Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Nå har JIF egen nettbutikk

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023

I samarbeid med nettsiden Din Ide har Jevnaker IF Fotball nå lansert sin egen nettbutikk.

Ved å gå inn på nettsiden www.dinide.no og deretter velge Jevnaker IF under menyen “Idrettslag”, kan du fra og med i dag sikre deg en rekke produkter med JIFs vakre logo på. Luer, capser, kopper og en JIF-ryggsekk er blant de første produktene som allerede nå kan bestilles fra nettbutikken. For hvert kjøp går et ikke ubetydelig beløp rett tilbake til klubbkassa.

– Dette handler selvsagt om å skaffe klubben noen ekstra inntekter. Men vel så mye handler det om å skape en identitet knyttet til klubblogoen og et engasjement knyttet til alt det Jevnaker IF står for, sier Ole Henrik Pedersen i klubbens markedsutvalg.

Foreløpig er 18 ulike produkter med tydelig JIF-logo tilgjengelige for bestilling i nettbutikken, men Pedersen lover at flere spennende tilbud er på trappene.

– Nå har alle med et hjerte for jevnakerfotballen fått muligheten til å skaffe seg noen unike JIF-produkter. Men før seriestart skal vi lansere flere veldig kule konsepter som jeg tror supporterne våre kommer til å sette skikkelig pris på, sier Ole Henrik Pedersen.

 For mer informasjon eller spørsmål kontakt oss på tlf: 93206055 eller på mail: ohpedersen@me.com. Hvis dere har spørsmål om leveringstid eller andre spørsmål rundt en handel kontakt nettbutikken på post@dinide.no

 Direktelink til nettbutikken finner du her: https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.