Kategori

ALLE LAG - GJENNOMFØRING FORELDREMØTER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Feb 2023

Viktig info til lagledere/trenere på lagene:

For de lagene som IKKE har gjennomført foreldremøter, oppfordrer vi å gjøre dette snarest mulig. Vi håper at alle kan få gjennomført dette innen 15. mars. Det er bare å ta kontakt så booker vi klubbhuset. Lagleder/trener må ta ansvar for dette.

Fra foreldremøte trenger klubben følgende info fra lagleder: (Det gjelder også for de lagledere som har gjennomført foreldremøte, men ikke sendt inn listen over spillere og roller i laget.)

x Rollene på laget.  Lagleder, trener, dugnadsansvarlig, sosial ansvarlig, økonomiansvarlig, (med navn, adr. mail, tlf.)

x Registrering av alle spillere på laget med: navn, adr. f.nr. , tlf. videre mail adr. foreldre, navn og tlf. Listen sendes til admin@jif.no umiddelbart etter foreldremøte. Dette danner grunnlaget for registering i medlemsregisteret og er SVÆRT VIKTIG BLIR GJENNOMFØRT.

x SISTE FRIST FOR INNSENDELSE AV LISTER ER 1. APRIL.

x Mal for gjennomføring av foreldremøter: Gjennomføring foreldremøter: https://fotball.jif.no/p/50850/styrende-dokumenter.

Bare ta kontakt dersom spørsmål.

ÅRSMØTE JIF BUDBILER DA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Feb 2023

Årsmøte JIF Budbiler DA avholdes på klubbhuset, Jevnaker stadion mandag 27. mars kl. 1800.

Saker som ønskes behandlet må være innlevert innen 15. mars til admin@jif.no.

VELKOMMEN!ÅRSMØTE JIF FOTBALL 22.3. kl. 1900

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Feb 2023

JIF Fotball avholder årsmøte 22. mars kl. 1900 på klubbhuset.

Saker som ønskes behandlet må være sendt inn innen 15.3. til admin@jif.no

ps! For å være stemmeberettiget må du være medlem i JIF Fotball. Kontingenten må være betalt innen 22. feb for 2023.

VELKOMMEN!Tre spillere fra 2011 med på toppsatelitt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Feb 2023

Vi gratulere Martin, Emil og Emil med plass på toppsatellitt i NFF Buskerud. 

Etter at klubben fikk med hele syv gutter fra 2011-kullet til satellitten i vår region, ble tre av våre gutter nominert videre til uttakstreninger til Toppsatellitt for hele Buskerud fotballkrets. Av de 43 guttene som var nominert fra de ulike satellittene, ble det tatt ut en tropp på 21 gutter, og alle våre tre fikk plass i denne troppen. 

Dette er kjempegøy og en strålende bekreftelse på at det gror godt, og at vi har et spennende og ivrig 2011-kull. 

Bildetekst: Fra Venstre Martin Klinkenberg Buhaug. Emil Lafton. Emil Klinkenberg Buhaug. - Begynner å få god oversikt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Feb 2023

Etter å ha unnagjort den første måneden som JIF-trener, gleder Bengt Eriksen seg til å teste hvor langt laget har kommet når Reinsvoll lørdag kommer på besøk til årets andre treningskamp.

– Det er en treningsvillig og ivrig gjeng, så den første måneden har virkelig vært en god opplevelse for min del. Gutta strekker seg langt for å tilpasse seg økte treningsmengder, det er lite syting og klaging og jeg tror til og med vi har blitt et litt bedre fotballag i løpet av disse første ukene, smiler Eriksen.

Treningskampen mot avdelingskollega Hallingdal for to uker siden endte med 1-2-tap etter gode 30 minutter før pause, men en svak andre omgang.

– Hva vil du se mer av mot Reinsvoll på lørdag?

– I den gode perioden vår mot Hallingdal satt relasjonene bra, vi var framoverretta og samtidig klarte ikke motstanderen å skape noe trøbbel for oss. Etter pause ble vi stort sett løpende etter. Vi har sett sekvenser på video og har ganske klare bilder på hva som skal til for å lykkes med den fotballen vi ønsker å spille, sier Eriksen.

Reinsvoll endte forrige sesong nest sist i sin 4.divisjonsavdeling og skal i år spille i 5.divisjon avdeling 1 i Indre Østland fotballkrets.

– Selv om dette bare er treningskamper, så har vi lyst til å revansjere tapet for Hallingdal, sier JIF-treneren, som har brukt den første måneden til å skaffe seg oversikt over en spillergruppe der han knapt kjente navnet på noen fra før.

– Vi har ikke bestemt oss for noe system ennå og laget som starter på lørdag er ikke nødvendigvis laget som starter første serierunde, men jeg begynner å få et bra overblikk nå, også over hvem som fungerer i hvilke posisjoner, avslutter Bengt Eriksen.

Få med deg treningskampen mot Reinsvoll på kunstgresset lørdag 11.februar klokka 13.HUSK PÅMELDINGSFRISTEN 15. FEB. BARNEFOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023SERIEINVITASJON BARNEFOTBALL 7er OG 5er LAG (2015,2014,2013,2012 årganger)

  • I årsklassene 8-9 år MÅ klubbene melde på lagene til samme nivå. 
  • I årsklassene 10, 11 (nytt av året) og 12 år kan klubben melde på lagene til forskjellige nivåer, dersom dette er hensiktsmessig for å ivareta flest mulig av spillerne på en best mulig måte. 

Klubber som velger å melde opp lag på forskjellige nivåer for 10-11 årslag, må regne med oppfølging fra kretsen mht. å sikre at intensjonen i ordningen blir fulgt.  

Antall treningsøkter kan være en indikator på hvilket nivå laget bør melde seg på: 

  • Øvd: For lag som trener 3 ganger eller mer i uka
  • Middels: For lag som trener 2 ganger i uka
  • Lite Øvd: For nye lag eller lag som trener 1 gang i uka 

Les mer om retningslinjer for barnefotballen på fotball.no

Frist for  å melde på lag til admin@jif.no er 15. feb.

Vær nøye med å melde på lag slik at vi slipper å trekke evnt. lag. Snakk sammen og planlegg hvordan dere vil gjøre det. Evnt. samarbeid med kull over/under alderstrinnet dere er på.

Hvis det er spørsmål. Bare ta kontakt. Evnt. se nærmere på info fra kretsen.

https://www.fotball.no/kretser/buskerud/aktivitet/artikler-2022/serieinvitasjon-2023/Nå har JIF egen nettbutikk

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023

I samarbeid med nettsiden Din Ide har Jevnaker IF Fotball nå lansert sin egen nettbutikk.

Ved å gå inn på nettsiden www.dinide.no og deretter velge Jevnaker IF under menyen “Idrettslag”, kan du fra og med i dag sikre deg en rekke produkter med JIFs vakre logo på. Luer, capser, kopper og en JIF-ryggsekk er blant de første produktene som allerede nå kan bestilles fra nettbutikken. For hvert kjøp går et ikke ubetydelig beløp rett tilbake til klubbkassa.

– Dette handler selvsagt om å skaffe klubben noen ekstra inntekter. Men vel så mye handler det om å skape en identitet knyttet til klubblogoen og et engasjement knyttet til alt det Jevnaker IF står for, sier Ole Henrik Pedersen i klubbens markedsutvalg.

Foreløpig er 18 ulike produkter med tydelig JIF-logo tilgjengelige for bestilling i nettbutikken, men Pedersen lover at flere spennende tilbud er på trappene.

– Nå har alle med et hjerte for jevnakerfotballen fått muligheten til å skaffe seg noen unike JIF-produkter. Men før seriestart skal vi lansere flere veldig kule konsepter som jeg tror supporterne våre kommer til å sette skikkelig pris på, sier Ole Henrik Pedersen.

 For mer informasjon eller spørsmål kontakt oss på tlf: 93206055 eller på mail: ohpedersen@me.com. Hvis dere har spørsmål om leveringstid eller andre spørsmål rundt en handel kontakt nettbutikken på post@dinide.no

 Direktelink til nettbutikken finner du her: https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/
Avslutter kontrakten med Narongdet Solbakken

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023

Avslutter kontrakten:

Jevnaker IF Fotball og Narongdet Solbakken har i dag blitt enige om å avslutte spillerens avtale med klubben. Solbakken skrev en toårskontrakt med JIF i desember og kom da senest fra spill i Hønefoss BK.

– Vi må være ærlige på at klubb og spiller nok har hatt litt ulike forventinger til hvordan dette samarbeidet skulle være. Sånn situasjonen utviklet seg, var det best for begge parter å avslutte avtalen nå, i god tid før seriestart.

Vi ønsker Narri alt godt videre, sier sportslig leder Bjørn Opdal.