Kategori

LEDERLAGET I JIF FOTBALL 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Apr 2022

Fra venstre Bjørn Opdahl, Anne Paulsen, Geir Hagen, Heidi Berg, Geir Ivar Sæthren, Anne Hege Dahl. Ikke tilstede: Martin Bjørnstad

 JIF Fotball har avholdt årsmøte. Valgkomiteen bestående av Maria Granberg og Stian Roos har gjort et solid arbeid og kommet fram til et slagkraftig styre for 2022.  Det er kun leder for anlegg som ikke er besatt.  Følgende er da med i nytt styre: Geir Ivar Sæthren er nyvalgt leder for 2 år. Nestleder og leder Økonomi og Markedsutvalget er Anne Paulsen.  Leder Barne og Ungdomsutvalget fortsetter Anne Hege Dahl. Nyopprettet "stilling" i styret er ansvarlig for Jentefotballen, Heidi Berg, Som varamedlemmer er Geir Hagen og Martin Bjørnstad.

Året 2021 har igjen vært preget av Covid 19 og begrenset aktivitet gjennom deler av året. Men mange aktiviteter er gjennomført som Aktiv Sommer som samlet over 100 deltagere, Jentefotball dagen, Mesterhus Julecup med over 100 lag. JIF E-sport senter ble åpnet med snorklipping av ordfører. På anleggssiden jobbes det aktivt med ny kombihall for fotball og turn og dette arbeidet fortsetter. Store kostnadstunge prosjekter har vært på kunstgressbanen med Miljøprosjekt, ny traktor og ikke minst Lekkasjen i kunstgresset som vi uforskyldt har fått i "fanget".  Til tross for store ekstrakostnader har klubben god økonomi og over de siste årene bygd seg opp en solid egenkapital.

Det er store forhåpninger til at året 2022 skal være full sportslig aktivitet og at det er dette som blir hovedfokus dette året.