Kategori

Tidenes cup sensasjon på Marienlyst!?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Mar 2020

Det ble nytt opprykk i 1973 og dermed 3. div. (nivå 3)  i 1974. 2 opprykk på 1 år. Ny hovedtrener ble ansatt. Ikke ukjente Leif Eriksen fra Vålerenga. Vårsesongen startet svakt og kun 9. poeng til ferien. Men det ble trent godt i ferien og sesongen endte tilslutt med 4. plass. Men året vil JIF bli mer husket som det laget som slo ut TOPPKLUBBENE I NORGE.

1. runde fikk vi borte mot Strømsgodset som hadde blitt Norgesmestere året før. JIF vant 1-0 etter scoring av Aage Thoresen. Resultatet var ikke ufortjent!! Arne Scheie NRK karakteriserte dette som en av Norgeshistoriens største cup bomber. Nå var det spennende hvem vi skulle møte i 2. runde? Ble et et nytt topplag fra Toppdivisjonen?

Bak fra venstre: Frede Hammerstad, Per Martin Bakken, Terje Larsen, Bjørn Breen, Tor Haug, Bjarne Minde, Arne Vidar, Kjell Larsen, Roy Hansen, Sven Ragnar Fegri.

Foran fra venstre: Bjørn Borgersen, Aage Thoresen, Odd Arild Andersen, Roger Sundling, Erik Pehrsson, Hans Arild Hansen, Arild Sandli.


0 Kommentar

JIF historie - opprykk igjen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Mar 2020

Fotballsesongen etter opprykk til 4. div i 19723 ble et innholdsrikt år for fotballen i JIF. Målsettingen var å beholde plassen. Men etter halvspilt serie ledet JIF avdelingen. Hver kamp i høstsesongen ble avgjørende. JIF vant tilslutt 4. div. og kjempet om opprykk gjennom kvalifisering. Det var mot Hamar IL, Kongsvinger, Sel.

Det ble spennende kamper som til slutt endte med nytt opprykk. Det andre på 1 år. Hjemmekampen mot Sel endte 4-2 til Jevnaker foran nærmere 3000 tilskuere.0 Kommentar

LITT JIF HISTORIE FORTSETTER. OPPRYKK TIL 4.DIV. (nivå 4) 1973

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Mar 2020


Spillere foran sesongen i 4 .div. (nivå 4) i 1973. (etter opprykk fra 5. div. i 1972.) Målsettingen var å holde plassen selv om vi hadde fått flere solide tilvekster.

Foran fra venstre:

Runar Larsen, Odd Arild Andersen, Erik Pehrsson, Hans Arild "smutten" Hansen, Aage Thoresen, Bjarne Minde, Per Martin Bakken.

Bakre rekke fra venstre: Roy Hansen, Arne Vidar, Frede Hammerstad, Terje Larsen, Vidar Gruer, Bjørn Borgersen, Kjell Larsen, Sven Ragnar Fegri, Roger Sundling, Tor Haug, Arild Sandli.


0 Kommentar

Det var en gang for 48 år siden..

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Mar 2020

JIF fotball startet på tidlig 70 tallet klatringen oppover i seriesystemet. Her er A-stallen fra 1972 som vant 5. div. uten tap.

Foran fra venstre:

Jens Arne Hansen, Vidar Haug, Jan Hammerstad, Hans Arild "smutten" Hansen, Odd Arild Andersen, Terje Larsen og Per M. Bakken.

Midtre rekke: Erik Pehrsson, Terje Skaugrud, Tor Haug og Joar Grongstad.

Bakre rekke: Trener Ola Haukedalen, Frede Hammerstad, Boye Brørby, Roger Sundling, Morten Gundersen, Vidar Gruer og Tor "Paply" Hellum


0 Kommentar

UTFORDRENDE TIDER FOR FOTBALLEN- OGSÅ.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Mar 2020

Fotballen er ikke noe unntak. Hele samfunnet er sterkt preget av Pandemien som råder. All organisert aktivitet i klubben er stoppet. Baneanlegget og klubbhus er stengt.  Inntektene til klubben blir betydelig mindre. Avhengig av hvor lenge dette vil pågå antar vi at inntektene dette året vil bli redusert med 20-30% ift budsjett. Da snakker vi om "noen" hundre tusen kroner. Som en følge av dette har JIF Fotball gått til det skritt å permittere både administrasjon. trenere og spillere. Dette er en nødvendighet for ikke å få for stort underskudd og skape store problemer for klubben på lang sikt. Vi jobber også med flere andre kostnadsreduserende tiltak. Foreløpig gjelder dette ut april mnd. Om dette blir forlenget, vil vi komme tilbake til i slutten av april. Klubben har idag god likviditet til å komme "gjennom" en kortere periode. Vi vet det er veldig mange i og rundt fotballen i Jevnaker som har stort hjerte for klubben. Det kommer vi til å nyte godt av i disse tider. Takk til alle dere som bidrar til klubbens beste. Nettopp dere, trenere, spillere, ledere og alle rundt lagene, gjør at vi har tro på en tid også etter Pandemien. Hvor fotballen og all aktiviteten på stadion med et yrende liv og livsglede fra barn og unge igjen står i fokus. Vi har begynt å glede oss allerede.0 Kommentar

NYTT LÅSSYSTEM PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Mar 2020

Klubbhuset er stengt om dagen. Men når det åpnes igjen vil det være nytt system for å komme inn. Borte er nøklene og de gamle kodebrikkene.  Nå er det installert kodesystem. Vi får nå full oversikt over hvem som har tilgang til klubbhuset. Det har tidligere ikke vært ført noen kontroll på hvem som har nøkler og kodebrikker. Nå får vi full oversikt og mye lettere og administrere. Bl.a. via app.

Det blir installert på inngangsdørene oppe og nede. Alle 4 garderobene får kodelåser. Det er også satt opp nytt på JIF Treningssenter som du nå må ha egen kode for å komme inn på. Det blir også installert etterhvert på "bua" ved kunstgressbanen. 

I tillegg til nytt låssystem, er det også installert nytt alarm og brannvarslingssystem på klubbhuset.


0 Kommentar

ÅRSMØTE/KICK OFF 25.3 PÅ THORBJØRNRUD AVLYST!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Mar 2020

ÅRSMØTE I JIF FOTBALL 25. MARS AVLYST!

DET SAMME GJELDER ÅRSMØTE I JIF ALLIANSE DEN 18. MARS.


0 Kommentar

ALL BREDDEAKTIVITET STOPPES UT APRIL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mar 2020

NY INFO.

NFF har nå gått ut og stenger all breddeaktivitet ut april mnd.

Dette forholder vi oss til i JIF og stopper derfor all organisert trening. Se vedl.

://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/


0 Kommentar

Hvordan forholder JIF Fotball seg til Korona viruset?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mar 2020

I Jevnaker følger vi nasjonale råd gitt per nå. Endringer kan komme på kort varsel, følg med på våre hjemmesider og fhi.no

Ved større arrangementer må dette klareres med kommunen. 

Det som gjelder nå er følgende:

  • Fokus på basale smittevernstiltak:
  • Håndvask før og etter trening.
  • Dusjing bør foregå hjemme.
  • God hostehygiene. (armhule)
  • Barn som er forkjølet bør holdes hjemme fra trening.

Endringer i nasjonale og lokale råd kan komme på kort varsel.

 Foreløpig ønsker kommunelegen oss god trening!0 Kommentar

Futsalavslutningen 14 - 15. mars er avlyst!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mar 2020

NFF Buskerud avlyser alle kamper i forbindelse med avslutningen på Futsalsesongen 14 - 15. mars 2020, etter råd og oppfordring fra helsemyndighetene. Det betyr at det ikke spilles kamper i Drammenshallen, Berskaughallen og Hønefoss Arena førstkommende helg.

https://www.fotball.no/kretser/buskerud/artikler-2020/Futsalavslutningen14_15_mars_er_avlyst/?fbclid=IwAR05RnNuMw14rJ_thngZxrcULEX0Cr-C4hZT092wR5T6tq8acEViU8d1Q9k


0 Kommentar

Thoen Elektrikere er med videre som sponsor

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Mar 2020

Oddvar Thoen Elektrikere har signert og er med videre som sponsor i 2020. Takk for mangeårig bidrag til lokalfotballen på Jevnaker.

#wearejevnaker


0 Kommentar

Kiwi Jevnaker er med som Sponsor i 3 år

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Mar 2020

Kiwi Jevnaker har signert avtale for de neste 3 år. Supert å ha med langsiktige sponsorer som gir trygghet fremover i tid.

TUSEN TAKK.


0 Kommentar

POLITIATTEST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mar 2020

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest. 

Info om dette går nå direkte til alle som SKAL ha politiattest. Dette betyr at alle TRENERE OG LAGLEDERE SKAL HA. Men det er også ønskelig at de andre rollene rundt lagene som Dugnadsansvarlig og sosialansvarlig ordner dette. 

Hvis du er usikker på om du skal ha politiattest eller ikke, ta kontakt med admin@jif.no eller tlf. 41620229 Tor.

Du kan også gå inn på vår hjemmeside som beskriver hvordan du skal gå frem for å få politiattest.

https://jif.no/p/50856/politiattest

Frist for innlevering er satt til 1.4. 

POLITIATTEST


0 Kommentar

Gledelig oppmøte på "vaffelmøte" idag.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mar 2020

Sportslig leder og A--trener i JIF  Mads Kleiv informerte på vårt ukentlige vaffelmøte idag situasjonen rundt A-laget og den sportslige situasjonen i klubben.  Mange hadde spørsmål og viste stor interesse for hva klubben jobber med. Det ble påpekt at slike sosiale sammenkomster og info er veldig viktig.


0 Kommentar

KLUBBDOMMERKURS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mar 2020

Tirsdag 10. mars kl. 1700 er det KLUBBDOMMERKURS på klubbhuset. Obligatorisk dommerkurs G14 og J14. Dommerkurset holdes av Per Erik Olsen.  Det er viktig for klubben å få opp flere dommere. Dette er første steget. Vi håper flere etterhvert kan ta neste skritt når det har fått "smaken" på dømming for de minste.

25 - 30 spillere vil gjennomføre kurset. Det er også åpent for andre som ønsker å delta. Velkommen.


0 Kommentar

Kuben har signert som sponsor

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Mar 2020

Nok en sponsor på plass. Kuben har signet sponsoravtale for 2020. Vi takker for deres støtte.


0 Kommentar

Hva skjer med A laget 2020?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Mar 2020

Velkommen til klubbhuset torsdag 5. mars kl. 0900. Vår hovedtrener og sportslige leder Mads Kleiv forteller om hva det jobbes med på den sportslige siden i klubben om dagen.

I tillegg serveres det torsdags vaffel som vanlig.

Velkommen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline