Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Medlems og treningsavgift vår 2024 kommer snart

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Apr 2024

2023 var første året vi i JIF Fotball har valgt å dele betalingen av årsavgiften i 2. Dette fortsetter vi med også i 2024.  En for vårsesongen og en for høstsesongen. Totalkostnaden blir ikke mindre, men ved å dele opp regningen i 2 betalinger håper vi å kunne bidra til at det blir "lettere" å betale treningsavgiften i mindre beløp. Dette er en svært viktig inntektskilde for klubben som vi fullt og helt er avhengig av at medlemmene betaler når de skal, slik at vi kan opprettholde det høye aktivitetsnivået vi ønsker. Første utsendelse kommer i løpet av noen dager. Er du AKTIV MEDLEM (Aktiv rolle: trener, lagleder, adm. oppgaver, faste oppgaver ellers i klubben, betaler du kr. 200,-.) Har du ikke betalt medlemskap tidligere? Gå inn på  vedl. link og registrer deg.

ER DU STØTTEMEDLEM I JIF.? Støttemedlem er medlem i JIF Fotball, men som ikke er aktiv eller har aktiv rolle i JIF.  Som støttemedlem betaler du kr. 300,- i året. (kr. 50,- betales videre til JIF Allianse) Vi håper du som er interessert i fotball, tidligere spiller, foreldre eller har aktive barn, barnebarn som er med i fotballen, melder deg inn i JIF Fotball. Vi har ca. 500 aktive/medlemmer i dag, men ønsker oss mange flere. Gå inn på vedlagte link til hjemmesiden. Fyll ut skjemaet og bli medlem. Takk for at du støtter barne og ungdomsarbeidet i klubben vår.

MELD DEG INN SOM MEDLEM


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.