Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

ÅRETS FAIR PLAY LAG KÅRET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Des 2023

Jevnaker IF er stemt fram som årets Fair play-lag i 4. div herrer i 2023. Både motstandere, dommere og kretsen er enig om at det er en verdig vinner.

Årets siste førjulsgave blir delt ut til Jevnaker IF A-lag herrer. De er kåret til Årets Fair play-lag i 4. divisjon herrer 2023. Jevnaker IF fikk flere nominasjoner fra de andre lagene i divisjonen og årets dommere. I tillegg har kretsen vært til stede med Fair play veiledere og andre kampobservatører underveis i sesongen. 

Har bygget kultur over tid

Sportslig leder Bjørn Opdahl i JIF er glad for å motta den gode nyheten rett før juleferien. – For oss i Jevnaker tror jeg det handler om at vi har klart å bygge en god kultur over tid, forteller han. Vi har fokus på at det skal være hyggelig å komme til oss, både for dommere og motstandere, og virkemiddelet er ofte en kopp kaffe og vaffel.

Det stiller også opp en kampvert fra styret på hver hjemmekamp. For meg som sportslig leder, så har det også vært viktig å ha nulltoleranse for klaging og syting på dommeravgjørelser, det er bare bruk av unødvendig energi. Her er også trenerne våre flinke til å følge opp underveis i kampene, avslutter han.

Det handler om gode kampopplevelser

Årets Fair play-lag er et av flere tiltak for å sikre gode kampopplevelser i årets 4. div. herrer i NFF Buskerud. Kretsen og lagene har blant annet gjennomført møter med lagene i forkant av sesongen, tydeliggjøringen av samtalen mellom dommere og kapteiner 45 min. før kamp og tilstedeværelse av kampvert og kretsen på flere av kampene enn tidligere. Seniorlagene er forbilder for de yngre lagene i klubben, og de har en viktig oppgave for å skape en helhetlig god kultur i forbindelse med kamp.

Årets Fair-play lag får et Diplom og 5.000 kr som kan benyttes til et positivt sosialt tiltak i laget. NFF Buskerud gratulerer!

 


MARCUS A ASLAKSEN FRA HBK TIL JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2023


Marcus skal spille 2024 sesongen for Jevnaker IF i 4 divisjon.

Marcus André Aslaksen (22) kommer fra det blide Sørland og er student på USN i Hønefoss. 

Han kommer nå kommer fra Hønefoss ballklubb hvor han på litt over en sesong fikk med seg 12 kamper og scoret 1 mål. Før det har han spillt i Vindbjart der han står bokført med 41 kamper og 10 scoringer og i Fløy-Flekkerøy der han fikk med 3 kamper i Post Nord-ligaen og 1 NM kamp for laget.

Han er rask, god teknikk, har spilt mest på høyrekanten, men er eller ikke uvant med rollen på motsatt side.

Velkommen til Jevnaker Marcus, vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg. Lykke til
PLANLAGTE TRENINGSKAMPER VINTER/VÅR 2024 (korrigert)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Des 2023

Følgende treningskamper er avtalt vinter/vår 2024.

Fredag 12 januar kl 19.30 Hallingdal,(Jevnaker stadion)
Søndag 21 januar kl 18.15 Gjøvik-Lyn (Raufosshallen)
Lørdag 27 januar kl 13.00 HBK,(AKA arena)
Fredag 09 februar kl 19.30 Lillehammer G19 (Raufosshallen)
Lørdag 17 februar kl 15.00 Fotball (Jotun kunstgress)
Søndag 3 mars kl 16.30 Nybergsund (Raufosshallen)
Søndag 10 mars kl (1200,1415,1630 eller 1845) Sluttspill,(Raufosshallen)
Torsdag 21 mars kl 20.00 Modum,(Jevnaker stadion)
Torsdag 30 mars kl 20.00 Holeværingen,(Jevnaker stadion)
RAGNAR F. WENDELBORG TAS OPP I A-STALLEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Des 2023


Vi er svært glade for å kunne informere om at 16-åringen Ragnar F. Wendelborg tas opp i A-stallen. 

 Wendelborg har vært med på A-lagets treninger siden i sommer, samtidig som han har vært en del av vårt G16-lag. Han fikk flere kamper med A-laget i 2023-sesongen, og med sine prestasjoner og gode holdninger har han vist at han er kvalifisert for en plass i A-stallen. Ragnar har skrevet under kontrakt ut 2024-sesongen. 

 Den unge forsvarspilleren er et godt eksempel på at valget klubben tok for noen år siden, å satse på godt utdannede og dyktige trenere i junioravdelingen, lønner seg. For første gang på mange år ser det ut til at vi i 2024-sesongen kommer til å stille med 2 juniorlag og 2 G16-lag. Dette viser at klubben lykkes ved å stå for viktige verdier og tålmodig arbeid, som gjør at så mange som mulig blir med så lenge som mulig. 

Ragnar er en av flere som banker på døra til A-laget, og flere vil få sjansen i løpet av året. Klubben har mange gode årganger nedover i systemet, så fremtiden til JIF ser lys ut når målet er at egne spillere skal utvikle seg og ha en fremtid som fotballspillere. Forvalter vi disse rett så kan vi få et A-lag fullt av egenproduserte, gode, treningsvillige spillere. Men ingen blir gode alene så klubben vil gjerne benytte anledningen til å rette en stor takk til alle de dyktige trenerne vi har og har hatt i barne - og ungdomsavdelingen. 

 Vi jobber nå med de siste brikkene, og komplett A-lagsstall vil bli presentert i januar 2024. 
REMOND MENDY KLAR FOR NY SESONG I JIF DRAKTA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Des 2023Vi i Jevnaker IF er storfornøyde med at Remond Mendy blir med oss videre i 2024.

Vi trenger også noen spillere med erfaring fra toppnivå. Remond er med sin erfaring og kvalitet en viktig bidragsyter inn i en ellers ung spillergruppe. Remond vet hva som kreves både på trening og i kamp.

Vi gleder oss til å følge deg i årets sesong👍⚽️
HUSKER DU? DET ER BARE 50 ÅR SIDEN!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Des 2023

Det er nå 50 års JUBILEUM for opprykk til 3. div. (nivå 3) Den avgjørende kampen ble spilt på Eidsvold mot Hamar IL som endte 1-1. Det holdt til opprykk etter å ha vunnet kvalikgruppen med Sel, Hamar IL, Kongsvinger og JIF. Året før ble det også opprykk fra 5. div. slik at det da ble opprykk 2 sesonger på rad. En stor tid i JIF Fotballen. Dessverre har flere av spillerne fra den gang gått bort.  På bildet ser vi troppen fra 1973. Bak fra venstre trener Ole Haukedalen, Frede Hammerstad, Per Martin Bakken, Terje Larsen, Tor Haug, Vidar Gruer, Arne Vidar, Joar Grongstad, Roger Sundling, Magne Nordahl. Foran fra venstre: Bjørn Borgersen, Bjørn Breen, Bjarne Minde, Erik Pehrsson, Hans Arild Hansen, Boye Brørby, Jan Hammerstad og Vidar Haug.
FIN SESONGAVSLUTNING FOR JR. LAGET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Des 2023

JR LAGET  var lørdag samlet til hyggelig sesongavslutning på klubbhuset. Foreldregruppa hadde ordna mat og drikke, dvs. Pizza og Cola. En stor takk til Marthe Bakken Hansen @ co som alltid bidrar. En stor takk til jr. trener Chris som har trent jr. laget i årets sesong og skapt et meget godt miljø som alle trives i.

Mostafa Hassani og Jacob Mollerud fikk en Jevnaker drakt hver, som var signerte av alle spillerne på laget. Mostafa og Jacob er for "gamle "og da slutter med G19 fotball. Vi håper de fortsetter med senior fotball fra neste sesong.
JULEBORD JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Des 2023

JIF Fotball har gjennomført sitt årlige julebord for klubbens trenere, ledere og tillitsvalgte på klubbhuset. JIF ønsker ved dette å sette pris på de som gjennom året har bidratt til at klubben fungerer på alle nivåer. Dette gjelder både de som har med fotballen å gjøre, men også JIF Budbiler og JIF E-sport som er en del av JIF Familien. En stor takk til dere alle for at vi kan tilrettelegge og tilby 350 barn og unge i Jevnaker en aktivitet de setter stor pris på og være en del av. Tradisjonen tro ble det servert julemiddag med riskrem, kaffe og kaker fra Hønefoss Videregående skole. Selvsagt ble det også lagt inn litt konkurranse med Quiz. Vet du hvor mange landskamper Tonje Hansen har f.eks.`? (22). Det ble en suveren vinner med Edgar, Kjersti, Yngve og Jan Erik. Gratulerer.

TAKK FOR VEL GJENNOMFØRT BENGT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Des 2023

Bengt Eriksen har gjennomført sin siste treningsøkt i JIF. Etter en sesong med sportslige både opp og nedturer, ble sesongavslutningen meget bra. Det endte til slutt på en 7. plass og er en klar fremgang fra de siste årene. En stor takk til Bengt som har løftet dette unge laget utover sesongen. Under avslutningsseansen på klubbhuset ble Bengt takket med blomster fra leder i JIF for den jobben han har nedlagt i klubben i året som har gått. Vi ønsker Bengt lykke til videre.
TRENINGSTIDER KUNSTGRESS FRA 1.1. 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Nov 2023

Dette er et oppsett fra 1.1. 2024 Treningstider kunstgresset. Det kan bli interne rokkeringer som avtales direkte mellom lagene.

Når kamper begynner har dette prioritet. F.eks. NFF vinterserie osv. Oppsett på lørdag og søndag er ikke satt opp. A-laget skal bl.a. trene søndager. Ønsker om treningstider i helgene må legges inn så snart som mulig. Gi beskjed til admin@jif.no.

NB! For at banemester skal kunne holde banen åpen i vinter, MÅ målene tas av banen etter bruk. Dette har han ikke mulighet til å gjøre alene. DE SKAL IKKE "veltes" over gjerdet. Da blir både gjerde og målene ødelagt. De skal løftes ut av banen og for de målene som har hjul, trilles ut av banen. Takk for at dere trenere og lagledere overholder dette.
NY LUE I NETTBUTIKKEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Nov 2023

Det er kaldt på øra om dagen. Vi har ny lue i Nettbutikken. Myk og behagelig lue. God stretch og passform. 95% bomull. Unisex modell. Passer for deg som skal på skitur, trener eller bare rett og slett er ute en tur. Gå inn på nettbutikken fotball.jif.no og bestill så har du lua om få dager. Passer også som en JULEGAVE.
BRA OPPMØTE PÅ TRENERFORUM

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Nov 2023

Det var godt oppmøte med ca. 20 trenere tilstede da årets siste trenerforum ble gjennomført på klubbhuset. Sportslig leder Bjørn Opdahl gikk BL.A. gjennom NY STRATEGI for klubben. Denne er utarbeidet og lagt ut til høring blant klubbens medlemmer. Noen innspill har kommet, men vi ønsker enda flere. Trenere er en viktig gruppe for klubben og noen kom med innspill direkte til planen.  Det ble oppfordret til å gå gjennom planen og komme med innspill før året er omme. Den vil bli "spikret" på årsmøte 2024.

Andre temaer som ble tatt opp var treningstider (dessverre er det ikke mulighet for alle til å få tider, eller få de tider de ønsker). Savnet av en innendørs hall er MEGET STORT. Det ble oppfordret til å bruke mer helger hvor det er noe ledig tid.

Det er ønskelig med 3 trenerforum i året. Etter sesongslutt, jan/feb mnd. og etter vårsesongen. Flere ting som ble tatt opp er bl.a. egen keepertrening. God oppfølging av oppstartslag, Lek med Ball og 6 års lagene er viktig slik at de som starter opp får den støtte og oppfølging de trenger. Her må klubben sterkere på banen. Trenere savner også mer støtte, noen å kunne diskutere med.  Dette vil det blir mer fokus på med å "ansette" en trenerveileder som skal følge opp trenere i større grad. Trenerforum er en viktig arena for trenere i klubben for å ta opp temaer som trenere er opptatt av. Her skal det være takhøyde og ikke redd for å ta opp ting. 
OVERRASK DINE KJÆRE MED EN JULEGAVE FRA JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2023Usikker på hva du skal finne på i julegave i år igjen?  Et godt alternativ er gaver fra vår Nettbutikk. Gå inn på fotball.jif.no Nettbutikk og bestill direkte. Eller hva med en gave med treningstid i vårt treningssenter.? Vi har meget rimelige priser og kan benyttes når du måtte ønske. Vi har også sokker (korte) både sorte og hvite. Bare ta kontakt med admin@jif.no for tilbud.
VEL GJENNOMFØRT NFF LEDERKURS 1

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Nov 2023

Lederkurs 1 er gjennomført på klubbhuset. Her med deltakerne fra JIF, Haugsbygd og Soknedalen og med instruktørene fra NFF Buskerud. De som har gjennomført kurset er: Eivind Lien, Soknedalen, Øyvind Hansen, Haugsbygd,  Erik Mollerud JIF, Alexander Bakken Andersen, JIF, Tom Ellingsen, JIF, Anne Hege Dahl, JIF, Camilla Finsand, NFF, Morten Vidar Kaalhus, Haugsbygd, Tor Haug, JIF, Tom Andre Høistad Birkely, Haugsbygd, Kjersti Fossum Engnæs, JIF og Nils Harald Strøm, NFF Buskerud.

Læringsmål for kurset er: 

Deltagerne skal etter gjennomføring av dette kurset ha tilegnet seg kunnskap om og fått forståelse for at godt organiserte klubber med riktig kompetanse i alle ledd er den viktigste forutsetningen for mer og bedre aktivitet.

Bjørn Nilsen, Leder NFF Buskerud og Camilla Finsand KA Sport i KLubb.Tid til diskusjoner på gruppeoppgavene.


Kort ble brukt som "inngangstema" på mange fruktbare diskusjoner.


Mange temaer ble gjennomgått. Kortene ble "snudd" alt avhengig av om "tilstanden" i egen klubb. Grønt er ok. Oransje: forbedringspotensiale osv.


Her er oppgavene som JIF prioriterer og skal jobbe videre med i tiden fremover.(sammen med maaange andre oppgaver).
JR LAGET I STJERNECUP PÅ HAMAR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Nov 2023Jevnaker G19 klarte seg bra på Hamar Stjernecupen i helgen.

Turneringen besto av 16 forskjellige G19-lag fra nærområdet. Disse lagene med forskjellig evne ble satt inn i fire grupper på fire, som alle skulle spille tre kamper i gruppen på lørdag og en semifinale og finale/bronsefinale på søndag.

Dette er laget som deltok i turneringen:

Sindre Dalen,Tony Bølgenhaugen, Hagbart Haugen Berg, Noah Vollan,Jacob,  Ford Mollerud, Daniel Miancho, Oskar Bjørklund, Marcus Kirkvold, Odda Hansen, Zain Mulk, Syver Hansen, Herman Paulsen Rørvik, Aske Oure, Lasse Bråthen,  Nappen,Oscar Lafton, Vetle Berge Finvåg, Sondre Lafton, Isaac Gakuru, Simon Tesfazghi

 

Dette ganske unge laget klarte seg bra mot en rekke meget gode juniorlag, vinner, uavgjort og tapt i sine tre gruppekamper og gikk videre til finalen etter en seier mot Nesodden 2 i semifinalen. Jevnaker tapte mot Rakkestad i finalen, 1-0, men deres keeper, Tony Bølgenhaugen ble kåret banens beste.

 Turneringen var en fin måte å avslutte sesongen på og guttene koste seg. Takk til alle som hjalp til med å organisere turen og var med for å støtte laget.

TRENERKURS DEL 1 PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Nov 2023

JIF Fotball satser på å utdanne trenere  for å øke kompetansen i egen klubb.  Her er noen av deltakerne fra samlingen som går over flere kvelder. Camilla Finsand fra NFF Buskerud leder samlingen.

Grasrottrener 1 er en introduksjon til fotball for alle nye trenere. Kurset er obligatorisk for alle som vil gå videre i Grasrottrenerutdanningen, som er NFF og UEFAs første steg i den formelle trenerutdanningen. Kurset retter seg i første omgang mot trening av de yngste (6–7 år), men inneholder også en intro til temaer som omhandler trening av eldre målgrupper.

Læringsmål

Hovedmål:

 • Hovedmålet med kurset er å gi alle trenere en kort innføring fotballens verdigrunnlag og prinsipper og virkemidler for å kunne gjennomføre god fotballaktivitet. Videre å motivere nye og eksisterende trenere til å ta videre utdanning gjennom Grasrottrenerkursene.


Camilla Finsand fra NFF Buskerud

STOR DAG FOR JIF JENTER 10 I LILLESTRØM

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Nov 2023


Jenter 10 var på lørdag på Lillestrøm og så kamp kvinnenes toppserie. Lillestrøm spilte uavgjort 1-1 mot Rosenborg. Lillestrømhallen var fullsatt med 3000 publikummere.


Dette motiverer og inspirerer jentene og er viktig for å beholde flest mulig jenter lengst mulig. 
Etter kampen tok spillerne seg god til til autografer og selfier.

Tusen takk til Lillestrøm som tok seg tid til å skrive autografer og bilder sammen med spillerne.


En flott dag!


HVA SKULLE VI GJORT UTEN DISSE?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Nov 2023

Hilde og Marthe i full sving på kjøkkenet.

Det er nå satt igang en lenge etterlengtet oppgradering av kjøkkenet på klubbhuset. Det blir nytt kjøkken med oppvaskmaskin, ovn og flere over og underskap. Under ledelse av Tom Arne Karlsen og Rune Hansen er det aller meste på plass. Men Hilde og Marthe ville mer. De spurte om de kunne gjøre ditt og datt og da svarte jeg som Halvor Bakke i Eventyrlig oppussing får til svar: "dere har frie tøyler". Dermed ble det flere prosjekter med maling av hele kjøkkenet, nye skap, "øy", nye gardiner osv. I tillegg ville de rydde opp både her og der og har kastet mye gammelt. De har drevet i hele helgen og har flere prosjekter på gang. Hva skulle klubben gjort uten disse som tar på seg jobb uten å bli spurt engang!!!!!!! Stoor takk til Hilde og Marthe og den frivillige jobben dere gjør for JIF. Dugnadsånden er fortsatt tilstede og som vi som klubb er helt avhengig av.

 
LEDERKKURS 1 I REGI AV NFF PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Nov 2023

Klubbutvikler Nils Harald Strøm NFF Buskerud leder kurset.

NFF Fotballederkurs 1 gir en innføring i fotballens lederskap. Kort oppsummert handler det om å forstå hva vi er en del av, og hvorfor klubben må være sjef. Lederkurs 1 passer for alle som har en aktiv rolle i klubben, enten du er styremedlem, sportslig leder eller engasjert frivillig.

Godt organiserte klubber med riktig kompetanse i alle ledd er den viktigste forutsetningen for mer og bedre aktivitet. FLK 1 er utviklet med mål om å gi fotballedere grunnleggende kompetanse og større forståelse for lederrollen i fotballen. Kurset legger vekt på kvalitet i klubbarbeidet og på helhetstanken med uttrykket «klubben som sjef».

Gjennomføringen av kurset gjøres ved at alle deltakerne skal gjennom et E-læringskurs først før 2 fysiske samlinger på klubbhuset. Som kvalitetsklubb er det et krav at over halvparten av styret skal ha gjennomført Lederkurs 1. Fra Jevnaker deltar Kjersti Fossum Engnæs, Tom Ellingsen, Erik Mollerud, Aleksander Bakken Andersen, Anne Hege Dahl og Tor Haug, fra Haugsbygd deltar Tom Andre Høistad Birkely, Øyvind Hansen, Morten Vidar Kaalhus. Fra Soknedalen: Øyvind Lien.

ET DØGN MED GAMING, SAMHOLD OG MORO

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Nov 2023

LAN PARTY ER IGANG


Vi samlet 18 barn til sitt første LAN, alle hadde gledet seg i flere uker til dette, de skulle game, døgne og kose seg.

 Her snakker vi toppidrett, barna holdt det gående med gaming i 18 timer uten søvn, det ble spilt Fortnite, Minecraft, Roblox og Forza pluss flere spill.

Det ble en pause fra skjermen med kanonball og stikkball i gymsalen på kvelden, for å få i gang kroppen.

For å ha et klart hodet i så mange timer trenger kroppen fysisk aktivitet og mat, pizza ble servert til stor jubel.

De fleste hadde aldri klart å være våkne i så mange timer før, selv om de var slitne i kropp og hodet var humøret på topp.

Alle var enige om at dette hadde vært et topp arrangement og når de kom hjem på søndagen, skulle de sove!

Stor takk til primus motor Kim Haugom og alle foreldre/hjelpere som stilte opp.

 PIZZA MÅ TIL PÅ NATTA

HERLIG STEMNING
GLADE BARN OG FULLT HUS MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Nov 2023

1. Helgen er unnagjort i Mesterhus Julecup. Fantastisk å se idrettsglede og engasjement.  Takk til alle dere som gjør dette arrangementet mulig med Anne Hege i spissen. Vedlagt følger en liten bidemontasje fra 1. helgen. Neste helge er for de "litt større".ODDUR HEIDARSSON KLAR FOR NY SESONG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Nov 2023

Oddur har skrevet under ny kontrakt med JIF for 2024 sesongen og gleder seg til å ta fatt på en ny sesong i JIF trøya.
Joakim Amandus Nilsen - Signert ny kontrakt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Nov 2023


Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Joakim om en ny kontrakt for 2024.

Dette er en spiller med mye rutine og erfaring fra et høyere nivå som er viktig for oss med mange unge spillere, sier sportslig leder Bjørn Opdahl.
Nilsen har til sammen rundt 150 kamper på nivå tre og fire for klubber som Finnsnes, Lyngen/Karnes, Ullern og Bærum.
Ny hovedtrener Frode Lafton glad for å ha med Joakim videre.

 
MESTERHUS JULECUP - HER BLIR DET LIV !!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Okt 2023

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 4. og 5 nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 10 år. Helgen etter den 11. og 12. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 11 år t.o.m. 14 år.

Anne Hege Dahl, primus motor og leder for Barn og Ungdom i JIF Fotball, kan fortelle om meget god oppslutning til årets Mesterhus Julecup. 125 lag er påmeldt og særlig mange lag er blant de minste. Det blir et yrende liv i hallen disse helgene og hun håper mange foreldre, besteforeldre og andre kommer innom for å se barn og ungdom utfolde seg.  Hun lover skikkelig liv i hallen. I tillegg til et yrende liv på fotball banene, blir det åpen kiosk med mye "snacks", lykkehjul og loddsalg med masse premier, gitt av det lokale næringslivet.

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned hvert år for å få arrangementet i havn.  Derfor er det ekstra gøy at folk stiller opp og heier på lagene.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..
INFO MØTE ONSDAG 1.11. KL. 1900 PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Okt 2023

Invitasjon til informasjonmøte Jevnaker IF Fotball onsdag 01.11 kl 19.00 på klubbhuset

Styret i Jevnaker IF Fotball har registrert at det er stort engasjement og mange meninger, synspunkter og påstander rundt klubben de siste dager. Etter lanseringen av Frode Lafton som ny A-lagstrener har det kommet opp mange synspunkter, spørsmål og rykter knyttet til videre satsing og veien videre. Klubben jobber med ny strategiplan og oppdatering av planverket i klubben som en del av resertifisering som kvalitetsklubb. Dette er ute på høring blant klubbens medlemmer.  Styret har ingen skjult agenda med det som besluttes. Alt gjøres i den hensikt at de beslutninger som tas er til beste for Jevnaker IF fotball. Styret er valgt demokratisk på årsmøtet for å ta beslutninger til det beste for klubben. At andre er uenige i de beslutninger og valg som tas må man leve med. Ønsker man å påvirke de beslutninger som tas må man ta ansvar og ta verv i klubben. Satsing på unge lokale spillere og spillerutvikling vil ha førsteprioritet opp mot satsing på A-laget. Dette har også vært prioritert i år. Har man spørsmål, synspunkter og meninger så kom på møtet på klubbhuset på onsdag, så skal styret så langt det er mulig som et ansvarlig styre svare på de spørsmål og påstander som kommer.

JIF Fotball styre v/Styreleder Geir Ivar Sæthren
1 Kommentar

FRODE LAFTON NY HOVEDTRENER I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Okt 2023

Kjersti Fossum Engnæs , nestleder i JIF (midten) Rune Bølgenhaugen, ass. trener og Frode Lafton, Ny hovedtrener .

Jevnaker IF Fotball ansetter Frode Lafton som A-lagets hovedtrener for 2024-sesongen. 


Frode Lafton har relevant utdanning (UEFA A-lisens), erfaring som trener og spiller på øverste nivå i norsk fotball og i tillegg flere års fartstid som trener i JIF sin ungdomsavdeling sammen med ny keeper/assistent-trener Rune Bølgenhaugen. Dette mener vi danner et svært godt utgangspunkt for at Frode og Rune skal gi klubbens A-lag et ytterligere løft. 2023-sesongen hadde mange gode sider, ikke minst med tanke på å skape engasjement i og rundt klubben. Vi takker Bengt Eriksen for alt han har bidratt med både på og utenfor banen. Eriksens kontrakt med klubben løper ut november, og det er ingen dramatikk i trener-byttet. Klubben hadde rett og slett et «luksusproblem» med tanke på at flere viste interesse for jobben.


Det viktigste for klubben i 2024-sesongen er å fortsette å bygge god treningskultur. Vi ønsker å ha et solid A-lag med spillere som er gode forbilder for de yngre spillerne i klubben. Siden Frode og Rune har vært trenere i vår ungdomsavdeling de siste 3 årene er de godt kjent med yngre spillere i egen klubb, og det er et klart mål for klubben å støtte disse best mulig i overgangen fra ungdom/junior til seniorspill. Flere unge spillere fra egen klubb debuterte på A-laget i 2023-sesongen og enkelte fikk mye spilletid. Dette er veldig gledelig, og baner vei for flere som kommer etter. Det har også vært veldig god tilslutning på B-laget i 7. divisjon i 2023-sesongen. Vi vet at Frode og Rune har god evne til å se den enkelte spilleren og gi tilpasset oppfølging, samtidig som de stiller strenge krav. 


I klubbens strategiplan for 2024-2026, som nettopp har vært ute på høring hos alle i og rundt klubben, fremgår det at hovedmålet for A-laget er å vinne 4. divisjon i 2026. Majoriteten av spillerne på laget skal være lokale. Vi vet at det tar tid å bygge et solid lag, og at det vil komme oppturer og nedturer. Med Frode og Rune på laget har vi virkelig tro på å lykkes i det lange løp. Vi gleder oss til 2024!Invitasjon Julebord JIF Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Okt 2023

JIF Fotball setter pris på ditt engasjement for barn og unge i bygda og inviterer deg derfor som en liten takk for innsatsen, til en liten sammenkomst på klubbhuset. Takk til deg som rundt laget, som trener, lagleder eller dugnadsansvarlig, som medlem i våre utvalg (anlegg, marked, BU,Sport) kamparr., JIF E-sport, JIF Budbiler, styret o.a. frivillige.

Du er hjertelig velkommen. 
ÅRETS SISTE HJEMMEKAMP - DU KOMMER VEL!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2023


Sesongens siste seriekamp for A-laget spilles på Jevnaker kunstgress kl. 1500. Da håper vi at du tar turen på stadion. Det er gratis inngang for alle. Er du trener eller lagleder for et lag? Inviter laget ditt til å møte opp. Vi håper at så mange som mulig av spillere i JIF familien stiller opp. Er du tidligere spiller, (både fra 70, 80,90,00,10 taller har hatt/har verv  i klubben, er nåværende trener eller lagleder eller er med i noen av utvalgene, er du hjertelig velkommen til en kaffekopp fra kl. 1400 på klubbhuset 2. etg.. Velkommen!

PS! Harald Lillo, æresmedlem i JIF og "æresmedlem som skinkeloddselger", kan bekrefte at det blir en mengde med gevinster. Det blir trekning av 2  spekeskinker og 2 pølser. Det blir også trukket ut gevinster på flere JIF Skjerf,++. Med andre ord store muligheter for gevinster. 

Da ses vi på lørdag da!
HERLIGE JIF JENTER 13 ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Okt 2023

Strålende jenter 13 år med en meget god sesong.

Jentene startet høstsesongen med cup på Hamar hvor de spilte finale i C-sluttspillet. Det gav en god start for seriespill, og der har de hele høsten jobbet godt og hatt en utrolig god utvikling.
Siste kamp ble spilt borte mot Birkebeineren på tirsdag, hvor de vant 2-0 og var strålende fornøyd 😊Høstsesongen ender med 3.plass i 2.divisjon, noe både trenere og jentene er fornøyd med.

MEDLEMS OG TRENINGSAVGIFT 2023 DEL 2

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Okt 20232023 er første året vi i JIF Fotball har valgt å dele betalingen av årsavgiften i 2. En for vårsesongen og en for høstsesongen. Totalkostnaden blir ikke mindre, men ved å dele opp regningen i 2 betalinger håper vi å kunne bidra til at det blir "lettere" å betale treningsavgiften i mindre beløp. Dette er en svært viktig inntektskilde for klubben som vi fullt og helt er avhengig av at medlemmene betaler når de skal, slik at vi kan opprettholde det høye aktivitetsnivået vi ønsker.

Dersom det er betalingsutfordringer, vennligst ta kontakt med admin@jif.no. JIF ønsker IKKE at noen barn ekskluderes p.g.a. økonomi. Så bare ta kontakt.

Første utsendelse var primo juli. Neste betaling for 2. halvår sendes ut medio okt og gjelder da for 2. halvår.

 ER DU STØTTEMEDLEM I JIF.? Støttemedlem er medlem i JIF Fotball, men som ikke er aktiv eller har aktiv rolle i JIF). Du må bl.a. betale medlemsavgiften skal du være stemmeberettiget på årsmøte i klubben. Som støttemedlem betaler du kr. 300,- i året. (kr. 50,- betales videre til JIF Allianse) Vi håper du som er interessert i fotball, tidligere spiller, foreldre eller har aktive barn, barnebarn som er med i fotballen, melder deg inn i JIF Fotball. Vi har ca. 500 aktive/medlemmer i dag, men ønsker oss mange flere. Gå inn på vedlagte link til hjemmesiden. Fyll ut skjemaet og bli medlem.

LINK BLI MEDLEM


Takk for at du støtter barne og ungdomsarbeidet i klubben vår.
MESTERHUS JULECUP HELGENE 4. OG 5/11 OG 11. OG 12/11

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Okt 2023

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 4. og 5 nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 10 år. Helgen etter den 11. og 12. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 11 år t.o.m. 14 år.

Mange lag benytter julecupen som en fin sosial happening  og avslutning på sesongen. Bl. a. besøk på Hadeland Glassverk.

Alle lag i JIF er med i cupen. Til nå er det påmeldt 61 lag totalt. Men vi håper på mange flere.

PÅMELDINGSFRIST ER 15. OKT. 

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned hvert år for å få arrangementet i havn.  Over 100 lag med flere hundre spillere er med hvert år.  

PS! En liten oppfordring til deg som lagleder/trener i JIF. Fint om du kan ta kontakt med lagledere/trenere på ditt alderstrinn som du kjenner med oppfordring til å melde på lag i cupen. Takk for hjelpen.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..
MELD DEG PÅ TIL HØSTENS LEDERKURS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Sep 2023

Jevnaker Fotball inviterer til fotball lederkurs på klubbhuset 7. og 14. nov.

FLK 1 gir en innføring i fotballens lederskap. De fleste opplever det som nyttig å møte nye mennesker som brenner for det samme: Fotball og klubbdrift i ulike former.
Målet er å gi alle med en aktiv rolle i klubben, både styret, ledere, trenere og andre sentrale personer, grunnleggende kompetanse og forståelse for klubbdrift i praksis.
Fotballeder 1 passer for alle som har en aktiv rolle i klubben (eller kan tenke seg å ha), uavhengig om du er lagleder, trener, styremedlem eller har andre verv i klubben.

Kurset er gratis.

For nærmere info og påmelding:  Se vedl. link. Evnt ta kontakt med adm.leder Tor Haug. tlf. 41620229.

https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=10243139

Husk: Påmeldingsfrist: 27. okt.

NB! Ta med  kompisen og meld deg på!
Grasrottrener 1 - Introduksjonskurs

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Sep 2023

JIF Fotball har som målsetting å øke kompetansen på trenersiden i klubben. Dette ønsker vi å tilrettelegge for slik at flere kan gjennomføre NFF sin trenerutdanning. Det er også et krav i NFF kvalitetsklubb at hoveddelen av trenere i klubben skal ha gjennomført disse trenerkursene. Vi har derfor besluttet at vi skal gjennomføre GRASROTTRENER DEL 1 i løpet av høsten.

Det er satt av følgende datoer: 13. 20. og 27. nov. Det er 3 samlinger a 4 timer (teori/praksis) + 4 timer som e-læring. Sett av datoene allerede nå.

Det er ingen krav til forkunnskaper.

Dette er et grunnkurs som alle må starte med før nye delkurs kan gjennomføres på trenerstigen.

Hvem dette passer for: 

 • Du som trener et lag idag som ikke har gjennomført Delkurs 1.
 • Foreldre som kan tenke seg å bidra inn mot laget.
 • Du som kan tenke deg å bli trener, men som ikke har følt at du ikke har kompetanse nok.
 • Alle som skal jobbe med barnefotball. Men også eldre lag, men mangler trenerkompetansen.

JIF Fotball ønsker å tilrettelegge for at du som trener skal være trygg i rollen som trener og da er trenerkompetansen en viktig del at det.

Kurset er gratis og blir gjennomført på Jevnaker stadion.

Snakk med de som er rundt laget trenere/lagledere/foreldre og meld dere på. Påmelding til kurset vil bli satt opp gjennom SPOND.

Spørsmål kan rettes til trenerveileder/sportslig leder i klubben Bjørn Opdahl. TLF. 92877076


ER DU GRASROTGIVER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Sep 2023

JIF Fotball engasjerer ukentlig 300-400 barn og unge med fysisk aktivitet og sosial tilhørighet. Dette er et tilbud og en aktivitet som ikke kommer av seg selv og krever mye arbeid og tilrettelegging. Tusenvis av frivillig arbeidstimer blir lagt ned årlig for å drifte klubben. Men det koster også penger. Derfor betyr det mye for oss at du STØTTER OSS MED DIN GRASROTANDEL. Takk til alle dere som støtter oss. Men vi trenger enda flere. Har du sjekket om du gir din andel til noen? Det eneste du trenger å gjøre er at du neste gang du spiller, så registrerer du vårt org. nr. som er 971012951. Da går 7% av det du spiller for direkte til JIF Fotball. Og det hele koster deg ikke noe. 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Takk for at du STØTTER OSS MED DIN GRASROTANDEL.

LENKE TIL GRASROTANDEL JIF FOTBALL
BEHOV FOR RASK OG RIMELIG TRANSPORT?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Sep 2023

Behov for rask transport – prøv oss!!

JIF BUDBILER kan tilby kjøring på timen – hente/levere varer – til en god og avtalt pris.

Hos oss er det ingen "mellomledd". Vi kjører direkte fra deg til din kunde.  Kanskje din bedrift eller der du er ansatt, har behov for transport? Er det ønskelig å forespørre om pris eller avholde et møte gjør vi gjerne det.

Budbilen har kapasitet på 1200 kg,  men vi kan også kjøre med stor henger ved behov.

Alt overskuddet går til  barne- og ungdomsarbeidet i Jevnaker Fotball !

Ta kontakt på e-post: admin@jif.no eller direkte på tlf. 41620229. 
DUGNAD STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Sep 2023

JIF Fotball sin anleggsgruppe under ledelse av Tom Arne har gjennomført kantklipp og ryddet skråningen ved kunstgressbanen. Se hvor fint det har blitt. Takk til dugnadsgjengen som har slått alt dette "buskaset".  Dugnadsånden er ikke "død" i JIF.
KOMMET I GANG MED TRENING ETTER FERIEN?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Sep 2023

Visste du at Jevnaker Stadion er et fint utgangspunkt for trim, både ute og inne? Hvorfor ikke bruke timen du har til rådighet når du allikevel skal kjøre og hente "poden" på trening? På klubbhuset har vi et fint treningssenter som kan benyttes til både styrke og kondisjon. Hvis du er medlem i JIF Fotball (kr. 300,-) så koster dette kun kr. 1.700,- pr. år (tilbud pt) og du kan benytte det når det måtte passe deg. I disse "dyrtider" er dette et rimelig alternativ. Bare ta kontakt med admin@jif.no eller tlf. 41620229 for avtale.
Stor oppslutning om Jentefotballens dag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Sep 2023

Nærmere 45 jenter i alderen 5 til 12  år  var idag samlet på Jevnaker stadion på Jentefotballens dag.

For en herlig gjeng!!

Tusen takk for en fantastisk dag til både jentene og alle de flotte folka i klubben som bidro. Dette lover godt for fremtiden til jentefotballen.


J10 og J11 Jevnaker var lørdag på cup i Drammen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Aug 2023

J10 og J11 Jevnaker var lørdag på cup i Drammen. Det var mye godt spill, god innsats og de er klare for resten av høst sesongen!

MEDLEMS OG TRENINGSAVGIFT 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Aug 2023

2023 er første året vi i JIF Fotball har valgt å dele betalingen av årsavgiften i 2. En for vårsesongen og en for høstsesongen. Totalkostnaden blir ikke mindre, men ved å dele opp regningen i 2 betalinger håper vi å kunne bidra til at det blir "lettere" å betale treningsavgiften i mindre beløp. Dette er en svært viktig inntektskilde for klubben som vi fullt og helt er avhengig av at medlemmene betaler når de skal, slik at vi kan opprettholde det høye aktivitetsnivået vi ønsker. Første utsendelse var primo juli. Neste betaling for 2. halvår sendes ut medio sept. ER DU STØTTEMEDLEM I JIF.? Støttemedlem er medlem i JIF Fotball, men som ikke er aktiv eller har aktiv rolle i JIF). Du må bl.a. betale medlemsavgiften skal du være stemmeberettiget på årsmøte i klubben. Som støttemedlem betaler du kr. 300,- i året. (kr. 50,- betales videre til JIF Allianse) Vi håper du som er interessert i fotball, tidligere spiller, foreldre eller har aktive barn, barnebarn som er med i fotballen, melder deg inn i JIF Fotball. Vi har ca. 500 aktive/medlemmer i dag, men ønsker oss mange flere. Gå inn på vedlagte link til hjemmesiden. Fyll ut skjemaet og bli medlem. Takk for at du støtter barne og ungdomsarbeidet i klubben vår.

BLI MEDLEM
VELKOMMEN TIL JENTEFOTBALLDAG LØRDAG 2. SEPT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Aug 2023


Velkommen til Jentefotballdag på Jevnaker Stadion

LØRDAG 2. SEPT kl. 11-14

 Jevnaker fotball vil gjenta suksessen fra i fjor og vi inviterer derfor alle jenter i alderen 5-11 år til en morsom dag med fotball, vennskap og lek.

 Dette er et tilbud til alle jenter i bygda vår, både de som spiller fotball i dag og de som ikke har spilt fotball før. 

 Dagsplan:
 Kl 11.00      Velkommen
 Kl 11.15      Fotball
 Kl 12.45      Lunsj (Gratis)
 Kl 13.15      Miniturnering
 Kl 14.00      SLUTT.

 ARRANGEMENTET ER GRATIS!

Påmelding, med navn og fødselsår, kan sendes til Heidi Berg innen 31. aug. mail: heidiberg80@gmail.com eller tlf. 91121848
 Bare å ta kontakt dersom det er noe dere lurer på.
 

Gleder oss til å se mange fotballglade jenter på stadion. Ta med deg

venninnen din og møt opp da vel.

Bilderesultat for jevnaker fotball logo

 

Med vennlig hilsen
 Jevnaker fotball 

 
RESTLAGER SESONGKORT/SKJERF SELGES KR. 200,-.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Aug 2023

Salg av skjerf/sesongkort legges nå ut for salg til halv pris. Det betyr at skjerfene nå koster kr. 200,-. Benytt anledning til å skaffe deg både et årskort/resten av sesongen 2023 og et fint skjerf som kan brukes i mange år fremover. Skjerfet kan kjøpes i kiosken på stadion eller bestilles direkte gjennom Nettbutikken. https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/

Skjerfet kan også benyttes av andre grupper i JIF og er ikke "bare" for fotballen. Skøyter, Ski, Håndball osv kan også benytte dette produktet til sine medlemmer.
Tine Fotballskole/Aktiv sommer

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Jul 2023

95 barn i alderen 6-12 år gjennomførte uken etter skoleslutt Tine Fotballskole/Aktiv sommer. Instruktører fra jr.lag/B-lag og A-lag, samt elever fra Idrettslinja ved Hadeland Videregående var instruktører. Ansvarlig for opplegget var Chris Dutton.  Det var full aktivitet hver dag fra kl. 0900-1500 med  mange forskjellige aktiviteter med hovedvekt på fotball. Men det var opplegg både i hallen og badeparken, samt på stadion. Gratulerer til Chris og hans stab med vel gjennomført fotballskole.
Rema 1000 Jevnaker har signert en ny samarbeidsavtale for sessongen 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Jul 2023

Jevnaker fotball og Rema 1000 Jevnaker har signert en ny samarbeidsavtale for sessongen 2023.

Jevnaker fotball er glad for at Rema 1000 Jevnaker fortsetter å støtte opp om lokalfotballen på Jevnaker.

Rema 1000 har vært en god støttespiller i mange år som totalleverandør av varer til koiskdrift og som sponsor av premier i form av spekeskinke og spekepølse til skinkelotteriet på alle A -kamper gjennon sesongen. Jif fotball er utrolig glade for at vår lokale Rema 1000 butikk ved Didrik er med videre.
Tine fotballskole/aktiv sommer igang på stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Jun 2023

95 barn fra 6-12 er påmeldt til årets Tine Fotballskole/Aktiv sommer.  Det er hovedansvarlig for arr. Chris Dutton veldig godt fornøyd med. Med seg har han instruktører fra A-lag/jr. lag og jentelag. Spesielt gledelig i år er å ha med 3 "egne" ,jenteinstruktører (Linnea Klevengen, Madelen Sundstad, Aleksandra Grindstad Dahl som også har vært med på Vaiana opplegget for jenter i alderen 5-8 år. Dette har medført at flere jenter også deltar på årets fotballskole. Det er vi kjempeglade for og et ledd i å få med flere jenter til jentefotballen. Fotballskolen fortsetter hele uken med mange forskjellige aktiviteter.

VELLYKKET FAMILIEDAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Jun 2023

JIF Fotball inviterte lørdag til familiedag på stadion. Det ble lagt til rette for mange forskjellige aktiviteter rapporterer primus motor for tiltaket Kjersti Fossum Engnæs. Hensikten med arrangementet er å vise frem bredden i aktiviteten vi tilbyr Jevnakers barn og unge. Det ble arrangert triksekonkurranser, skudd på mål, hoppeslott,showkamper mellom de minste lagene, Vaiana som er et program for å øke rekrutteringen til jentefotballen. Det ble delt ut lodd og gratis is og saft til alle barna. En stor takk til Sparebank1 RingeikeHadeland for premier og til Kiwi for lån av hoppeslott og "skuddmål".

Alt i alt et vellykket arrangement som vi regner med skal bli et årlig arrangement sier Kjersti.

PS! Det gjorde jo heller ikke noe at A-laget senere på dagen vant 6-2 over Modum.!

DA ER DET BARE Å GLEDE SEG TIL UKEN- 92 BARN PÅMELDT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Jun 2023

Veldig gledelig at så mange er påmeldt til årets Tine Fotballskole/Aktiv sommer. Hele uken foregår aktiviteter på stadionområdet, både inne i hallen og ute. I tillegg blir det også i slutten av uken noen "utflukter". Nærmere info blir gitt. Det er også svært gledelig at 25 jenter er påmeldt. Chris Dutton er ansvarlig for gjennomføring og sammen med videregående elever som har hovedansvar for de 2 siste dagene. Da er det bare å glede seg til en aktiv uke på stadion til de som er påmeldt. VELKOMMEN....
MYE GØY PÅ STADION LØRDAG 17.JUNI

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Jun 2023

JIF Fotball inviterer til familiedag på stadion lørdag. Det blir mange forskjellige aktiviteter som Frisbee m/mål, hoppeslott, mål med forskjellige treffpunkt, triksekonkurranser, showkamper og mye, mye mer. Det blir gøy for både store og små. Gratis is og saft til barna. Du får et lodd og er med i loddtrekning av fine premier. Det blir grilling og salg fra kiosk. JIF Håper alle spillere, både barn og ungdom,  trenere, lagledere og andre rundt lagene stiller, stiller opp i JIF tøy/drakter. VELKOMMEN.
HYGGELIG OG VIKTIG MED KAMPVERT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jun 2023

Martine Magnussen

 Det er hyggelig å komme på stadion og bli mottatt av en blid og engasjert kampvert. Vi møtte Martine på stadion en kveld hvor det var stor aktivitet på flere baner.  Hun synes det er viktig at lagene stiller med kampvert. Vi kommer i kontakt med mange hyggelige folk og hjelper til med forskjellige ting. Det kan være alt fra hvor toalettet er og hvilke baner de skal spille på.  Det er viktig at kampverten har på seg gul vest slik at han/hun er lett og finne.  Oppgaver er bl.a også å ønske lag velkommen, sjekke at det foregår Fair Play og være kontaktperson dersom uønskede hendelser skulle oppstå. Takke dommere og bortelag for kampen. Martine oppfordrer alle JIF lagene til å stille med Kampvert. Det veldig hyggelig presiserer hun.

STYRET I JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Jun 2023

Fra venstre: Nestleder: Kjersti Fossum Engnæs, Leder Jentefotballen: Heidi Berg, Styreleder: Geir Ivar Sæthren, Leder Anlegg: Tom Arne Karlsen, Leder Sport: Bjørn Opdahl, Leder BU: Anne Hege Dahl, Leder Marked/media: Per Ulseth.

 Leder i JIF Fotball er stolt av å kunne presentere det nye styret i JIF Fotball. Her er det god blanding av yngre krefter og solid erfaring. Gledelig er det også at vi nå har med 3 jenter av 7 i styret. 
15-åringene sparker bra fra seg i G-16!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jun 2023

2008-gutta våre er en spennende gjeng med 25 gode og ivrige fotballspillere. De har førstelaget sitt i 2.divisjon i G-16 og andrelaget spiller i 2.divisjon i G-15. 

Søndag vant førstelaget sin bortekamp mot Ål i Hallingdal med 5-3, som betyr at laget ligger godt plassert på toppen av tabellen og allerede har sikret førsteplassen før ferien, selv med en kamp igjen å spille. Søndagens kamp var som de fleste andre i G-16 serien mot 2007-lag, men det har ikke hindret 2008-gutta i å vinne alle sine kamper til nå. De står med solide +13 i målforskjell. Det kan anbefales å se gutta i aksjon i sin siste kamp før ferien hjemme mot Mjøndalen, fredag 16. juni kl. 19.00. 

Andrelaget i G-15 serien henger også bra med på tabellen med tre seire og to tap. Gutta spiller hjemmekamp førstkommende fredag på stadion kl. 19.00 mot Stoppen.
FOR ET ENGASJEMENT!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Jun 2023

En vanlig tirsdag kveld spiller G16 hjemmekamp mot Holeværingen. På "tribunen" er nærmere 100 stk. møtt opp for å vise støtte og heie på laget. Det varmer et fotballhjerte å se så mange foreldre og andre som støtter opp om laget sitt. Det betyr mye for spillerne at de har støttespillere rundt seg. Dette er et eks. til etterfølgelse for også andre lag. Skap "blest" om kampene og få foreldre til å møte opp. Dette er jo kjempegøy. PS! Og da gjør det jo ikke noe om det er mange jenter i samme alder som ser på heller. Innsatsen blir ikke mindre av den grunn!!!!!Og resultatet: JIF vant 4-2.
FRISTEN FOR PÅMELDING TIL EN HERLIG UKE NÆRMER SEG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Mai 2023

Hei.

Har du glemt å melde deg på til årets Aktiv Sommer/Tine fotballskole? Ikke fortvil. Det er fortsatt mulighet til å melde seg på. Vi tilbyr mange forskjellige aktiviteter, både inne og ute, en hel uke.  Tilholdssted vil være Jevnaker stadion og Hallen. Kanskje vi også får mulighet til å besøke Badeparken en dag også? Veldig fint om du som trener/lagleder får informert ut til ditt lag om at påmeldingsfristen nærmer seg. Vi trenger også noen foreldre som kunne hjelpe oss med "kjøkkentjeneste" et par timer på dagen. Ta kontakt med admin@jif.no. Til nå har 70 barn meldt seg på. Vi kan ta imot inntil 100 barn. Dette blir utrolig gøy..

PÅMELDING HER
JIF FOTBALL - LIKE MULIGHETER FOR ALLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mai 2023

JIF FOTBALL ønsker å synliggjøre det samfunnsansvaret vi har og ønsker å ta. Ved etablering av gode rutiner internt og med det offentlige, vil vi i større grad kunne tilrettelegge for at flyktninger, nybosatte og økonomisk vanskeligstilte, lettere blir inkludert i idretten. Terskelen for å være med må være så lav som mulig. Det betyr bl.a. at manglende økonomi til å betale treningsavgift/medl.avgift, fotballskoler, cuper etc ikke skal være til hinder for å starte med fotball. Målsettingen må være å få med flest mulig uavhengig av økonomi eller andre grunner. Konkret betyr dette at familien får informasjon fra det offentlige om hvordan og hvor de kan søke om fritak for treningsavgift, deltagelse på fotballskolen etc. Det offentlige kan formidle kontakt direkte eller familien kan gjøre dette selv. Dette gjøres til: admin@jif.no som er kontaktleddet i JIF Fotball. 

Internt i JIF Fotball så vil de som er nærmest spilleren som trener/lagleder ha best kjennskap til  forholdene på eget lag.  Disse har da kjennskap til at klubben ønsker å bistå/tilrettelegge for at de som har økonomiske utfordringer, blir fulgt opp. Dette formidles da til admin@jif.no som følger opp dette videre. Dette kan være bistand til treningsavgift, deltagelse på Fotballskolen, div utstyr til trening osv.  Det er viktig å presisere at dette blir behandlet konfidensielt.                                                                                                    Er det f.eks. flyktninger som ønsker å spille fotball på Jevnaker, sendes henvendelsen til admin@jif.no som formidler kontakt videre til  lagleder/trener til årsklassen vedkommende tilhører. 

På alle foreldremøter til lagene skal det informeres om hvilke rutiner klubben  har på dette.
Påmelding/endringer til høstsesongen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mai 2023

Til alle lagledere/trenere:

Alle lag som har deltatt i vårsesongen flyttes automatisk over til høstsesongen.

Følgende gjelder:

Barnefotball:

Frist for å melde på nye lag= 15. juni. meldes til: admin@jif.no

Skal lag trekkes eller endre nivå= frist 15. juni til: gro.larsen@fotball.no

Påmeldingsfrist for 3er fotball= 20. juni. for 7 åringene. (nye lag) 

Påmeldingsfrist for 6 åringene= 15. aug. 

Ungdomsfotball:

Påmelding av nye lag, trekking av lag andre endringer: frist: 15. juni.
NÅ ER DET TID FOR LAVE SOKKER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2023

JIF FOTBALL har noen lave sokker til salgs. Både sorte og hvite. Pris kr. 200,- pr. pakke som inneholder 7 par. Ta kontakt med admin@jif.no så ordner vi levering eller henved deg i kiosken på stadion en ettermiddag.
FAMILIEDAG JEVNAKER STADION LØRDAG 17. JUNI

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2023

JIF fotball ønsker velkommen til familiedag på stadion. Det blir:

Aktiviteter og overraskelser for BÅDE SMÅ OG STORE. MER INFO KOMMER! FØLG MED FØLG MED!

Showkamper med lag fra barne- og ungdomsavdelingen.

Åpen kiosk. (Gratis is til alle barna).

Alle som har JIF-klær oppfordres til å stille i disse.

A-LAGET SPILLER SERIEKAMP MED AVSPARK KL. 14 (JIF – MODUM)

GRATIS INNGANG FOR ALLE!

Vi håper på kjempestemning på stadion og det hadde vært supert å se akkurat DEG😊

FOTBALL ER GØY!
En formiddag med lagspill og samarbeid i fokus

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Mai 2023

Tirsdagens lunsjseminar på Thorbjørnrud hotell hadde lagspill og samarbeidet mellom næringsliv og organisasjonsliv i sentrum.

Et trettitalls personer hadde møtt opp for å høre A-lagstrener Bengt Eriksen fortelle om sine tanker rundt lagspill og utvikling. Etter foredraget var det duket for en times paneldebatt om samarbeidet mellom næringsliv på den ene siden og kultur- og idrettsorganisasjoner på den andre. 

– Jeg tror veldig på å skape sånne møteplasser i bygda, sier Ole Henrik Pedersen i JIF fotballs markedsutvalg. Han kunne glede seg over at også Hønefoss BK, Reinsvoll og Slemmestad prioriterte å ta turen til Thorbjørnrud denne tirsdagen.

I paneldebatten representerte styreleder Geir Ivar Sæthren JIF fotball, mens Asmir Delic fra Ring forsikring og Hans Ole Bråthen kunne by på mange perspektiver rundt det å være sponsor for lokale foreninger. En hyggelig formiddag ble avsluttet med lunsj, der diskusjonene fortsatt videre rundt bordene.

– Det å legge til rette for treff som dette er jo en ekstra verdi vi kan tilby bedrifter som ønsker å samarbeide med JIF. Jeg har allerede veldig lyst til å arrangere et nytt lunsjseminar til høsten, sier Pedersen.
Husk tirsdagens åpne seminar!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Mai 2023

Tirsdag 23.mai kan du få med deg fotballtrener og tv-profil Bengt Eriksens foredrag om lagspill. Det er helt gratis – og det er fortsatt mulig å melde seg på.

Det er Jevnaker fotball og Thorbjørnrud hotell som inviterer både næringsliv, organisasjoner og interesserte privatpersoner til et lunsjseminar om lagbygging, samspill og hvordan næringsliv og idretten best kan ha nytte av hverandre.

– Vi ønsker å skape engasjement i bygda og vi ønsker å bygge Jevnaker IF som klubb. Da må vi ha med oss både det lokale næringslivet og det fantastiske organisasjons- og foreningslivet som finnes her, sier Ole Henrik Pedersen i markedsutvalget i Jevnaker fotball.

Klubbens hovedtrener Bengt Eriksen er født og oppvokst i fotballen, men er også utdannet økonom og har blant annet jobbet i Dagens Næringsliv. I mange år var han en av landets mest profilerte fotballeksperter på TV. 

– Som ekte østkantgutt har Bengt karakteren S i muntlig og et foredrag med han er alltid både underholdende og tankevekkende. Etter foredraget leder sportskommentator Asbjørn Myhre en paneldebatt om hvordan næringslivet og det lokale idretts- og kulturlivet best kan ha nytte av hverandre. Ofte ber vi i klubbene bare om en pengesum for å trykke en firmalogo på drakta, men i 2023 tror vi sponsorater må handle om mye mer enn det, sier Pedersen.

JIFs A-lag har hatt en litt trå start på sesongen i 4.divisjon, men ifølge Ole Henrik Pedersen ser klubben langt framover.

– Vi har begynt et arbeid med å bygge klubb og utvikle kultur. I det arbeidet er bredden minst like viktig som toppen. Nå er vi så heldige at vi har en ressursperson som Bengt Eriksen knyttet til JIF og da vil vi gjerne dele han med resten av bygda, avslutter en engasjert Pedersen. 

Seminaret på Thorbjørnrud hotell varer fra ni til halv tolv og er gratis for alle, mens det også er mulig å bestille seg lunsj etterpå. Påmelding skjer ved å sende e-post til marked@jif.no 
FANTASTISK OPPSLUTNING HVOR 45 BARN MØTTE OPP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2023

Lek med Ball er et tilbud til barn som er eller blir 4 og 5 år i 2023. 1 samling var i går og hvilken OPPSLUTNING!! 45 barn var påmeldt og med foreldre og besteforeldre var over 100 samlet til oppstart og informasjon om hva som skal skje videre. Dette er et tilbud gjennom JIF Fotball for å aktivisere barn i LEK MED BALL. Det er lagt opp til forskjellige stasjoner som de må gjennom. Dette blir litt forskjellige fra gang til gang. Innsatsviljen var det ikke noe å si på. For de som ikke kunne møte denne gangen vil tiltaket foregå 1 gang pr. uke fremover. Meld interesse til Kristian Orvang som leder Lek med Ball.

GLEMT Å KJØPE JIF SKJERF?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mai 2023

JIF Fotball selger fine skjerf. (inkl. årskort på alle A-laget hjemmekamper.) Kan brukes hele året på stadion!!! Har du ikke fått kjøpt enda? Alle som har mulighet, barn og voksne, burde kjøpe !!Du støtter en god sak!!!! Dette er JIF skjerf og passer også for andre grupper innen JIF Allianse. . Lurer du på hvordan du skal få tak i skjerfet? Kiosken på stadion selger hver ettermiddag i uken og på A-lagets hjemmekamper. Du kan bestille i Nettbutikken vår på fotball.jif.no eller ved å sende mail til admin@jif.no så avtaler vi når du kan komme å hente. Hva det koster? kr. 399,-.

Takk for at du støtter opp om barn og ungdomsarbeidet i klubben

FOR EN KVELD PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mai 2023

Med gløtt av sommer kunne Endelig barn og unge innta Ball slettene og hele stadion igjen. Det satte spillere, lagledere, trenere utrolig pris på. For en kveld det ble med yrende liv på alle flater. Dette er slik vi ønsker at det skal være på stadion.

Elkjøp er med videre som sponsor

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mai 2023

Jif fotball er utrolig glade for at Elkjøp Hønefoss er med og støtter Jif fotball og e sportssenteret videre i 2023. De har vært en langvarig og trofast sponsor.

I forbindelse med etableringen av Jif E sportssenter har Elkjøp bidratt med økonomisk støtte siden oppstarten. Jevnaker fotball er veldig fornøyd med å ha Elkjøp og varehussjef hos Elkjøp Geir Thoresen med på laget.

Jif fotball takker for støtten og samarbeidet!
BALL SLETTENE KLARE TIL BRUK

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Mai 2023

Etter uker med frustrasjon blant spillere og trenere, er det i dag gledelig å kunne informere om at hovedmatta og ballslettene er klare til bruk. Det er bare å planlegge treninger og kamper som normalt igjen.
PÅMELDING TIL AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE ER NÅ ÅPNET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Mai 2023


AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE

Målet med Aktiv Sommer/Tine fotballskole  er å skape positive opplevelser i et sosialt og trygt miljø for alle deltakere. Vi legger vekt på å skape gode holdninger og ha det gøy sammen med andre. I år har vi tilbud på forskjellige aktiviteter hele uken, både inne og ute. Tilbudet er i alderen 6-12 år. I tillegg til fotball, vil det bli mange andre aktiviteter i løpet av uken. 

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE UKE 25 dvs fra mandag 19. juni t.o.m. fredag 23. juni

Oppstart hver dag  kl. 0900-1500.

Sted: Jevnaker stadion – klubbhuset.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 12 år.

Deltakeravg. kr. 900,- for hele uken, inkl. lunsj, frukt og drikke + alle aktiviteter.

Du er påmeldt når registrering  er foretatt.

PÅMELDING HER

PÅMELDINGSFRIST: 10. JUNI

Klær i all slags vær må tas med.

Instruktører: A lags trener JIF, senior og jr. spillere fra JIF samt elever fra idrettslinja på videregående.

Kontaktperson: Christian Dutton, tlf. 92778494

NB! Vi forventer stor pågang og har satt en grense ift antall.  Det gjelder å være raskt ute med påmeldingen. Først til mølla prinsippet gjelder.

JIF inviterer til lunsjseminar med foredrag og paneldebatt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Mai 2023

JIF fotball i samarbeid med Thorbjørnrud hotell inviterer nåværende og framtidige samarbeidspartnere og alle andre interesserte til lunsjseminar om lagbygging, samspill og hvordan næringsliv og idretten best kan ha nytte av hverandre.

Dato: Tirsdag 23.mai.
Klokka 09.00-11.30.
Sted: Thorbjørnrud hotell.

Klubbens hovedtrener Bengt Eriksen er født og oppvokst i fotballen, men er også utdannet økonom og har blant annet jobbet i Dagens Næringsliv. I mange år var han en av landets mest profilerte fotballeksperter på TV. Bengt er opptatt av hvordan vi spiller hverandre gode, ikke bare på fotballbanen, men også i arbeids- og dagliglivet. Som ekte østkantgutt har Bengt karakteren S i muntlig og et foredrag med han er alltid både underholdende og tankevekkende. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Etter foredraget leder Asbjørn Myhre en paneldebatt om hva som er et godt sponsorat. Idrettslag og andre frivillige organisasjoner vil gjerne bli sponset av det lokale næringslivet, men hva bør bedriftene forvente å få tilbake? Er et sponsorat bare veldedighet eller kan det rette lokale sponsoratet faktisk også gi merverdi tilbake til bedriften?

Deltakelse på seminaret er gratis for alle, men det er mulighet for å kjøpe lunsj på Thorbjørnrud etter programmet. Lunsjen koster kroner 395 per person og bestilles samtidig med påmeldingen.

Program:

 • 0900 - Velkommen
 • 0915 - Foredrag om lagbygging v/JIF trener Bengt Eriksen
 • 1025 - Fem minutter pause
 • 1030 - Paneldebatt ledet av Asbjørn Myhre (lokale næringslivsaktører vil delta).
 • 1130 - Lunsj 

Påmelding:

Påmelding skjer ved å sende mail til marked@jif.no med navn på bedriften og antall personer. Maks 4 personer pr. bedrift. Påmeldingsfrist 15. mai. Gi også beskjed om dere ønsker lunsj eller ikke. Pris per person for lunsj 395,-. 

HÅPLØSE FORHOLD PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Mai 2023

Det er svært vanskelige forhold for trening og kamp på stadion p.t. Det er ikke mulig å bruke gress slettene for trening eller kamp. Det gjelder i hvert fall ut denne uken. Kamper er flyttet til kunstgressbanen, utsatt eller byttet hjemmebane med motstander. Treningene på kunstgressbanen må enten flyttes eller utgå hvis dette kolliderer med kamp. Kamper har hovedprioritet. Vi i JIF Fotball beklager på det sterkeste dette som nå skjer og som vi dessverre er vitne til hver vår og høst. 
Masse liv på stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2023

Her er det full aktivitet for både b-laget og G19 på kunstgresset.
Kiwi forlenger sponsoravtale for perioden 2023-2025

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2023

Jif fotball er utrolig glade for at Kiwi Jevnaker fornyer samarbeidsavtalen med oss i tre nye år fra 2023-25

Utrolig bra at de lokale bedriftene stiller opp for nærmijøet, og støtter vårt arbeid for barn og unge i bygda.

Ny daglig leder ved Kiwi Jevnaker Tom Bergestuen sier "Vi ønsker å støtte opp om  barne og ungdomsfotballen på Jevnaker."

Jevnaker fotball ønsker Tom lykke til som "sjef" på Kiwi, og ser frem til et godt samarbeid i åra fremover.
HOLD AV UKE 25 (19.-23. juni) TIL AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2023

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE UKE 25 dvs fra mandag 19. juni t.o.m. fredag 23. juni

Vi sender ut invitasjoner med påmelding om noen dager. 

Sett av uken allerede nå. Her blir det mye gøy med aktiviteter av alle slag.

Oppstart hver dag  kl. 0900-1500.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 12 år.

VELKOMMEN TIL SAMLING 14. MAI KL. 1600

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Apr 2023

JIF Fotball inviterer alle jenter og gutter som fyller 6 år i 2023 til å melde seg på til 1. samling som foregår på Jevnaker stadion Ballslette. Vi håper alle som har anledning møter opp. Passer det ikke denne dagen, er det bare å melde seg på og møte opp neste gang. ALLE ER HJERTLIG VELKOMMEN. (ps. Noen jenter er allerede med på vårt opplegg med Vaiana som foregår på mandager. De som ønsker kan være med på begge deler. Vårt hovedfokus: Ha det gøy sammen med andre i et trygt og sosialt miljø.

Håper du kommer?!
OPPSTART LEK MED BALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Apr 2023

JIF Fotball invitere alle jenter og gutter som er eller blir 4 og 5 år i 2023 til FORSKJELLIG AKTIVITET på Jevnaker stadion.  Vi har fokus på Lek og aktiviteter med og uten ball.

1. samling er TORSDAG 11. MAI KL. 1700 PÅ BALLSLETTA.

Påmelding til Kristian Orvang: kristianor@viken.no eller tlf. 95822444.

Håper vi sess!

VELKOMMEN!
STORE UTFORDRINGER MED AVVIKLING AV TRENING OG KAMP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Apr 2023

Banesituasjon er en stor utfordring på denne tiden av året. Vi har 1 kunstgressbane som skal dekke behovet for 250-300 barn og unge. 4-5 lag må trene samtidig for å få gitt et tilbud til lagene. Når seriekampene nå starter for fullt fremover er det ikke kapasitet til å få gjennomført både kamper og treninger. Så lenge ball slettene ikke er klare, må derfor kamper utsettes eller flyttes. Vi har ikke plass til alle som ønsker å trene på kunstgresset. Som bildet viser vil det nok fortsatt ta noe tid før disse banene kan benyttes. 
KAMPSESONGEN STARTER FOR FLERE LAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Apr 2023

Kampsesongen starter for flere lag denne og neste uke.  I f m hjemmekampene skal JIF stille med KAMPVERTER. Se info over hva dette innebærer. Alle lagene skal stille med dette. Det kan være en fra foreldregruppa som tar på seg denne oppgaven, eller gå på rundgang blant foreldre. Det lages "vaktliste" på hvert enkelt lag. Ansvarlig for å sette opp dette er lagleder. Instruks for hva kampverten skal gjøre ligger i kiosken. Der henger også kampvert vesten som skal benyttes. Det ligger også FORELDREVETTREGLER som vi ber kampverten dele ut til alle som ser på kampen. Vi ønsker FAIR PLAY i JIF. Lykke til med sesongen.
SUPER DAG FOR GUTTER 10 ÅR PÅ CUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Apr 2023

Trener Martin Bjørnstad melder om en super dag for Gutter 10 år på Vikåsen Cup i helgen. Både gøy, sosialt og mange fine kamper på gutta.
2.trening imorgen mandag på bergebakken skole gymsal kl 17-18!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Apr 2023

2.trening imorgen mandag på bergebakken skole gymsal kl 17-18!

Vi har plass til flere! Meld dere på til Anne Hege!
Sponsoravtale med Jevnaker Elektriske 2023-2025

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Apr 2023

Jevnaker fotball er glad for at en av våre trofaste støttespillere i mange år har signert en ny samarbeidsavtale med Jevnaker fotball for perioden 2023-25. Jevnaker elektriske støtter også Jif budbiler DA. 

Vi spiller på lag med bygdas lokale elektrikere.
VÅRDUGNAD STADION 3.5. 2023 KL. 1730

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Apr 2023

JIF Fotball inviterer til vår årlige vårdugnad på stadion onsdag 3. mai kl. 1730. Tidligere år har det kommet ca. 20 personer. Det har vi vært svært fornøyde med. Håper du/dere har anledning i år også. Vi skal bl.a. rake og samle opp gummigranulat, skifte reklameskilt, rake plen, vaske, plukke søppel.  Det er fint om du kan ta med deg rive, verktøy som god drill, spade etc.

Vi hadde satt stor pris på om du kom og kunne avse et par timer. Dette er både sosialt og nyttig. Pølse og drikke etter dugnaden.

VELKOMMEN!
FULLT HUS PÅ 1. SAMLING MED JENTER FRA 5-8 ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Apr 2023

Leder av BU Anne Hege Dahl  kan fortelle om 25 påmeldte til 1. samling med jenter i alderen 5-8 år. Med foreldre var det 50 fremmøte på søndagens introduksjon av programmet som skal inspirere flere jenter til å starte med fotball. UEFA Playmakers er inspirert av Disney. JIF Fotball er pilot på dette programmet som er et samarbeid i hele Europa for å inspirere flere jenter i alderen 5 til 8 år som aldri har spilt fotball før, til å prøve idretten for første gang. FOKUS ER MILJØ, MORO, VENNER OG FOTBALL. De kosa seg med frukt, boller, popcorn og brus! Ble nok spist rekordmye popcorn på klubbhuset igår! Det blir samlinger 1 gang pr. uke og allerede idag 17. april er første "trening" på Bergerbakken skole. DET ER IKKE FOR SENT Å MELDE SEG PÅ så ta kontakt med Anne Hege.
Første trening er mandag 17/4 kl 18-19 på Bergebakken Skole Gymsal.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Apr 2023

Første trening er mandag 17/4 kl 18-19 på Bergebakken Skole Gymsal. (resterende mandager er treningene kl 17-18)


KJØPT SESONGKORT/SKJERF TIL SERIESTART ?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Mar 2023

I morgen torsdag 30.3.  braker det løs med sesongstart for A-laget kl. 1900 på kunstgresset. SESONGKORT/SKJERF KAN KJØPES I KIOSKEN før kampstart. Skjerfet/sesongkortet koster kr. 399,-.  Skjerfet gjelder som "inngangsbillett".
Jørgen klemmer til i speakerbua på torsdag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Mar 2023

Premier League-kommentator Jørgen Klem stepper inn som speaker når JIF sesongåpner hjemme mot Konnerud på kunstgresset torsdag klokka 19.

– Jeg elsker engasjementet på Jevnaker, at folk prøver å skape oppmerksomhet og ramme rundt kampene selv om 4.divisjon vel strengt tatt må kalles breddeidrett, smiler Klem, som til daglig er sportskommentator i Viaplay. Denne vinteren har han vært å høre på flere hopprenn fra verdenscupen samt kanalens Premier League-kamper. I disse dager forbereder han seg også på kommende hockey-VM.

Hans Petter Schevik gjør til vanlig en strålende innsats som speaker på JIF-kampene, men må melde avbud til serieåpningen. Da henter Jevnaker Fotball en vikar fra øverste hylle. 

Klem er bosatt i Nittedal der han blant annet har vært med på å bygge opp innebandyklubben Nittedal Wolves og det er liten tvil om at han brenner for idrett og lokalt engasjement.

HAR ET DÅRLIG JIF-MINNE
– Jeg har jobbet med Bengt Eriksen og Asbjørn Myhre tidligere og kjenner også godt Ole Henrik Pedersen fra tida jeg var daglig leder i Nittedal IL, forteller Klem, som imidlertid er født og oppvokst i Oslo - som Lyn-supporter.

– Ikke spør meg om cupkampen i 1993. Det er definitivt mitt verste Jevnaker-minne. Jeg satser på det blir mer trivelig på stadion nå på torsdag, avslutter en leende Jørgen Klem.

Ps. I 1993 slo 2.divisjonslaget JIF ut topplaget Lyn i cupen. Arne Ivar Olerud og Ørjan Bondehagen scoret målene for Jevnaker.
Jevnaker IF inviterer. Sjekk ut dette nye og spennende tilbudet til jenter født 2015-2018.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Mar 2023

Playmakers er et program for oppstart av fotballaktiviteten, med overgang til klubbfotballen i etterkant.                        

Playmakers er et rekrutteringsprogram utviklet av UEFA og Disney for jenter mellom 5 og 8 år. Moro, lek og fotball er hovedingrediensene, og i år er det karakteruniverset fra filmen «Vaiana» som brukes i øktene. Målet er å introdusere de yngste jentene for fotball gjennom gode treningsøkter der ulike Disneykarakterer tas aktivt i bruk. Tilbudet er gratis for alle.

Filmvisning: Søndag 16. april kl. 16:30

                       

Treningsdatoer: Mandag 17.4, 24.4, 1.5, 8.5, 15.5, 22.5. 5.6, 12.6 Tidspunkt: kl. 17:00 - 18:00

           

Sted: Jevnaker Stadion


Spørsmål / påmelding: Anne Hege Dahl, 994 02 345 annehege.dahl@gmail.com

             

VIKTIGE SAMLINGER FOR ALLE TRENERE I KLUBBEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Mar 2023

Sportslig Utvalg har som målsetting å avholde 3 samlinger årlig for alle trenere i klubben. Vi har valgt å splitte opp i 2 grupperinger sier Bjørn Opdahl. En gruppe UNGDOM/SENIOR (fra 13 år) som har trenerforum den torsdag 20. april kl. 1830 og en gruppe som trener  barn, fra 6 til 12 år. Denne samlingen er onsdag 19. april kl. 1830.

Det er svært viktig at alle trenere setter av denne kvelden sier Bjørn. Her vil det bli informert fra klubbens Sportslige Utvalg. Men like viktig er dialog og samspill mellom trenere og mellom trenere og klubb. Trenerforum skal bygge felles plattform for hvordan klubben tenker og skape en felleskap mellom trenere i klubben sier Bjørn Opdahl.
Velkommen til kick-off med A-laget!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Mar 2023

Jevnaker Fotball ønsker alle velkommen til sosialt samvær på klubbhuset torsdag 23.mars klokka 19. Det blir møte med Bengt og spillerne og ikke minst mulig å sikre seg sesongkort-skjerfet for 2023.

JIFs A-lag sesongåpner 30.mars hjemme mot Konnerud. Nøyaktig én uke tidligere håper vi flest mulig med et hjerte for JIF-fotballen finner veien til klubbhuset på stadion og et aldri så lite kick-off før 2023-sesongen. Det blir enkel servering og sosialt samvær samtidig som supporterne får bli bedre kjent med spillerne som utgjør A-stallen kommende sesong. Laget trener for øvrig på kunstgresset i forkant av møtet, så det er også mulig å følge en av de siste treningsøktene før seriepremieren.

Vel møtt!
Nå er sesongkort-skjerfet her!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mar 2023

Nå kan du skaffe deg et lekkert og varmende JIF-skjerf og samtidig inngang på alle A-lagets kamper i 2023 for kun 399 kroner.

Jevnaker fotball lanserer nå sitt eget sesongkort-skjerf. Ja, du leste riktig. Med det nyproduserte supporterskjerfet rundt halsen kommer du gratis inn på alle hjemmekampene denne sesongen.

– Dette skaffer selvsagt klubben noen ekstra inntekter, men enda viktigere er det at JIF-skjerfene skaper identitet og tilhørighet. Og forhåpentligvis kommer det flere tilskuere på sesongens hjemmekamper, sier Ole Henrik Pedersen i klubbens markedsutvalg. Den tidligere JIF-spilleren er sentral i arbeidet med å finne på nye konsepter som skaper blest, interesse og kanskje noen kroner i klubbkassa.

Nylig lanserte klubben sin egen nettbutikk på https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/. De nye skjerfene kan kjøpes direkte fra nettbutikken eller på klubbkontoret på stadion.  

Åpningstider klubbkontor for henting, alternativt send inn bestilling til admin@jif.no eller tlf. 41620229 for å avtale utlevering.

 • Dagtid uke 12 og 13 mandag, tirsdag, onsdag kl. 1000-1200
 • Kveldstid: onsdag 22.3 kl. 1700-2100 eller mandag 27.3 kl. 1700-2100.

Skjerfene vil også være tilgjengelig i kiosken under hjemmekamper.

– 399 kroner er kanskje litt dyrt for et supporterskjerf, men det er innmari billig for et supporterskjerf som samtidig funker som billett til 13 hjemmekamper med A-laget, gliser Pedersen.

Bengt og Oddur om skjerfene

https://youtube.com/shorts/PcFpK178Gsg?feature=share


Jevnaker B med 3-0 seier over Haugsbygd

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mar 2023

Denne var en treningskamp med en annen følelse enn vanlig.

JIF gleder seg alltid å spille mot lokale rivaler. Etter siste seriekampen, og seier, i fjor mot Haugsbygd var vi spent og gå to på rad mot det nyopprykkede laget.

Haugsbygd tok med bare elleve spillere og da blitt kampen mindre krig enn vi trodde. Det var, fra første minutt, et ønske fra oss og gå skapt med ball framover i banen, men Haugsbygd viste hvorfor dem var høyt opp i tabellen i fjor med god spill for å holde ballen i laget. Vi jobbet mye uten ball i denne kampen, men tok de sjansene vi hadde til å score tre mål uten svar.

Det var en god resultat, men vi som en ganske ny gjeng av spillere skjønner at vi trenger litt mer tid til å blande sammen. Vi gleder oss til neste kamp og en ny mulighet til å utvikle som et lag.

Laget:

 1. Arild Parken Bakken
 2. Ulrich Unhjem Baskerud
 3. Tony Adolfsen Haveland
 4. Martin Bjørnstad
 5. Tore-André Nygård
 6. Noah vollan
 7. Emil Myhre Velo
 8. Espen Parken Bakken
 9. Noah Jonassen Granberg
 10. Thomas Lyngen Karlsen
 11. Oskar Lauglo
 12. Daniel krøkje fjeldaas
 13. Mostafa hassani
 14. Danijel Tesic
 15. Nils Johan Hamborg Hirsti
 16. Sondre Lafton

Målene:

 • 1-0 - 4 min Selvmål etter press fra Espen
 • 2-0 - 30 min Frispark av Noah
 • 3-0 - 55 min Noah etter innlegg fra Mostafa


Hilsen Chris
JIF G19 2-2 mot Vikersund

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mar 2023

JIF Junior møtet et Vikersund lag som var lik i alder og nivå i helgen.

Kampen begynte bra med god samarbeid gjennom laget og et klart ønske om å vinne kampen. Vi var tøffe i duellene og løp raskt og smart for å skape målsjanser og forsvare når vi mistet ballen. 

Som lag var vi best i første omgangen og scoret to fortjente mål, fra Sondre Lafton og Herman Paulsen Rørvik.

Det var en kamp av to omganger, og vi klarte ikke å holde vårt nivå gjennom hele kampen, men det var en stor lærings moment for oss om hva vi kan gjøre når vi spiller som summen av delene våre.

Vi gleder oss til neste kamp mot DBK i vinterserien til å vise enda mer av vår utvikling.

Hilsen hovedtrener Chris Dutton

Etter kamp var det tid for oppsummering og læringspunkter fra dagens økt i regi av Chris og Erik.

En stor takk for hjelpen fra foresatte rundt laget. De dekket opp med mat og drikke for guttene etter kampen

Kampreferat Jif-Modum med videointervju av Bengt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mar 2023

JIF-Modum 1-5
Raknet etter sterk førsteomgang


JIF-gutta ledet 1-0 mot divisjonskollega Modum til pause, men raknet etter hvilen og sluttresultatet ble ganske så stygt.

– Ja, det er et stygt resultat. Det er deng, rett og slett, sier trener Bengt Eriksen.

Vi kunne fått en drømmestart da Simen Olsen skar inn fra sin venstrekant og banket ballen i tverrligger etter kun et par minutters spill. I en førsteomgang der Modum hadde ballen mest, var det Jevnaker som kom til flest store sjanser og det var ikke ufortjent da Aleksander Bakken Tveter kjempet inn 1-0 drøyt fem minutter før pause.

Etter hvilen var det imidlertid gjestene fra Modum som kom beste i gang og satte inn et skikkelig trykk mot JIF-målet. De fikk raskt utligningen sin og etter at Jevnaker og Aleksander Bakken Tveter misbrukte en gedigen sjanse til å ta tilbake ledelsen, var det kraftig Modum-dominans siste snaue halvtimen. Målene rant og suste inn bak Cato Haugom i JIF-buret.
– Det er for dårlig og dette må vi snarest lære av. De siste målene vi slipper inn er resultat av sløvskap og slurv én mot én, sier Eriksen.

Men fram til kollapsen den siste halvtimen hadde JIF faktisk vist meget gode angrepstakter.
– Det er gledelig for det er dette vi øver mest på. Vi har bedre relasjoner enn tidligere og skaper flere sjanser. Men vi må helt klart skynde oss å luke bort feilene, sånn at vi kan være slagkraftige allerede til første serierunde, avslutter Bengt Eriksen.

Først seriekamp spilles torsdag 30.mars på kunstgresset på stadion. Motstander er Konnerud.

JIFs lag mot Modum: Ulrik Berg Rian; Daniel Miancho, Phiphat Blystad, Oddur Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Sander Hamborg, Bendik Svensbråten, Markus Øverby; Robel H. Sium, Aleksander Bakken Tveter, Simen Skøien Olsen. 

Også Cato Haugom, Magnus Smeby Fjørtoft, Oliver Lafton og Mikkel Opdahl fikk spilletid.

Husk å følge JIF på Instagram og Twitter: @jevnakerfotball


Intervju med Bengt:

https://youtu.be/ajQqoDUumLM

ALLE LAG - GJENNOMFØRING FORELDREMØTER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Feb 2023

Viktig info til lagledere/trenere på lagene:

For de lagene som IKKE har gjennomført foreldremøter, oppfordrer vi å gjøre dette snarest mulig. Vi håper at alle kan få gjennomført dette innen 15. mars. Det er bare å ta kontakt så booker vi klubbhuset. Lagleder/trener må ta ansvar for dette.

Fra foreldremøte trenger klubben følgende info fra lagleder: (Det gjelder også for de lagledere som har gjennomført foreldremøte, men ikke sendt inn listen over spillere og roller i laget.)

x Rollene på laget.  Lagleder, trener, dugnadsansvarlig, sosial ansvarlig, økonomiansvarlig, (med navn, adr. mail, tlf.)

x Registrering av alle spillere på laget med: navn, adr. f.nr. , tlf. videre mail adr. foreldre, navn og tlf. Listen sendes til admin@jif.no umiddelbart etter foreldremøte. Dette danner grunnlaget for registering i medlemsregisteret og er SVÆRT VIKTIG BLIR GJENNOMFØRT.

x SISTE FRIST FOR INNSENDELSE AV LISTER ER 1. APRIL.

x Mal for gjennomføring av foreldremøter: Gjennomføring foreldremøter: https://fotball.jif.no/p/50850/styrende-dokumenter.

Bare ta kontakt dersom spørsmål.


ÅRSMØTE JIF BUDBILER DA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Feb 2023

Årsmøte JIF Budbiler DA avholdes på klubbhuset, Jevnaker stadion mandag 27. mars kl. 1800.

Saker som ønskes behandlet må være innlevert innen 15. mars til admin@jif.no.

VELKOMMEN!
ÅRSMØTE JIF FOTBALL 22.3. kl. 1900

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Feb 2023

JIF Fotball avholder årsmøte 22. mars kl. 1900 på klubbhuset.

Saker som ønskes behandlet må være sendt inn innen 15.3. til admin@jif.no

ps! For å være stemmeberettiget må du være medlem i JIF Fotball. Kontingenten må være betalt innen 22. feb for 2023.

VELKOMMEN!
Tre spillere fra 2011 med på toppsatelitt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Feb 2023

Vi gratulere Martin, Emil og Emil med plass på toppsatellitt i NFF Buskerud. 

Etter at klubben fikk med hele syv gutter fra 2011-kullet til satellitten i vår region, ble tre av våre gutter nominert videre til uttakstreninger til Toppsatellitt for hele Buskerud fotballkrets. Av de 43 guttene som var nominert fra de ulike satellittene, ble det tatt ut en tropp på 21 gutter, og alle våre tre fikk plass i denne troppen. 

Dette er kjempegøy og en strålende bekreftelse på at det gror godt, og at vi har et spennende og ivrig 2011-kull. 

Bildetekst: Fra Venstre Martin Klinkenberg Buhaug. Emil Lafton. Emil Klinkenberg Buhaug. 
- Begynner å få god oversikt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Feb 2023

Etter å ha unnagjort den første måneden som JIF-trener, gleder Bengt Eriksen seg til å teste hvor langt laget har kommet når Reinsvoll lørdag kommer på besøk til årets andre treningskamp.

– Det er en treningsvillig og ivrig gjeng, så den første måneden har virkelig vært en god opplevelse for min del. Gutta strekker seg langt for å tilpasse seg økte treningsmengder, det er lite syting og klaging og jeg tror til og med vi har blitt et litt bedre fotballag i løpet av disse første ukene, smiler Eriksen.

Treningskampen mot avdelingskollega Hallingdal for to uker siden endte med 1-2-tap etter gode 30 minutter før pause, men en svak andre omgang.

– Hva vil du se mer av mot Reinsvoll på lørdag?

– I den gode perioden vår mot Hallingdal satt relasjonene bra, vi var framoverretta og samtidig klarte ikke motstanderen å skape noe trøbbel for oss. Etter pause ble vi stort sett løpende etter. Vi har sett sekvenser på video og har ganske klare bilder på hva som skal til for å lykkes med den fotballen vi ønsker å spille, sier Eriksen.

Reinsvoll endte forrige sesong nest sist i sin 4.divisjonsavdeling og skal i år spille i 5.divisjon avdeling 1 i Indre Østland fotballkrets.

– Selv om dette bare er treningskamper, så har vi lyst til å revansjere tapet for Hallingdal, sier JIF-treneren, som har brukt den første måneden til å skaffe seg oversikt over en spillergruppe der han knapt kjente navnet på noen fra før.

– Vi har ikke bestemt oss for noe system ennå og laget som starter på lørdag er ikke nødvendigvis laget som starter første serierunde, men jeg begynner å få et bra overblikk nå, også over hvem som fungerer i hvilke posisjoner, avslutter Bengt Eriksen.

Få med deg treningskampen mot Reinsvoll på kunstgresset lørdag 11.februar klokka 13.
HUSK PÅMELDINGSFRISTEN 15. FEB. BARNEFOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023SERIEINVITASJON BARNEFOTBALL 7er OG 5er LAG (2015,2014,2013,2012 årganger)

 • I årsklassene 8-9 år MÅ klubbene melde på lagene til samme nivå. 
 • I årsklassene 10, 11 (nytt av året) og 12 år kan klubben melde på lagene til forskjellige nivåer, dersom dette er hensiktsmessig for å ivareta flest mulig av spillerne på en best mulig måte. 

Klubber som velger å melde opp lag på forskjellige nivåer for 10-11 årslag, må regne med oppfølging fra kretsen mht. å sikre at intensjonen i ordningen blir fulgt.  

Antall treningsøkter kan være en indikator på hvilket nivå laget bør melde seg på: 

 • Øvd: For lag som trener 3 ganger eller mer i uka
 • Middels: For lag som trener 2 ganger i uka
 • Lite Øvd: For nye lag eller lag som trener 1 gang i uka 

Les mer om retningslinjer for barnefotballen på fotball.no

Frist for  å melde på lag til admin@jif.no er 15. feb.

Vær nøye med å melde på lag slik at vi slipper å trekke evnt. lag. Snakk sammen og planlegg hvordan dere vil gjøre det. Evnt. samarbeid med kull over/under alderstrinnet dere er på.

Hvis det er spørsmål. Bare ta kontakt. Evnt. se nærmere på info fra kretsen.

https://www.fotball.no/kretser/buskerud/aktivitet/artikler-2022/serieinvitasjon-2023/
Nå har JIF egen nettbutikk

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023

I samarbeid med nettsiden Din Ide har Jevnaker IF Fotball nå lansert sin egen nettbutikk.

Ved å gå inn på nettsiden www.dinide.no og deretter velge Jevnaker IF under menyen “Idrettslag”, kan du fra og med i dag sikre deg en rekke produkter med JIFs vakre logo på. Luer, capser, kopper og en JIF-ryggsekk er blant de første produktene som allerede nå kan bestilles fra nettbutikken. For hvert kjøp går et ikke ubetydelig beløp rett tilbake til klubbkassa.

– Dette handler selvsagt om å skaffe klubben noen ekstra inntekter. Men vel så mye handler det om å skape en identitet knyttet til klubblogoen og et engasjement knyttet til alt det Jevnaker IF står for, sier Ole Henrik Pedersen i klubbens markedsutvalg.

Foreløpig er 18 ulike produkter med tydelig JIF-logo tilgjengelige for bestilling i nettbutikken, men Pedersen lover at flere spennende tilbud er på trappene.

– Nå har alle med et hjerte for jevnakerfotballen fått muligheten til å skaffe seg noen unike JIF-produkter. Men før seriestart skal vi lansere flere veldig kule konsepter som jeg tror supporterne våre kommer til å sette skikkelig pris på, sier Ole Henrik Pedersen.

 For mer informasjon eller spørsmål kontakt oss på tlf: 93206055 eller på mail: ohpedersen@me.com. Hvis dere har spørsmål om leveringstid eller andre spørsmål rundt en handel kontakt nettbutikken på post@dinide.no

 Direktelink til nettbutikken finner du her: https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/

Avslutter kontrakten med Narongdet Solbakken

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023

Avslutter kontrakten:

Jevnaker IF Fotball og Narongdet Solbakken har i dag blitt enige om å avslutte spillerens avtale med klubben. Solbakken skrev en toårskontrakt med JIF i desember og kom da senest fra spill i Hønefoss BK.

– Vi må være ærlige på at klubb og spiller nok har hatt litt ulike forventinger til hvordan dette samarbeidet skulle være. Sånn situasjonen utviklet seg, var det best for begge parter å avslutte avtalen nå, i god tid før seriestart.

Vi ønsker Narri alt godt videre, sier sportslig leder Bjørn Opdal.
Hele 7 spillere fra 2011 tatt ut på satelitt-trening

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Jan 2023

Det skjer veldig mye bra i JIF om dagen. Ikke bare på senior nivå, men i barne og ungdomsfotballen driver vi veldig godt. Dette har resultert i at 7 stykker er tatt ut på Satelitt fra 2011 - kullet.

Dette er ett uttak til Buskerud Fotballkrets og hvor Hønefoss er ansvarlig klubb i vår region.

Vi gratulerer. Det blir spennende å følge med videre. 
Bak fra venstre: Ludvik Bårdseth, Eirik Bjørkerot, Emil Lafton, Adrian Johnsrud.
Foran fra venstre: Håkon Sundstad, Martin Klinkenberg Buhaug, Emil Klinkenberg Buhaug. Jevnaker Idrettsforening 110 år (2021)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Jan 2023

Nye æresmedlemmer i JIF Allianse. Fra vestre: Tor Haug, Fotball, Magnus Bakken Haugli, Skøyter, Kenneth Brørby, Fotball/Skøyter, Tom Arne Karlsen, Fotball og Tor Bredesen, Fotball. Gullmerket. Bak fra venstre: Knut Inge Stein, Turn, Kristin Haugli, Skøyter, Wilhelm Koren, Fotball, Ronny V. Øvergaard, Fotball/håndball. Midterste rekke:   Tor Arve Magnussen, Skøyter, Bjarne Oure, Turn, Bjørn Opdahl, Fotball, Rune Hansen, Fotball, Geir Ivar Sæthren, Fotball. Foran: Magne Grøndalen, Håndball, Maria Mee Jonassen Granberg, fotball, Christina Oure, Turn

 


Fra middagen

 

Jevnaker IF markerte feiringen av 110 års jubileum på Thorbjørnrud Hotell med 100 gjester tilstede. På grunn av Covid skulle dette vært arrangert i 2021. Men bedre seint enn aldri.....Leder av JIF Allianse ønsket velkommen og dro oss gjennom en rik og stolt historie. Høydepunktet under middagen var tildelingen av heder og ære til de frivillige i klubben. Det ble utdelt ekstra mange utmerkelser denne gangen p.g.a. 10 år siden siste  jubileum. Det ble utdelt 56 diplomer, 17 fikk gullmerke og 5 ble nye æresmedlemmer.

En stor takk til arrangementskomiteen med Harald Lillo i spissen for gjennomføringen av en særs vellykket jubileumsfest.
Gutter 2008 med 2 kamper og sosial samling.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Jan 2023

Gutter 2008 gjennomførte 2 kamper mot Holeværingen og sosial samling på klubbhuset etter dagens A-kamp.

2008 gjengen er et stort og bra kull bestående av 25 spillere så derfor 2 kamplag.

Den treningsvillig gjengen har vært stabilt gode i mange år og i vinter har vi i tillegg fått et bra supplement med 5 spillere fra Lunner!

I dagens første kamp spiller vi en veldig god kamp og er spillemessig gode helt til kreftene tar litt slutt og vi vinner kampen 2-0. Seieren kunne/burde vært større etter spill og sjanser!

Målene ble scoret av Håkon og Maciej.

I kamp 2 var det mye jevnere hvor gjestene fra Hole kanskje hadde det meste av initiativet. Vi kjemper godt, spiller tidvis bra også her og er med i kampen helt til slutt men Hole vinner 3-2.

Våre mål scores av Gaute og Adrian.

Etter kampene var det pizza og sosialt samvær på klubbhuset hvor gutta koste seg noen timer utover kvelden! En veldig vellykket lørdag med 2 bra kamper og litt sosialt hygge!!
VERDENS BESTE VAFLER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2023

Hver onsdag er det SOSIALT på klubbhuset kl. 0900. Her har vi løsninger på det meste. Kaffe og vaffel er obligatorisk. Har du lyst til å treffe folk og være litt sosial? Møt opp da vel...
KAMP UTSATT - Dagens juniorkamp er utsatt pga. kulde

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Jan 2023

KAMP UTSATT - Dagens juniorkamp er utsatt pga. kulde
Treningstider kunstgress vinter 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Jan 2023

Her er oversikten over når de ulike lagene trener på kunstgress nå i vinter.

Kommet i gang med treninga etter nytt år?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Jan 2023

JIF Fotball tilbyr gode treningsforhold til en meget rimelig pris på klubbhuset Jevnaker stadion. Hvorfor ikke ta en treningsøkt når du allikevel kjører "poden" på trening. Bruk ventetiden til noe fornuftig. Tren når det måtte passe deg. Ta kontakt på mail: admin@jif.no eller tlf. 41620229. VELKOMMEN.
JIF BUDBILER NYE OPPDRAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Jan 2023

JIF BUDBILER er i farta på nyåret.  Denne gangen er oppdraget for Næsset Mek. Verksted AS. Turen går først til Rygge og deretter over fjorden med Bastøyferga videre til Larvik. Vi takker Næsset Mek. Verksted  for opprdraget.

Har din bedrift behov for transport? Ta kontakt på tlf. 92810560. Vi tar på oss alle typer transport oppdrag.1 Kommentar

EXTRA TRENINGER STARTER IGJEN FREDAG 13. JANUAR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2023

Chris og hans team ønsker "gamle" og nye spillere til Extra trening vinter/vår 2023. Møt opp på fredag fra kl. 1530. Mulighet til å komme på klubbhuset rett etter skolen fra kl 1430.  Er du "ivrig" til å spille fotball og vil ha litt extra trening og utfordringer. Møt opp da vel...
HUSK OPPSTART JIF E-SPORT TIRSDAG KL. 1800

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Jan 2023

Endelig er vi i gang igjen. Nå er det lagt opp til faste treninger fremover på E-sport senteret. Mange har allerede meldt seg inn i JIF E-sport. Dersom du ikke allerede har gjort det, kan det gjøres HER.  Tirsdager blir fast dag. Da er storsalen i 2. etg. også satt av til E-sport.  I første omgang er det da for de som er født i 2011,2012 og 2013. Men vi ønsker å utvide etter hvert med flere aldersgrupper og flere treningsdager.  Bare ta kontakt med ansvarlig for E-sport senteret Kim Haugom: kim.haugom@geberit.com  eller tlf.   +47 48956029   hvis du lurer på noe.

VELKOMMEN PÅ TIRSDAG.
ÅPENT KLUBBHUS PÅ MANDAG FRA KL. 1800

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Jan 2023

I forbindelse med oppstart av trening for A-laget mandag kl. 1700 inviterer JIF Fotball til "åpent klubbhus" fra kl. 1800.  Det er ikke noe "offisielt" program. Hensikten er å "treffe gamle kjente", mingle og ha det litt sosialt etter kanskje å ha sett på a-treningen. Kanskje trener Bengt Eriksen også stikker innom etter treninga?. JIF serverer kaffe og noe å bite i. Du er hjertelig velkommen.
KLARGJØRING AV KUNSTGRESSBANEN TIL FØRSTE TRENING PÅ MANDAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Jan 2023


Snøen laver ned og nordavind fra alle kanter. Men det hindrer ikke vaktmester Rolf å gjøre klar kunstgressbanen til første trening på mandag med A-laget kl. 1700. Rolf lover gode forhold til tross for at værgudene ikke er med oss i disse dager.