Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Jevnaker IF vinner generalprøven mot Modum i spennende oppgjør

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Mar 2024

I den siste treningskampen som fungerte som generalprøve før seriestarten i 4. divisjon, sto Jevnaker IF og Modum overfor hverandre i en kamp som viste seg å være full av overraskelser og spenning. Etter en treg start og en imponerende opphenting, vant Jevnaker IF til slutt 4-3 over Modum.


Første omgang av kampen så ut til å tilhøre Modum, som åpnet sterkt og raskt fikk et grep om kampen. Etter mye unøyaktighet fra Jevnaker så kunne Modum gå til pause med en 2-0 ledelse.


Men Jevnaker IF lot seg ikke knekke så lett. Etter en oppmuntrende pauseprat og taktiske endringer, kom de tilbake på banen med en nyvunnet energi og besluttsomhet. Den andre omgangen var en helt annen historie, der Jevnaker dominerte fullstendig.


Målscorerne for Jevnaker IF i denne imponerende omgangen var Robel Sium 1, Marcus Aslaksen 1 og Adrian Sallaup 2, som alle bidro med hver sin scoring. Det unge JIF lagets kollektive innsats og målbevissthet var avgjørende for Jevnakers seier. Med en sterk andre omgang klarte de å snu kampen på hodet og sikre seieren med en imponerende 4-3.


Dette resultatet gir Jevnaker IF en positiv start på sesongen og gir grunn til optimisme blant fansen. Med en ung og lovende tropp ser det ut til at laget har potensiale til å gjøre det bra i årets 4. divisjon. 


Nå venter en intens treningsperiode frem mot seriestarten, der fokuset vil ligge på å finpusse detaljer og styrke lagets form. Trenerstaben har satt opp en strukturert plan, med treninger på mandag, tirsdag og onsdag før spillerne tar en velfortjent påskeferie. Etter ferien vil laget gjenoppta treningene for å være i toppform til seriestarten, som finner sted borte mot Vestfossen.


Med den positive energien og momentumet fra seieren i treningskampen, ser det ut til at Jevnaker IF er godt rustet og klare til å ta fatt på utfordringene som venter i den kommende sesongen. Det er ingen tvil om at det blir spennende å følge dette unge og lovende laget fremover.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.