Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF Fotball reduserer treningsavgiften

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Apr 2022JIF Fotball har besluttet å redusere treningsavgiften for de aller minste for 2022.  For de  minste  4, og 5 åringene, dreier det seg om reduksjon med kr. 300,- . For aldersgruppen 6 t.o.m. 12 år er reduksjonen på kr.100,-. Styret ønsker med dette å signalisere at de ønsker at alle skal med. Selv om dette ikke er den store endringen for den enkelte, gir det et signal om at JIF ønsker å leve opp til målsettingen, Flest mulig, lengst mulig.  Det er ikke foreldrenes økonomi som skal være avgjørende for om barnet skal spille fotball eller ikke.  Vi ønsker alle velkommen og INGEN BARN skal utelates p.g.a økonomi. Vi i JIF ønsker enda flere, både jenter og gutter,  velkommen til et sosialt og trivelig miljø på Jevnaker stadion. 


ÅPNING AV KUNSTGRESSBANEN BEGYNNELSEN PÅ NESTE UKE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2022

Gledelig melding til alle som ønsker å komme i gang igjen med trening. (Håper vi får lov fra myndighetene) Anleggsansvarlig i JIF Fotball håper å kunne åpne 2/3 av banen i starten på neste uke.  Det blir brøytet og sloddet denne uka. Åpning av HELE banen skjer før mnd. skiftet. Her gjenstår noe arbeid med bl.a. liming av kunstgresset før også denne delen kan brukes.