Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

RAGNAR F. WENDELBORG TAS OPP I A-STALLEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Des 2023


Vi er svært glade for å kunne informere om at 16-åringen Ragnar F. Wendelborg tas opp i A-stallen. 

 Wendelborg har vært med på A-lagets treninger siden i sommer, samtidig som han har vært en del av vårt G16-lag. Han fikk flere kamper med A-laget i 2023-sesongen, og med sine prestasjoner og gode holdninger har han vist at han er kvalifisert for en plass i A-stallen. Ragnar har skrevet under kontrakt ut 2024-sesongen. 

 Den unge forsvarspilleren er et godt eksempel på at valget klubben tok for noen år siden, å satse på godt utdannede og dyktige trenere i junioravdelingen, lønner seg. For første gang på mange år ser det ut til at vi i 2024-sesongen kommer til å stille med 2 juniorlag og 2 G16-lag. Dette viser at klubben lykkes ved å stå for viktige verdier og tålmodig arbeid, som gjør at så mange som mulig blir med så lenge som mulig. 

Ragnar er en av flere som banker på døra til A-laget, og flere vil få sjansen i løpet av året. Klubben har mange gode årganger nedover i systemet, så fremtiden til JIF ser lys ut når målet er at egne spillere skal utvikle seg og ha en fremtid som fotballspillere. Forvalter vi disse rett så kan vi få et A-lag fullt av egenproduserte, gode, treningsvillige spillere. Men ingen blir gode alene så klubben vil gjerne benytte anledningen til å rette en stor takk til alle de dyktige trenerne vi har og har hatt i barne - og ungdomsavdelingen. 

 Vi jobber nå med de siste brikkene, og komplett A-lagsstall vil bli presentert i januar 2024. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.