NY SESONG - PRESENTASJON AV JIF A-STALL 2024

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Jan 2024

Ny sesong - presentasjon av JIF fotball A-lag 2024

  A-laget har startet friskt med to gode treningskamper, og alt ligger til rette for en spennende sesong. Vi er stolte av å presentere A-lagsstallen 2024, som består av følgende spillere: 

 Jonas Holmen, Cato Haugom, Phiphat Blystad,Ragnar F. Wendelborg, Daniel Miancho, Oddur Karl Heidarsson,Simen Lafton,Oliver Lafton,Edo Colic,Remond Mendy,Simen S Olsen,Mikkel Opdahl,Markus Øverby,Adrian Sallaup,Marcus Aslaksen,Robel Sium,Joakim A Nilsen.

Trenerteam: Frode Lafton, Rune Bølgenhaugen, Morten Bakke og lagleder Alexander Andersen.

Ifølge trenerteamet er dette statusen så langt:

 Det er noen utskiftninger sammenlignet med fjorårets tropp. Spillere som AleksanderTveter Bakken, Sander Hamborg, Ulrik Berg Rian og Bendik Svendsbråten har takket nei il å være med i 2024. Dette har sammenheng med jobb og at man ikke har kapasitet til å være med på opplegget som er tenkt i sesongen. Alle spillerne var ønsket videre fra klubb/trenerteam. Sigurd Svendsen er langtidsskadet (korsbånd), men er ventet tilbake på vårparten/sommeren 2024. Nye spillere inn så langt er Marcus Aslaksen (spilte i Hønefoss BK forrige sesong) og Edo Colic (comeback i JIF-drakta etter et par sesonger borte fra klubben).

 Vi startet med trening 4 januar og har en ukesyklus med 4 aktiviteter, for eksempel 3 treninger+ en kamp eller 4 treninger. Vi trener tirsdag, onsdag torsdag og søndag.Treningskampene er planlagt til at de spilles på helg og da utgår treningen på søndag.Kulde var en utfordring i oppstarten, men dette har spillerne taklet på en meget positiv måte. Vi fikk også muligheten til å trene innendørs i kunstgresshallen til Heradsbygda. I skrivende stund har vi gjennomført to treningskamper, hjemme mot Hallingdal ble det 2-2 og forrige helg spilte vi mot Gjøvik/lyn i Raufosshallen, hvor det ble tap 2-1. 

 Antall spillere i A-troppen er foreløpig relativt lavt, og dette har sammenheng med hvordan i ønsker å utvikle JIF i fremtiden. Fire av spillerne i årets tropp har fortsatt G19-alder. Vi ønsker i tillegg å gi unge/ivrige spillere i egen klubb muligheten til å trene med A-laget.

Dvs. at vi alltid har hospitanter fra G19 eller G16 på våre treninger eller kamp. Hvilke spillere som blir invitert har sammenheng hvilke posisjoner vi trenger spillere i. Det er viktig å presisere at A-lagets behov blir meldt inn til trenerne på G19 og G16, hvor vi sammen finner ut hva som til enhver tid er best for lagene og den enkelte spilleren. Det er mange forskjellige spillere som så langt har trent eller spilt kamp for A-laget. Det er en glede å kunne fortelle at det er mange spillere å velge blant, da det pr i dag er 26 spillere på G19 og 26 spillere på G16.

Tanker om sesongen: Vi ønsker å kjempe om topp 6 i 4 divisjon og komme videre til første runde i NM. Vi møter Hallingdal søndag 10. mars kl 15.00 på Jevnaker Kunstgress (NM-kvalik). Da håper vi at mange møter opp og støtter opp om laget vårt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS