Kategori

Kasper Bakken Hansen (19) løftes opp på A-laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Jan 2022

Kasper Bakken Hansen (19) er ferdig med junior-fotballen og blir et fullverdig medlem av A-lagsstallen. Det blir da enda en lokal spiller på A-laget som har spilt fotball i Jevnaker IF hele livet. Kasper var kaptein på G19-laget i fjor og har vist at han kan bekle flere posisjoner. Han debuterte på A-laget mot Stoppen i 2. serierunde forrige sesong. 

Vi ønsker Kasper lykke til med kommende sesong. 


0 Kommentar

Knut Kornelius Kolstø (20) blir med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Jan 2022

Knut Kornelius Kolstø har signert kontrakt for den kommende 2022-sesongen. Midtstopperen kom til Jevnaker IF fra barndomsklubben Hønefoss BK i fjor og fikk 6 kamper for A-laget forrige sesong. Kornelius har vist god utvikling siden han kom til klubben og vi tror på videre utvikling i sesongen som kommer. Vi ønsker han lykke til i 2022-sesongen.0 Kommentar

Simen Strand Lafton (19) har signert ny kontrakt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jan 2022

Simen Strand Lafton (19) som debuterte på A-laget allerede i 2019, har signert kontrakt for 2022-sesongen. Venstrebacken ble løftet opp fra juniorlaget før sesongen i fjor og startet samtlige kamper for A-laget i 2021. Simen er en lokal Jevnaker-gutt og har spilt for klubben i alle år. Han tok mange steg som fotballspiller i fjor og vi tror på videre utvikling i løpet av sesongen som kommer.

Vi ønsker Simen lykke til.


0 Kommentar

Ulrik Berg Rian (22) er klar for 2022-sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Jan 2022

Ulrik Berg Rian (22) har signert kontrakt for 2022-sesongen og utfyller keeper-duoen på A-laget sammen med Cato Larsen Haugom. Keeperen har spilt ungdomsfotball i Hønefoss BK og stod 13 kamper for Lillehammer FK i 4. divisjon i 2019 da han bodde der for studier.

JIF har nå to keepere som er svært treningsvillige og kommer til å pushe hverandre for plass i startelleveren. Vi ønsker Ulrik lykke til med sesongen. 0 Kommentar

Eivind Arnesen Grina (21) er klar for 2022-sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Des 2021

Eivind Arnesen Grina er definisjonen på en egenutviklet spiller og har ikke vært å se på banen i noe annet enn den røde JIF-drakta fra ung alder. Jevnaker-gutten har vist god utvikling de siste årene og er klar for enda en sesong for JIF. 

Klubben gratulerer og ønsker Eivind lykke til med 2022-sesongen. 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline