Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) Alle jenter på Jevnaker i alderen 5-12 år møt opp til en herlig lørdag på stadion. (2) Vis alle RSS

- Begynner å få god oversikt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Feb 2023

Etter å ha unnagjort den første måneden som JIF-trener, gleder Bengt Eriksen seg til å teste hvor langt laget har kommet når Reinsvoll lørdag kommer på besøk til årets andre treningskamp.

– Det er en treningsvillig og ivrig gjeng, så den første måneden har virkelig vært en god opplevelse for min del. Gutta strekker seg langt for å tilpasse seg økte treningsmengder, det er lite syting og klaging og jeg tror til og med vi har blitt et litt bedre fotballag i løpet av disse første ukene, smiler Eriksen.

Treningskampen mot avdelingskollega Hallingdal for to uker siden endte med 1-2-tap etter gode 30 minutter før pause, men en svak andre omgang.

– Hva vil du se mer av mot Reinsvoll på lørdag?

– I den gode perioden vår mot Hallingdal satt relasjonene bra, vi var framoverretta og samtidig klarte ikke motstanderen å skape noe trøbbel for oss. Etter pause ble vi stort sett løpende etter. Vi har sett sekvenser på video og har ganske klare bilder på hva som skal til for å lykkes med den fotballen vi ønsker å spille, sier Eriksen.

Reinsvoll endte forrige sesong nest sist i sin 4.divisjonsavdeling og skal i år spille i 5.divisjon avdeling 1 i Indre Østland fotballkrets.

– Selv om dette bare er treningskamper, så har vi lyst til å revansjere tapet for Hallingdal, sier JIF-treneren, som har brukt den første måneden til å skaffe seg oversikt over en spillergruppe der han knapt kjente navnet på noen fra før.

– Vi har ikke bestemt oss for noe system ennå og laget som starter på lørdag er ikke nødvendigvis laget som starter første serierunde, men jeg begynner å få et bra overblikk nå, også over hvem som fungerer i hvilke posisjoner, avslutter Bengt Eriksen.

Få med deg treningskampen mot Reinsvoll på kunstgresset lørdag 11.februar klokka 13.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.