Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Des 2020

En stor takk til alle som har stilt opp for JIF fotballen i løpet av 2021.  Året som snart har passert har også vært preget av  nedstengning og  tiltak ifm med Covid 19. Men det til tross, vi har fått gjennomført stor aktivitet i 2021 og klart å tilpasse oss smittesituasjonen.  Takk til deg som trener, lagleder, dugnadsansvarlig eller andre oppgaver i og rundt laget. Takk til alle i styret og Utvalgene. Takk til JIF BUDBILER med deres bidrag. Uten alle dere som bidrar til klubbens beste og sørger for å legge til rette for barn og ungdom i bygda  hadde aktiviteten stoppet opp. JIF håper dere er med i 2022 også.  Vi retter også en stor takk til våre samarbeidspartnere og ikke minst til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal som gjør at vi kan få gjennomført nødvendig vedlikehold og oppdatering av vårt anlegg på stadion.
HVA HUSKER VI FRA ÅRET 2020?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Des 2020

EN STOOOR TAKK TIL ALLE I JIF FAMILIEN. TRENERE, LAGLEDERE OG ALLE MED OPPGAVER I OG RUNDT FOTBALLEN. TAKKET VÆRE DERES INNSATS OG TILRETTELEGGING FOR VÅRE AKTIVE KAN VI VÆRE STOLTE AV DET VI HAR FÅTT GJENNOMFØRT I 2020.

Året 2020 har vært et veldig spesielt år hvor hele verden har blitt rammet av et virus. Fotballen har heller ikke sluppet unna med alle tiltakene vi har måtte forholde oss til. Men i den store sammenheng blir våre utfordringer bagateller tatt i betraktning alle de som har fått helseproblemer og mistet sine kjære. 

JIF Fotball har gjennom året forholdt oss til de retningslinjene som er satt. Det har betydd at ALT ble nedstengt en periode uten aktivitet. Barne og ungdomsfotballen ble åpnet igjen. Men seniorfotballen har ikke spilt kamper i hele år. Til tross for dette har de holdt i gang treningen, men da uten kontakt. Vi har utsatt og avlyst fotballskole og JULECUPEN som for oss er et stort arrangement og en fin avslutning på sesongen. 

MEN.

JIF Fotball har ikke ligget på latsiden i løpet av året. Vi kan også glede oss over det vi har fått til:

 • Vi har opprettholdt den aktiviteten vi har kunnet gjøre innenfor rammeverket. Det betyr at en svært viktig sak for oss har vært å beholde flest mulig spillere. Det har vi lykkes bra med ser det ut for. Mange klubber har slitt med stort frafall.
 • Vi har gjennomført JENTEFOTBALL DAGEN med 60 deltakere. Det er det dobbelte av hva det var i 2019.
 • JIF Fotball EXTRA. Et tiltak for de som ønsker å utvikle seg til å bli enda bedre fotball spillere. Gjennomføres en gang pr uke. Men utsatt nå inntil videre. 30 stk. har deltatt på dette.
 • JIF Fotball fotballskole ble arrangert med 60 påmeldte i aug. mnd.
 • LEK MED BALL har vi gjennomført for 4 og 5 åringer.
 • ØKONOMISK: Med god oppslutning om kostnadsreduserende tiltak og noen ekstra tilskudd, lander vi på beina i 2020.


TRENINGSSENTERET ÅPENT IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Des 2020

Da er det mulighet for å begynne trening igjen på treningssenteret. Kommunen åpner igjen for retningslinjer som gjelder for hele landet. Ordinære smitteverns regler gjelder fortsatt med 1 m avstand, hold deg hjemme ved sykdom osv.
Boost.. til JIF Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Des 2020

JIF Fotball har mottatt kr. 101.000,- fra Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal. 

BOOST er en tilskuddsordning som i koronatiden skal øke deltakelsen i kultur- og idrettsaktiviteter i Jevnaker kommune. Vi har fått tildelt midler gjennom rekrutteringstiltak som Lek med ball, rekrutteringstiltak rettet mot jenter og JIF Fotball Extra. Ordningen er administrert via Jevnaker kommune. En stoooor takk for tildelingen.

PÅMELDING LAG 2021 SESONGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Des 2020

Nytt år og ny sesong nærmer seg med stormskritt.  Det er viktig at Sportslig ansvarlig med trenere og lagledere tar en status ift hvor mange lag vi skal melde på og på hvilket nivå. BU følger opp Barnelagene f.o.m. 6 års lagene t.o.m. 12 års lagene. Sportslig ansvarlig v/Mads og Bjørn følger opp Ungdomslagene og seniorlagene. Legg merke til påmelding 7. div. laget er 10. jan.

Frist for påmelding av lag er 2 dager før frist til krets. Dette gjøres til admin@jif.no. For spørsmål ta kontakt med adm.leder: Tor Haug.

Det er viktig med god kartlegging slik at vi melder på riktig antall lag. (det koster mye å trekke lag).

Nytt for 2021-sesongen er at kretsen inviterer til G17 serie, men hvis det blir få påmeldte lag i G17 og G19 vil disse to klassene slåes sammen.

Påmeldingsfristene er som følger:

 • 10.januar - Påmelding av seniorlag (7div. menn/4.div kvinner)
 • 20.januar - Påmelding av 11er og 9er lag
 • 20.februar - Påmelding av 7er og 5er lag
 • 10.mars - Påmelding av 3er lag

Se nærmere info nedenfor.

https://www.fotball.no/kretser/buskerud/aktivitet/seriene/invitasjon-til-kretsseriene-2021/
JIF ÅPNER OPP FOR TRENING IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Nov 2020

Etter en lengre periode med pause fra fotballen ønsker JIF å åpne opp for fotballtreninger for barn og unge igjen frem til jul. Ettersom det fortsatt er lokal smitte, må dette skje under kontrollerte former. 

Treningstidene vil bli fordelt slik at det er maksimalt to lag på banen til enhver tid. Treningsøktene vil være på 1 time og 15 minutter, der 15 minutter brukes for å få lagene av banen før neste treningsgruppe skal inn på banen. Dette er vi alle kjent med fra tidligere og vil være samme som i perioden Mars - April tidligere i år. Hverken spillere eller trenere får gå inn på banen før treningstiden deres begynner og hendene skal sprites både før og etter trening. Etter endt treningsøkt skal trener rengjøre baller, kjegler og annet utstyr. 

Til dere spillere: Føler du deg syk, bli hjemme. Ellers, unngå unødvendig nærkontakt på treningene. 

 

Treningstidene i perioden frem til torsdag 17 desember:

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

17:00 – 18:30

 
G9 og J10

17:00 – 18:30

 

G10 og G11

17:00 – 18:30

 

G9 og J10

17:00 – 18:30

 

G10 og G11

18:30 – 20:00

 
G12 og G13

18:30 – 20:00

 

G14 og J12

18:30 – 20:00

 

G12 og G13

18:30 – 20:00

 

G14 og J12

20:00 – 21:30

 
G16 og G19

20:00 – 21:30

 

J15

20:00 – 21:30

 

G16 og G19

20:00 – 21:30

 

J15
ÅRETS JULEGAVE?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2020

Det skaper alltid litt hodebry. Hva skal jeg finne på å gi til mine kjære i år? Her får du 2 gode tips fra JIF Fotball. 

ÅRSABONNEMENT JIF TRENINGSENTER KR. 2.000,-.

BLI KLUBBMEDLEM JIF FOTBALL SPORT1/PUMA. (ved å bli medlem får du 20% rabatt på alt PUMA utstyr. I tillegg støtter du JIF Fotball ved at klubben får Kick Back fra PUMA på alt PUMA utstyr du kjøper.  Dette gjør du ved å gå inn på vedl. link.

https://fotball.jif.no/

TAKK FOR AT DU STØTTER JIF FOTBALL.


BILDER FRA JIF FOTBALLEN?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Nov 2020

JIF Fotball ønsker å lage en "historie" på klubbhuset med fotball bilder fra start til idag. Neste år er JIF 110 år. Mye har skjedd gjennom disse årene. Det hadde vært gøy med bilder fra forskjellige tidsepoker. Bildene vil vi da ramme inn og henge opp på forskjellige steder på klubbhuset.  Har du bilder liggende? Kanskje du kjenner noen som har vært flinke til å ta vare på gamle bilder? Vi setter stor pris på om dere kunne ta kontakt med oss. Bildene kan leveres på klubbhuset.  (Vi kan ikke love at alle bilder vi mottar blir hengt opp.) Ta kontakt med Tor Haug, tlf. 41620229. Takk for hjelpen.
HVA SKJER A?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Nov 2020


I disse korona tider er det mye som ikke er normalt. Vi i JIF Fotball må, som alle andre, forholde oss til de retningslinjene som til enhver tid finnes både nasjonalt og lokalt. Dette betyr følgende for JIF fotball fra og med 10. nov.:

 • Påbud om stans i breddeidretten for voksne i 30 dager
 • Påbud om stans i breddeidretten for barn og unge under 20 år i 14 dager
 • Kamper, cuper, turneringer og lignende for barn og unge under 20 år tillates ikke.
 • Treningssenter uten fysisk bemanning stenges

For JIF planlagte aktiviteter i denne perioden gjelder følgende:

 • MESTERHUS JULECUP ER AVLYST
 • JIF FOTBALL EXTRA UTSETTES
 • JULEBORDET ER AVLYST
 • FELLESMØTER ER AVLYST/UTSATT.

Det vil bli gitt nærmere info når nye beslutninger tas.


MEN vi ligger ikke i dvale selv om aktiviteten er stengt p.t. Det jobbes aktivt med den sportslige planleggingen når det gjelder opplegg for neste sesong. Målsettinger og ambisjoner gjennomgås. (vi planlegger ut fra normal aktivitet) Trenere skal forespørres og ansettes. Hvilke lag skal vi stille med? Kapasiteten på kunstgressbanen er sprengt. Hvordan skal vi prioritere treningstider osv? Også på anleggssiden jobbes det med planer for å utvide kapasiteten i vinterhalvåret og utvikling av stadionområdet i sin helhet.
Jevnaker IF Fotball søker trenere til 2021 sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Nov 2020

JIF er i stadig utvikling og i den anledning søker vi etter trenere som kan styrke trenerteamene rundt ungdomslagene våre. Vi ønsker trenere som er opptatte av spillerutvikling og som ønsker å være en positiv faktor i barn og ungdoms oppvekst. Det ønskes både hovedtrenere og assistenttrenere. I forhold til trener-kvalifikasjoner så er det ønskelig at søkere har NFF’s Grasrottrener del 3 og 4, men det vil bli mulighet for å ta dette hos oss. 

Sportslig leder Mads Kleiv søker trenere til ungdomsavd.

Hva får du av å jobbe hos oss?

- Et godt trenermiljø

- Godtgjørelse etter avtale

- Treningstøy

- Tilrettelagt oppfølging av trenerutvikler

- Kurs i regi av NFF dekket etter avtale

- Deltagelse på trenerforum i regi av klubb


Ønsker du å bidra i en annen rolle?

Hvis du ønsker å bidra i klubben, men ikke ønsker et trenerverv eller lignende, så tar vi imot hjelp med åpne armer. Kanskje du ønsker å bidra som lagleder eller rundt arrangement for enten ungdomslag eller seniorlag?

Ved spørsmål eller interesse send epost til sportslig leder i JIF mads.kleiv@hotmail.com. Evnt. tlf. 99363658
Ny sjåfør i JIF Budbiler

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Okt 2020

Ynge Harkmark har gått av med pensjon og ønsker å ha noe å gjøre å være aktiv og sosial sammen med andre. Hva er vel da mer naturlig at han som mangeårig JIF Supporter blir med på Budbil laget vårt.? I sitt tidligere yrke som ansatt i Ringnes vet han hvordan det er å behandle kunder og kjøre varer ut til kundene.  Det kommer godt med i vårt "firma" også. Det er ikke øl og brus det dreier seg om denne gang. Men mange andre varegrupper og oppdragsgivere. Vi er svært takknemlige for å få med denne blide og hyggelige karen med på Budbil laget vårt. Vi ønsker Yngve velkommen.
Korona tiltak i JIF fra idag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Okt 2020

Den siste tids utvikling medfører at JIF Fotball må iverksette tiltak for å begrense muligheten for spredning. Vi har ikke hatt noen tilfeller innen fotballen og må berømme alle som har fulgt opp den planen som har vært. Men situasjonen har endret seg og vi må nå gjøre noen innstramminger ift nåværende praksis. Dette gjelder fra idag torsdag 29.10. og foreløpig i 14 dager frem til 10. nov.. Dette på grunn av nye smittetilfeller og en kritisk periode i kommunen.  Nå er de fleste lagene ferdige med sesongen. Trening skal ikke gjennomføres for noen i denne periode.  Men det er et par lag som fortsatt har igjen seriekamper. Det må tas stilling til hva som skal gjøres  med disse lagene i denne sammenheng. JIF Fotball Extra utgår også i denne perioden. Men forskyves slik at planlagt aktivitet gjennomføres. 

NB! Det er viktig å presisere at JIF ikke er pålagt å stoppe aktivitet verken fra kommunelege eller helsemyndigheter eller NFF.  Dette er tiltak vi ønsker å gjennomføre som dugnad for å begrense smittemuligheter på Jevnaker i en krevende situasjon for kommunen.

NYTT TILBUD FOR KEEPERE I KLUBBEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Okt 2020

Torgrim Westhagen Sandmo er ansatt som ny keepertrener for aldersgruppen 10 til 16 år. Morten Bakke har ansvaret for A og jr. keepere fra tidligere. Fra nå av vil da alle keepere i klubben har et meget godt tilbud. Torgrim vil holde keeper-treninger på mandager kl 17:00-19:30.  Dette vil være et tilbud ved siden av lags treningen.

Han har også ansvaret for den ny oppstartede JIF Extra-trening kl 15:30-17:00 hvor keepere får egen oppfølging.
JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Okt 2020


35 spillere møtte opp til første Extra trening på stadion. Et tilbud til de som har ambisjoner om å utvikle seg som spillere. Det blir lagt vekt på basisferdigheter og teknisk trening.. Det er svært gledelig at så mange er med fra starten av. Mads Kleiv som sportslig ansvarlig i klubben har ansvar for opplegget sammen med Lars Lafton.  Dette betyr at opplegget er i de beste hender. Treningene vil nå i første omgang foregå hver fredag ettermiddag etter skoletid ut året. Men med denne interessen, vil tilbudet helt sikkert bli videreført også i 2021.

Det er mange som ønsker å bli bedre som fotballspillere. Flere har forbilder som Martin Ødegaard og Braut Haaland. Da vet de at det eneste som gjelder er å trene mye, veldig mye. JIF Fotball ønsker å legge til rette for at de som ønsker å bli extra gode får veiledning og input på veien. Men jobben må den enkelte gjøre selv. Da må egentrening til. Det holder ikke bare med fellestreninger. Vi håper  med god veiledning at flere motiveres til å jobbe hardt for å utvikle seg som fotballspillere. Kanskje vi kan få frem noen toppspillere på sikt? 

A-laget holder hjulene i gang

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Okt 2020

Imponerende innsats og humør på treningene til A-laget. Tiltross for at man fortsatt ikke kan drive med kontakttrening finner man nye måter å trene på som simulerer kampsituasjoner. Gir god trening i å skaffe seg rom og skape avstand til nærmeste spiller og gjøre seg tilgjengelig for passninger.

Formen begynner å bli ganske bra også med tanke på at vi er igjennom tidenes lengste preseason.


#wearejevnaker
TAKK TIL ALLE SOM STILTE OPP I KIOSKEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2020

Nå er kiosken stengt for dette året. Det har vært et merkelig år som forhindret åpen kiosk på vårparten. Heldigvis og stormende jubel ble det åpnet opp for barnefotball nå i høstsesongen, og da ble det også inntekter til JIF fra kiosksalget. Vi må få benytte anledningen til å takke alle og enhver som stilte opp på kioskdugnad. Vaffeljernet har gått varmt og nytrukken kaffe har smakt til en sen høstkveld med mer. Dere har gjort en veldig god jobb, og inntektene har kommer godt med. De fleste tilbakemeldingene har vært positive til drift av kiosk, så nå gjør vi oss klare til en ny sesong i 2021.

Da håper vi å holde åpent i hele sesongen. JIF Fotball vil også takke Cecilie og Per Hoelsveen som har ansvaret for kiosken på Jevnaker stadion. De gjør en fantastisk jobb.
Rema 1000 signert sponsoravtale

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Okt 2020

Utrolig gøy med trofaste sponsorer som er med å bidrar år etter år. Rema har igjen signert avtale.

Tusen takk for søtten og bidraget til å holde hjulene i gang i vanskelige tider.

#wearejevnaker

Ps. Lykke til på vei inn i nye lokaler.

JIF FOTBALL EXTRA - HUSK PÅMELDINGSFRIST 18. OKT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Okt 2020

Det er til idag fredag påmeldt 20 stk. til JIF Fotball extra på fredager. Vi har fortsatt plass til flere. Siste frist for påmelding er 18. okt.


3 Kommentarer

TINE FOTBALLSKOLE AVLYST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Sep 2020

TINE FOTBALLSKOLE AVLYST I HØSTFERIEN


BRUK AV KJØKKEN OG MØTEROM

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Sep 2020

JIF FOTBALL synes det er flott at klubbhuset blir brukt til sosiale aktiviteter og møter. Det er 2 ting som alle må forholde seg til.

Da det til tider er stor aktivitet, må det bookes møterom skal dere være sikre på at ingen andre er der. På hjemmesiden er det kalender som viser om det er opptatt eller ikke. Gi beskjed på mail til admin@jif.no så kan jeg legge inn møtene.

Det andre punktet er at det SKAL RYDDES OG VASKES OPP etter samlingen. Det er ingen utover oss som er her daglig som tar denne jobben. Ansvaret for at dette blir gjort er hos ansvarlig for møtet. Lagleder/trener osv. Det er satt opp plakater på kjøkkenet så dette burde ikke være overraskende for noen. Bildet viser hvordan det IKKE skal se ut. Ref. de som hadde sosial sammenkomst i går 29.9.

FULLT PÅ PARKERINGSPLASSEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Sep 2020

På en vanlig tirsdag kveld er det fullt på parkeringsplassen på Jevnaker stadion. Det er utrolig gøy å se den aktiviteten som finner sted her hver dag hele uken med glade og entusiastiske barn og ungdommer.. Aktiviteten er stor og den er økende. Fotballen er et samlingspunkt som er helt unik for hele bygda. Takk til alle dere som bidrar til at fotballen kan tilby våre barn og unge denne muligheten. 
UTSTYRSAVTALE JIF FOTBALL-PUMA-SPORT1

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Sep 2020

En ny og reforhandlet avtale mellom Puma, Sport1 (Sandberg Sport Hønefoss) og JIF Fotball er inngått. Dette betyr innkjøp til gunstige priser og god kvalitet på sportsutstyr til JIF Fotball. Avtalen gjelder for 6 år. I tillegg er det fremforhandlet avtale om at alle klubbens medlemmer får 20% rabatt på alle PUMA produkter når du melder deg inn i JIF Fotball/Sport1 klubben. Ikke medlem? Registrer deg her HER  eller gå inn på hjemmesiden vår. Fotball.jif.no. Øverst på venstre side på hjemmesiden ligger linken til kundeklubben. I tillegg vil du også få 15% på alle produkter i Sport1 med unntak av Elsykler/pulsklokker og Hooka sko. Alt du handler gjennom denne klubbavtalen med PUMA produkter(husk å registrere deg)går 30% tilbake til JIF Fotball i f a en kick back avtale med PUMA. 

Dette er en vinn - vinn sak for både deg og JIF som klubb. 

Takk for at du støtter opp under avtalen.
INGEN SERIEKAMPER FOR A LAGET I HØST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Sep 2020

Dette er en trist dag for senior fotballen. Både for de som spiller selv og for alle de som er glade i fotball og møter opp og følger med på kampene. Det er færre folk på trening, og vi vet at a-lagene er lokomotivet i vår klubb og de fleste andre  klubber. Dette kan også på sikt skade rekrutteringen til fotballen. JIF Fotball vil legge en plan for hvordan vi skal håndtere dette fremover og sørge for å være en attraktiv klubb for de spillerne som ønsker å fortsette med fotball og har ønsker å utvikle seg som spillere.
INTRODUKSJONSTILBUD JIF TRENINGSSENTER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Sep 2020

Vet du ikke helt hva du skal bruke tiden til mens du venter på at treningen til "poden" skal bli ferdig? Mange kjører barna til trening og kamp på stadion.Hvorfor ikke bruke ventetiden til noe fornuftig? JIF Fotball har pusset opp og kjøpt inn flere nye treningsapparater. Seinest denne uka har vi kjøpt inn ny romaskin og Sittende og stående benpress, Stepkasse og lifeline samt vekter. Vi håper flere kan benytte seg av denne flotte muligheten. (det er selvsagt også mulighet for de som ikke kjører barna på trening). Du får tildelt kode til inngang og kan trene når du måtte ønske.

Som et introduksjonstilbud  tilbyr vi fra i dag  NYE MEDLEMMER en pris på kr. 500,- som gjelder for 2020. Du kan trene så ofte du vil. Spørsmål? Ta kontakt på mail: admin@jif.no eller Tor Haug tlf. 41620229

PS! Vi følger vanlige smittevernsregler som er slått opp i lokalene.

TINE FOTBALLSKOLE 5. TIL 7. OKT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Sep 2020

Tine fotballskole arr. i høstferien fra 5. til og med 7. okt. dette er for aldersgruppen 6 t.o.m. 12 år.

Fint om du som lagleder/trener videreformidler dette på lagets hjemmeside/facebookside og tar det opp på trening/foreldremøter.

Gå inn på vedlagte link og meld deg på. Du er påmeldt når bet. er registrert.

https://www.superinvite.no/#/invitation/75a7c30fc0063c4952d7eb044a3c0897
KORONA TILTAK

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Sep 2020

Styret i JIF Fotball vil fortsette å ha fokus på korona tiltak. Det er derfor viktig at alle følger opp de retningslinjene som er gitt.

Alle seniorspillere og ungdoms spillere skal gjennomføre koronavettkurset. Det er utsendt info om dette tidligere med link til hvordan dette skal gjennomføres. Lagleder/trener er ansvarlig for å ta en gjennomgang slik at alle gjennomfører kurset.

Når det er trening på stadion må vi fortsatt huske på tiltakene som gjelder med tanke på smittevern. Lagleder/trener har ansvar for at det er gode rutiner på laget og at tiltakene som er gitt følges opp.

Kampdager er det kampvert (som alle lag skal ha satt opp) som skal ta ansvar for at alle som står rundt banen og at bortelaget blir registrert . I tillegg er det satt opp plakater 4-5 plasser på stadion med QR kode som ALLE som besøker stadion skal registrere seg inn på. Kampvert følger også opp dette. Vest med kampvert skal alle kampverter ha på seg.
KIOSKVOGNA SOLGT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Sep 2020

Etter stooor interesse for kioskvogna ble den solgt på mandag til en pris både selger og kjøper var fornøyd med.

Lykke til!
TINE FOTBALLSKOLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Sep 2020

Har du lyst til å gjøre noe aktivt og ha det gøy i høstferien? Er du fra 6 t.o.m. 12 år er du velkommen til å ha noen morsomme dager på Jevnaker stadion sammen med mange andre.

Oppstart alle dager kl. 1000 og frem til kl. 1500.

Deltageravgift kr. 900,-. (Dette inkl. lunsj, T-skjorte og frukt.)

Søskenmoderasjon på 20% på nr. 2.

Du er påmeldt når registrering og betaling er foretatt.

Instruktører fra JIF jr. og senior lag.

Kontaktperson og ansvarlig: Mads Kleiv, mail: fotballcup@jif.no eller tlf. 99363658.

Begrenset med plasser så først til mølla prinsippet gjelder.

Påmeldingsfrist 1. okt.

Alle må ha med fotballsko, drikkeflaske, leggskinn og klær til all slags vær.

Link påmelding superinvite.

VELKOMMEN!

ps!  Fint om du som lagleder/trener kan spre det glade budskap på lagsiden deres.
Coop Extra Jevnaker er med som sponsor i 2020 og 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Sep 2020

Mange takk til Coop Extra som er med som sponsor og bidrar til å sikre driften i klubben.

Dette er Coop


Nærmere 1,8 millioner mennesker eier Coop gjennom medlemskap i et av Coops 73 samvirkelag. Du finner mer enn 1250 Coop butikker rundt om i landet, og Coop ansetter 28 000. I overkant av 5000 av disse jobber i Coop Norge SA – Coops fellesorganisasjon. Fellesorganisasjonen er eid av samvirkelagene, og ivaretar sentrale fellesoppgaver på vegne av disse. Oppgaver som innkjøp, logistikk, kjededrift og markedsføring på vegne av de seks dagligvarekjedene samt de to faghandelskjedene ligger hos fellesorganisasjonen.

Coop Norge Logistikk sørger sammen med Coop Norge Transport AS for vareforsyning til butikker over hele landet. Coop produserer også mange av produktene du finner i butikken selv. Coop Norge Industri AS er et heleid datterselskap av Coop Norge SA. AS Røra Fabrikker og Gomanbakeren Holding AS er datterselskapet av Coop Norge Industri AS.

God butikkplassering er viktig for kunden og for Coop. Coop Norge Eiendom AS er Coops eget eiendomsselskap og bidrar til utvikling og nyetablering av Coop-virksomhet.

I 2016 kjøpte Coop ICA Norge. Driften av disse butikkene ligger i datterselskapet Norsk Butikkdrift AS. Oppkjøpet var en suksess og strategisk viktig da det løftet Coop fra den tredje største, til den andre største aktøren i det norske dagligvaremarkedet.

TUSEN TAKK

#wearejevnaker
Nordbohus Modum har signert avtale for 2020

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Sep 2020

Nordbohus Modum har da signert avtale som sponsor for Jevnaker IF Fotball i 2020. Vi takker for støtten.

Om Nordbohus:

Nordbohus er en av Norges største boligleverandører med forhandlere over hele landet. Vårt unike byggesystem har en omfattende teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk, og det er vi faktisk alene om. Vi har et sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Vi prosjekterer og bygger rekkehus og leiligheter på våre egne boligfelter. I tillegg bygger vi eneboliger på kundens tomt, akkurat slik som kunden vil ha det. Vi har vært en sentral del av det norske boligmarkedet siden 1985, og kjedens forhandlere er lokale selskaper som bygger verdier lokalt.


Gå gjerne inn på hjemmesiden deres og sjekk de ut:

https://www.nordbohus.no/


FOTBALLGLEDE FOR JENTER PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Sep 2020JIF Fotball har som klar målsetting og øke rekrutteringen av jenter til fotballen. Ifjor var det påmeldt 25 stk. til Fotballens Jentedag.  I år var det påmeldt 65 jenter i alderen 6 t.o.m. 12 år. 

Dette er fantastisk gledelig utvikling og de ansvarlige for Jentefotballens dag og Jentefotballen i JIF, Trude Fjellbirkeland og Tonje Hansen Boork er utrolig stolte over den økte rekrutteringen.For mange av de yngste var dette første gang de hadde vært med på fotball.  De kan berette om stor idrettsglede og entusiasme gjennom hele dagen.  Dagen ble gjennomført med hjelp av instruktører fra jenter 12 og 15 år. Programmet besto av fotballtrening, mye lek og moro, turnering og servering av mat og drikke. Tilslutt fikk alle diplom for vel gjennomført dag. Gledelig å se at så mange foreldre var tilstede hele dagen. 

PS!  For de som ikke har vært med på fotball lag i JIF tidligere, er det viktig at dere tar kontakt med lagene i de respektive årsklasser. De forskjellige årsklassene trener på følgende tider og har følgende kontaktpersoner:  

Jenter 6 (2014) trener onsdager kl 17.15 Kontaktperson: Ole H. Pedersen tlf. 93206055 eller Mads Holterbakken tlf. 99442525

Jenter 7 og 8 (2013 og 2012) trener tirsdager kl 17.30 Trener:  Eirik Teie Hansen tlf. 95406990 

Jenter 8 og 9 (2011 og 2010) trerner torsdager kl 17.30  Trener: Trude Grande Fjellbirkeland  Tlf. 99737448 

Jenter 11/12/13 (2009, 2008 og 2007) trener onsdager og torsdager kl 17.30 kontaktperson: Lars Stubberud tlf. 90062366 

Da er det bare å ta kontakt med disse over, eller ta kontakt med Trude, slik at vi får registrert dere inn på lagene.

KIOSKVOGN TIL SALGS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Sep 2020

JIF Fotball har en kioskvogn til salgs. Dette er en eldre vogn som må oppgraderes noe. Vognen inneholder bl.a. mikroovn, kjøleskap, brusskap, pølsekokere 2 stk, Steikeplate. Vognen ble seinest brukt i 2019. Ta kontakt på tlf. 41620229 Tor Haug. JIF Fotball for nærmere info/besiktigelse. Bud ønskes.
HVA SKJER JENTER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Aug 2020

JIF fotball har som målsetting å få opp andelen jenter som spiller fotball. Nå ser det ut for å skje noe.

På Jentefotballens dag på søndag er det nå nærmere 60 stk. som er påmeldt. Ifjor var det ca. 25. Dette er en formidabel økning og nesten halvparten av de som er påmeldt har ikke spilt fotball tidligere. Trude Fjellbirkeland som er primus motor for jentefotballen gleder seg til samlingen på søndag. Her blir det masse gøy, bespisning og utdeling av diplomer. 

PS! Skulle du som jente mellom 5 og 12 år ha glemt å melde deg på, er det fortsatt mulighet. Bare gi beskjed til Trude.
JIF TRENINGSSENTER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Aug 2020

Fra 1. sept. åpner vi igjen JIF Treningssenter på klubbhuset. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen. P.g.a. korona følger vi alle smittevernregler som gjelder.  Plakater og info er satt opp ved inngangen og i lokale hvilke retningslinjer som gjelder. Alle må registrere seg med mobil ved å scanne en QR kode før de trener. Evnt. skrive seg på liste. Eget håndkle må medbringes. Det settes opp desinfeksjonsflasker som alle må bruke min. ved ankomst og etter trening. Alle som skal benytte seg av treningssenteret må henvende seg til Tor Haug slik at vi får registrert inn alle i våre systemer. Vi trenger da navn, f.dato, tlf. og mail.adr. Når dette er gjort og medlemsskap er betalt vil hver enkelt få utstedt en kode til inngangen. VELKOMMEN!

Priser medlemskap (forskuddsvis årlig betaling):

 •  ordinært medlem kr. 2.700,-. 
 • Jr. 16-19 år/pensjonist/honnør (fra 65 år). Og/eller medlem JIF Fotball: kr. 2.000,-.
 • Registrert verv i JIF Fotball: kr. 1.600,-.

For nærmere info: admin@jif.no eller tlf. 41620229 adm.leder Tor Haug


TILBAKE IGJEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Aug 2020

Jørn er tilbake igjen som trener i JIF. Denne gangen som trener for G14 laget. Etter flere forespørsler takket Jørn ja til å ta på seg denne oppgaven. Det har noe med "sagmugget" å gjøre sier Jørn som brenner for å utvikle spillere i JIF.  Vi er svært glade for å ha med Jørn igjen på laget. Det er gledelig for klubben at "gamle" spillere med stor erfaring fra spill i høyere divisjoner tar på seg treneroppgaver.  Spillerne har mye å lære av Jørn som vet hva som må til for å bli en god fotballspiller.  Velkommen tilbake Jørn.
BRUK AV HJEMMESIDEN VÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Aug 2020

DEt er fint å få opp bruken av hjemmesiden vår. Ta "turen" innom og gjør deg kjent med verktøyet. alle lagene har også en egen side som kan "brukes" aktivt. Få gjerne "noen" på laget til å ta et ansvar for info med bilder fra kamper osv. Det gjør hjemmesiden mer levende.

Noen har etterspurt oversikt over kamper som foregår på stadion. Til nå er det kun vært det som har skjedd på kunstgresset. Nå har vi også lagt inn all aktivitet som foregår, også på hovedmatta og gress slettene hvor barnefotballen foregår. Under kalenderen fremkommer kampene nå de nærmeste dagene. 

Skal klubbhuset brukes til foreldremøter osv skal det også "bookes" inn i kalenderen slik at det ikke blir kollisjoner. 

Takk for at du bruker hjemmesiden vår.
Ecit tegner 3-årig sponsoravtale

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Aug 2020

Ecit har vært en sponsor for Jevnaker Fotball i mange år. Det at de nå tegner en tre-årig sponsoravtale, gjør at vi får en trygg og forutsigbar fremtid.

Hva står ECIT for?

ECIT står for Economics and IT. I DNAet ligger lokalt eierskap og et stort hjerte for våre lokalmiljø.


TUSEN TAKK, we are Jevnaker.

LAGLEDERE/TRENERE/KAMPVERT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Aug 2020

VIKTIG INFO OG TILTAK:

KAMPVERTER:

Alle lagene skal nå ha KAMPVERTER. Hvis det mot formodning er noen lag som ikke har dette, ber vi om at lagleder må følge opp slik at dette er på plass. Rutinen som er sendt ut tidligere må da følges opp. Nå er det utarbeidet et skjema for registrering av fremmøte på kamp for publikum/foreldre etc.. Disse vil bli satt opp på stadion ved inngangene slik at hver enkelt kan bruke mobilen til å registrere besøket ved hjelp av QR kode. Kampvert går rundt kampbanen og sjekker om alle har registrert seg. NB. Det er vester til kampverter som ligger i kiosken. Beklager alt ekstraarbeidet, men dette er viktig ift smittesporing. Se vedl.

Coronaregistrering Jevnaker stadion.docx


KOROANKURS:

Frist for gjennomføring av OBLIGATORISK KORONAKURS ER 1.9. JFR. tidligere utsendt info. Da vi ikke har noen oversikt over hvilke spillere og lag som har gjennomført dette, er det viktig at lagleder på hvert enkelt lag gir tilbakemelding på mail til admin@jif.no når opplegget er gjennomført på sitt lag. Evnt. når det skal gjennomføres med ALLE SPILLERE.
HEI ALLE JENTER MELLOM 5 OG 12 ÅR!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Aug 2020

HUSK PÅMELDING TIL JENTEFOTBALLDAGEN!

 Søndag 30 august kl. 11-15 JEVNAKER STADION

Påmelding kan sendes til Trude Grande

Fjellbirkeland på 99 73 74 48 senest

onsdag 26.august.

DA SES VI DA!
JIF RYDDER OPP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Aug 2020

JIF Fotball rydder opp på stadion. Etter 15-20 år med gammelt skrot som har blitt kastet gjennom årene, har JIF nå tatt ansvar og i samarbeid med Steinar Øiom i Jevnaker kommune fått kastet og levert mye jern og treverk. Morten Bråthen som anleggsansvarlig i JIF roser innsatsen fra JIF og kommunen og håper at alle brukere av stadion nå ikke lenger kaster fra seg søppel.
HEI ALLE JENTER FRA 5 TIL 12 ÅR!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Aug 2020


Velkommen til Jentefotballdag på Jevnaker Stadion.

 Søndag 30 august kl. 11-15

Jevnaker fotball vil gjenta suksessen fra i fjor og vi inviterer derfor alle jenter i alderen 5-12 år til en morsom dag med fotball, vennskap og lek.

 Dette er et tilbud til alle jenter i bygda vår, både de som spiller fotball i dag og de som ikke har spilt fotball før.

 Dagsplan:
Kl 11.00 Velkommen
Kl 11.15 Fotball
Kl 12.45 Lunsj
Kl 13.15 Miniturnering
Kl 14.45 Utdeling av diplom
 Kl 15.00 SLUTT.

TA MED DEG VENNENE DINE OG BLI MED PÅ JENTELAGET DA VEL!

TOALETT PÅ STADION ER NÅ ÅPNET IGJEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Aug 2020

Endelig er toalettanlegget på stadion blitt åpnet igjen. Nå er 1 toalett pusset opp og satt opp med nytt utstyr. Det vil være åpent fra morgen til kveld. Det er JIF Fotball som har gjennomført prosjektet for å få fortgang på dette. Mange har etterlyst toalett ute. Nå er det endelig på plass.  En stolt vaktmester Rolf Halvorsen viser fram det "nye" offentlige toalettet.
KORONAVETTKURS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Aug 2020

KORONAVETTKURS:

Viktig info til alle trenere/lagledere: (dere har ansvar for at alle gjennomfører kurset)

Alle spillere f.o.m. 13 år MÅ gjennomføre koronavettkurset innen 1.9. For seniorspillere må alle ha gjennomført kurset før man kan delta på "normal" trening/kamp. Flere klubber har gjennomført kurset samlet pr. lag. Dette må hvert enkelt lag bestemme selv hva som er praktisk mulig. Registreringen er pr. spiller dvs personlig. Statistikk på hvor mange som har gjennomført fremkommer etterhvert i FIKS. Vi anbefaler også ledere/trenere osv å gjennomføre kurset. ALLE MÅ HA PERSONLIG MIN IDRETT BRUKER. Unge spillere bør få hjelp av foreldre/foresatte. Det må registreres: f.nr. , mobilnr. og e-post,. Se vedlegg på hvordan dette praktisk skal gjennomføres.

https://akilles.slides.com/akilles/brukerveiledning-fotballens-koronavettkurs/fullscreen 


KAMPVERT:

Vi gjentar info om at ALLE lagene skal ha kampvert.  Det er viktig at dette gjennomføres i h t plan og tidligere utsendt "instruks". Skjema kan hentes i kiosken for de som ikke har det.  Det må altså fylles ut og oppbevares i 10 dager av kampverten. Er det spørsmål, bare ta kontakt.

Endelig i gang. Lykke til.1 Kommentar

KIOSK ÅPEN PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Aug 2020

Vi åpner kiosken igjen på stadion.

Da er det nesten full aktivitet igjen på stadion. Vi gleder oss til aldersbestemte klasser nå er klare for å gjennomføre kamper. Nå er det seniorfotballen som står igjen med full aktivitet. Vi håper den også snart er klar for å åpne med full kontakt. Inntil da får vi glede oss over at fra og med idag er kiosken åpen på stadion. Da er det bare å ta turen innom våre blide kioskverter. 

VELKOMMEN!
ENDELIG I GANG IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Aug 2020

Neste uke starter seriekampene for aldersbestemte lag igjen. Dette har vi gledet oss til i mange mnd. Tenk å få se barna og ungdommen ha det gøy og kjempe om "lærkula" igjen.  Mange er veldig "sugne" på å se fotball kamper igjen.  Det er bare å møte opp, men det er noen retningslinjer som må følges. 1 meters regelen gjelder fortsatt. Klare retningslinjer:

VIKTIG INFO TIL LAGLEDERE/TRENERE:

• Syke personer skal holde seg hjemme

• God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold

• Holde minst en meters avstand og redusere kontakt mellom personer

KAMPVERT. ALLE LAG SKAL HA KAMPVERT. (Hvis laget ikke har fra før, må dette ordnes før seriekampene starter).

Kampvertrollen har blitt enda viktigere som følge av Koronapandemien

Hjemmelaget skal stille med en kampvert til alle kamper.

Kampvertens hovedansvar er å påse at kampen gjennomføres etter retningslinjene beskrevet i

Koronahåndbokens kapittel for kampgjennomføring herunder særlig:

• Merking av bane med tilhørende soner. Se regler for baneinndeling.

• Sørge for at alle på kampen forholder seg til 1metersregelen så lenge de ikke spiller selv.

• Sørge for at alle tilstede på kampen er registrert med navn og kontaktinfo.

• Vi anbefaler at hvert lag registrerer sine for seg.

• Registreringen skal beholdes i 10 dager etter kampen for mulig smittesporing.

Se vedlegg for fullstendig info fra NFF.

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=f4c78fe440&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r-4916914978636205370&th=173e14f5f318efdc&view=att&disp=inline&realattid=173e14f24a6afcb7d922

Lykke til med gjennomføringen. 
Dugnad kjøkken fotballskolen uke 33

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jul 2020

Hei.

Kjenner DU noen som kunne tatt et ansvar  på kjøkkenet ifm Hverven Revisjon Fotballskole? Oppgaven blir å kjøpe inn mat og drikke til hele uken 33. Sette fram frokost til de som skal ha det fra kl. 0800. Lunsj 1130-1200 og frukt ca. 1400. Det blir nærmere 50 elever som deltar. Vi tenker oss en som har et overordnet ansvar for innkjøp og organisering av vakter 5 dagene dette gjelder. Dagene kan gjerne fordeles på flere slik at ikke samme person må være tilstede hver dag. Ta kontakt med Mads Kleiv som har ansvar for fotballskolen på tlf. 99363658 eller mail. mads.kleiv@hotmail.com..

TAKK FOR AT DU BIDRAR TIL GJENNOMFØRING AV FOTBALLSKOLEN 2020.
Utstyr til oppstart av lekepartier for 4 og 5 åringer.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jul 2020

Gjennom samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB deler Amedia ut støtte til almennyttige tiltak i regi av lokale lag og foreninger. Det er lokalavisene, i vårt tilfelle Ringerikes Blad som har foretatt tildeling og JIF Fotball har fått tildelt kr. 40.000,- til innkjøp av utstyr til lekepartier for 4 og 5 åringer. Oppstart blir i aug mnd og info blir sendt ut gjennom barnehagene. Pengene skal gå til innkjøp av utstyr som skal brukes til det vi kaller "lek med ball". Vi håper det blir stor oppslutning om tiltaket som skal gjennomføres 1 gang pr uke. Når det blir for kaldt til uteaktivitet, begynner vi innendørs. Hjertelig takk til Amedia/Sparebankstiftelsen DNB og Ringerikes Blad.
Behov for transport?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Jul 2020

Ring JIF Budbiler for tilbud på transport, enten det gjelder privat eller bedrift. Vi tar på oss både faste kjøringer og "på timen" kjøring. Vi er rimelig på pris og hele overskuddet går til barne og ungdomsarbeidet i JIF Fotball. Ring tlf. 92810560 for transport.
Gresset på hovedmatta stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Jul 2020

Det har vært liten aktivitet på hovedmatta stadion i år grunnet korona. Men hovedbanen ser ikke bra ut. Hvorfor blir det ikke gjort noe med gresset? Det hadde gjort seg med noe gjødsel slik at banen ble grønn igjen. Det er en flott robotklipper som tar det som kommer opp så det blir ikke noe merarbeid. Fint hvis kommunen nå gjør noe med dette. 
Hjertestarter klubbhuset stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Jul 2020

Hjertestarter på klubbhuset er nå registrert i hjertestarterregisteret. Denne står plassert i gangen på klubbhuset og er oppgradert med ny elektrode og batteri. Info skilt vil bli satt opp på utsiden.
GRASROTANDELEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Jul 2020

Vil du gi din støtte til JEVNAKER I F FOTBALL?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest.

 Vi oppfordrer deg til å støtte oss i JEVNAKER I F FOTBALL. Vårt organisasjonsnummer er 971012951. For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker. Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:Hos kommisjonæren • Mobilspill • Norsk Tipping sine nettsider • SMS, send Grasrotandelen 971012951 til 60000 For mer informasjon se www.norsk-tipping.no *For Multix, Oddsen og Instaspill gjelder annen beregning. 

Takk for at du støtter barne og ungdomsarbeidet i Jevnaker.
OG GRASET VOKSER PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Jul 2020

Det gror igjen med gress på stadionområdet. Er det sånn vi skal ha det her?
Kujtim Ismajli har signert ut 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jul 2020


Vi jobber med å bygge lag og er glade for at Kujtim har valgt å signere for Jevnaker ut 2021. Han kommer fra Hønefoss BK hvor han har spilt hele sin karriere fra han var 6 år. Kujtim bringer inn mye erfaring i gruppa med erfaring fra kamper i Obosligaen for HBK. Han er en offensiv og arbeidsom midtbanespiller. Kujtim utmerker seg også med voldsom treningsvilje.


Mads sin kommentar: 

" Vi er veldig fornøyde med å få Kujtim med på laget. Han er en utrolig treningsvillig og seriøs spiller som har erfaringer fra et langt høyere nivå. Kujtim gir oss mer offensiv kraft og kan bekle flere roller. Dette er en spiller og person jeg har veldig stor tro på."


Hvorfor velger du Jevnaker Kujtim? 

"Jeg synes Jevnaker var et bra sted for meg å dra til for å bygge meg opp etter en lang lang tid med skader. Jeg tror Jevnaker kan hjelpe meg å nå toppnivået mitt igjen, de har dyktige trenere i Mads og Lars som også var en viktig faktor i beslutningen min også helt til slutt så har de en veldig bra spillerstall som har tatt meg godt i mot.


Det jeg tenker om laget fremover er at Jevnaker burde være i høyere divisjon enn det de er nå så jeg har veldig lyst til å hjelpe klubben rykke opp så fort som mulig kanskje allerede i år vist det er mulig. Jeg har litt å bevise etter å ha vært ute så lenge med skade så jeg håper jeg får vist det i Jif."


Velkommen til klubben og vi gleder oss til å se deg i kamper for oss. 

#wearejevnaker
Hverven revisjon/JIF Fotball skole 2020

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Jun 2020


Hei trenere og lagledere i JIF.

Enda noen ledige plasser. Frist for påmelding er satt til 1.8.

Som du kanskje har fått med deg har vi sendt ut invitasjon til Hverven revisjon/JIF fotballskole 2020. Dette er et tilbud som går til alle fra 6 til og med 12 år. Vi håper at du som lagleder/trener formidler budskapet til alle spillere og foreldre på laget ditt og "pusher" på litt for å få med så mange som mulig. Spre det på facebook siden deres og snakk med spillere/foreldre. Dette er svært viktig for klubben både sportslig og økonomisk i disse tider. Det er åpent hele uken fra kl. 0800 - 1600 slik at dette vil "favne" mange som har behov for "ekstratilbudet" før skolestart.  Nærmere informasjon om skolen finner du på vår hjemmeside med link til påmelding osv.

 TAKK FOR AT DU SPRER BUDSKAPET DER DU KAN.
Ing. Sundling & Werner er med som sponsor for 2020

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Jun 2020

Ingeniørene Sundling & Werner AS holder til på besøks adressen Storgata 5, 3520 Jevnaker. Sundling & Werner driver i bransjene: Rådgivende ingeniør bygg - Byggeledelse, ansvarlig søker.

Du kan ta kontakt med Ingeniørene Sundling & Werner AS på telefon 40403548

Takk for mangeårig og trofast støtte til lokalfotballen.

#wearejevnaker
Glitre Energi har signert sponsoravtale

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Jun 2020


Takk til Glitre Energi som er med videre og støtter oss som sponsor.


#wearejevnaker
Nytt automatisk vanningsanlegg på hovedmatta Jevnaker stadion.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Jun 2020

Nå blir hovedmatta på stadion enda bedre. Et automatisk vanningsanlegg er satt opp. Dette er gravd ned i grunnen og "popper" opp når vanningen finner sted. Dette skjer automatisk på morgenen. Det gamle anlegget var tungvint og drifte og dekket heller ikke hele banen.
HVERVEN REVISJON JIF FOTBALLSKOLE 2020

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Jun 2020

JIF Fotball i samarbeid med Hverven revisjon arrangerer fotballskole på Jevnaker stadion uke 33. (fra 10.8-14.8)

Aldersgruppe fra 6 år til og med 12 år.

Oppstart alle dager kl. 1000 og frem til kl. 1500.

Vi har også ekstratilbud fra kl. 0800-1000 og fra 1500-1600 inkl. frokost. Ekstraavgift kr. 500,- for dette.

Deltageravgift kr. 1.100,-. (Dette inkl. lunsj, T-skjorte og frukt.) (bet. omk. kommer i tillegg).

Søskenmoderasjon på 20% på nr. 2.

Du er påmeldt når registrering og betaling er foretatt.

Instruktører fra JIF jr. og senior lag.

Kontaktperson og ansvarlig: Mads Kleiv, mail: fotballcup@jif.no eller tlf. 99363658.

Begrenset med plasser så først til mølla prinsippet gjelder.

Påmeldingsfrist 20. juli.

Alle må ha med fotballsko, drikkeflaske, leggskinn og klær til all slags vær.

Link påmelding superinvite.

VELKOMMEN!
Sponsoravtale med Sandberg Sport

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jun 2020

Da kan vi annonsere at enda en sponsor er med på laget. Hyggelig at sponsorer støtter opp, også under tyngre tider som nå.

Denne gjengen står klar i butikken for hjelpe alle Jif spillere så godt de kan.

Husk at alle må registrere seg i kundeklubben for å få rabatter, også utover Puma avtalen.

Det er viktig å handle lokalt ,fordi det gjør at vi fortsatt har gleden av å ha lokal butikk med lokal forankring. Det gjør ikke netthandel av fotballsko...f.eks.

Takk for støtten.


#wearejevnaker
3 årig Sponsoravtale med Ringerike Liftuleie

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jun 2020

Da har Jevnaker IF Fotball signert en 3 årig avtale med Ringerike Liftutleie.

Avtalen sikrer oss lån av lift når vi har behov. Det gjør at vi kan utføre ulikt vedlikehold på anlegget vårt uten å få ekstrautgifter i forbindelse med leie av slikt utstyr.

Tusen takk for støtten og bistand til drift av klubben.

#wearejevnaker
JIF topper laget i 2020

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jun 2020

Årsmøte i JIF Fotball ble gjennomført i går kveld. Det var 15 fremmøte. Sakslisten ble gjennomført og godkjent av årsmøte uten store diskusjoner. Det er en svært oppegående organisasjon som er i god utvikling. Mye går i riktig retning og hovedområder som å få på plass en organisasjon ( ref. ny Kvalitetsklubb i 2019) sportslig satsing (ref. heltidsansatt sportssjef i klubben) og solid økonomi. (overskudd med ca. kr 430.000,- i 2019) medfører at grunnlaget er lagt for videre satsing i årene fremover.

Punktet det ble mest diskusjon om er fremdriften av anlegget på Jevnaker stadion. Fotballen ønsker å få satt ned en komite som skal utrede utviklingen av stadionområdet. Det er grunnlaget for å få satt igang prosjekter fotballen ønsker å få gjennomført. Høyest på listen står "utredning av hall" samt flere garderober på klubbhuset. Årsmøte ga sin godkjennelse til utredning av dette. Det er skrikende behov på vinterstid/høst/vår med treningsfasiliteter. Kapasiteten er sprengt på kunstgressbanen pr. idag og med økende antall spillere i klubben, må det gjøres tiltak.


Dette er det nye styret i JIF Fotball.

Bak fra venstre: Ny leder Tommy Lafton, Varamedl. Espen Hagen, Nestleder og leder av marked, Geir Ivar Sæthren, Sportslig leder Bjørn Opdahl. Foran fra venstre: Leder av anlegg: Morten Bråthen, leder av Barn og Unge: Arno de Jong og styremedlem Anne Paulsen. Varamedlem John Burden ikke tilstede.
Full fart på matta for senior

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2020


Endelig skikkelig igang igjen med full trøkk, og 36 seniorspillere fra G19 og A-lag. #wearejevnaker
Årsmøte JIF Allianse

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2020

Årsmøte Jevnaker If allianse avholdes 17. Juni  kl.18.00 på klubbhuset på Jevnaker Stadion.

Vanlig årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest 1. Uke før årsmøte.


NB. Det blir gjennomført fysisk møte.
Husk årsmøte torsdag 11. juni kl. 1800

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2020

Presisering vedr. årsmøte JIF Fotball. Det er torsdag (ikke onsdag)  11. juni kl. 1800 på klubbhuset.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 1.6. 2020

 

STOR DUGNADSÅND PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Mai 2020

Dugnadsånden er ikke død som mange påstår. På vår dugnaden på stadion i går møtte det 25 personer som var klare til innsats. På bildet blir gjengen informert fra leder av anleggsutvalget Morten Bråthen om oppgaver som det skulle gyves løs på. Oppgavene som det var fokus på: Sette opp reklameskilt, rydding av søppel på hele stadionområdet. Ta ned gamle seter på tribune og rydde under tribunen hvor det gjennom mange år har blitt samlet på defekt utstyr av forskjellige slag. Toalettanlegget ble klartgjort for rehabilitering. Merking av småbaner på gress slettene. Det er veldig sosialt og gjøre noe sammen og som en av deltakerne sa: Det er så hyggelig å treffe folk igjen. Selvfølgelig vanket det pølser og brus til alle deltakere som Cecilie og Per hadde ordnet. Takk for innsatsen.Viktig å få informasjon om hva som skal gjøres.


Her er oppsett av reklameskilt igang.Søppel som sorteres og kastes.
Se hva vi har fått til på klubbhuset!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Mai 2020

Takket være tildelte midler fra Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal har vi gjennom 2019 og 2020 gjennomført flere tiltak på klubbhuset. Det gir en skikkelig "ansiktløfting" av JIF Huset på stadion. Vi har skiftet ut nytt ventilasjonsanlegg, nye varmtvannsberedere og nytt lysanlegg. Dette gir oss et oppdatert anlegg og gir oss også besparelser ift mindre driftsutgifter. JIF fotball har ikke økonomi til å gjøre sånne investeringer  over vanlig driftsbudsjett. Derfor er vi avhengig av stiftelser som kan bidra til å tilrettelegge for våre aktiviteter for barn og unge. En stoooor takk til Sparebankstiftelsen JevnakerLunnerNittedal og til de som har deltatt på våre dugnader for å få dette til.
Nytt ventilasjonsanleggNye varmtvannsberedereNye lysstoffrør med timere i hele bygget.
VIKTIG INFO TIL LAGLEDERE/TRENERE I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mai 2020

PÅMELDING LAG TIL HØSTSESONGEN:

Påmelding av lagene i JIF er foretatt for vårsesongen. Det ser ut for at hele vårsesongen går uten seriekamper (ikke endelig vedtatt). Dette gjelder derfor påmelding høstsesongen. Dere som har påmeldt lag til vårsesongen og IKKE skal foreta noen endringer, forholder seg "rolig". De lagene som ønsker endringer, må gjøre dette innen 1.6 til adm@jif.no.


TRENINGSTIDER INNE TIL VINTEREN:

Dere som ønsker treningstider inne i gymsal/hall til vinteren må gjøre dette innen fristen som er 1.6. SE vedl. link. Kan logge inn både som JIF og privatperson, men må merkes med JIF Fotball". 

https://www.bookup.no/RequestHours/Project/350


HJEMMESIDEN VÅR JIF.NO - APPEN IDRETTENONLINE

For å følge med på det som skjer i JIF er det viktig at så mange som mulig følger hjemmesiden vår. Du får melding direkte på "appen" når du laster ned "appen" idrettenonline. På hjemmesiden (på høyre side under få nyhetsmeldinger fra jif.no) legger du inn mailadressen din. Vips så får du rask oppdatering på det som blir lagt ut på hjemmesiden. Takk for at du følger JIF Fotball.


MINNER OM DUGNADEN PÅ TIRSDAG 19. MAI KL. 1700.

JIF håper mange stiller opp fra lagene. Det er både sosialt og hyggelig og gjøre noe sammen. Det blir servering av pølser og brus til de som møter opp. VELKOMMEN.

GAVETILDELING FRA VARIGFONDET HADELAND

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2020


Varigfondet Hadeland har tilgodesett JIF Fotball gjennom å tildele kr. 95.000,- ifm renovasjon av klubbhuset. Etter 25 års bruk er det stort etterslep på vedlikehold av klubbhuset på forskjellige områder. Mye er gjort i 2019 og mer skal gjøres i 2020. Bl.a. håper vi å få skiftet ut alle dusjer på klubbhuset. En ting er sikkert. Pengene kommer veldig godt med. Takk enda en gang til Varigfondet Hadeland for å tilgodese JIF Fotball gjennom denne tildelingen.

PARKERING STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2020


Fra idag blir det mer og mer aktivitet på stadion. Mange har ikke vært der på en god stund. Nytt er at det er satt opp BOM ved innkjøring ved hallen. (kan benytt denne som parkeringplass).Det betyr at ingen kan kjøre opp på stadionområdet.

Alle må nå kjøre via Bergerbakken og benytte parkeringsplassen vest for stadion. Se bildet. (det er heller ikke anledning til å kjøre gjennom denne bommen da det er gangvei). Grunnen til dette er av sikkerhetsmessige årsaker. Det blir ikke mange meter å gå. Dette gjelder inntil videre.

OPPSTART NÅ OGSÅ FOR DE MINSTE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2020

JIF FOTBALL ønsker å starte trening igjen også for de minste lagene. Dvs. fra 6 år tom 11 år. Nærmere info vil bli gitt direkte til alle trenere fra BU med nøyaktig informasjon og alle må bekrefte at de har lest retningslinjene. Det vil være de samme retningslinjer for barnelagene som for klubben ellers. Vi skal følge veilederen for idretten. Det er etablert en egen rutine for klubben som skal følges. Denne uken (idag) starter treningen for ungdomslagene + senior. Vi håper dette går bra og skal evaluere i slutten av uken. Hvis det viser seg ikke å gå bra, vil vi måtte endre planene.  Oppstart for barnelagene vil være mandag 18.5 og disse vil trene på gress slettene. Det blir ikke satt opp noen treningstider fra JIF slik at hvert lag må tilpasse dette selv. Det skal være god plass på gress slettene så dette bør gå bra.
Elkjøp med videre som sponsor

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mai 2020

Elkjøp Stormarked Hønefoss har signert avtale for 2020.

Vi takker for deres støtte over mange år. Utrolig hyggelig med trofaste sponsorer som er med å bidrar til drift av klubben og særlig under disse vanskelige omstendighetene vi har om dagen.

TUSEN TAKK
DUGNAD STADION 19. MAI KL. 1700

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mai 2020

Sett av 2-3 timer til vår dugnad på stadion. Om ikke lenge ruller fotballen for fullt og da må vi gjøre klart på stadion.

Vi gleder oss til våre barn og unge skal innta stadion igjen.

Vi har planer om å få gjort følgende (avhengig av at godt oppmøte).

 • Vask av garderobene.
 • Rydde og rake søppel osv.
 • Beise klubbhuset utvendig
 • Sette opp reklameskilt.
 • Ta ned stoler på tribunen

Vi serverer kaffe og noe å bite i.

Fint hvis du kan ta med drill, rake etc.

Da sees vi da! (PS! Fint om du som Dugnadsansvarlig på laget ditt informerer videre på face osv).

ÅRSMØTE JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2020

JIF FOTBALL avholder årsmøte

onsdag 23. mars kl. 1900 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 10.3.

til admin@jif.no

Styret.


NB! Det blir gjennomført fysisk møte.
PLANENE ER KLARE FOR OPPSTART TRENING IGJEN UKE 20

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2020

Da er det åpnet for at vi kan starte trening igjen. I første omgang starter vi med senior og ungdomslagene. Går dette bra vil vi fortløpende utvide tilbudet til både barnelagene og flere økter.

Som kjent så starter vi opp igjen f.o.m. tirsdag 12. mai. Nedenfor ser dere treningstider for uke 20.

Alle lag møter ved oppmøte punkt foran kiosken 20 minutter før oppsatt tid. Her vil Mads møte laget og informere foresatte og spillere om gjennomføring av økten. Hvert lag må da sørge for å ha tilstrekkelig med ressurser=foresatte til å gjennomføre økten. 4 spillere+ 1 voksen pr. gruppe. Går dette bra og vi følger de instruksene som er satt opp, vil vi kunne utvide tilbudet til også å gjelde barnelagene i klubben, samt utvide med flere økter for de forskjellige lagene. Dette vil vi informere nærmere om. Vi ønsker lykke til med gjennomføringen.


TID

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

17.00

J15

J12

G12

Bytte lag

 

 

 

18.30

JR-lag

G14

G13

Bytte lag

 

 

 

20.00

A-lag

G16

A-lag

Rydde banen

 

 

 
OPPSTART TRENING IGJEN?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Apr 2020

Nå håper vi på aktivitet på kunstgresset igjen.Ikke noe skulle glede oss mer enn å si at nå starter vi for fullt med trening igjen. Det kan vi dessverre ikke gjøre. Men som noen få andre klubber, ønsker vi å starte opp igjen med en FRIVILLIG ORGANISERT TRENING I KLUBBENS REGI. Dette betyr at vi må gjennomføre treningene etter en MAL som er satt opp av helsemyndighetene, Norges Fotballforbund og Jevnaker kommune. Før vi kan starte må det lages spesifikke planer for gjennomføring. Disse planene skal godkjennes av kommunen. Dette betyr bl.a. at vi trenger mange foreldre/frivillige voksne som kan stille opp på trening for i det hele tatt å kunne gjennomføre oppstart. Vi planlegger oppstart tirsdag 12. mai. og foreløpig 2 ganger pr. uke. Vi starter i første omgang med ungdomslagene fra 12 år t.o.m. senior. Denne og neste uke vil vi da jobbe med en plan for gjennomføring og godkjennelse fra Jevnaker kommune. Hver enkelt trener for det enkelte lag vil ta kontakt med foreldregruppene på lagene for å høre om det er nok frivillige til å delta på treningen. Hvis ikke disse to forutsetningene er på plass og godkjent vil det IKKE bli startet opp trening. Vi er svært opptatt av å gjennomføre dette etter myndighetenes krav. Vi håper at dette faller på plass og at vi kan tilby våre spillere en forsiktig start på trening igjen. Noe vi vet har vært svært etterlengtet. Vi vil informere nærmere om treningstider, organisering osv når endelig godkjennelse foreligger.
HVA KAN DU BIDRA MED?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2020

JIF FOTBALL er som de fleste andre klubber i Norge i en utfordrende økonomisk situasjon. Vi må redusere kostnader over en lav sko. Det vil dessverre også gå ut over aktiviteten selv om vi forsøker å skjerme dette mest mulig. Over 300 barn og unge i JIF Fotball venter på å komme igang igjen med fotballen. Vi jobber for å legge til rette etterhvert for at alle disse skal slippe til på fotballbanen igjen. Det håper vi å få til innenfor myndighetenes rammer om ikke alt for lenge. JIF jobber også aktivt for å få inn penger i klubbkassa slik at klubben også kan eksistere etter at pandemien en gang tar slutt.. 

Det er også derfor vi appellerer til deg. Kanskje du også kjenner noen du kunne "verve" i vennekrets/familie for å støtte opp om vårt arbeid for barn og unge i bygda? Det er spesielt 2 ting vi håper du kan bidra med.

BLI GRASROTGIVER: 

7% av det du tipper for går til JIF Fotball og det går ikke utover innsatsen din eller premien du måtte få. Du må være kunde i NORSK TIPPING for å bli grasrotgiver. Er du ikke det fra før, går du bare gå inn på: norsk-tipping.no/grasrotandelen eller du kan registrere deg hos kommisjonæren neste gang du spiller. Da oppgir du vårt org. nr. 971012951 Jevnaker IF Fotball. Vipps så støtter du en meget god sak. Altså koster ikke dette deg noen ting.

BLI MEDLEM I JIF 

Alle våre aktive må være medlemmer i klubben. Du må også være medlem for å stemme på årsmøte. Men det er SVÆRT FÅ av foreldre, besteforeldre osv som er medlemmer.  Som medlem i JIF Fotball blir du også automatisk medlem i JIF Allianse som er "overbygningen" til alle "lagene" i JIF. For kun kr. 200,- blir du medlem i JIF Fotball og JIF Allianse. (fastsatt til førstkommende årsmøte) Vårt mål er at minst 1 av foreldrene til de aktive skal være medlem. DVS at vi har som målsetting å få inn 300 NYE MEDLEMMER TIL KLUBBEN. Du innbetaler til konto 2030.69.08813 Jevnaker IF Fotball, p.b. 129, 3520 Jevnaker. Du merker med medlems avgift.

Som takk for at du støtter opp om vårt barne og ungdomsarbeid i klubben, foretar vi trekning av 2 JIF gensere, 2 T-skjorter og 10 stk. JIF kopper til de som blir GRASROTGIVER OG/ELLER MEDLEM I KLUBBEN. Perioden dette gjelder for er fra idag og frem til 1.7. Da vil trekning bli foretatt. Desto flere medlemmer/grasrotgivere du skaffer desto flere "lodd" får du i trekningen. Du sender bekreftelse på medlemsskap/grasrotandel med navn på medlemmet/grasrotgiver til: admin@jif.no eller tlf. 41620229.

TAKK FOR AT DU STILLER OPP FOR KLUBBEN.
MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Apr 2020Påmelding til Mesterhus Julecup - Jevnaker 2020

Velkommen til Mesterhus Julecup for jenter og gutter i alderen 6 - 16 år. Dette er en fin mulighet for en hyggelig avslutning på sesongen.

Jenter og gutter 6-11 år spiller 28. og 29.november 2020

Jenter og gutter 12-16 år spiller 5. og 6. desember 2020

Arena: Jevnakerhallen (Skolevegen 20, 3520 Jevnaker)

Påmeldingsfrist: 1.november 2020

https://mesterhusjulecup.cups.nu/

Ifjor var det 116 påmelde lag og noen klasser ble fyllt opp tidlig. Meld på lagene deres så fort som mulig!

Er det noe dere lurer på- kontakt oss på e-post: fotballcup@jif.no

Organisering og priser:

AlderSpillereAntall kamperSpilletidPris
6år3v3Min. 31x13 minutter600kr
7-9år4v4Min. 31x13 minutter900kr
10-16år5v5Min. 31x13 minutter900kr

Vi vil etter beste evne legge opp til mest mulig komprimert program for de enkelte lag.

Påmeldingsavgiften refunderes selvsagt om julecupen blir avlyst grunnet Corona. I forhold til gjennomføring vil vi følge alle retningslinjer fra FHI, Helsedepartementet, NFF og Jevnaker Kommune.

MVH JIF FOTBALL
TRENINGS OG MEDLEMSAVGIFT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Apr 2020

Trenings og medlemsavgift JIF Fotball 2020.

Aldri før har det vært viktigere å betale inn trenings og medlemsavgiften.

De fleste klubber i landet sliter idag økonomisk. JIF er intet unntak. Vi er i en meget krevende situasjon hvor vi ser at inntektssiden vår blir redusert med fra 500' - 800' (ca. 25% av inntektene) alt avhengig av hvor lenge pandemien fortsetter. Dette er til stor bekymring da vi ser at dette klart vil gå utover aktiviteten til barn og unge i klubben. 

Vi har iverksatt flere tiltak for å redusere kostnader. Vi har permittert adm. leder og sportslig leder. I tillegg er det ingen aktivitet og det betyr reduserte kostnader til trenere og spillere. Andre kostnader tar vi der det er mulig å få redusert.

Vi håper at alle i og rundt klubben viser at de "bryr seg" og støtter opp om tiltak som både kan redusere kostnader og skape inntekter fremover. Dette handler om å vise dugnadsånd og sette klubben i fokus slik at vi, når pandemien en gang gir seg, igjen kan være en klubb i positiv utvikling til beste for våre barn og unge.

 P.g.a. pålagt stengt aktivitet en periode har JIF Fotball styre besluttet å redusere treningsavgiften for alle spillere i hele klubben med 25%. Men vi ønsker også å gi uttrykk for at det gis mulighet for de som ønsker og har mulighet til å betale full treningsavgift som en ekstra støtte til klubben. (mange klubber praktiserer full treningsavgift). Trenings og medl. Avgiften er en av de viktigste inntektskildene til klubben. Vi håper du har anledning til å betale denne avgiften så snart som mulig.

Søskenmoderasjon (50% avslag på yngste medlem) skal trekkes fra ved betaling av fakturaen.

«Av beløpet som faktureres er 200,- medlemsavgift til JIF Allianse og JIF Fotball», det resterende er treningsavgiften som er redusert med 25%» 

Trenings og medl. avgiften blir sendt ut på e-post om noen dager. Vi regner med at lagleder har meldt inn riktig e-post til alle spillere/foreldre i medlemsystemet. Vennligst kontroller og meld fra hvis noe mangler. Viktig at du som lagleder gir denne info videre på egne facebook sider for lagene.

Har du spørsmål kan du takontakt med medlem@jif.no.1 Kommentar

KRISEPAKKEN TREFFER IKKE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Apr 2020

Regjeringens tiltakspakke bommer når det gjelder mange små idrettslag.

Det var satt store forventninger til regjeringens krisepakke for norsk idrett og kultur på tilsammen 700 mill.. Nå skulle vi få dekket noe av tapte inntekter. Men tiltakene treffer IKKE JIF FOTBALL. Perioden det gjelder for i denne omgang er for mars og april mnd.

 Forutsetningen for å få dekket er tapte inntekter fra billettinnteker og deltakeravgifter.

"Arrangørar som  har  avlyst  eller  stengt  sine arrangement som følge av råd eller pålegg frå styresmaktene i samband med   koronaviruset  vil  få kompensert  netto tapte billettinntekter og deltakaravgifter,  samt eventuelle  meirutgifter  som følge av avlysinga  eller stenginga. "

JIF fotball har i denne perioden ingen arrangement utover billettinntekter fra hjemmekamper til A-laget. Minstebeløpet det kan søkes om er kr. 25.000,-.  JIF Fotball har ikke billettinntekter av denne størrelsen på 2-3 hjemmekamper. Inntekter fra loddsalg og kiosk kommer ikke under refusjonsordningen.

JIF Fotball håper nye tiltakspakker treffer bedre (hvis de kommer) og at dette gjelder tapte inntekter fra all aktivitet vi gjør for å skaffe penger til aktiviteten for barn og unge.

TINE FOTBALLSKOLE PLANLAGT I JUNI - UTSATT TIL HØSTEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Apr 2020

Det som skulle vært en herlig avslutning på vårsesongen med Tine fotballskole, må vi dessverre utsette. Grunnet strenge regler for arrangement der mange samles må Tine fotballskole utsettes. Vi vil komme tilbake til når denne skal gjennomføres. Vi håper vi får mulighet til å arrangere fotballskolen, enten rett før skolestart eller så blir det i høstferien (hvis mulig).
Trangt om plassen på stadion i 1973.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Apr 2020

Tenk det. Bare Molde og VIF (2. div) hadde flere tilskuere enn Jevnaker utenom 1. div. JIF spilte da på nivå 4 i 1973. Snittet på kampene lå i underkant av 2000 tilskuere dette året iflg. rapportene. Jevnaker, Hadeland og Ringerike måtte være sulteforet på god fotball på denne tiden? Men så ble det da også opprykk igjen. Det andre på 1 år. 
Kan du avse et par timer på torsdag til rengjøring av garderober?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Apr 2020

Vi benytter anledningen til å rengjøre klubbhuset garderober osv. Nå har vi behov for litt hjelp til rengjøring av 3 garderober. Vi trenger 5-6 personer til å vaske/rengjøre garderobe og dusjene. Har du mulighet til å avse et par timer på torsdag 16.4. kl. 1800? Vi har nødvendig utstyr. Takk for at du bidrar. Det er bare å møte opp.

Fortsatt stopp for organisert fotball på Jevnaker stadion.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2020


Etter at NFF og Idrettsforbundet åpnet opp for muligheter for organisert aktivitet , har JIF fotball vært i dialog med Jevnaker kommune vedr. åpning av kunstgressbanen på Jevnaker stadion som eier av banen. Der er satt opp meget strenge regler for hvordan dette skal praktiseres. Det kreves et enormt stort adm. apparat for å følge opp at retningslinjene blir fulgt. I tillegg har vi ikke de fasiliteter som skal til for å vaske/desinfisere baller/kjegler osv. JIF Fotball styre har med bakgrunn i de kravene som stilles og manglende muligheter for praktisk gjennomføring/oppfølging av aktiviteten, besluttet at JIF FOTBALL FORTSATT IKKE KAN ÅPNE FOR ORGANISERT TRENING. DETTE GJELDER NÅ I FØRSTE OMGANG TIL 1. MAI OG GJELDER ALLE LAG I KLUBBEN. JIF vil komme med nærmere info hva som skjer etter 1. mai i slutten av april. Vi er de første til å beklage at vi ikke kan tilby våre barn og unge den fotball aktiviteten de så gjerne skulle gjennomføre.  Vår oppfordring er at hver enkelt jobber på egenhånd gjennom denne perioden. Nedenfor er retningslinjene som er satt opp av NFF. 

 • Det bør være en voksenperson til stede per gruppe ved all fotballbaneaktivitet for barn og unge
 • Ikke flere enn fem personer per gruppe. Fire spillere + en trener/leder/voksen
 • Alltid to meters avstand eller mer, både innad i gruppen og til eventuelle andre grupper. Det gjelder også ved oppmøte og inndeling av grupper.
 • Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillerne kjemper om ballen eller på annen måte er i fysisk nærkontakt med hverandre
 • Husk at ballen er en potensiell smittekilde og må rengjøres med såpe før og etter bruk
 • Ikke ta på ballen med hendene
 • Unngå heading
 • Kjegler og annet utstyr bør håndteres av en og samme person gjennom hele aktiviteten
 • Felles garderober skal ikke benyttes
 • Husk gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, god tilgang på Antibac og rutiner for grundig vask av hender, før og etter aktiviteten.Fikk du ikke vært med på vårt eget Grasrottrenerkurs i vinter?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Apr 2020

JIF håper at du kan melde deg på til dette Grasrottrenerkurset hvis du ikke har fått tatt det tidligere. Det er åpent for både deg som trener/lagleder eller bare forelder men som kan tenke seg å være med barna. Vi håper også at DERE SOM A SPILLERE OG JR. SPILLERE kan tenke seg å delta. Nyttig også for deg som spiller. Det er gratis og kan tas hjemmefra. Praksis tas når det åpnes for det igjen. Midt i blinken i disse tider. Gå inn på vedlegget og meld deg på. Kurset starter 16. april.

https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/2020/meld-deg-pa-gratis-grasrottrenerkurs-pa-e-laring/?fbclid=IwAR0_OXnNQvfqZ5a8OifBRLSpbbPmPnP1ckyWxCEQzP6h_bs19NsTcDNA13E

Tidenes cup sensasjon på Marienlyst!?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Mar 2020

Det ble nytt opprykk i 1973 og dermed 3. div. (nivå 3)  i 1974. 2 opprykk på 1 år. Ny hovedtrener ble ansatt. Ikke ukjente Leif Eriksen fra Vålerenga. Vårsesongen startet svakt og kun 9. poeng til ferien. Men det ble trent godt i ferien og sesongen endte tilslutt med 4. plass. Men året vil JIF bli mer husket som det laget som slo ut TOPPKLUBBENE I NORGE.

1. runde fikk vi borte mot Strømsgodset som hadde blitt Norgesmestere året før. JIF vant 1-0 etter scoring av Aage Thoresen. Resultatet var ikke ufortjent!! Arne Scheie NRK karakteriserte dette som en av Norgeshistoriens største cup bomber. Nå var det spennende hvem vi skulle møte i 2. runde? Ble et et nytt topplag fra Toppdivisjonen?

Bak fra venstre: Frede Hammerstad, Per Martin Bakken, Terje Larsen, Bjørn Breen, Tor Haug, Bjarne Minde, Arne Vidar, Kjell Larsen, Roy Hansen, Sven Ragnar Fegri.

Foran fra venstre: Bjørn Borgersen, Aage Thoresen, Odd Arild Andersen, Roger Sundling, Erik Pehrsson, Hans Arild Hansen, Arild Sandli.
JIF historie - opprykk igjen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Mar 2020

Fotballsesongen etter opprykk til 4. div i 19723 ble et innholdsrikt år for fotballen i JIF. Målsettingen var å beholde plassen. Men etter halvspilt serie ledet JIF avdelingen. Hver kamp i høstsesongen ble avgjørende. JIF vant tilslutt 4. div. og kjempet om opprykk gjennom kvalifisering. Det var mot Hamar IL, Kongsvinger, Sel.

Det ble spennende kamper som til slutt endte med nytt opprykk. Det andre på 1 år. Hjemmekampen mot Sel endte 4-2 til Jevnaker foran nærmere 3000 tilskuere.

LITT JIF HISTORIE FORTSETTER. OPPRYKK TIL 4.DIV. (nivå 4) 1973

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Mar 2020


Spillere foran sesongen i 4 .div. (nivå 4) i 1973. (etter opprykk fra 5. div. i 1972.) Målsettingen var å holde plassen selv om vi hadde fått flere solide tilvekster.

Foran fra venstre:

Runar Larsen, Odd Arild Andersen, Erik Pehrsson, Hans Arild "smutten" Hansen, Aage Thoresen, Bjarne Minde, Per Martin Bakken.

Bakre rekke fra venstre: Roy Hansen, Arne Vidar, Frede Hammerstad, Terje Larsen, Vidar Gruer, Bjørn Borgersen, Kjell Larsen, Sven Ragnar Fegri, Roger Sundling, Tor Haug, Arild Sandli.
Det var en gang for 48 år siden..

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Mar 2020

JIF fotball startet på tidlig 70 tallet klatringen oppover i seriesystemet. Her er A-stallen fra 1972 som vant 5. div. uten tap.

Foran fra venstre:

Jens Arne Hansen, Vidar Haug, Jan Hammerstad, Hans Arild "smutten" Hansen, Odd Arild Andersen, Terje Larsen og Per M. Bakken.

Midtre rekke: Erik Pehrsson, Terje Skaugrud, Tor Haug og Joar Grongstad.

Bakre rekke: Trener Ola Haukedalen, Frede Hammerstad, Boye Brørby, Roger Sundling, Morten Gundersen, Vidar Gruer og Tor "Paply" Hellum
UTFORDRENDE TIDER FOR FOTBALLEN- OGSÅ.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Mar 2020

Fotballen er ikke noe unntak. Hele samfunnet er sterkt preget av Pandemien som råder. All organisert aktivitet i klubben er stoppet. Baneanlegget og klubbhus er stengt.  Inntektene til klubben blir betydelig mindre. Avhengig av hvor lenge dette vil pågå antar vi at inntektene dette året vil bli redusert med 20-30% ift budsjett. Da snakker vi om "noen" hundre tusen kroner. Som en følge av dette har JIF Fotball gått til det skritt å permittere både administrasjon. trenere og spillere. Dette er en nødvendighet for ikke å få for stort underskudd og skape store problemer for klubben på lang sikt. Vi jobber også med flere andre kostnadsreduserende tiltak. Foreløpig gjelder dette ut april mnd. Om dette blir forlenget, vil vi komme tilbake til i slutten av april. Klubben har idag god likviditet til å komme "gjennom" en kortere periode. Vi vet det er veldig mange i og rundt fotballen i Jevnaker som har stort hjerte for klubben. Det kommer vi til å nyte godt av i disse tider. Takk til alle dere som bidrar til klubbens beste. Nettopp dere, trenere, spillere, ledere og alle rundt lagene, gjør at vi har tro på en tid også etter Pandemien. Hvor fotballen og all aktiviteten på stadion med et yrende liv og livsglede fra barn og unge igjen står i fokus. Vi har begynt å glede oss allerede.

NYTT LÅSSYSTEM PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Mar 2020

Klubbhuset er stengt om dagen. Men når det åpnes igjen vil det være nytt system for å komme inn. Borte er nøklene og de gamle kodebrikkene.  Nå er det installert kodesystem. Vi får nå full oversikt over hvem som har tilgang til klubbhuset. Det har tidligere ikke vært ført noen kontroll på hvem som har nøkler og kodebrikker. Nå får vi full oversikt og mye lettere og administrere. Bl.a. via app.

Det blir installert på inngangsdørene oppe og nede. Alle 4 garderobene får kodelåser. Det er også satt opp nytt på JIF Treningssenter som du nå må ha egen kode for å komme inn på. Det blir også installert etterhvert på "bua" ved kunstgressbanen. 

I tillegg til nytt låssystem, er det også installert nytt alarm og brannvarslingssystem på klubbhuset.
ÅRSMØTE/KICK OFF 25.3 PÅ THORBJØRNRUD AVLYST!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Mar 2020

ÅRSMØTE I JIF FOTBALL 25. MARS AVLYST!

DET SAMME GJELDER ÅRSMØTE I JIF ALLIANSE DEN 18. MARS.
ALL BREDDEAKTIVITET STOPPES UT APRIL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mar 2020

NY INFO.

NFF har nå gått ut og stenger all breddeaktivitet ut april mnd.

Dette forholder vi oss til i JIF og stopper derfor all organisert trening. Se vedl.

://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/
Hvordan forholder JIF Fotball seg til Korona viruset?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mar 2020

I Jevnaker følger vi nasjonale råd gitt per nå. Endringer kan komme på kort varsel, følg med på våre hjemmesider og fhi.no

Ved større arrangementer må dette klareres med kommunen. 

Det som gjelder nå er følgende:

 • Fokus på basale smittevernstiltak:
 • Håndvask før og etter trening.
 • Dusjing bør foregå hjemme.
 • God hostehygiene. (armhule)
 • Barn som er forkjølet bør holdes hjemme fra trening.

Endringer i nasjonale og lokale råd kan komme på kort varsel.

 Foreløpig ønsker kommunelegen oss god trening!

Futsalavslutningen 14 - 15. mars er avlyst!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mar 2020

NFF Buskerud avlyser alle kamper i forbindelse med avslutningen på Futsalsesongen 14 - 15. mars 2020, etter råd og oppfordring fra helsemyndighetene. Det betyr at det ikke spilles kamper i Drammenshallen, Berskaughallen og Hønefoss Arena førstkommende helg.

https://www.fotball.no/kretser/buskerud/artikler-2020/Futsalavslutningen14_15_mars_er_avlyst/?fbclid=IwAR05RnNuMw14rJ_thngZxrcULEX0Cr-C4hZT092wR5T6tq8acEViU8d1Q9k
Thoen Elektrikere er med videre som sponsor

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Mar 2020

Oddvar Thoen Elektrikere har signert og er med videre som sponsor i 2020. Takk for mangeårig bidrag til lokalfotballen på Jevnaker.

#wearejevnaker
Kiwi Jevnaker er med som Sponsor i 3 år

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Mar 2020

Kiwi Jevnaker har signert avtale for de neste 3 år. Supert å ha med langsiktige sponsorer som gir trygghet fremover i tid.

TUSEN TAKK.
POLITIATTEST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mar 2020

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest. 

Info om dette går nå direkte til alle som SKAL ha politiattest. Dette betyr at alle TRENERE OG LAGLEDERE SKAL HA. Men det er også ønskelig at de andre rollene rundt lagene som Dugnadsansvarlig og sosialansvarlig ordner dette. 

Hvis du er usikker på om du skal ha politiattest eller ikke, ta kontakt med admin@jif.no eller tlf. 41620229 Tor.

Du kan også gå inn på vår hjemmeside som beskriver hvordan du skal gå frem for å få politiattest.

https://jif.no/p/50856/politiattest

Frist for innlevering er satt til 1.4. 

POLITIATTEST
Gledelig oppmøte på "vaffelmøte" idag.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mar 2020

Sportslig leder og A--trener i JIF  Mads Kleiv informerte på vårt ukentlige vaffelmøte idag situasjonen rundt A-laget og den sportslige situasjonen i klubben.  Mange hadde spørsmål og viste stor interesse for hva klubben jobber med. Det ble påpekt at slike sosiale sammenkomster og info er veldig viktig.
KLUBBDOMMERKURS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mar 2020

Tirsdag 10. mars kl. 1700 er det KLUBBDOMMERKURS på klubbhuset. Obligatorisk dommerkurs G14 og J14. Dommerkurset holdes av Per Erik Olsen.  Det er viktig for klubben å få opp flere dommere. Dette er første steget. Vi håper flere etterhvert kan ta neste skritt når det har fått "smaken" på dømming for de minste.

25 - 30 spillere vil gjennomføre kurset. Det er også åpent for andre som ønsker å delta. Velkommen.
Kuben har signert som sponsor

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Mar 2020

Nok en sponsor på plass. Kuben har signet sponsoravtale for 2020. Vi takker for deres støtte.
Hva skjer med A laget 2020?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Mar 2020

Velkommen til klubbhuset torsdag 5. mars kl. 0900. Vår hovedtrener og sportslige leder Mads Kleiv forteller om hva det jobbes med på den sportslige siden i klubben om dagen.

I tillegg serveres det torsdags vaffel som vanlig.

Velkommen!
ÅRSMØTE JIF ALLIANSE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Feb 2020

Årsmøte JIF Allianse avholdes på klubbhuset Jevnaker stadion onsdag 18. mars kl. 1800.
INFO NYHETSBREV

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Feb 2020
INFO FRA JIF FOTBALL

ÅRSMØTE:

Avholdes på Thorbjørnrud Hotell onsdag 25.3. kl. 1730.

Har du husket å betale medlemsavgift for 2020? Er du støttemedlem betaler du kr. 300,-. Er du AKTIV MEDLEM betaler du kr. 200,-. Som aktivt medlem er du lagleder/trener/verv eller konkrete oppgaver i JIF Fotball. Dette gjør du ved å gå inn på hjemmesiden vår jif.no under BLI MEDLEM.   https://jif.no/register/apply/application.  I utgangspunktet skal kontingenten være betalt 1 mnd. før årsmøte. Men årsmøte kan bestemme at fremvisning av kvittering for betalt medl. kont. er ok.

Som medlem i JIF Fotball blir du også automatisk medlem i JIF Allianse. Skulle det ikke passe å møte opp på årsmøte (noe vi håper det gjør, setter vi allikevel pris på om du kunne være medlem i JIF. Du støtter en veldig god sak i lokalmiljøet. Kanskje du også kjenner noen foreldre/besteforeldre som kunne "verves". Takk for hjelpen.

KICK OFF:

Vi avholder Kick OFF på Thorbjørnrud Hotell onsdag 25.3 rett etter årsmøte. Vi håper at ALLE med tillitsverv i klubben møter opp. Her blir det både sosialt og viktig informasjon. Bl.a. har vi vært så heldige å få Antidoping Norge til å holde foredrag om det viktige arbeidet som gjøres på dette området. I tillegg skal vi jobbe med utvikling av klubben videre. Møte opp og meld deg på til admin@jif.no eller tlf. 41620229 Tor Haug.

FORELDREMØTER:

Regner med at de fleste lagene nå har gjennomført foreldremøter og at malen for foreldremøter som vi har utarbeidet blir fulgt. Dette gir mye god informasjon.Referat foreldremøte G12 05.02.20.pdf.  Viktig at vi lærer av hverandre. Legger ved en link fra foreldremøte G12 laget.  Dette er et skoleeksempel på hvordan vi ønsker foreldremøter skal gjennomføres. Meget bra G12 og Svein Erik.

Viktig at alle lagene nå ligger inne med de opplysningene som vi har behov for. Det gjelder både foreldre og barn. Oppmann/lagleder har ansvar for at dette er ajour ift medlemsregisteret. Kfr. med medlemsansvarlig Tom Erik Frydenlund hvis spørsmål. Viktig også at dette er riktig ift forsikringer.

POLITIATTEST:

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest. Det er mange som ikke har levert politiattest hos oss. Hvis du ikke allerede har politiattest  eller "jobber med saken" kan du starte NÅ. Vi kommer til å følge opp hver enkelt ift å fremskaffe dette. Rutinen finner du på hjemmesiden vår her: https://jif.no/p/50856/politiattest.

PÅMELDING LAG 6 OG 7 ÅRINGER.

Frist for påmelding av 6 og 7 års lagene, både jenter og gutter er 6. mars til admin@jif.no. Kontakt evnt. Kristian Orvang som er rekr. ansvarlig. Vi håper på like mange jenter som gutter på lagene fremover.

GRASROTANDELEN:

Grasrotandelen er en meget viktig inntektskilde for klubben. Er du med på å verve noen nye for oss.? Det kan være foreldre, besteforeldre eller noen du kjenner som ikke gir sin andel til noen idag. 7% av det du tipper for går til JIF uten at dette går utover innsatsen eller gevinsten din. Gå inn på vårt org. nr. 971012951 på Norsk Tipping og bli medlem NÅ! Takk for hjelpen.  Her er linken til siden: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=971012951 

ÅRSMØTE JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Feb 2020

JIF FOTBALL avholder årsmøte

onsdag 25. mars kl. 1730 på Thorbjørnrud Hotell.

Vanlige årsmøtesaker.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 15.3. 20

til admin@jif.no

Styret.
Jevnaker Elektriske AS sponser JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Jan 2020

Jevnaker Elektriske AS har signert en ny 3 års sponsor kontrakt med JIF. Slike langsiktige avtaler er stor betydning for det videre arbeidet med barn, unge og senioridretten lokalt. Besøk gjerne deres hjemmeside http://jevnakerelektriske.no/ eller facebookside https://www.facebook.com/jevnakerelektriske/ for ytterligere firmapresentasjon.

Jevnaker IF Fotball takker for deres støtte 2020/22

Vi trenger flere sjåfører

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2020

Transport av varer for privatpersoner og firmaer på østlandet. 

JIF Budbiler DA driftes på dugnad og alle inntektene går til JIF Fotball. Selskapet eies 99 % av Jevnaker IF. Budbilene baserer seg på kjøring på timen, og det er lite faste oppdrag. Når kunden ringer får de som oftest kjøring samme dag. Det disponeres en Toyota varebil som kan lastes med inntil 1000 kg

JIF Budbiler har holdt på i mange år og har noen faste kunder vi kjører for. Andritz Hydro på Bergermoen er vår største kunde.

Helge og Tor

ETTERLYSNING:

Vi trenger flere sjåfører til å være med å kjøre. Kunne du tenke deg å være med på et lag som jobber for fotballens beste og samtidig ha det hyggelig sammen med andre i et sosialt miljø på JIF kontoret? Hvis ikke du har mulighet, har du kanskje noen i den bekjentskapskrets dette kunne være aktuelt for?

Vi møtes hver dag på JIF kontoret (men kom når det passer) hvor vi prater om løst og fast og kanskje det blir et oppdrag i løpet av dagen også. Det settes det opp «vaktliste» for hver dag. Jobben passer best for de som har gått av med pensjon eller er trygdet, men har lyst og mulighet til å «gjøre noe» samfunnsnyttig. Betaling er i form av diettgodtgjørelse så Ikke nøl.


Ta kontakt med Tor Bredesen så får du nærmere info om hva dette går ut på.


JIF Fotball

Tor Haug Adm.leder 
Se våre priser

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2020


PRISER

Pr. kilometer: kr. 9,-

Pr. time: kr. 330,-

Ved faste kjøringer kan pris avtales.

Alle priser er eks mva


JIF Budbiler DA