Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Sep 2022

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 5. og 6. nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 11 år. Helgen etter den 12. og 13. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 12 år t.o.m. 16 år.

Mange lag benytter julecupen som en fin sosial happening  og avslutning på sesongen. Bl. a. besøk på Hadeland Glassverk.

Alle lag i JIF er med i cupen. Dersom laget ditt ikke allerede er påmeldt, kan du gå inn og melde på laget ditt via vedl. link. Vi oppfordrer alle JIF lag til å være tidlig ute med påmeldingen.

Påmelding

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned for å få arrangementet i havn.  Over 100 lag med flere hundre spillere er med hvert år.  Vi har påmeldinger fra både fjern og nær. Siste gang var det bl.a. deltakerlag fra Søgne i Agder.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.