Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2022En stor takk til alle som har stilt opp for JIF fotballen i løpet av 2022. 

Vi har mange i JIF som bidrar så vi kan opprettholde den store aktiviteten vår. Mange gjør en fabelaktig jobb for barn og ungdom i bygda. Det er ingen selvfølge. Men vi trenger enda flere til å bidra. Det har vært stor oppmerksomhet og fokus på "Alle skal med".  Nå er det også stor fokus på at det er like viktig at "Alle må bidra". Jo flere som bidrar med litt, desto mindre jobb på hver.

 Takk til deg som trener, lagleder, dugnadsansvarlig eller andre oppgaver i og rundt laget. Takk til alle i styret og Utvalgene. Takk til JIF BUDBILER med deres bidrag. Uten alle dere som bidrar til klubbens beste og sørger for å legge til rette for barn og ungdom i bygda  hadde aktiviteten stoppet opp. JIF håper dere er med i 2023 også.  Vi retter også en stor takk til våre samarbeidspartnere og ikke minst til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal som gjør at vi kan få gjennomført nødvendig vedlikehold og oppdatering av vårt anlegg på stadion. 

Vi har gjennomført mange tiltak i løpet av 2022 og lover å følge opp enda flere i 2023. Vi har mange tiltak vi gjerne skulle ha gjort noe med, som påbygg til dagens klubbhus med  bl.a. flere garderober.  Kapasiteten er sprengt på kunstgresset og vi skulle gjerne ha bygd ny innendørs hall så vi kunne økt aktiviteten ytterligere.  Det satte adm. og politikere i Jevnaker kommune en stopper for. 

Vi fra JIF Fotball ønsker dere alle en god jul og riktig godt nytt år..


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.