Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF GÅFOTBALL ER IGANG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Sep 2024


Spillere fra 1. trening. Bak fra venstre: Terje Bråthen, Jon Kjell Larsen, Terje Nitschke, Roy Arild Fossum, Bjarne Minde. Foran fra venstre: Tor Haug, Jens Plassen, Sven Ragnar Fægri, Roy Hansen og Rune Kristiansen.

Alle ler førte gang de hører GÅ FOTBALL. Hva er dette for noe da? Erfaringer fra bl.a. Flint Tønsberg som har holdt på i flere år, er at "latteren og mobbingen" stilner, når det blir fokus på fotballspill og pulsen stiger. Gåfotball er en aktivitet for alle, der man kan spille fotball uavhengig av ferdighetsnivå, samtidig som man får gode treningsopplevelser og nye bekjentskaper. Første trening ble avholdt med 10 stk. Det er meldt interesse fra 5 stk. til som ikke kunne komme. Erfaringen fra de som var med: Dette er utrolig gøy og sosialt. I tillegg er det veldig god trening for den som orker å stå på litt. Det er som i ordinær fotball. Noen står stille og noen løper. Det samme gjelder i GÅ Fotball. Noen er mer beveglige enn andre. Treningen fortsetter hver uke på tirsdager kl. 1600 på kunstgresset, og vi håper enda flere vil bli med og oppleve gleden av Gåfotball. Det er en fin mulighet for å holde seg aktiv og samtidig ha det moro sammen med andre. Bare ta kontakt hvis du ønsker å være med, eller har spørsmål om aktiviteten. Vi ser frem til å se flere kjente og nye ansikter på feltet! 




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.