Kategori

Eivind Arnesen Grina (21) er klar for 2022-sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Des 2021

Eivind Arnesen Grina er definisjonen på en egenutviklet spiller og har ikke vært å se på banen i noe annet enn den røde JIF-drakta fra ung alder. Jevnaker-gutten har vist god utvikling de siste årene og er klar for enda en sesong for JIF. 

Klubben gratulerer og ønsker Eivind lykke til med 2022-sesongen. 0 Kommentar

BAMBUSA SALG GJENNOMFØRT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Des 2021

En stor TAKK  til alle dere som har tatt ansvar som dugnadsansvarlige for hvert enkelt lag. Som har sørget for å få det ut til alle spillere i klubben. Dere har gjort en stor jobb og dere skal vite at klubben setter stor pris på den jobben dere har gjort. En stor takk også til foreldre og spillere som har solgt til slekt og venner, på jobb og via sosiale medier. Takket være deres innsats har klubben fått inn ca. kr. 100.000,- på denne Dugnaden. Takk skal dere ha. (PS! Vi mangler oppgjør fra 3 stk. Dette må gjøres snarest mulig). 


0 Kommentar

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2021


En stor takk til alle som har stilt opp for JIF fotballen i løpet av 2021.  Året som snart har passert har også vært preget av  nedstengning og  tiltak ifm med Covid 19. Men det til tross, vi har fått gjennomført stor aktivitet i 2021 og klart å tilpasse oss smittesituasjonen. Vi har startet JIF IFO høsten 2021.  ET prosjekt vi håper å utvide betydelig i 2022. JIF E-sport startet vi i okt. mnd. Et tiltak vi håper kan aktivisere og beholde flere i miljøet på stadion. Takk til deg som trener, lagleder, dugnadsansvarlig eller andre oppgaver i og rundt laget. Takk til alle i styret og Utvalgene. Takk til JIF BUDBILER med deres bidrag. Uten alle dere som bidrar til klubbens beste og sørger for å legge til rette for barn og ungdom i bygda  hadde aktiviteten stoppet opp. JIF håper dere er med i 2022 også.  Vi retter også en stor takk til våre samarbeidspartnere og ikke minst til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal som gjør at vi kan få gjennomført nødvendig vedlikehold og oppdatering av vårt anlegg på stadion.


0 Kommentar

Phiphat Suthinram Blystad (25) blir også med i 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Des 2021


Phiphat Suthinram Blystad (25) har signert ny 1-års kontrakt og vil igjen være å se i JIF-drakt neste sesong. 

Phiphat kom til Jevnaker IF rett før overgangsvinduet stengte i September og har vært en som har spilt jevnlig siden da. "Phip" har vært i JIF tidligere (2016), men har de siste årene spilt for moderklubben Haugsbygd IF. Han er en fleksibel forsvarsspiller som kan bekle både rollen som stopper og back. 

Vi ønsker Phiphat lykke til i 2022-sesongen.


0 Kommentar

Bendik Svensbråten (25) har signert ny kontrakt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Des 2021


Den tekniske midtbanespilleren kom fra Gjelleråsen IF i 2019 og storspilte i 2021-sesongen. Bendik ble kåret til «Banens beste» i to av hjemmekampene og hadde noen viktige scoringer for klubben, blant annet i den avgjørende sisterunden mot Huringen. Bendik er en lokal spiller som klubben vil ha mye glede av også neste år. Vi ønsker han lykke til i 2022-sesongen.


0 Kommentar

Jenter 8 og 9 år scora fullt hus på Bambusa

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Des 2021

Jenter 8 og 9 år viser at det er mulig med motivasjon og god kommunikasjon i laget. Jenter 8 og 9 har solgt 25 poser.  Kun 1 pose i retur. Det betyr at disse jentene har solgt mer enn 1 pose pr. spiller.  Selvsagt blir dette premie og 1 sosial kveld. Nøkkelen er samarbeid innen laget av dugnadsansvarlig og trenere. Disse har gjort en kjempejobb. Takk til de dugnadsansvarlige Mari Nyborg, May-Lis Thomassen Pedersen, Synne Tanem Johansen.  Disse er også store bidragsytere til Julecupen og julebordet i JIF. Takk også til trenerne Henning Pedersen og Anne Hege Dahl.


0 Kommentar

Cato Larsen Haugom (26) blir med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Des 2021


Mannen som voktet buret store deler av 2021-sesongen er også med neste år. Cato storspilte i flere av JIF’s kamper i år og ble blant annet kåret til «Banens Beste» i den avgjørende siste serierunden mot Huringen. 

Keeperen er født og oppvokst i Gran, men har i voksen alder bodd 7 år i Østfold hvor han har spilt for Råde IL og Ås IL i 4. divisjon, samt en sesong for Østsiden IL i 3.divisjon. Nå bor han bare et steinkast unna stadion og har i år vært fast inventar både på trening og på kamp. 

Det er svært gledelig at Cato er med videre og vi ønsker han lykke til med neste sesong. 


0 Kommentar

Nysignering: Piyaphong "Go" Phraiwan

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Des 2021


Piyaphong Phraiwan (24), bedre kjent innad i gruppa som «Go», blir A-lagets 2. signering for den kommende 2022-sesongen. «Go» er fra Harestua, men har spilt ungdomsfotball i både Lillestrøm SK og Raufoss. I voksen alder har han spilt to sesonger for Raufoss 2 i 3. divisjon, samt to sesonger for Gran IL i 4. divisjon. Etter en kne-skade har Piyaphong brukt det siste året på å trene seg opp igjen og har spilt kamper for Harestua/Lunner, hvor han hentes fra. 

«Go» er enn solid forsterkning til A-laget både på treningsfeltet og i kamp, og vi gleder oss til å se han i aksjon den kommende sesongen. 0 Kommentar

HAR DU SOLGT UT KVOTEN DIN? FRIST 10. DES.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Des 2021


Fristen for å få solgt "kvoten" med sokker går ut på fredag 10. desVi håper dere gjør et skikkelig "stønt" den siste uken med å få solgt ut det dere måtte ha av sokker igjen. Hvis dere mot formodning skulle ha noe igjen, må dette leveres seinest på fredag 10. des.  Husk: Premiering med sosial kveld med pizza de lagene som har solgt flest poser med sokker ift antall spillere på laget.

Gi det bort i gave til jul, bursdagsgave.  Mange kjøper til familiens eget bruk.  Få frem budskapet på sosiale medier. Takk for at dere gjør en viktig jobb.

Det som ikke blir solgt (mot formodning) må da leveres tilbake på klubbhuset innen fredag. Beløpet dere har solgt for må overføres til JIF Fotballs konto 2030.69.08813.  TAKK FOR HJELPEN..


0 Kommentar

KUNSTGRESSBANEN STENGT INNTIL VIDERE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Des 2021


Kunstgressbanen er stengt inntil videre grunnet lekkasje i rørledning under matta. Dette må repareres først før banen kan tas i bruk igjen. Beskjed vil bli gitt når banen er klar til bruk igjen.


0 Kommentar

Markus Øverby (20) blir JIF-spiller

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Des 2021


Markus Øverby (20) blir A-lagets første signering for den kommende 2022-sesongen. Øverby hentes fra Ådal IL, hvor han har gått gradene siden barnefotballen og hvor han debuterte på A-laget allerede som 14-åring. 

Markus hadde også en sesong på juniorlaget til Hønefoss BK, der han ble kretsmester og var lagets kaptein. Dette ble belønnet med kontrakt på HBK’s A-lag, men i løpet av den amputerte sesong ble det til slutt spill i Ådal IL i 2021-sesongen. 

Vi ønsker Markus velkommen til Jevnaker IF og lykke til i rødt.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline