Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

BRA OPPMØTE PÅ TRENERFORUM

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Nov 2023

Det var godt oppmøte med ca. 20 trenere tilstede da årets siste trenerforum ble gjennomført på klubbhuset. Sportslig leder Bjørn Opdahl gikk BL.A. gjennom NY STRATEGI for klubben. Denne er utarbeidet og lagt ut til høring blant klubbens medlemmer. Noen innspill har kommet, men vi ønsker enda flere. Trenere er en viktig gruppe for klubben og noen kom med innspill direkte til planen.  Det ble oppfordret til å gå gjennom planen og komme med innspill før året er omme. Den vil bli "spikret" på årsmøte 2024.

Andre temaer som ble tatt opp var treningstider (dessverre er det ikke mulighet for alle til å få tider, eller få de tider de ønsker). Savnet av en innendørs hall er MEGET STORT. Det ble oppfordret til å bruke mer helger hvor det er noe ledig tid.

Det er ønskelig med 3 trenerforum i året. Etter sesongslutt, jan/feb mnd. og etter vårsesongen. Flere ting som ble tatt opp er bl.a. egen keepertrening. God oppfølging av oppstartslag, Lek med Ball og 6 års lagene er viktig slik at de som starter opp får den støtte og oppfølging de trenger. Her må klubben sterkere på banen. Trenere savner også mer støtte, noen å kunne diskutere med.  Dette vil det blir mer fokus på med å "ansette" en trenerveileder som skal følge opp trenere i større grad. Trenerforum er en viktig arena for trenere i klubben for å ta opp temaer som trenere er opptatt av. Her skal det være takhøyde og ikke redd for å ta opp ting. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.