Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

ÅRETS FAIR PLAY LAG KÅRET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Des 2023

Jevnaker IF er stemt fram som årets Fair play-lag i 4. div herrer i 2023. Både motstandere, dommere og kretsen er enig om at det er en verdig vinner.

Årets siste førjulsgave blir delt ut til Jevnaker IF A-lag herrer. De er kåret til Årets Fair play-lag i 4. divisjon herrer 2023. Jevnaker IF fikk flere nominasjoner fra de andre lagene i divisjonen og årets dommere. I tillegg har kretsen vært til stede med Fair play veiledere og andre kampobservatører underveis i sesongen. 

Har bygget kultur over tid

Sportslig leder Bjørn Opdahl i JIF er glad for å motta den gode nyheten rett før juleferien. – For oss i Jevnaker tror jeg det handler om at vi har klart å bygge en god kultur over tid, forteller han. Vi har fokus på at det skal være hyggelig å komme til oss, både for dommere og motstandere, og virkemiddelet er ofte en kopp kaffe og vaffel.

Det stiller også opp en kampvert fra styret på hver hjemmekamp. For meg som sportslig leder, så har det også vært viktig å ha nulltoleranse for klaging og syting på dommeravgjørelser, det er bare bruk av unødvendig energi. Her er også trenerne våre flinke til å følge opp underveis i kampene, avslutter han.

Det handler om gode kampopplevelser

Årets Fair play-lag er et av flere tiltak for å sikre gode kampopplevelser i årets 4. div. herrer i NFF Buskerud. Kretsen og lagene har blant annet gjennomført møter med lagene i forkant av sesongen, tydeliggjøringen av samtalen mellom dommere og kapteiner 45 min. før kamp og tilstedeværelse av kampvert og kretsen på flere av kampene enn tidligere. Seniorlagene er forbilder for de yngre lagene i klubben, og de har en viktig oppgave for å skape en helhetlig god kultur i forbindelse med kamp.

Årets Fair-play lag får et Diplom og 5.000 kr som kan benyttes til et positivt sosialt tiltak i laget. NFF Buskerud gratulerer!

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.