Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

KLART FOR UTLEVERING BAMBUSA SOKKER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Nov 2021

Hei.

Til lagledere/dugnadsansvarlig/trener på hvert enkelt lag i JIF:

Da er Bambusa sokkene levert på klubbhuset (300 poser) og dere må avtale med undertegnede snarest om utlevering av poser. Jo raskere dere kommer i gang desto raskere blir varene solgt unna.

Dere må snakke sammen om hvem(utgangspunkt dugnadsansvarlig hvis laget har dette) som tar ansvaret for ditt lag og sender info til foreldre/spillere hvis det ikke allerede er gjort. Den av dere som har ansvaret, tar kontakt med Tor Haug, tlf. 41620229 eller admin@jif.no for å avtale utlevering av det antall poser som det er spillere på laget. (min. 1 pose pr. spiller). 1 pose består av 5 pakker med strømper. 1 pakke koster kr. 200,-. Totalt kr. 1.000,- for posen. Det er 5 par strømper i hver pakke. 7 par med kort sokk.

 Dette er en svært viktig dugnad for klubben. For hver pose som blir solgt/kjøpt, går kr. 500,-/kr. 100,- pr. pakke til klubbens barne og ungdomsarbeid. Erfaring fra andre klubber som har gått inn på denne avtalen er at dette er populære produkter og er lette å selge/kjøpe.

Gode argumenter for å kjøpe/selge:

  • 1 pose dekker gjerne behovet selv i familien på 5 (slipper å selge)
  • Markedsfør tilbudet på egen facebook grupper/familie/venner osv
  • Kan brukes til gaver: bursdager, farsdag, julegaver osv.
  • Går til et meget godt formål
  • De 3 lagene som selger flest pakker pr. spiller, får sosialkveld med pizza i premie.
  • Sokkene er meget gode (flere av oss har testet de) str. (38-45).

Rutine for hva dugnadsansvarlig skal gjøre, blir utdelt når varene hentes på klubbhuset.

Da er det bare å komme i gang folkens.

Takk for at dere følger opp!