Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

TRENERKURS DEL 1 PÅ KLUBBHUSET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Nov 2023

JIF Fotball satser på å utdanne trenere  for å øke kompetansen i egen klubb.  Her er noen av deltakerne fra samlingen som går over flere kvelder. Camilla Finsand fra NFF Buskerud leder samlingen.

Grasrottrener 1 er en introduksjon til fotball for alle nye trenere. Kurset er obligatorisk for alle som vil gå videre i Grasrottrenerutdanningen, som er NFF og UEFAs første steg i den formelle trenerutdanningen. Kurset retter seg i første omgang mot trening av de yngste (6–7 år), men inneholder også en intro til temaer som omhandler trening av eldre målgrupper.

Læringsmål

Hovedmål:

  • Hovedmålet med kurset er å gi alle trenere en kort innføring fotballens verdigrunnlag og prinsipper og virkemidler for å kunne gjennomføre god fotballaktivitet. Videre å motivere nye og eksisterende trenere til å ta videre utdanning gjennom Grasrottrenerkursene.


Camilla Finsand fra NFF BuskerudKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.