Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF MED BÅDE 6. OG 7. DIV. LAG I ÅRETS SERIE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Jan 2024

Det stor interesse for fotball på Jevnaker om dagen.  Til årets serie stiller vi med et 4. div. lag. Et 6. div. lag og et 7. div. lag. Når vi i tillegg stiller med 2. jr. lag og 2 G16 lag, sier det mye om hva fotball betyr for veldig mange og at klubben gjør mye rett for å tilrettelegge for alle aldersgrupper.  JIF 2 og JIF 3 trener sammen og etter oppstart tidlig i januar har fremmøte vært veldig bra.  20-25 spillere som "tilhører stallen" møter opp til de faste ukentlige treningene. Det blir lagt vekt på å ha det sosialt og gøy sammen med gode lagkamerater under ledelse av trener Chris. Noen treningskamper blir også gjennomført før seriestart. Vi ønsker lykke til med sesongen.
JIF STILLER 2 JR. LAG I 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Jan 2024

JIF stiller med 2 jr. lag (G19) til sesongen 2024. I alt  26  jr. spillere. 

Forberedelsene til den kommende vinterserien har startet med det styrkede trenerteamet til Chris, Erik og nå Torkell. Den tidligere G14 hovedtrener og Jevnaker spiller blir med for å støtte laget med sin defensive kunnskap og trenererfaring.

Vi i Jevnaker Fotball gleder oss til et spennende år med to lag, i 2. og 3. divisjon. samt til vår årlige treningsleir i Danmark.

NY SESONG - PRESENTASJON AV JIF A-STALL 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Jan 2024

Ny sesong - presentasjon av JIF fotball A-lag 2024

  A-laget har startet friskt med to gode treningskamper, og alt ligger til rette for en spennende sesong. Vi er stolte av å presentere A-lagsstallen 2024, som består av følgende spillere: 

 Jonas Holmen, Cato Haugom, Phiphat Blystad,Ragnar F. Wendelborg, Daniel Miancho, Oddur Karl Heidarsson,Simen Lafton,Oliver Lafton,Edo Colic,Remond Mendy,Simen S Olsen,Mikkel Opdahl,Markus Øverby,Adrian Sallaup,Marcus Aslaksen,Robel Sium,Joakim A Nilsen.

Trenerteam: Frode Lafton, Rune Bølgenhaugen, Morten Bakke og lagleder Alexander Andersen.

Ifølge trenerteamet er dette statusen så langt:

 Det er noen utskiftninger sammenlignet med fjorårets tropp. Spillere som AleksanderTveter Bakken, Sander Hamborg, Ulrik Berg Rian og Bendik Svendsbråten har takket nei il å være med i 2024. Dette har sammenheng med jobb og at man ikke har kapasitet til å være med på opplegget som er tenkt i sesongen. Alle spillerne var ønsket videre fra klubb/trenerteam. Sigurd Svendsen er langtidsskadet (korsbånd), men er ventet tilbake på vårparten/sommeren 2024. Nye spillere inn så langt er Marcus Aslaksen (spilte i Hønefoss BK forrige sesong) og Edo Colic (comeback i JIF-drakta etter et par sesonger borte fra klubben).

 Vi startet med trening 4 januar og har en ukesyklus med 4 aktiviteter, for eksempel 3 treninger+ en kamp eller 4 treninger. Vi trener tirsdag, onsdag torsdag og søndag.Treningskampene er planlagt til at de spilles på helg og da utgår treningen på søndag.Kulde var en utfordring i oppstarten, men dette har spillerne taklet på en meget positiv måte. Vi fikk også muligheten til å trene innendørs i kunstgresshallen til Heradsbygda. I skrivende stund har vi gjennomført to treningskamper, hjemme mot Hallingdal ble det 2-2 og forrige helg spilte vi mot Gjøvik/lyn i Raufosshallen, hvor det ble tap 2-1. 

 Antall spillere i A-troppen er foreløpig relativt lavt, og dette har sammenheng med hvordan i ønsker å utvikle JIF i fremtiden. Fire av spillerne i årets tropp har fortsatt G19-alder. Vi ønsker i tillegg å gi unge/ivrige spillere i egen klubb muligheten til å trene med A-laget.

Dvs. at vi alltid har hospitanter fra G19 eller G16 på våre treninger eller kamp. Hvilke spillere som blir invitert har sammenheng hvilke posisjoner vi trenger spillere i. Det er viktig å presisere at A-lagets behov blir meldt inn til trenerne på G19 og G16, hvor vi sammen finner ut hva som til enhver tid er best for lagene og den enkelte spilleren. Det er mange forskjellige spillere som så langt har trent eller spilt kamp for A-laget. Det er en glede å kunne fortelle at det er mange spillere å velge blant, da det pr i dag er 26 spillere på G19 og 26 spillere på G16.

Tanker om sesongen: Vi ønsker å kjempe om topp 6 i 4 divisjon og komme videre til første runde i NM. Vi møter Hallingdal søndag 10. mars kl 15.00 på Jevnaker Kunstgress (NM-kvalik). Da håper vi at mange møter opp og støtter opp om laget vårt!
IKKE GRASROTGIVER ENDA? STØTT JIF FOTBALL MED DIN GRASROTANDEL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Jan 2024

JIF FOTBALL er svært takknemlig for dere som gir deres andel av tippingen til beste for barn og unge på Jevnaker. Som grasrotgiver kan du gi inntil sju prosent av spillinnsatsen din til et lag eller en forening som betyr noe for deg, uten at det koster noe utover det du spiller for. På landsbasis er det over 1 mill som er kunder i Norsk tipping og som IKKE gir sin andel til lag eller forening. NESTE GANG DU TIPPER SJEKK AT DU HAR VALGT EN GRASROTMOTTAKER.  Kjenner du noen som ikke er registrert som grasrotmottaker? Sørg for å informere dem om muligheten til å støtte JIF Fotball med sin grasrotandel. Det utgjør en stor forskjell. 

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/971012951

 
HBK - JIF AKA ARENA LØRDAG 27.1. KL. 1300

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2024

Etter en oppløftende kamp mot Gjøvik Lyn i Raufoss hallen sist helg, venter nå en ny utfordring for våre  gutter. Til helgen står HBK på den andre halvdelen. En god test for JIF Gutta blir dette. Da er det bare å møte opp på AKA Arena kl. 1300. 
BEHOV FOR TRANSPORT?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jan 2024

 Foto: Vi heier, sp.b. 1 RH.

Arne Mikal, Torgeir, Yngve, Tor og Edgar i JIF BUDBILER ønsker å takke våre kunder for året som har gått. 

Nå er gjengen klare for nye oppdrag i 2024.

Vi påtar oss små og store oppdrag, korte og lange turer.  Oppdragene går  fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord og mange turer til Vestlandet. Vi stiller opp på timen.  Ved å bruke JIF Budbiler støttes også samtidig barne og ungdomsarbeidet i klubben.  Vi er 5 faste sjåfører og har kapasitet til å ta på oss flere oppdrag.   Har du behov for transport av varer enten som privatperson eller firmaet du er ansatt i . Ta kontakt med oss på tlf. 92810560.

PS! Hver onsdag samles vi til sosial happening med kaffe, vafler og mange historier. Møt opp da vel. Du er hjertelig velkommen og ikke noe krav om at du må kjøre Budbil.
NYTTÅRSFORSETT?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Jan 2024

Det mest populære nyttårsforsettet er fortsatt  trening og helserelaterte mål. Hvis du ikke har kommet i gang. Hva skal til for å begynne? JIF fotball tilbyr et lite treningssenter med muligheter for å trene alle muskelgrupper. I disse "dyrtider" er dette et rimelig alternativ som også gjerne kan kombineres med uteaktivitet. Kostnaden er bare kr. 133,- pr. mnd. + medl. skap i JIF kr. 300,- pr. år. Hvorfor ikke benytte anledningen til en trim når du allikevel må kjøre "poden" på trening.? Du får egen kode og kan trene når du vil. Ta kontakt med admin@jif.no eller tlf. 41620229 så lager vi en avtale. VELKOMMEN!
CATO HAUGOM ER MED VIDERE I 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Jan 2024

Vi er veldig glade for å ha blitt enige med CATO om en ny kontrakt for 2024. Spillere som CATO er viktig for klubben, fordi de representerer både en kontinuitet og treningskultur vi trenger. 


Vi ønsker CATO lykke til med fortsettelsen!
MARKUS ØVERBY ER MED VIDERE I 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Jan 2024

Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Markus Øverby om en ny kontrakt for 2024. Markus er en viktig spiller for klubben, fordi han representerer en kontinuitet og treningskultur vi trenger. Markus er ambisiøs, og stiller høye krav både på trening og kamp.

«Viktig å få med en så erfaren og viktig spiller som Markus med videre, så derfor er vi glade for at han blir å se i JIF drakta denne sesongen også.» sier sportslig leder Opdahl til jif.no.

Vi ønsker Markus lykke til med sesongen..