HVA KAN DU BIDRA MED?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2020

JIF FOTBALL er som de fleste andre klubber i Norge i en utfordrende økonomisk situasjon. Vi må redusere kostnader over en lav sko. Det vil dessverre også gå ut over aktiviteten selv om vi forsøker å skjerme dette mest mulig. Over 300 barn og unge i JIF Fotball venter på å komme igang igjen med fotballen. Vi jobber for å legge til rette etterhvert for at alle disse skal slippe til på fotballbanen igjen. Det håper vi å få til innenfor myndighetenes rammer om ikke alt for lenge. JIF jobber også aktivt for å få inn penger i klubbkassa slik at klubben også kan eksistere etter at pandemien en gang tar slutt.. 

Det er også derfor vi appellerer til deg. Kanskje du også kjenner noen du kunne "verve" i vennekrets/familie for å støtte opp om vårt arbeid for barn og unge i bygda? Det er spesielt 2 ting vi håper du kan bidra med.

BLI GRASROTGIVER: 

7% av det du tipper for går til JIF Fotball og det går ikke utover innsatsen din eller premien du måtte få. Du må være kunde i NORSK TIPPING for å bli grasrotgiver. Er du ikke det fra før, går du bare gå inn på: norsk-tipping.no/grasrotandelen eller du kan registrere deg hos kommisjonæren neste gang du spiller. Da oppgir du vårt org. nr. 971012951 Jevnaker IF Fotball. Vipps så støtter du en meget god sak. Altså koster ikke dette deg noen ting.

BLI MEDLEM I JIF 

Alle våre aktive må være medlemmer i klubben. Du må også være medlem for å stemme på årsmøte. Men det er SVÆRT FÅ av foreldre, besteforeldre osv som er medlemmer.  Som medlem i JIF Fotball blir du også automatisk medlem i JIF Allianse som er "overbygningen" til alle "lagene" i JIF. For kun kr. 200,- blir du medlem i JIF Fotball og JIF Allianse. (fastsatt til førstkommende årsmøte) Vårt mål er at minst 1 av foreldrene til de aktive skal være medlem. DVS at vi har som målsetting å få inn 300 NYE MEDLEMMER TIL KLUBBEN. Du innbetaler til konto 2030.69.08813 Jevnaker IF Fotball, p.b. 129, 3520 Jevnaker. Du merker med medlems avgift.

Som takk for at du støtter opp om vårt barne og ungdomsarbeid i klubben, foretar vi trekning av 2 JIF gensere, 2 T-skjorter og 10 stk. JIF kopper til de som blir GRASROTGIVER OG/ELLER MEDLEM I KLUBBEN. Perioden dette gjelder for er fra idag og frem til 1.7. Da vil trekning bli foretatt. Desto flere medlemmer/grasrotgivere du skaffer desto flere "lodd" får du i trekningen. Du sender bekreftelse på medlemsskap/grasrotandel med navn på medlemmet/grasrotgiver til: admin@jif.no eller tlf. 41620229.

TAKK FOR AT DU STILLER OPP FOR KLUBBEN.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS