Kategori

Tine fotballskole/aktiv sommer igang på stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Jun 2023

95 barn fra 6-12 er påmeldt til årets Tine Fotballskole/Aktiv sommer.  Det er hovedansvarlig for arr. Chris Dutton veldig godt fornøyd med. Med seg har han instruktører fra A-lag/jr. lag og jentelag. Spesielt gledelig i år er å ha med 3 "egne" ,jenteinstruktører (Linnea Klevengen, Madelen Sundstad, Aleksandra Grindstad Dahl som også har vært med på Vaiana opplegget for jenter i alderen 5-8 år. Dette har medført at flere jenter også deltar på årets fotballskole. Det er vi kjempeglade for og et ledd i å få med flere jenter til jentefotballen. Fotballskolen fortsetter hele uken med mange forskjellige aktiviteter.
VELLYKKET FAMILIEDAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Jun 2023

JIF Fotball inviterte lørdag til familiedag på stadion. Det ble lagt til rette for mange forskjellige aktiviteter rapporterer primus motor for tiltaket Kjersti Fossum Engnæs. Hensikten med arrangementet er å vise frem bredden i aktiviteten vi tilbyr Jevnakers barn og unge. Det ble arrangert triksekonkurranser, skudd på mål, hoppeslott,showkamper mellom de minste lagene, Vaiana som er et program for å øke rekrutteringen til jentefotballen. Det ble delt ut lodd og gratis is og saft til alle barna. En stor takk til Sparebank1 RingeikeHadeland for premier og til Kiwi for lån av hoppeslott og "skuddmål".

Alt i alt et vellykket arrangement som vi regner med skal bli et årlig arrangement sier Kjersti.

PS! Det gjorde jo heller ikke noe at A-laget senere på dagen vant 6-2 over Modum.!
DA ER DET BARE Å GLEDE SEG TIL UKEN- 92 BARN PÅMELDT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Jun 2023

Veldig gledelig at så mange er påmeldt til årets Tine Fotballskole/Aktiv sommer. Hele uken foregår aktiviteter på stadionområdet, både inne i hallen og ute. I tillegg blir det også i slutten av uken noen "utflukter". Nærmere info blir gitt. Det er også svært gledelig at 25 jenter er påmeldt. Chris Dutton er ansvarlig for gjennomføring og sammen med videregående elever som har hovedansvar for de 2 siste dagene. Da er det bare å glede seg til en aktiv uke på stadion til de som er påmeldt. VELKOMMEN....MYE GØY PÅ STADION LØRDAG 17.JUNI

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Jun 2023

JIF Fotball inviterer til familiedag på stadion lørdag. Det blir mange forskjellige aktiviteter som Frisbee m/mål, hoppeslott, mål med forskjellige treffpunkt, triksekonkurranser, showkamper og mye, mye mer. Det blir gøy for både store og små. Gratis is og saft til barna. Du får et lodd og er med i loddtrekning av fine premier. Det blir grilling og salg fra kiosk. JIF Håper alle spillere, både barn og ungdom,  trenere, lagledere og andre rundt lagene stiller, stiller opp i JIF tøy/drakter. VELKOMMEN.HYGGELIG OG VIKTIG MED KAMPVERT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jun 2023

Martine Magnussen

 Det er hyggelig å komme på stadion og bli mottatt av en blid og engasjert kampvert. Vi møtte Martine på stadion en kveld hvor det var stor aktivitet på flere baner.  Hun synes det er viktig at lagene stiller med kampvert. Vi kommer i kontakt med mange hyggelige folk og hjelper til med forskjellige ting. Det kan være alt fra hvor toalettet er og hvilke baner de skal spille på.  Det er viktig at kampverten har på seg gul vest slik at han/hun er lett og finne.  Oppgaver er bl.a også å ønske lag velkommen, sjekke at det foregår Fair Play og være kontaktperson dersom uønskede hendelser skulle oppstå. Takke dommere og bortelag for kampen. Martine oppfordrer alle JIF lagene til å stille med Kampvert. Det veldig hyggelig presiserer hun.
STYRET I JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Jun 2023

Fra venstre: Nestleder: Kjersti Fossum Engnæs, Leder Jentefotballen: Heidi Berg, Styreleder: Geir Ivar Sæthren, Leder Anlegg: Tom Arne Karlsen, Leder Sport: Bjørn Opdahl, Leder BU: Anne Hege Dahl, Leder Marked/media: Per Ulseth.

 Leder i JIF Fotball er stolt av å kunne presentere det nye styret i JIF Fotball. Her er det god blanding av yngre krefter og solid erfaring. Gledelig er det også at vi nå har med 3 jenter av 7 i styret. 15-åringene sparker bra fra seg i G-16!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jun 2023

2008-gutta våre er en spennende gjeng med 25 gode og ivrige fotballspillere. De har førstelaget sitt i 2.divisjon i G-16 og andrelaget spiller i 2.divisjon i G-15. 

Søndag vant førstelaget sin bortekamp mot Ål i Hallingdal med 5-3, som betyr at laget ligger godt plassert på toppen av tabellen og allerede har sikret førsteplassen før ferien, selv med en kamp igjen å spille. Søndagens kamp var som de fleste andre i G-16 serien mot 2007-lag, men det har ikke hindret 2008-gutta i å vinne alle sine kamper til nå. De står med solide +13 i målforskjell. Det kan anbefales å se gutta i aksjon i sin siste kamp før ferien hjemme mot Mjøndalen, fredag 16. juni kl. 19.00. 

Andrelaget i G-15 serien henger også bra med på tabellen med tre seire og to tap. Gutta spiller hjemmekamp førstkommende fredag på stadion kl. 19.00 mot Stoppen.FOR ET ENGASJEMENT!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Jun 2023

En vanlig tirsdag kveld spiller G16 hjemmekamp mot Holeværingen. På "tribunen" er nærmere 100 stk. møtt opp for å vise støtte og heie på laget. Det varmer et fotballhjerte å se så mange foreldre og andre som støtter opp om laget sitt. Det betyr mye for spillerne at de har støttespillere rundt seg. Dette er et eks. til etterfølgelse for også andre lag. Skap "blest" om kampene og få foreldre til å møte opp. Dette er jo kjempegøy. PS! Og da gjør det jo ikke noe om det er mange jenter i samme alder som ser på heller. Innsatsen blir ikke mindre av den grunn!!!!!Og resultatet: JIF vant 4-2.