til landskamp på Ullevaal stadion. Egen buss ble satt opp og det rapporteres om høy stemning både på landskampen og bussen. Interessen var stor. Bussen ble fylt opp og biler måtte kjøre i tillegg for å få med alle. Det var veldig gøy med 2-0 over New Zealand og få Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen på nært hold. Takk til Anne Hege og Heidi som gjorde denne turen mulig på kort varsel. Neste arrangement for jentene er JENTEFOTBALLDAGEN 3. SEPT.  Det er bare å holde av dagen.
GØY MED TINE FOTBALLSKOLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Jun 2022

55 barn fra 6 t.o.m. 12 år gjennomfører i disse dager Tine Fotballskole på Jevnaker STadion. Onsdag, torsdag og fredag er det full aktivitet med fotball, lek og moro. Deltakerne er delt opp i grupper med 2 instruktører til hver gruppe. Vi er takknemlige for at våre jr. spillere stiller opp og bidrar til at fotballskolen skal bli vellykket. Hovedansvarlig for gjennomføring av skolen er Chris Dutton som til daglig er ansatt i JIF Fotball. 

Våre instruktører.

 Sandberg sport fornyer

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Jun 2022

Jif fotball er takknemlige for at vår samarbeidspartner på utstyr gjennom mange år, Sandberg sport fornyer sin samarbeidsavtale med Jevnaker fotball. Vi takker for støtten.

--STOR INTERESSE FOR LEK MED BALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2022Etter korona stengt, har vi nå endelig kommet igang igjen med aktiviteten LEK MED BALL. Dette er en aktivitet som skal foregå tirsdager fremover på Jevnaker stadion og er for jenter og gutter på 4 og 5 år. Hovedhensikten er at barna skal være i aktivitet og ha det gøy sammen med andre barn. Har du ikke meldt på barnet ditt, er det bare å ta kontakt med admin@jif.no eller til primus motor for aktiviteten Åge Amundsen på tlf. 92027116. Til tross for dårlig vær med regn og vind, var det veldig godt oppmøte av både barn og foreldre.  Åge forteller om svært høyt aktivitetsnivå, både blant barna og foreldrene.  DETTE ER GØY.  Har du lyst il å være med som å bidra til aktiviteten? Ta kontakt med Åge. Neste samling er tirsdag 31. mai kl. 1700.  Ta med deg barnet ditt og møt opp.HYGGELIG FEIRING AV JIF BUDBILER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Mai 2022

Grunder Kåre Jenshagen

JIF BUDBILER DA feiret 20 års jubileum på klubbhuset for ansatte og bekjente. JIF BUDBILER DA ble etablert 15. mai i 2002.  Oppstarten var imidlertid 2 år tidligere, men da ikke som et DA selskap. JIF Budbiler DA eies av JIF Fotball med 99% og alt overskuddet går til BARN OG UNGDOM SOM SPILLER FOTBALL PÅ JEVNAKER. På Bildet ser vi Kåre Jenshagen som startet det hele og var primus motor i mange år.   Med fra starten var også Tor Bredesen som fortsatt er med som sjåfør.   Tor Haug, adm. leder i JIF takket på vegne av klubben for  den innsatsen disse karene gjør for barn og ungdom i bygda. Det betyr mye, både økonomisk og sosialt og ha JIF Budbiler som "møtepunkt" på stadion. Hver uke kl. 1000 samles mange til kaffe og vaffel og har det sosialt sammen. Og du trenger IKKE være sjåfør for å møte opp. Alle er hjertelig velkommen. Harald Lillo Pedersen takket fra JIF Allianse  for den innsatsen Kåre og de som har vært med opp gjennom årene har bidratt med for JIF.  JIF Budbiler er en sprek 20 åring og vi gratulerer med dagen og ønsker lykke til med nye oppdrag.

God stemning

 

 SVÆRT VIKTIG KAMP FOR JIF A I DAG PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mai 2022

JIF står med 6 poeng etter 5 kamper og Svelvik har 4 poeng etter 4 kamper. Viktig med seier idag så de ikke blir liggende i "sumpa" nede på tabellen. Det rapporteres om god stemning og bra trøkk på trening denne uka. Det lover godt. Møte opp til dagens kamp som er på Hovedmatta.HERLIG MED FULL AKTIVTET PÅ STADION IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2022

Full parkeringsplass tilsier stor aktivitet. Hva mer kan vi ønske oss enn at alle "flater" blir brukt ? En liten spasertur så ser vi:

På kunstgresset er det kamp og trening samtidig. På ball slettene er det både kamper (3er) og trening. På hovedmatta trener jr. laget. På klubbhuset er det oppstart igjen for E-sport senteret, flere som trener på treningssenteret og møter i møtelokalene.  Foreldre og tilskuere som omkranser banene.  Kiosken er åpen med nystekte vafler. (som vi håper mange benytter seg av)

 For en HERLIG DAG og hva fotballen kan tilby som sosial møteplass.
GRASROTTRENERKURS - FLYTTER DATOER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mai 2022På grunn av liten påmelding til oppsatt kurs har vi endret datoer og dager for kurset. Vi håper det gjøre at du får mulighet til å melde deg på kurset og at du prøver å få med deg flere ledere/foreldre på laget. Se endrede datoer nedenfor.


Grasrottrenerkurs er noe av det aller viktigste for å skape mer og enda bedre aktivitet for de barn og ungdom som spiller fotball. Vi i JIF legger vekt på å ha skolerte trenere på alle alderstrinn. Målgruppen er de som  er eller kan tenke seg å bli trenere eller lagledere på lag i aldersbestemte klasser. Vi tenker også at jr. spillere, seniorspillere som ønsker å prøve trener"faget" er en en viktig gruppe for å øke rekrutteringen. Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på. Det er ingen krav til forhåndskunnskap.

Grasrottrener – delkurs 1 (Barnefotballkurset):

E-læring gjennomføres før hver samling

MANDAG 13. juni kl.17-21 (fysisk oppmøte med teori og praksis)

MANDAG 29. AUG  kl.17-21 (fysisk oppmøte med teori og praksis)

Påmelding innen 5. JUNI til ADMIN@JIF.NO

Innhold:

• Barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for meg som trener, laget og klubben

• Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet – sammen

• Hvordan holde barna i flytsonen

• Treneren som veileder, samt NFF Skoleringsplan 6–8 år

• Delkurs 1 består av 3 moduler som hver er satt sammen av e-læring, klasseromsundervisning

og praksisøkt på feltet.

VELKOMMEN!TINE FOTBALLSKOLE 22. - 24. JUNI

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mai 2022

Vi arrangerer Tine Fotballskole dagene 22. til 24. juni på Jevnaker stadion. Alder fra 6 t.o.m. 12 år. Vi legger vekt på å ha det gøy og sosialt sammen med andre.  Mye LEK OG MORO.  Variert opplegg med forskjellige aktiviteter. (ikke bare fotball) Ta med deg vennene dine og meld dere på.

Begrenset med antall så vær rask med påmeldingen.

PÅMELDING VIA LINKEN UNDER.

PÅMELDING HER

VELKOMMEN!JIF E-SPORT SENTER ÅPNER IGJEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Mai 2022

Etter pandemi og nedstengning av E-sport senteret åpner vi nå igjen.  Første dag blir onsdag 11. mai kl. 1800-2000. Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen. Ta med deg noen venner og kom innom for å prøvespille sammen med andre.  Først og fremst skal vi ha det gøy og sosialt sammen. Vi har erfarne veiledere som vil informere om mange spennende ting som vil skje fremover. VELKOMMEN.
DUGNAD STADION 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Mai 2022

 Gummigranulat samles etter vinterbrøytingen og spres utover kunstgresset igjen.


Fotballen gjennomfører årlig en dugnad på stadion. I år møtte det 13-14 stykker. Oppgavene som skulle gjøres var bl.a. oppsamling av gummigranulat, sette opp og ta ned reklame skilter. Vask av garderober og nye "binger" til lagene og raking og søppelplukking. En STOR TAKK  til dere som møtte opp og for innsatsen. Belønningen er sosialt fellesskap og pølser og brus på de som kunne avse et par timer. Tusen Takk.


 Rune og gjengen hadde tid til en kaffekopp også.

 Thoen a/s støtter Jevnaker Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Mai 2022

Jevnaker fotball er utrolig glade for at elektriker firmaet Thoen a/s blir med på en ny samarbeidsavtale med Jevnaker fotball. Oddvar Thoen a/s har over mange år vært med og støttet fotballen på Jevnaker. Vi takker igjen for tillitten og samarbeidet.LEKEPARTI FOR DEG SOM ER FØDT I 2017 ELLER 2018

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2022

JIF Fotball starter opp igjen med LEKEPARTI for barn født  2017 og 2018. Her er hovedfokus LEK OG GØY SAMMEN MED ANDRE BARN. Vi starter tirsdag 24. mai kl. 1700 på Ballsletta, Jevnaker stadion. Joggesko/lette sko er fint å ha på. På oppmøte vil foreldrene bli orientert om hva som skal skje videre. Påmelding til: admin@jif.no. Navn og f.dato på barnet. Tlf. og mail adr. på forelder. Ved spørsmål: Ta kontakt med Åge Amundsen tlf. 92027116. Invitasjoner blir lagt ut i Barnehagene også. Håper vi ses. VELKOMMEN!


1 Kommentar

A-KAMP MOT DRAMMEN BK FREDAG 29.4 KL. 1900 PÅ KUNSTGRESSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Apr 2022Etter 2 strake seire mot Hallingdal og Modum, kom det en skikkelig "smell" mot Åskollen tirsdag denne uken. Greier gutta å riste av seg dette og gå på med ny energi mot Drammen BK.? Åskollen er av mange tippet som klare favoritter til å vinne serien i år. Drammen BK er også tippet å være i toppen av tabellen.  De har startet med 2 serie og 1 uavgjort  og har 7 poeng. JIF har med 2 seire 6 poeng. Vi håper på en fartsfylt og spennende kamp med seier til JIF og håper mange kommer på stadion for å se gutta i aksjon.STORKAMP MOT MODUM IDAG 22.4.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Apr 2022

JIF reiser til Modum idag for årets første bortekamp. Mads Kleiv er reist til Tromsø. Vikar trener Lars Lafton har gjennomført treninger denne uka og leder laget i dagens kamp. Det rapporteres om tilnærmet full tropp og laget gleder seg til kamp etter en uke med glød og intensitet på trening.  Lars Lafton leder A-laget inntil ny trener er på plass.  Lars har vært med hele tiden og kjenner spillere godt fra før. A-laget blir ivaretatt på en meget god måte. Med seg har han Chris Dutton som hjelpetrener.

Det er bare å ta turen til Modum og støtt laget til en ny seier.VÅRDUGNADEN PÅ STADION 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Apr 2022Vi gjennomfører vår årlige vårdugnad på stadion Onsdag 3.5. kl. 1730. I fjor møtte 25 stk. opp. Noe vi er strålende fornøyde med. Vi håper like mange kommer i år.  Sett av 2 timer sammen med andre JIF'ere denne kvelden. Oppgaver:  Plukke søppel, rake, samle gummigranulat, vaske, sette opp reklameskilt, merke bane etc. Fint om du kan ta med redskap som rive, spade, god drill etc. hvis du har mulighet til det. Etter dugnaden blir det servert pølse/drikke.  VELKOMMEN!SERIEÅPNING IDAG MOT HALLINGDAL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2022

Sesongen starter i dag med seriekamp mot Hallingdal hjemme på kunstgresset kl. 1930.

Sesongoppkjøringen har vært noe trøblete med covid 19 på nesten alle i gruppa. I tillegg har det vært en del skader. Men nå er de fleste tilgjengelige til kampen i dag og alle ser fram til å gå på en "normal" sesong igjen.  Vi ønsker lykke til med kampen og forhåpentligvis 3 poeng i serieåpningen.JIF Fotball reduserer treningsavgiften

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Apr 2022JIF Fotball har besluttet å redusere treningsavgiften for de aller minste for 2022.  For de  minste  4, og 5 åringene, dreier det seg om reduksjon med kr. 300,- . For aldersgruppen 6 t.o.m. 12 år er reduksjonen på kr.100,-. Styret ønsker med dette å signalisere at de ønsker at alle skal med. Selv om dette ikke er den store endringen for den enkelte, gir det et signal om at JIF ønsker å leve opp til målsettingen, Flest mulig, lengst mulig.  Det er ikke foreldrenes økonomi som skal være avgjørende for om barnet skal spille fotball eller ikke.  Vi ønsker alle velkommen og INGEN BARN skal utelates p.g.a økonomi. Vi i JIF ønsker enda flere, både jenter og gutter,  velkommen til et sosialt og trivelig miljø på Jevnaker stadion. 

LEDERLAGET I JIF FOTBALL 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Apr 2022

Fra venstre Bjørn Opdahl, Anne Paulsen, Geir Hagen, Heidi Berg, Geir Ivar Sæthren, Anne Hege Dahl. Ikke tilstede: Martin Bjørnstad

 JIF Fotball har avholdt årsmøte. Valgkomiteen bestående av Maria Granberg og Stian Roos har gjort et solid arbeid og kommet fram til et slagkraftig styre for 2022.  Det er kun leder for anlegg som ikke er besatt.  Følgende er da med i nytt styre: Geir Ivar Sæthren er nyvalgt leder for 2 år. Nestleder og leder Økonomi og Markedsutvalget er Anne Paulsen.  Leder Barne og Ungdomsutvalget fortsetter Anne Hege Dahl. Nyopprettet "stilling" i styret er ansvarlig for Jentefotballen, Heidi Berg, Som varamedlemmer er Geir Hagen og Martin Bjørnstad.

Året 2021 har igjen vært preget av Covid 19 og begrenset aktivitet gjennom deler av året. Men mange aktiviteter er gjennomført som Aktiv Sommer som samlet over 100 deltagere, Jentefotball dagen, Mesterhus Julecup med over 100 lag. JIF E-sport senter ble åpnet med snorklipping av ordfører. På anleggssiden jobbes det aktivt med ny kombihall for fotball og turn og dette arbeidet fortsetter. Store kostnadstunge prosjekter har vært på kunstgressbanen med Miljøprosjekt, ny traktor og ikke minst Lekkasjen i kunstgresset som vi uforskyldt har fått i "fanget".  Til tross for store ekstrakostnader har klubben god økonomi og over de siste årene bygd seg opp en solid egenkapital.

Det er store forhåpninger til at året 2022 skal være full sportslig aktivitet og at det er dette som blir hovedfokus dette året.
ÅRSMØTE JIF BUDBILER DA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Apr 2022JIF BUDBILER DA avholder årsmøte

Mandag  25. april kl. 1800 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 17.4.2022

til admin@jif.no

Styret.
TERMINLISTE JIF A-LAG HJEMMEKAMPER 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Apr 2022


08.04.2022fredag19.30Jevnaker-HallingdalJevnaker Kunstgress
29.04.2022fredag19.00Jevnaker-Drammens BKJevnaker Kunstgress
13.05.2022fredag19.00Jevnaker-SvelvikJevnaker stadion
20.05.2022fredag19.00Jevnaker-ÅssidenJevnaker stadion
27.05.2022fredag19.00Jevnaker-VestfossenJevnaker stadion
03.06.2022fredag19.00Jevnaker-ROSJevnaker stadion
17.06.2022fredag19.00Jevnaker-KonnerudJevnaker stadion
29.06.2022onsdag19.30Jevnaker-SandeJevnaker stadion
02.08.2022tirsdag19.30Jevnaker-ÅskollenJevnaker stadion
12.08.2022fredag19.00Jevnaker-ModumJevnaker stadion
26.08.2022fredag19.00Jevnaker-HuringenJevnaker stadion
30.09.2022fredag19.00Jevnaker-Eiker/KvikkJevnaker Kunstgress
15.10.2022lørdag15.00Jevnaker-KongsbergJevnaker Kunstgress

Da er det bare å møte opp på hjemmekampene sesongen 2022. Håper dere tar turen!VESTFOSSEN FAVORITT TIL Å VINNE 4. DIV 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Apr 2022

Coolbets har Vestfossen som favoritt til å vinne 4. div. 2022 i Buskerud. Med Modum på 2. plass, Åssiden 3 og Åskollen på 4. plass. JIF er tippet  6. plass på tabellen.

Norskfotball.com ved lars Tjærnås har Åskollen som favoritt. Deretter kommer Vestfossen, Drammen og Åssiden. Hva med JIF? 

 Tjærnås tipper JIF på 9. plass. Dette skriver han:

9. Jevnaker

Coolbets vinnerodds: 15.00

En klubb med mye historie, men det begynner å føles lenge ut siden de var å regne med på nivå to og tre. Har hatt mer enn nok med å gjøre en grei figur i 4.divisjon de siste sesongene. Noen stygge resultater gjennom vinterens treningskamper.

10.plass i fjor. Noen spillere med fortid i Gran og Hønefoss som har bidratt til å heve laget da. Blant annet var Kujtim Ismajli tilbake på banen med 8 mål. Parris Mason er et mulig utropstegn. Spilt barnefotball i Arsenal, kom egentlig til Hønefoss i 2019, men har slitt veldig med skader. Rakk to kamper i fjor. Er han skadefri bør han heve dette laget stort. Rutinerte Fredrik Eriksen også med videre.

For gode til nedrykk, men skal få slite med å hevde seg?
ENDRING I TRENERSITUASJONEN I JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mar 2022


Mads Kleiv har de siste 2 årene vært sportslig ansvarlig i JIF på heltid. Han har nå søkt nye utfordringer og begynner over påske i Tromsø IL som trener på NTG Tromsø men også med  ansvar for 3. div. laget til Tromsø.

JIF har hele tiden vært klar over at Mads ikke skulle bli «pensjonist» i klubben og ønsker Mads lykke til med nye utfordringer og ny stilling i Tromsø. JIF ønsker ikke å legge hindringer i veien for Mads da Tromsø ønsker hans tjenester så raskt som mulig. Det betyr imidlertid noen utfordringer for JIF og oppgaver som må løses kortsiktig.

Vi jobber med å finne løsninger både på kort og lang sikt. Pr. i dag har vi ikke noen trenere som er klare, men for A-laget har vi en midlertid løsning i en kort overgangsfase med interne løsninger. Andre arbeidsoppgaver som sportslig ansvarlig har hatt i ung.avd, JIF Extra, fotballskole etc. er ivaretatt med egne ressurser.
Elkjøp Hønefoss er med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mar 2022

Jevnaker fotball er veldig fornøyd med å forsette sitt samarbeidet med Elkjøp Hønefoss.

Det er signert en ny samarbeidsavtale for 2022 både for fotballen og for Jif-e sport senter.

Jevnaker fotball takker Elkjøp Hønefoss for støtten.ER DU VÅR NYE LAGLEDER FOR A-LAGET?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Mar 2022


JIF Fotball søker etter ny lagleder for A-laget.  A-laget spiller i 4. div. Buskerud. Arbeidsoppgavene er i hovedsak:

 • Ansvarlig for lagets utstyr, vask av drakter etc.
 • Ordne med treningskamper, dommere etc. i samarbeid med trenere.
 • Bistå trenerapparatet rundt kamper. Praktisk tilrettelegging.
 • Påse at spillerlisens er i orden. Legge inn spillertropp i FIKS.
 • Info rundt laget og kontaktledd mellom spillere, trener og Sportslig ledelse.
 • Andre oppgaver etter nærmere avtale

Vi søker etter lagleder som har god sosial kompetanse,  god struktur og orden og har god samarbeidsevne og vilje.

Vi tilbyr:

 • Et sosialt og trivelig miljø, rundt A-laget og i klubben generelt.
 • Varierte oppgaver og mye gøy.
 • Utstyrspakke
 • Mindre kompensasjon.

Kan dette være noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt.  For nærmere info og avtale: Ta kontakt med Bjørn Opdahl tlf. 92877076 eller adm.leder Tor Haug 41620229.TINE FOTBALLSKOLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Mar 2022

Tine Fotballskole blir arrangert som vanlig første uke etter skolefri.

Dagene som er satt opp er onsdag 22. juni, torsdag 23. juni og fredag 24. juni.

Det er i aldersgruppen fra 6 til og med 12 år.

Sett av datoene allerede nå.

Invitasjon med påmelding kommer snart.TRENINGSKAMP MOT ÅSSIDEN AVLYST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Mar 2022


Treningskampen som var satt opp mot Åssiden på kunstgresset lørdag, er avlyst da Åssiden ikke kunne stille lag.

JIF A reiser isteden til Vestfossen lørdag og spiller kamp kl. 1200.LEKKASJE KUNSTGRESSBANEN JEVNAKER STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Mar 2022
 HVEM HAR ANSVARET?

JIF Fotball er en organisasjon som aktiviserer over 300 barn og ungdom i Jevnaker.  Inkl. ledere, trenere, foreldregrupper etc. er nærmere 400 personer direkte engasjert i fotballen ukentlig. JIF er en breddeklubb som er basert på dugnad og frivillighetsarbeid i hovedsak. Vi jobber for å tilrettelegge for at våre barn og ungdom skal ha et best mulig tilbud, både sportslig og sosialt, slik at de føler tilhørighet og trygghet sammen med andre.   Det kreves enormt med dugnadsarbeid for å organisere og drifte en klubb av vår størrelse. Mange tusen dugnadstimer blir lagt ned hvert år. Våre inntekter kommer fra treningsavgifter, sponsorer, tipping, dugnader, egen cup, kiosk osv.

Det har ikke alltid vært slik at det har vært god økonomi i klubben. Men de siste årene har vi bygget opp en egenkapital slik at klubben skulle ha en sunn og god økonomi. Dette for å tilrettelegge for økt aktivitet for barn og unge, og møte fremtiden med å sette av midler til nye garderober/ny hall.

Men noen av disse drømmene har kanskje blitt noe mindre sannsynlige etter at vi har «blitt tildelt» store kostnader ifm kunstgressbanen på Jevnaker stadion.  Dette er kostnader vi i JIF Fotball mener Jevnaker kommune som eier av anlegget i hovedsak skal ta seg av da dette er ekstraordinære utgifter som ikke har noe med normal drift av anlegget å gjøre. 

JIF FOTBALL opparbeidet Jevnaker kunstgressbane i 2005.  Det ble inngått en leieavtale med Jevnaker kommune som grunneier. I denne sammenheng ble det laget en FDV AVTALE. Det er denne AVTALEN kommunen legger til grunn for at JIF FOTBALL skal ha ALT ANSVAR SOM SKJER PÅ OG RUNDT KUNSTGRESSBANEN. FDV avtalen gjelder etter vår mening for forvaltning (ta vare på med riktig bruk), drift(sørge for brøyting/slådding etc) vedlikehold(sørge for nok ifyll av granulat, rensing etc.).  JIF Fotball har ansatt egen vaktmester som ivaretar disse funksjonene. Dette oppfølgingsansvaret har JIF Fotball tatt i alle år. Årlig kostnad for JIF Fotball for å drifte kunstgressbanen ligger noe under kr. 100.000,- pr. år.

LEKKASJE KUNSTGRESSBANEN:

FORSIKRING:

Jevnaker kommune som eier av anlegget har tidligere gitt beskjed om at de har FLÅTEFORSIKRING på Jevnaker stadion. Hva denne forsikringen dekker har vi ikke fått noen kjennskap til. Bare beskjed om at den ikke dekker lekkasjen. Selvsagt har vi som leietaker lagt til grunn at Jevnaker kommune som eier av anlegget, har de nødvendige forsikringene på stadion. Som eier forsikrer du huset ditt. Det er ikke vår oppgave som leietaker.

Saksfremstilling i kommunen: 

 "Når man er ansvarlig for et idrettsanlegg må det planlegges for både planlagte og uforutsette tiltak. Ansvarlig må informere og påse at bruken er i tråd med intensjonen. Det å sikre at utstyr ikke blir brukt på feil bane, anses å være en del av dette ansvaret. Administrasjonen mener JIF Fotball ikke kan legge skylden over på kommunen. "

 Saken er den at JIF Fotball ikke har kontroll over bruken av kunstgresset hele døgnet og hvem som helst kan få banen ødelagt. Skolen og mange andre brukere, på dagtid, kvelder og i helger, bruker anlegget. JIF Fotball har ingen mulighet til å SIKRE OSS mot at uhell igjen kan skje på kunstgresset.

JIF legger ikke skylden på Jevnaker kommune. Men de må sørge for å ha forsikring på anlegget som de eier.

 

Hendelse lekkasje:

Opplandske Bioenergi har avtale med Jevnaker kommune om drift av varmeanlegget. JIF Fotball er IKKE en del av denne avtalen. Det er kun 1 sløyfe som går ut fra anlegget og det går både til Jevnaker kunstisbane og Jevnaker kunstgressbane. Da feil ble oppdaget sommer 2021 ble vaktmester i Jevnaker kommune kontaktet av Opplandske Bioenergi. Søk ble foretatt og glykol bel sprøytet inn. De trudde feilen var på kunstisbanen. Etter hvert oppdaget de at det gjaldt kunstgressbanen. JIF Fotball var IKKE INVOLVERT.  Her var det da slik at tusenvis av liter med glykol ble sprøytet inn etter samarbeid med Opplandske og Jevnaker kommune.   Det var først da det var snakk om hvem som skulle ha regningen at JIF Fotball kom inn i bildet. JIF Fotball var altså IKKE BESTILLER AV OPPDRAGET. Men regningen skulle vi ha.  Opplandske nevnte hele tiden at de var i kontakt med oss. Da vi lurte på hvem oss var, kom det etter hvert frem at det var JEVNAKER KOMMUNE V/VAKTMESTER. Vi mener det er helt feil at vi skal ha regningen. Fremgangsmåten viser bare at vi helt fra starten av, ikke var part i saken.  Her har altså Jevnaker kommune og Opplandske Bioenergi «tatt seg til rette» på vår bekostning. Vi har undersøkt tilsvarende hendelser andre steder og har fått opplyst at der er kostnadene en «brøkdel» av hva JIF Fotball har måttet betale for denne lekkasjen. Bl.a. har det blitt brukt gass for å undersøke hvor lekkasjen ligger. Her er det blitt «sprøytet» inn flere tusen liter med glykol uten at vi som må betale, er informert. Hvis vi hadde blitt underrettet ville vi undersøkt nærmere hvordan dette kunne gjøres og hvilke kostnader dette ville medføre. Men dette har vi ikke fått muligheten til.

TOTAL KOSTNAD LEKKASJESAKEN kr. 377.000,-

 

PÅLAGT MILJØKRAV GUMMIGRANULET KUNSTGRESS

Etter krav fra myndighetene ble det gjort en rekke tiltak for å legge til rette for at gummigranulat ikke skulle komme på avveie. Dette ble et prosjekt som etter lang tid og mange purringer, ble igangsatt høsten 2021. Fotballen innhentet tilbud og har jobbet ut prosjektet. I utgangspunktet mente vi dette var kommunens ansvar som eier av anlegget. Men fotballen tok ansvar og gjennomførte prosjektet. Sparebankstiftelsen JLN har støttet denne type prosjekter. Men de forlangte at Jevnaker kommune som grunneier skulle være tiltakshaver. Dette fikk vi da på plass etter mye frem og tilbake.

TOTAL KOSTNAD KR. 713.887,75 PÅLAGT MILJØKRAV

 

NY TRAKTOR:

JIF Fotball har hatt egen traktor til bruk på kunstgressbanen. Denne hadde vi avtale med Jevnaker kommune om at de kunne bruke den, mot at de kostet vedlikehold. Den avtalen sa kommunen opp. Den gamle traktoren begynte å «fuske» og vi ble anbefalt å kvitte oss med den og kjøpe ny.  

TOTAL KOSTNAD NY TRAKTOR Kr. 706.300,-.

 

 

HVA SKULLE VI GJORT UTEN SPAREBANKSTIFTELSEN JLN?

KR. 1.835.887,75=  Totale utgifter på disse 3 prosjektene:

Kr.     900.000,- tilskudd fra Sparebankstiftelsen JLN.

KR.     935.997,-  Utgift JIF Fotball

Kr.     0                 Jevnaker kommune.

 

Kostnad for JIF Fotball er da på kr. 935.887,- på kunstgressbanen med disse 3 «prosjektene».

En stor takk til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal for deres bidrag.

  Vi reagerer også kraftig på at det i innstillingen blir lagt vekt på vår økonomi i saken. Dette er fullstendig irrelevant. Hva om JIF Fotball hadde dårlig økonomi? Hadde kommunen stilt seg annerledes til saken da?  Her skal argument om at vi har stått på over flere år for å få god økonomi, bli brukt mot oss? Når saksfremstillingen i tillegg kommer med denne type utsagn (se nedenfor) så lurer vi veldig på hvilke grunnlag politikere tar sine beslutninger:

"og så fremt JIF Fotball søker og får midler fra Sparebankstiftelsen, vil utgiftene til klubben ikke redusere egenkapitalen betydelig".

Saksfremstillingen omtaler JIF Fotball sin økonomi og store deler vil bli refundert av stiftelsen og ikke skal gå utover aktiviteten. 

Disse kommentarene faller på sin egen urimelighet. Ref. hva vi har fått av totale utgifter på disse 3 tiltakene.

DENNE RISIKOEN KAN IKKE JIF FOTBALL LEVE MED.!

Nye uhell kan skje når som helst. Nye regninger på tilsvarende beløp. Hvem skal da ta ansvaret? JIF fotball kan ikke leve med denne risikoen. Dersom Jevnaker kommune ikke ser dette «bildet» og skyver ALT ANSVAR over på JIF Fotball, vil det kunne medføre at fotballen i ytterste konsekvens ikke lenger kan påta seg ansvaret for drift av kunstgressbanen med de konsekvenser dette vil medføre for både kunstgressbane og tilbudet til barn og ungdom i bygda. Fremtidige driftsavtaler må snarest komme på plass slik at det ikke er tvil om hvem som har ansvar.

Styret JIF FotballÅrsmøte JIF Fotball 23.3. kl. 1900 på Klubbhuset

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Mar 2022


Minner om årsmøte i JIF Fotball onsdag 23.3 kl. 1900 på Klubbhuset.

Vanlige årsmøtesaker.

Siste frist for innmelding årsmøtesaker er 16.3. til admin@jif.no.

Årsmøtesaker blir gjort tilgjengelig på hjemmesiden.
POLITIATTEST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mar 2022


Er du trener, instruktør eller lagleder i JIF og er over 15 år? Ja da er det krav om POLITIATTEST.  Hvis du har en av disse rollene i klubben og ikke har politiattest eller den er eldre enn 3 år, ER DET KRAV OM AT DU VISER FREM DETTE.

JIF har utarbeidet rutine for hvordan dette skal gjennomføres. Se link under.

POLITIATTEST

Dersom du lurer på noe i denne forbindelse, ta kontakt med adm.leder på mail admin@jif.no.  Fint om du setter i gang prosessen så raskt som mulig. TRENINGSKAMPER I MARS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mar 2022

Følgende kamper er  foreløpig avtalt i mars:

A-LAG

Gran IL, onsdag 16. Mars kl 19:00. 

Åssiden, lørdag 26. Mars kl 13:00. 

B-LAG:

Brandbu onsdag 30. mars kl. 2000

G16:

Nesbyen, søndag 27. mars kl. 1200

JIF Fotball og Hønefoss BK har inngått en samarbeidsavtale for 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Feb 2022

Jevnaker fotball og Hønefoss ballklubb har signert en avtale om å stille samarbeids lag på J-15 for sesongen 2022. Jif fotball har et klart må om å satse på å utvikle jentefotball satsingen i klubben. Vi har en egen jentefotball ansvarlig i styret, og vi ønsker å øke rekruteringen i åra som kommer. 

For å kunne gi flest mulig jenter muligheter til å få et godt tilbud både sportslig og ressursmessig må vi pga. få spillere i enkelte årganger inngå samarbeids lag med klubbene rundt oss. HBK er "lokomotivet" i distriktet mht dame/jentefotball, og det gir gode muligheter til våre jenter både på bredde nivå og de som virkelig vil satse på fotballen. Målsetningen for JIF er å bygge opp en egen satsning i egen klubb, men samtidig ha et samarbeid for å styrke jentefotballen i hele distriktet. 

Det ble derfor avholdt et foreldre/infomøte på klubbhuset torsdag 17.02. Jentene skal trene to økter i Hønefoss og en økt på Jevnaker i uka. Videre skal seriekampene spilles både på Jevnaker stadion og Aka Arena. Jevnaker fotball ser frem til et godt samarbeid fremover til beste for jentefotballen i distriktet. JIF fotball og HBK ønsker spillerne, trenere og støtteapparat lykke til med sesongen!


--
Hilsen
Geir Ivar Sæthren              
Styreleder Jevnaker IF Fotball  
 
JIF EXTRA - Påmelding frem til påsken

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Feb 2022


JIF EXTRA er et tilbud for Gutter/Jenter 10år og opp til JR-gutter/Jenter17 i JIF som ønsker en ekstra fotball-økt i uka utover egen lagstrening. Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten. 

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Faste instruktører med høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.

For påmelding, send epost til mads.kleiv@hotmail.com med navn på foresatte, navn + alder på barn og tlf-nummer for å motta betalingsinformasjon og invitasjon til Spond-gruppen. Pris: 400kr.
ÅRSMØTE JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Feb 2022
JIF FOTBALL avholder årsmøte

onsdag 23. mars kl. 1900 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 10.3.

til admin@jif.no

Styret.


NB! Det blir gjennomført fysisk møte.
FLYTTING AV MÅL PÅ KUNSTGRESSBANEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Feb 2022


Det er viktig når målene skal flyttes ut av banen ved kamp etc så må dette gjøres på en skånsom måte. Vi vet de kan være en utfordring å få plassert målene når det er mye snø.  Men det å lempe mål over gjerdet medfører at både stolpene, hjulene og gjerdet kan bli ødelagt. Det har vi IKKE råd til.  Ledere på lagene må påse at målene blir behandlet slik at de ikke blir ødelagte. Enten må de trilles ut av banen eller løftes og settes ned på utsiden av gjerdet. Takk for hjelpen.JIF PUMA-Kolleksjon

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Feb 2022

Nedenfor finner du JIF's klubb-kolleksjon som selges av vår samarbeidspartner Sandberg Sport. Disse Puma-produktene vil være gjeldende de neste 2 årene. Hos Sandberg Sport i Hønefoss får dere 20% avslag på Puma produkter. Det er også mulighet for å gjøre en felles-bestilling fra lag eller kjøp av spiller-pakken, hvor det innvilges 30% avslag. Ta gjerne trener/lagleder for å opprette lags-bestillinger.

Jevnaker PUMA Kolleksjon.pdf

JIF Spiller Pakken SR.pdf

JIF Spiller Pakken JR.pdf
Fredrik Eriksen (32) blir med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Feb 2022

Fredrik Eriksen signerte for Jevnaker IF i fjor etter å ha spilt for Holeværingen IL i flere år i både 5. divisjon og 4. divisjon. Den erfarne spissen er med på å gi verdifull rutine inn i et ellers ungt JIF-lag og startet 3 av kampene i fjorårets korte sesong. Vi ønsker Fredrik lykke til med den kommende sesongen.Ny samarbeidsavtale signert mellom Jif fotball og Hverven revisjon

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Feb 2022


Jevnaker fotball  er  er utrolig glade for at Hverven revisjon er med videre som samarbeidspartner for Jevnaker fotball. De fortsetter som hovedsponsor for barn og ung avdelingen i klubben og som samarbeidspartner for fotballskolen. Avtalen gjelder for årene 2022-23 og 24. 

Jif fotball takker Hverven revisjon  for sitt engasjement videre i barnefotballen på Jevnaker.

Geir ivarKujtim Ismajli (25) forlenger ut 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Jan 2022

Kujtim Ismajli kom til Jevnaker IF fra Hønefoss BK i 2020 på en 1,5 årskontrakt og har nå forlenget ut 2022. Spissen har spilt barne- og ungdoms-fotball i HBK og hadde 4 innhopp OBOS-ligaen i 2015, samt scoret 1 mål. I fjor scoret han 9 mål på 12 kamper for JIF og vi ønsker han lykke til med årets sesong.Takk for innsatsen Tom Arne, Morten og Rolf

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Jan 2022

Takket være iherdig innsats fra Tom Arne, Morten og Rolf er nå kunstgressbanen klar til bruk. Her ser vi siste del av jobben bli utført slik at banen allerede fra idag er klar til bruk. Stor takk spesielt til Tom Arne og Morten som virkelig har stått på for å få banen ferdig til sesongen starter for fullt. Her er både mange kroner spart og lagt ned stor dugnadsinnsats. Takk skal dere ha.Parris Mason (25) har signert kontrakt for 2022-sesongen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Jan 2022

Parris Alexander Mason er britisk-jamaicaner og kom til Norge i 2019 for å spille for Hønefoss BK. Som ungdom og ung voksen har han vært innom ungdomsavdelingen til engelske storklubber som Arsenal FC og QPR FC, samt Barnet FC. Den lynhurtige og driblesterke vingen har signert en 1-årskontrakt med Jevnaker IF og vi ønsker en god og skadefri sesong. 
Kristian Takvam Hagen (20) er klar for A-laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2022

Kristian debuterte på A-laget allerede i 2019 og spilte fem kamper den sesongen. Høyrebacken har spilt for JIF i alle år, men bodde i Oslo i fjor for å gå på skole. Nå er han tilbake i Jevnaker og skal spille 2022-sesongen for A-laget. Vi har da enda en spiller på A-laget som har gått gradene i JIF og vi ønsker han lykke til med sesongen.Hva med en vaffel og en kaffekopp på stadion?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Jan 2022

Med utgangspunkt i JIF Budbiler er det en gjeng som samles på klubbhuset hver onsdag kl. 0830... Det ryktes om at det er flere som kan tenke seg å være med, men at det er litt for tidlig. (noen pensjonister liker å ligge lenge) Det gjør vi noe med. Fra onsdag 19.1. starter vi kl. 1000.  Dette er en møteplass for den som ønsker å treffe andre folk. Det er ingen forpliktelser.  Bare sosialt over en kopp kaffe og ei vaffel. Kunne du tenkte deg å møte opp men usikker på om det er noe for deg? Gi det en sjanse.  Hjertelig velkommen.Kasper Bakken Hansen (19) løftes opp på A-laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Jan 2022

Kasper Bakken Hansen (19) er ferdig med junior-fotballen og blir et fullverdig medlem av A-lagsstallen. Det blir da enda en lokal spiller på A-laget som har spilt fotball i Jevnaker IF hele livet. Kasper var kaptein på G19-laget i fjor og har vist at han kan bekle flere posisjoner. Han debuterte på A-laget mot Stoppen i 2. serierunde forrige sesong. 

Vi ønsker Kasper lykke til med kommende sesong. TIL ALLE SOM HAR BARN FRA 1. TIL OG MED 5. KLASSE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jan 2022

Har du lyst til å være med på Fotball FritidsOrdning (FFO)?  Vi har hatt tilbudet en stund, men nå utvider vi tilbudet til også å gjelde for de som går i 1. og 2. klasse (Gjelder til og med 5. klasse).  Vi legger vekt på å ha det gøy, fysisk aktivitet og sosialt. Det blir også mulighet til å besøke vårt gamingsenter.  Mads Kleiv, sportslig ansvarlig i JIF og Magnus Bakken Haugli, er instruktører.  Foreløpig har vi åpent mandager og torsdager. Ta kontakt med Mads på tlf. 99363658 for en prøveperiode eller gå inn på hjemmesiden vår for registrering/nærmere opplysninger og påmelding.

PÅMELDING SØKNADSSKJEMA

VELKOMMEN!STOR TAKK TIL VÅRE KUNDER SOM BRUKER JIF BUDBILER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2022

Yngve, Tor, Edgar, Arne Mikael og Helge ønsker å takke våre kunder for året som har gått.    Vi har små og store oppdrag, korte og lange turer.  Oppdragene går  fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord og mange turer til Vestlandet. Vi stiller opp på timen.  Ved å bruke JIF Budbiler støttes også samtidig barne og ungdomsarbeidet i klubben.  Vi er 5 faste sjåfører og har kapasitet til å ta på oss flere oppdrag.   Har du behov for transport av varer enten som privatperson eller firma. Ta kontakt med oss på tlf. 92810560.ÅPNING AV KUNSTGRESSBANEN BEGYNNELSEN PÅ NESTE UKE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2022

Gledelig melding til alle som ønsker å komme i gang igjen med trening. (Håper vi får lov fra myndighetene) Anleggsansvarlig i JIF Fotball håper å kunne åpne 2/3 av banen i starten på neste uke.  Det blir brøytet og sloddet denne uka. Åpning av HELE banen skjer før mnd. skiftet. Her gjenstår noe arbeid med bl.a. liming av kunstgresset før også denne delen kan brukes. Knut Kornelius Kolstø (20) blir med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Jan 2022

Knut Kornelius Kolstø har signert kontrakt for den kommende 2022-sesongen. Midtstopperen kom til Jevnaker IF fra barndomsklubben Hønefoss BK i fjor og fikk 6 kamper for A-laget forrige sesong. Kornelius har vist god utvikling siden han kom til klubben og vi tror på videre utvikling i sesongen som kommer. Vi ønsker han lykke til i 2022-sesongen.
Simen Strand Lafton (19) har signert ny kontrakt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jan 2022

Simen Strand Lafton (19) som debuterte på A-laget allerede i 2019, har signert kontrakt for 2022-sesongen. Venstrebacken ble løftet opp fra juniorlaget før sesongen i fjor og startet samtlige kamper for A-laget i 2021. Simen er en lokal Jevnaker-gutt og har spilt for klubben i alle år. Han tok mange steg som fotballspiller i fjor og vi tror på videre utvikling i løpet av sesongen som kommer.

Vi ønsker Simen lykke til.Ulrik Berg Rian (22) er klar for 2022-sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Jan 2022

Ulrik Berg Rian (22) har signert kontrakt for 2022-sesongen og utfyller keeper-duoen på A-laget sammen med Cato Larsen Haugom. Keeperen har spilt ungdomsfotball i Hønefoss BK og stod 13 kamper for Lillehammer FK i 4. divisjon i 2019 da han bodde der for studier.

JIF har nå to keepere som er svært treningsvillige og kommer til å pushe hverandre for plass i startelleveren. Vi ønsker Ulrik lykke til med sesongen.