Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

ÅRETS SISTE HJEMMEKAMP - DU KOMMER VEL!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2023


Sesongens siste seriekamp for A-laget spilles på Jevnaker kunstgress kl. 1500. Da håper vi at du tar turen på stadion. Det er gratis inngang for alle. Er du trener eller lagleder for et lag? Inviter laget ditt til å møte opp. Vi håper at så mange som mulig av spillere i JIF familien stiller opp. Er du tidligere spiller, (både fra 70, 80,90,00,10 taller har hatt/har verv  i klubben, er nåværende trener eller lagleder eller er med i noen av utvalgene, er du hjertelig velkommen til en kaffekopp fra kl. 1400 på klubbhuset 2. etg.. Velkommen!

PS! Harald Lillo, æresmedlem i JIF og "æresmedlem som skinkeloddselger", kan bekrefte at det blir en mengde med gevinster. Det blir trekning av 2  spekeskinker og 2 pølser. Det blir også trukket ut gevinster på flere JIF Skjerf,++. Med andre ord store muligheter for gevinster. 

Da ses vi på lørdag da!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.