Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Jevnaker IF vinner generalprøven mot Modum i spennende oppgjør

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Mar 2024

I den siste treningskampen som fungerte som generalprøve før seriestarten i 4. divisjon, sto Jevnaker IF og Modum overfor hverandre i en kamp som viste seg å være full av overraskelser og spenning. Etter en treg start og en imponerende opphenting, vant Jevnaker IF til slutt 4-3 over Modum.


Første omgang av kampen så ut til å tilhøre Modum, som åpnet sterkt og raskt fikk et grep om kampen. Etter mye unøyaktighet fra Jevnaker så kunne Modum gå til pause med en 2-0 ledelse.


Men Jevnaker IF lot seg ikke knekke så lett. Etter en oppmuntrende pauseprat og taktiske endringer, kom de tilbake på banen med en nyvunnet energi og besluttsomhet. Den andre omgangen var en helt annen historie, der Jevnaker dominerte fullstendig.


Målscorerne for Jevnaker IF i denne imponerende omgangen var Robel Sium 1, Marcus Aslaksen 1 og Adrian Sallaup 2, som alle bidro med hver sin scoring. Det unge JIF lagets kollektive innsats og målbevissthet var avgjørende for Jevnakers seier. Med en sterk andre omgang klarte de å snu kampen på hodet og sikre seieren med en imponerende 4-3.


Dette resultatet gir Jevnaker IF en positiv start på sesongen og gir grunn til optimisme blant fansen. Med en ung og lovende tropp ser det ut til at laget har potensiale til å gjøre det bra i årets 4. divisjon. 


Nå venter en intens treningsperiode frem mot seriestarten, der fokuset vil ligge på å finpusse detaljer og styrke lagets form. Trenerstaben har satt opp en strukturert plan, med treninger på mandag, tirsdag og onsdag før spillerne tar en velfortjent påskeferie. Etter ferien vil laget gjenoppta treningene for å være i toppform til seriestarten, som finner sted borte mot Vestfossen.


Med den positive energien og momentumet fra seieren i treningskampen, ser det ut til at Jevnaker IF er godt rustet og klare til å ta fatt på utfordringene som venter i den kommende sesongen. Det er ingen tvil om at det blir spennende å følge dette unge og lovende laget fremover.
KJERSTI FOSSUM ENGNÆS NY STYRELEDER I JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Mar 2024

På årsmøte i går kveld ble Kjersti Fossum Engnæs valgt inn som ny styreleder i JIF Fotball. Hun overtar "klubba" etter Geir Ivar Sæthren som har vært styreleder de siste 3 årene. JIF Fotball takker Geir Ivar for jobben som er gjort gjennom disse årene. Men han slipper ikke JIF helt og vil fortsette i klubben som medlem av Marked og Media Utvalget.
Oppdatering gjenværende treningskamper JIF A-lag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mar 2024

Det har vært litt usikkerhet rundt noen treningskamper på grunn av Nm kval som skapte litt trøbbel for gjennomføringen av vinterserien i Raufosshallen. Nå som det er klart hvem som gikk videre til 2 kval runde så har vi kunne fastsette de resterende treningskampene for A-laget.


Fredag 15 mars kl 20.00 kamp mot Vind IL (Raufosshallen) Avlyst motstander kunne ikke stille lag.

Torsdag 21 mars kl 20.00 kamp mot Modum (Jevnaker kunstgress)


Ellers så trener A-laget søndag 24, tirsdag 26 og onsdag 27. Deretter er det en velfortjent påskeferie, før vi gyver løs på den siste innspurten frem til seriestart.

HUSK ÅRSMØTE JIF FOTBALL TORSDAG 14. MARS KL. 1900

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mar 2024

MINNER OM ÅRSMØTE 

Klubbhuset torsdag  14. mars kl. 1900

Årsmøtedokumenter ligger på hjemmesiden.

Se vedl. link.

https://fotball.jif.no/next/p/52612/arsmote-dokumenter

VELKOMMEN!

KICK OFF JIF FOTBALL TORSDAG 11. APRIL. JEVNAKER HALLEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mar 2024

JIF FOTBALL  KICK OFF torsdag 11. april kl. 1800 i Jevnaker Hallen.

Til alle lagene i JIF Fotball v/trenere/lagledere/spillere/alle klubbens tillitsvalgte.

Sett av denne datoen allerede nå. Obligatorisk oppmøte for  alle lag. (trening må droppes denne dagen)

Program  vil bli bekjent gjort senere.

Styret JIF Fotball

1. KVAL. NM JIF-HALLINGDAL SØNDAG KL. 1500 JEVNAKER STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mar 2024

1. kval. runde til NM spilles på Jevnaker stadion kunstgresset søndag kl. 1500. Da er det bare å møte opp til en tidlig sesongstart for gutta. Sesongoppkjøringen har pågått siden januar, og spillerne gleder seg til å endelig konkurrere i NM-kvalifiseringen mot Hallingdal. Det er en stund siden det har vært cup på Jevnaker så målsettingen er å komme seg videre i cupen til 2. kval. Jevnaker IF er klare for å vise hva de er gode for på hjemmebane, og fansen kan se frem til en intens kamp mot Hallingdal. La oss heie gutta våre frem mot seier og videre avansement i NM-kvalifiseringen! Sesongoppkjøringen har gått bra så langt og det har vært bra oppmøte på treninger. Det er spilt mange kamper med varierende resultater mot mange gode motstandere.  De 2 siste kampene mot Skreia og Nybergsund har endt med seier for vårt unge lag.

Nå håper vi på godt publikumsoppmøte på søndagens kamp.

VELKOMMEN.

La oss håpe på en spennende og underholdende kamp på Jevnaker stadion søndag ettermiddag! Måtte det beste laget vinne og ta steget videre i NM-kvalifiseringen! (Tab for å godta)

MESSA 24 - JEVNAKER HALLEN LØRDAG 9.3

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mar 2024

Jevnaker idrettsråd ønsker å vise frem og hylle frivilligheten i foreningslivet på Jevnaker.Fremtidens lag og foreninger er helt avhengig av vi får inn nye unge frivillige. Unge som engasjerer seg som trenere, styremedlemmer, dommere, støtteapparat etc. Den frivillige kultur skaper mange gode sosiale relasjoner, og man trenger ikke være flink i sin idrett for å være en del av dette sunde fellesskap. Den frivillige del av norsk foreningsliv er selve gullet. Med MESSA 2024 ønsker vi å formidle dette budskap til unge mellom 13 og 25 år.

Arrangementet er helt åpent og gratis. Alle mellom 13 og 25 år kan delta.

Program for dagen (tidene er ca tider):

13:00 – 15:00 Messa 2024 åpner. Alle unge mellom 13 og 25 kan prøve seg på de ulike stand

15:00 – 16:00 Pizza, brus og mingling, mulig noe speed date med unge trenere / frivillige

16:00 – 16:30 Carina Olset Hovde, kjent fra «forræder» på TV2 og NRK sporten, kommer og har en samtale med Frode Lafton og Sverre Haugli om frivilligheten og foreningslivet

16:30 – 17:00 «Årets Unge frivillige». Det deles ut pris til unge frivillige fra foreningene

VELKOMMEN!