Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

TRENINGS OG MEDLEMSAVGIFT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Apr 2020

Trenings og medlemsavgift JIF Fotball 2020.

Aldri før har det vært viktigere å betale inn trenings og medlemsavgiften.

De fleste klubber i landet sliter idag økonomisk. JIF er intet unntak. Vi er i en meget krevende situasjon hvor vi ser at inntektssiden vår blir redusert med fra 500' - 800' (ca. 25% av inntektene) alt avhengig av hvor lenge pandemien fortsetter. Dette er til stor bekymring da vi ser at dette klart vil gå utover aktiviteten til barn og unge i klubben. 

Vi har iverksatt flere tiltak for å redusere kostnader. Vi har permittert adm. leder og sportslig leder. I tillegg er det ingen aktivitet og det betyr reduserte kostnader til trenere og spillere. Andre kostnader tar vi der det er mulig å få redusert.

Vi håper at alle i og rundt klubben viser at de "bryr seg" og støtter opp om tiltak som både kan redusere kostnader og skape inntekter fremover. Dette handler om å vise dugnadsånd og sette klubben i fokus slik at vi, når pandemien en gang gir seg, igjen kan være en klubb i positiv utvikling til beste for våre barn og unge.

 P.g.a. pålagt stengt aktivitet en periode har JIF Fotball styre besluttet å redusere treningsavgiften for alle spillere i hele klubben med 25%. Men vi ønsker også å gi uttrykk for at det gis mulighet for de som ønsker og har mulighet til å betale full treningsavgift som en ekstra støtte til klubben. (mange klubber praktiserer full treningsavgift). Trenings og medl. Avgiften er en av de viktigste inntektskildene til klubben. Vi håper du har anledning til å betale denne avgiften så snart som mulig.

Søskenmoderasjon (50% avslag på yngste medlem) skal trekkes fra ved betaling av fakturaen.

«Av beløpet som faktureres er 200,- medlemsavgift til JIF Allianse og JIF Fotball», det resterende er treningsavgiften som er redusert med 25%» 

Trenings og medl. avgiften blir sendt ut på e-post om noen dager. Vi regner med at lagleder har meldt inn riktig e-post til alle spillere/foreldre i medlemsystemet. Vennligst kontroller og meld fra hvis noe mangler. Viktig at du som lagleder gir denne info videre på egne facebook sider for lagene.

Har du spørsmål kan du takontakt med medlem@jif.no.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Tom Erik Rozmara Frydenlund

    Denne kjøringen vil være første fra nytt system så håper dere har tålmodighet med at det kan forekomme feil.

    21 april 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.