Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Jørgen klemmer til i speakerbua på torsdag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Mar 2023

Premier League-kommentator Jørgen Klem stepper inn som speaker når JIF sesongåpner hjemme mot Konnerud på kunstgresset torsdag klokka 19.

– Jeg elsker engasjementet på Jevnaker, at folk prøver å skape oppmerksomhet og ramme rundt kampene selv om 4.divisjon vel strengt tatt må kalles breddeidrett, smiler Klem, som til daglig er sportskommentator i Viaplay. Denne vinteren har han vært å høre på flere hopprenn fra verdenscupen samt kanalens Premier League-kamper. I disse dager forbereder han seg også på kommende hockey-VM.

Hans Petter Schevik gjør til vanlig en strålende innsats som speaker på JIF-kampene, men må melde avbud til serieåpningen. Da henter Jevnaker Fotball en vikar fra øverste hylle. 

Klem er bosatt i Nittedal der han blant annet har vært med på å bygge opp innebandyklubben Nittedal Wolves og det er liten tvil om at han brenner for idrett og lokalt engasjement.

HAR ET DÅRLIG JIF-MINNE
– Jeg har jobbet med Bengt Eriksen og Asbjørn Myhre tidligere og kjenner også godt Ole Henrik Pedersen fra tida jeg var daglig leder i Nittedal IL, forteller Klem, som imidlertid er født og oppvokst i Oslo - som Lyn-supporter.

– Ikke spør meg om cupkampen i 1993. Det er definitivt mitt verste Jevnaker-minne. Jeg satser på det blir mer trivelig på stadion nå på torsdag, avslutter en leende Jørgen Klem.

Ps. I 1993 slo 2.divisjonslaget JIF ut topplaget Lyn i cupen. Arne Ivar Olerud og Ørjan Bondehagen scoret målene for Jevnaker.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.