Kategori

JIF EXTRA - Påmelding frem til påsken

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Feb 2022


JIF EXTRA er et tilbud for Gutter/Jenter 10år og opp til JR-gutter/Jenter17 i JIF som ønsker en ekstra fotball-økt i uka utover egen lagstrening. Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten. 

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Faste instruktører med høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.

For påmelding, send epost til mads.kleiv@hotmail.com med navn på foresatte, navn + alder på barn og tlf-nummer for å motta betalingsinformasjon og invitasjon til Spond-gruppen. Pris: 400kr.