Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

MESTERHUS JULECUP - HER BLIR DET LIV !!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Okt 2023

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 4. og 5 nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 10 år. Helgen etter den 11. og 12. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 11 år t.o.m. 14 år.

Anne Hege Dahl, primus motor og leder for Barn og Ungdom i JIF Fotball, kan fortelle om meget god oppslutning til årets Mesterhus Julecup. 125 lag er påmeldt og særlig mange lag er blant de minste. Det blir et yrende liv i hallen disse helgene og hun håper mange foreldre, besteforeldre og andre kommer innom for å se barn og ungdom utfolde seg.  Hun lover skikkelig liv i hallen. I tillegg til et yrende liv på fotball banene, blir det åpen kiosk med mye "snacks", lykkehjul og loddsalg med masse premier, gitt av det lokale næringslivet.

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned hvert år for å få arrangementet i havn.  Derfor er det ekstra gøy at folk stiller opp og heier på lagene.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.