Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

En formiddag med lagspill og samarbeid i fokus

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Mai 2023

Tirsdagens lunsjseminar på Thorbjørnrud hotell hadde lagspill og samarbeidet mellom næringsliv og organisasjonsliv i sentrum.

Et trettitalls personer hadde møtt opp for å høre A-lagstrener Bengt Eriksen fortelle om sine tanker rundt lagspill og utvikling. Etter foredraget var det duket for en times paneldebatt om samarbeidet mellom næringsliv på den ene siden og kultur- og idrettsorganisasjoner på den andre. 

– Jeg tror veldig på å skape sånne møteplasser i bygda, sier Ole Henrik Pedersen i JIF fotballs markedsutvalg. Han kunne glede seg over at også Hønefoss BK, Reinsvoll og Slemmestad prioriterte å ta turen til Thorbjørnrud denne tirsdagen.

I paneldebatten representerte styreleder Geir Ivar Sæthren JIF fotball, mens Asmir Delic fra Ring forsikring og Hans Ole Bråthen kunne by på mange perspektiver rundt det å være sponsor for lokale foreninger. En hyggelig formiddag ble avsluttet med lunsj, der diskusjonene fortsatt videre rundt bordene.

– Det å legge til rette for treff som dette er jo en ekstra verdi vi kan tilby bedrifter som ønsker å samarbeide med JIF. Jeg har allerede veldig lyst til å arrangere et nytt lunsjseminar til høsten, sier Pedersen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.