1. KVAL. NM JIF-HALLINGDAL SØNDAG KL. 1500 JEVNAKER STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mar 2024

1. kval. runde til NM spilles på Jevnaker stadion kunstgresset søndag kl. 1500. Da er det bare å møte opp til en tidlig sesongstart for gutta. Sesongoppkjøringen har pågått siden januar, og spillerne gleder seg til å endelig konkurrere i NM-kvalifiseringen mot Hallingdal. Det er en stund siden det har vært cup på Jevnaker så målsettingen er å komme seg videre i cupen til 2. kval. Jevnaker IF er klare for å vise hva de er gode for på hjemmebane, og fansen kan se frem til en intens kamp mot Hallingdal. La oss heie gutta våre frem mot seier og videre avansement i NM-kvalifiseringen! Sesongoppkjøringen har gått bra så langt og det har vært bra oppmøte på treninger. Det er spilt mange kamper med varierende resultater mot mange gode motstandere.  De 2 siste kampene mot Skreia og Nybergsund har endt med seier for vårt unge lag.

Nå håper vi på godt publikumsoppmøte på søndagens kamp.

VELKOMMEN.

La oss håpe på en spennende og underholdende kamp på Jevnaker stadion søndag ettermiddag! Måtte det beste laget vinne og ta steget videre i NM-kvalifiseringen! (Tab for å godta)



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS