BLI MED PÅ EN SPENNENDE SESONGAVSLUTNING

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Okt 2024

JIF A LAG

Vi er inne i oktober, og på Jevnaker Stadion skjer det mye spennende fremover. Vi oppfordrer alle til å komme på Stadion for å heie frem ungdoms, junior – og seniorlagene våre i en spennende sesongavslutning!

 

Jevnaker G-16 har en veldig god sesong. 1. laget leder Interkrets og 2. laget ligger på en fin 6. plass i 2. divisjon. 1. laget leder Interkrets med 1 poeng når fire kamper gjenstår, så det blir definitivt en spennende innspurt. 1. laget spiller tre hjemmekamper hhv. 13.10 (kl. 15) mot Flint, 16.10 (kl. 19.30) mot Strømsgodset og 20.10 (kl. 14) mot Ørn Horten. Siste kamp er 23.10 borte mot Odd i noe som fort kan bli en avgjørende kamp om seieren i Interkrets.

  

Jevnaker G19 ligger på en flott 4. plass i 2. divisjon etter en varierende høstsesong. Vi imponerte i siste kamp med 3-7 seier borte mot Åmot/Modum. Én utsatt bortekamp gjenstår, men mange G19-spillere er fortsatt ikke ferdige med sesongen da de skal bidra på seniorlagene våre i både 4. og 6. divisjon.

 

Vårt 6. divisjonslag er en viktig kamparena for de spillerne som ikke får mest spilletid i 4. div. og våre juniorspillere som skal få verdifull seniorerfaring. Det er helt bevisst ikke resultatmål på dette laget. Laget ligger litt utsatt til 3. sist i divisjonen, men vil antageligvis klare seg uansett. Det gjenstår 3 kamper denne sesongen og vi skal gjøre vårt beste for å kapre noen flere poeng i innspurten. JIF 2 avslutter sesongen med bortekamp mot Norderhov (13.10) og to hjemmekamper hhv. 6.10 (kl. 14) mot Geithus og 18.10 (kl. 19) mot Sjåstad V. Lier/Sylling.

JIF 3 ligger midt på tabellen i 7. divisjon med 3 kamper igjen av sesongen. Siste hjemmekamp er 15.10 (kl.19.30) mot Nedre Sigdal. Med full klaff i innspurten er det fullt mulig å klatre flere plasser før sesongen er over.

 

A-laget har en spennende avslutning av sesongen foran seg. Plassen i 4. divisjon er ganske sikkert sikret. Vi ligger på en sterk 8. plass med gode muligheter til å klatre på tabellen med god uttelling i innspurten. Etter en veldig sterk vårsesong, har høstsesongen vært noe mere varierende. Men i det siste har laget har helt klart levert bedre, etter en litt tung periode. Vi har spilt tre veldig gode kamper mot topplagene, og toppet det nå sist med et sterkt 2-2-resultat mot Konnerud som innehar 3. plassen. Avslutningen på sesongen byr på kamper mot motstandere under oss på tabellen, som vi helt klart kan slå. Men uansett en veldig sterk prestasjon med en veldig ung spillergruppe. Siste hjemmekamp er mot Kongsberg lørdag 12.10 (kl. 15), og så avslutter vi sesongen borte mot Eiker/Kvikk 19.10.

Det gjenstår også kamper for G14 (6. plass i 2. divisjon), G13-1 (2. plass i 1. divisjon) og G13-2 (6. plass i 2.divisjon). Dette er spennende lag med store grupper i stadig vekst som viser masse spilleglede!

HEIA JIF!!

PS: Ved å laste ned appen «MinFotball» kan du følge alle lagene på Jevnaker og se resultater og tabeller.

Foto: Karoline Habberstad


JIF 6.7. DIV. LAG (Mangler flere spillere)


JIF JR. LAG


JIF G16


JIF G14/15



JIF G13



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS