Kategori

Fredrik Eriksen (32) blir med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Feb 2022

Fredrik Eriksen signerte for Jevnaker IF i fjor etter å ha spilt for Holeværingen IL i flere år i både 5. divisjon og 4. divisjon. Den erfarne spissen er med på å gi verdifull rutine inn i et ellers ungt JIF-lag og startet 3 av kampene i fjorårets korte sesong. Vi ønsker Fredrik lykke til med den kommende sesongen.



Kujtim Ismajli (25) forlenger ut 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Jan 2022

Kujtim Ismajli kom til Jevnaker IF fra Hønefoss BK i 2020 på en 1,5 årskontrakt og har nå forlenget ut 2022. Spissen har spilt barne- og ungdoms-fotball i HBK og hadde 4 innhopp OBOS-ligaen i 2015, samt scoret 1 mål. I fjor scoret han 9 mål på 12 kamper for JIF og vi ønsker han lykke til med årets sesong.



Parris Mason (25) har signert kontrakt for 2022-sesongen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Jan 2022

Parris Alexander Mason er britisk-jamaicaner og kom til Norge i 2019 for å spille for Hønefoss BK. Som ungdom og ung voksen har han vært innom ungdomsavdelingen til engelske storklubber som Arsenal FC og QPR FC, samt Barnet FC. Den lynhurtige og driblesterke vingen har signert en 1-årskontrakt med Jevnaker IF og vi ønsker en god og skadefri sesong. 




Kristian Takvam Hagen (20) er klar for A-laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2022

Kristian debuterte på A-laget allerede i 2019 og spilte fem kamper den sesongen. Høyrebacken har spilt for JIF i alle år, men bodde i Oslo i fjor for å gå på skole. Nå er han tilbake i Jevnaker og skal spille 2022-sesongen for A-laget. Vi har da enda en spiller på A-laget som har gått gradene i JIF og vi ønsker han lykke til med sesongen.



Kasper Bakken Hansen (19) løftes opp på A-laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Jan 2022

Kasper Bakken Hansen (19) er ferdig med junior-fotballen og blir et fullverdig medlem av A-lagsstallen. Det blir da enda en lokal spiller på A-laget som har spilt fotball i Jevnaker IF hele livet. Kasper var kaptein på G19-laget i fjor og har vist at han kan bekle flere posisjoner. Han debuterte på A-laget mot Stoppen i 2. serierunde forrige sesong. 

Vi ønsker Kasper lykke til med kommende sesong.