Kategori

JIF FOTBALL EXTRA STARTER OPP IGJEN PÅ FREDAG F.K.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Nov 2021

JIF EXTRA-treninger har vært en stor suksess og nå som fotballkampene er ferdigspilt for sesongen så har vi gleden av å tilby en ny runde. Tilbudet vil fortsatt gjelde for gutter/jenter 10år og opp til JR-gutter/Jenter17.

EXTRA-treningene vil gå over 6 uker med oppstart Fredag 12. November og varer frem til 17 desember.  Oppstart igjen 7. jan og frem til påaske.

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten.

Faste instruktører med høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.  

PÅMELDING JIF FOTBALL EXTRA

VELKOMMEN!