Korona tiltak i JIF fra idag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Okt 2020

Den siste tids utvikling medfører at JIF Fotball må iverksette tiltak for å begrense muligheten for spredning. Vi har ikke hatt noen tilfeller innen fotballen og må berømme alle som har fulgt opp den planen som har vært. Men situasjonen har endret seg og vi må nå gjøre noen innstramminger ift nåværende praksis. Dette gjelder fra idag torsdag 29.10. og foreløpig i 14 dager frem til 10. nov.. Dette på grunn av nye smittetilfeller og en kritisk periode i kommunen.  Nå er de fleste lagene ferdige med sesongen. Trening skal ikke gjennomføres for noen i denne periode.  Men det er et par lag som fortsatt har igjen seriekamper. Det må tas stilling til hva som skal gjøres  med disse lagene i denne sammenheng. JIF Fotball Extra utgår også i denne perioden. Men forskyves slik at planlagt aktivitet gjennomføres. 

NB! Det er viktig å presisere at JIF ikke er pålagt å stoppe aktivitet verken fra kommunelege eller helsemyndigheter eller NFF.  Dette er tiltak vi ønsker å gjennomføre som dugnad for å begrense smittemuligheter på Jevnaker i en krevende situasjon for kommunen.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS