Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF inviterer til lunsjseminar med foredrag og paneldebatt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Mai 2023

JIF fotball i samarbeid med Thorbjørnrud hotell inviterer nåværende og framtidige samarbeidspartnere og alle andre interesserte til lunsjseminar om lagbygging, samspill og hvordan næringsliv og idretten best kan ha nytte av hverandre.

Dato: Tirsdag 23.mai.
Klokka 09.00-11.30.
Sted: Thorbjørnrud hotell.

Klubbens hovedtrener Bengt Eriksen er født og oppvokst i fotballen, men er også utdannet økonom og har blant annet jobbet i Dagens Næringsliv. I mange år var han en av landets mest profilerte fotballeksperter på TV. Bengt er opptatt av hvordan vi spiller hverandre gode, ikke bare på fotballbanen, men også i arbeids- og dagliglivet. Som ekte østkantgutt har Bengt karakteren S i muntlig og et foredrag med han er alltid både underholdende og tankevekkende. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Etter foredraget leder Asbjørn Myhre en paneldebatt om hva som er et godt sponsorat. Idrettslag og andre frivillige organisasjoner vil gjerne bli sponset av det lokale næringslivet, men hva bør bedriftene forvente å få tilbake? Er et sponsorat bare veldedighet eller kan det rette lokale sponsoratet faktisk også gi merverdi tilbake til bedriften?

Deltakelse på seminaret er gratis for alle, men det er mulighet for å kjøpe lunsj på Thorbjørnrud etter programmet. Lunsjen koster kroner 395 per person og bestilles samtidig med påmeldingen.

Program:

  • 0900 - Velkommen
  • 0915 - Foredrag om lagbygging v/JIF trener Bengt Eriksen
  • 1025 - Fem minutter pause
  • 1030 - Paneldebatt ledet av Asbjørn Myhre (lokale næringslivsaktører vil delta).
  • 1130 - Lunsj 

Påmelding:

Påmelding skjer ved å sende mail til marked@jif.no med navn på bedriften og antall personer. Maks 4 personer pr. bedrift. Påmeldingsfrist 15. mai. Gi også beskjed om dere ønsker lunsj eller ikke. Pris per person for lunsj 395,-. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.