Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

FRODE LAFTON NY HOVEDTRENER I JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Okt 2023

Kjersti Fossum Engnæs , nestleder i JIF (midten) Rune Bølgenhaugen, ass. trener og Frode Lafton, Ny hovedtrener .

Jevnaker IF Fotball ansetter Frode Lafton som A-lagets hovedtrener for 2024-sesongen. 


Frode Lafton har relevant utdanning (UEFA A-lisens), erfaring som trener og spiller på øverste nivå i norsk fotball og i tillegg flere års fartstid som trener i JIF sin ungdomsavdeling sammen med ny keeper/assistent-trener Rune Bølgenhaugen. Dette mener vi danner et svært godt utgangspunkt for at Frode og Rune skal gi klubbens A-lag et ytterligere løft. 2023-sesongen hadde mange gode sider, ikke minst med tanke på å skape engasjement i og rundt klubben. Vi takker Bengt Eriksen for alt han har bidratt med både på og utenfor banen. Eriksens kontrakt med klubben løper ut november, og det er ingen dramatikk i trener-byttet. Klubben hadde rett og slett et «luksusproblem» med tanke på at flere viste interesse for jobben.


Det viktigste for klubben i 2024-sesongen er å fortsette å bygge god treningskultur. Vi ønsker å ha et solid A-lag med spillere som er gode forbilder for de yngre spillerne i klubben. Siden Frode og Rune har vært trenere i vår ungdomsavdeling de siste 3 årene er de godt kjent med yngre spillere i egen klubb, og det er et klart mål for klubben å støtte disse best mulig i overgangen fra ungdom/junior til seniorspill. Flere unge spillere fra egen klubb debuterte på A-laget i 2023-sesongen og enkelte fikk mye spilletid. Dette er veldig gledelig, og baner vei for flere som kommer etter. Det har også vært veldig god tilslutning på B-laget i 7. divisjon i 2023-sesongen. Vi vet at Frode og Rune har god evne til å se den enkelte spilleren og gi tilpasset oppfølging, samtidig som de stiller strenge krav. 


I klubbens strategiplan for 2024-2026, som nettopp har vært ute på høring hos alle i og rundt klubben, fremgår det at hovedmålet for A-laget er å vinne 4. divisjon i 2026. Majoriteten av spillerne på laget skal være lokale. Vi vet at det tar tid å bygge et solid lag, og at det vil komme oppturer og nedturer. Med Frode og Rune på laget har vi virkelig tro på å lykkes i det lange løp. Vi gleder oss til 2024!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.