Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Medlems og treningsavgift vår 2024 kommer snart

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Apr 2024

2023 var første året vi i JIF Fotball har valgt å dele betalingen av årsavgiften i 2. Dette fortsetter vi med også i 2024.  En for vårsesongen og en for høstsesongen. Totalkostnaden blir ikke mindre, men ved å dele opp regningen i 2 betalinger håper vi å kunne bidra til at det blir "lettere" å betale treningsavgiften i mindre beløp. Dette er en svært viktig inntektskilde for klubben som vi fullt og helt er avhengig av at medlemmene betaler når de skal, slik at vi kan opprettholde det høye aktivitetsnivået vi ønsker. Første utsendelse kommer i løpet av noen dager. Er du AKTIV MEDLEM (Aktiv rolle: trener, lagleder, adm. oppgaver, faste oppgaver ellers i klubben, betaler du kr. 200,-.) Har du ikke betalt medlemskap tidligere? Gå inn på  vedl. link og registrer deg.

ER DU STØTTEMEDLEM I JIF.? Støttemedlem er medlem i JIF Fotball, men som ikke er aktiv eller har aktiv rolle i JIF.  Som støttemedlem betaler du kr. 300,- i året. (kr. 50,- betales videre til JIF Allianse) Vi håper du som er interessert i fotball, tidligere spiller, foreldre eller har aktive barn, barnebarn som er med i fotballen, melder deg inn i JIF Fotball. Vi har ca. 500 aktive/medlemmer i dag, men ønsker oss mange flere. Gå inn på vedlagte link til hjemmesiden. Fyll ut skjemaet og bli medlem. Takk for at du støtter barne og ungdomsarbeidet i klubben vår.

MELD DEG INN SOM MEDLEM
TAKK TIL DUGNADSGJENGEN I GÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Apr 2024

Einar Torp Anleggsansvarlig JIF Fotball

Takk til dere som møtte opp til dugnad på stadion i går. I alt var vi 12 stk. Dugnadsinnsatsen deres er uvurderlig for klubben vår, og vi setter stor pris på engasjementet deres! Takk igjen for at dere stilte opp for å gjøre Jevnaker stadion enda bedre. Vi fikk samlet opp gummigranulat som skal ut på banen igjen. Flere sekker med søppel ble plukket opp og stadion ser litt bedre ut etter denne dugnaden.
HEI ALLE JENTER OG GUTTER FØDT 2018

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Apr 2024

JIF Fotball inviterer alle barn som er eller fyller 6 år i 2018 velkommen til Lek og moro med fotball torsdag 2. mai kl. 1700. Etter treningen KL. 1815 -1930 blir det foreldremøte på klubbhuset hvor vi vil informere om sesongen og svare på eventuelle spørsmål. Møt opp og bli med på moroa! 

VELKOMMEN!
HUSK VÅRDUGNAD PÅ STADION TORSDAG 25. APRIL KL. 1730

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Apr 2024

Vi ønsker å gjøre det så trivelig som mulig på stadion så vi oppfordrer alle medlemmer, foreldre og frivillige til å møte opp og bidra med dugnadsinnsats torsdag 25. april kl. 17.30!  Vi håper du har anledning til å sette av et par timer til å hjelpe til med diverse oppgaver som vil gjøre anlegget enda bedre for alle som bruker det. Sammen kan vi få mye gjort og skape et flott miljø på stadion! Det er fint om du kan ta med deg rake eller god drill hvis du har.  Oppgaver som skal gjøres er å plukke søppel, rake plen, samle gummigranulat, ta ned skilter etc. Nærmere info om gjøremål blir gitt ved ankomst. 

VELKOMMEN!

Ukens kamper

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Apr 2024
våren er kommet og sesongen er i gang. Vår velfylte kiosk er også åpen⚽️👏🧇☕️
HEI 4 OG 5 ÅRINGER - HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED PÅ NOE GØY?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Apr 2024

JIF FOTBALL starter opp igjen LEK MED BALL. Dette er et tilbud til alle som er/eller fyller 4 eller 5 år i 2024. BÅDE JENTER OG GUTTER! Hovedfokus er LEK OG AKTIVITET. Oppmøte er mandag 13. mai kl. 1700 på Jevnaker stadion, Ballslette. Det blir 1 gang pr. uke frem til sommerferien og så starter vi opp igjen etter skoleferien. Ta med deg vennene dine og kom. Dette er ikke skummelt og mamma eller pappa kan bare være med. Her skal vi bare ha det gøy. Det er fint om mamma eller pappa melder deg på til: admin@jif.no.

Da sees vi !

VELKOMMEN!

NORDBOHUS MODUM FORLENGER MED 3 NYE ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Apr 2024


Jif fotball er svært  glade for samarbeidsavtalen som er inngått for ytterligere 3 år."- Nordbohus Modum har vært en viktig støttespiller for klubben, og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet for å utvikle fotballen i lokalområdet enda mer. Vi er takknemlige for tilliten og ser frem til å fortsette å vokse sammen med Nordbohus Modum i årene som kommer.
Neste kamp 4 div

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Apr 2024

Spennende bortekamp mot Slemmestad. Kan gutta klare 2 seiere på rad?
SERIEKAMP A-LAGET SØNDAG KL. 1500 PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Apr 2024

HUSK ÅRETS FØRSTE SERIEKAMP PÅ STADION SØNDAG KL. 1500 PÅ KUNSTGRESSET.

Kampen er mot Graabein. Begge lagene tapte sin første kamp. Graabein tapte 3-0 mot Hallingdal. JIF mot Vestfossen.  Da er det bare å møte opp på stadion søndag.

HERLIG KICK OFF FOR FOTBALLEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Apr 2024

JIF Fotball markerte sesongstart med en herlig kick off for fotballen i Jevnaker hallen i går kveld. Nærmere 500 var tilstede med  spillere, trenere, foreldre, besteforeldre og supportere. Dette er er fin markering av sesongstarten for JIF Fotballen og som viser den store bredden klubben har. Vi er svært stolte over at så mange velger fotballen som sin sosiale og sportslige arena. Spillere fra Senior, til og med 6 åringer var med. Alle lagene ble tatt bilde av og vil etter hvert bli lagt ut på hjemmesiden/lagssidene. Til Kick Off var det laget en film som ble presentert. Den forteller litt om en stolt historie i JIF og hva det jobbes med i klubben idag for å legge forholdene enda bedre tilrette for bygdas barn og unge. En stor takk til Karoline Habberstad som har utarbeidet filmen. Til slutt vanket det drikke og pølser til alle. Gratulerer med en fin sesongstart for JIF Fotballen.


TINE FOTBALLSKOLE/AKTIV SOMMER - SETT AV UKE 26

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Apr 2024

TINE FOTBALLSKOLE/AKTIV SOMMER. SETT AV HELE UKE 26!

Bli med på en morsom uke fylt med fotballtrening, lek og moro for barn i alderen 6-12 år. Nærmere invitasjoner og annonsering kommer. Men sett av denne uken allerede nå. Dette blir gøy!!!
JIF FOTBALL - VÅRDUGNAD PÅ STADION 25. APRIL KL. 1730 - KOMMER DU?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2024

JIF Fotball inviterer til vår årlige vårdugnad på stadion TORSDAG 25. APRIL  kl. 1730.  Sette av tidspunktet allerede nå. Tidligere år har det kommet ca. 20 personer.  Det har vi vært svært fornøyde med. Håper du/dere har anledning i år også. Vi oppfordrer også SPILLERE til å møte opp. Vi skal bl.a. rake og samle opp gummigranulat, skifte reklameskilt, rake plen, vaske, plukke søppel.  Det er fint om du kan ta med deg rive, verktøy som god drill, spade etc.

Vi hadde satt stor pris på om du kom og kunne avse et par timer. Dette er både sosialt og nyttig. Pølse og drikke etter dugnaden.

VELKOMMEN!
G16 og jr. laget på treningsleir i Danmark

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2024

JIF Fotball satser på ungdommen. G16 og jr. laget har vært på treningsleir i Danmark før påske. Nærmere 60 spillere var med på turen. Styret i JIF har bestemt at dette skal gjennomføres årlig for disse alderstrinnene. Dette betyr mye for lagene og for den enkelte spiller. Det er sosialt og styrker kameratskapet. Det ble gjennomført mange treningsøkter både for jr. laget og G laget. Det rapporteres om godt utbytte av samlingen. Spillerne ser allerede frem til neste års treningsleir i Danmark, og motivasjonen er på topp etter en vellykket samling. Vi ser frem til å se hva denne erfaringen vil føre til for G16- og juniorlagene i kommende sesonger! En stor takk til de som har gjennomført opplegget med turen. Da er det bare å glede seg til neste år.

JR LAGET

G16

KICK OFF JEVNAKER HALLEN TORSDAG 11.4. KL. 1800

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2024


VELKOMMEN til kick-off i Jevnakerhallen torsdag 11. april 2024 kl. 18 – 19.30. 

Program:  

 1. Åpning v/styret                                                                                                                                                      2.Visning av ny film om JIF fotball (!)                                                                                                                     3.Presentasjon av alle lag med masse jubel og klapping!!                                                                                   4.Fotografering av alle lag                                                                                                                                     5.Enkel servering 

Praktisk info:  

- Alle spillere stiller i hvit shorts, hvite strømper og JIF-drakt. De som ikke har drakter hjemme  vil få dette utdelt av trenerne når de kommer. Ta gjerne på inne-joggesko.  

- Trenerne stiller i JIF-genser.  

- Trenerne følger laget sitt gjennom presentasjonen og fotograferingen. Sørg gjerne for å  mobilisere en del foreldre ved behov.  

- Det blir servering av pølser og drikke.  

- Alle foreldre, søsken, besteforeldre, venner og kjente er hjertelig velkommen! Arrangementet er obligatorisk for alle lag, og treninger må flyttes på som nevnt tidligere. Vi gleder oss! 

Hilsen styret i JIF fotball

Thoen Elektrikere fortsetter samarbeidet med JIF Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Apr 2024

 Jevnaker fotball er takknemlige for at  Oddvar Thoen as er med videre som samarbeidspartner for Jevnaker fotball også i 2024. Thoen elektrikere har vært en trofast støttespiller for Jevnaker fotball en årrekke. Vi oppfordrer våre medlemmer å benytte Oddvar Thoen as til sine små og store installasjons oppdrag . Se  https://www.oddvarthoen.no
NYTT STYRE I JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Apr 2024

Fra venstre: Sheela Smeby, (Nesteleder), Even Liknes Thoresen, (Leder BU),  Henning Pedersen,( Leder Jentefotball), Kjersti Fossum Engnæs, (Styreleder), Tom Ellingsen.( Kvalitetsklubb ansvarlig), Einar Torp, (Leder Anleggsutvalget), Geir Hagen (vara) og Bjørn Opdahl.(Leder Sportslig utvalg).

Styret gjennomførte i går et konstituerende møte hvor roller, oppgaver og prioriterte oppgaver fremover ble gjennomgått. Styret gleder seg til å ta fatt på alle oppgavene som skal løses i tiden fremover og det er en fremoverlent gjeng som ønsker å løfte klubben videre i årene som kommer.