Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

SPAREBANK1 RINGERIKE HADELAND FORTSETTER SOM GENERALSPONSOR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Aug 2024


Jevnaker fotball er utrolig stolte og glade for at Sparebank1 Ringerike Hadeland vil fortsette det gode samarbeidet med Jevnaker fotball. Sparebank 1 har i veldig mange år vært inne som generalsponsor i klubben og støttet det arbeidet Jif har gjort og gjør for å skape aktivitet og fotballglede på Jevnaker. 

et er gledelig å se at sparebank 1 Ringerike Hadeland er tydelig på at de støtter tiltak i nærmiljøet både gjennom spons og en betydelig støtte til anlegg og prosjekter gjennom Sparebankstiftelsen. Uten deres engasjement og støtte hadde det vært betydelig vanskeligere å drifte Jif fotball på det nivået vi gjør i dag. Avtalen gjør at vi kan tilby et bredt og godt tilbud til barn og unge innenfor en fornuftig/gunstig pris.

 Samarbeidsavtalen gjelder for årene 2024-26, men  vi håper selvsagt på et videre samarbeid med  Sparebank 1 i fremtida som en solid og stor aktør i distriktet som ser verdien i det arbeidet klubben gjør for bygdas innbyggere både unge og gamle.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.