Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

VERV EN DOMMER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Des 2022

Verv minimum en dommer per klubb

Vi utfordrer derfor alle klubber til å verve en rekrutteringsdommer til kurs før sesongen, for et felles krafttak er løsningen på utfordringen.

 

Ingen dommer, ingen kamp. Tallet på rekrutteringsdommere er synkende. Vi utfordrer derfor alle klubber til å verve en rekrutteringsdommer til kurs før sesongen, for et felles krafttak er løsningen på utfordringen!

Etter endt fotballsesong står nå utdanningssesongen for døren. I den forbindelse lanserer NFF nå en egen dommerkampanje. Årsaken er enkel. Tallet på dommere er synkende, og vi har nødt til å snu trenden. Står vi uten dommere får vi heller ikke gjennomført kamper. Så enkelt er det.

Vi ber derfor samtlige klubber mobilisere i og rundt egen klubb. Vi trenger påfyll av dommere. Vi trenger å øke antallet som tar rekrutteringsdommerkurs. Vi må hjelpe hverandre med å snu trenden.

Om hver klubb verver minimum en gutt, mann, jente eller kvinne til rekrutteringsdommerkurset, så har vi faktisk klart det!

Hvem kan ta rekrutteringsdommerkurset? Interesse for fotball er åpenbart en klar fordel. Utover det kan du være ung eller godt voksen, mann eller kvinne, trener eller spiller med mer. Kanskje dere har en seniorspiller som kunne tenke seg å prøve dommerrollen?

Hvorfor bli dommer? Du blir en viktig del av fotballfamilien, du får personlig utvikling og ledererfaring, du tjener penger, og du får være i fysisk aktivitet.

Mange kretser går i gang med rekrutteringsdommerkurs allerede i januar. Her finner dere kontaktskjema hvor interessen for å ta dommerkurs kan meldes inn.

Ta kampens viktigste avgjørelser - bli dommer

NFF hjelper deg/dere videre med kontakt til din lokale fotballkrets. Dommeransvarlig i klubb kan naturligvis også ta direkte kontakt med dommerkonsulent eller Fagansvarlig Dommerutvikling i krets.

La oss sammen sørge for at vi har nok dommere til alle kampene som skal spilles i sesongen 2023, slik at vi får gode og trygge rammer for både barn og voksne!

Har du spørsmål: Ta kontakt med JIF Fotball sin dommeransvarlig: Svein Erik Johnsen: tlf. 90750482 eller mail: svein.erik.johnsen@ngn.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.