Husk tirsdagens åpne seminar!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Mai 2023

Tirsdag 23.mai kan du få med deg fotballtrener og tv-profil Bengt Eriksens foredrag om lagspill. Det er helt gratis – og det er fortsatt mulig å melde seg på.

Det er Jevnaker fotball og Thorbjørnrud hotell som inviterer både næringsliv, organisasjoner og interesserte privatpersoner til et lunsjseminar om lagbygging, samspill og hvordan næringsliv og idretten best kan ha nytte av hverandre.

– Vi ønsker å skape engasjement i bygda og vi ønsker å bygge Jevnaker IF som klubb. Da må vi ha med oss både det lokale næringslivet og det fantastiske organisasjons- og foreningslivet som finnes her, sier Ole Henrik Pedersen i markedsutvalget i Jevnaker fotball.

Klubbens hovedtrener Bengt Eriksen er født og oppvokst i fotballen, men er også utdannet økonom og har blant annet jobbet i Dagens Næringsliv. I mange år var han en av landets mest profilerte fotballeksperter på TV. 

– Som ekte østkantgutt har Bengt karakteren S i muntlig og et foredrag med han er alltid både underholdende og tankevekkende. Etter foredraget leder sportskommentator Asbjørn Myhre en paneldebatt om hvordan næringslivet og det lokale idretts- og kulturlivet best kan ha nytte av hverandre. Ofte ber vi i klubbene bare om en pengesum for å trykke en firmalogo på drakta, men i 2023 tror vi sponsorater må handle om mye mer enn det, sier Pedersen.

JIFs A-lag har hatt en litt trå start på sesongen i 4.divisjon, men ifølge Ole Henrik Pedersen ser klubben langt framover.

– Vi har begynt et arbeid med å bygge klubb og utvikle kultur. I det arbeidet er bredden minst like viktig som toppen. Nå er vi så heldige at vi har en ressursperson som Bengt Eriksen knyttet til JIF og da vil vi gjerne dele han med resten av bygda, avslutter en engasjert Pedersen. 

Seminaret på Thorbjørnrud hotell varer fra ni til halv tolv og er gratis for alle, mens det også er mulig å bestille seg lunsj etterpå. Påmelding skjer ved å sende e-post til marked@jif.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) Alle jenter på Jevnaker i alderen 5-12 år møt opp til en herlig lørdag på stadion. (2) Vis alle RSS