Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Bendik Svendsbråten tegnet ny kontrakt med JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2022

Sesongen er så vidt ferdig, men jobben inn mot neste sesong i 4 div har vært i gang lenge for sportslig ledelse. Vi vil fremover presentere spillere og trenere som skal være med oss i 2023.

At den første er en rendyrket JIF-spiller var det vel aldri noe tvil om, for Bendik Svendsbråten har signert for ett nytt år i verdens vakreste drakt.

”Vi er veldig fornøyde med at Bendik har signert en ny 1-års kontrakt med JIF. Bendik er en ekte Jevnaker-gutt som har gått gradene fra han var en liten gutt og hele veien opp til a-laget. Det er viktig for oss som klubb og som en tydelig del av strategien å klare og utvikle spillere som tar stegene på vårt øverste nivå.” sier Opdahl til JIF.no.

“Bendik har allerede vært med a-laget i flere år og da primært hatt en rolle som dyp sentral midtbane. Bendik er en viktig og sentral spiller for oss, han representerer kontinuitet og kvalitet” avslutter Opdahl.

Vi er svært glade for å ha blitt enig med Bendik og gleder oss til å følge Bendik i årets sesongen.

Vi gleder oss til fortsettelsen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.