Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) Alle jenter på Jevnaker i alderen 5-12 år møt opp til en herlig lørdag på stadion. (2) Vis alle RSS

HERLIG STEMNING PÅ JENTEFOTBALLENS DAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Sep 2022Nærmere 60 jenter var på lørdag samlet på Jevnaker stadion på Jentefotballens dag. For en herlig gjeng!! Gøy å se så mange ivrige jenter i aksjon.

Hele dagen var lek og moro med fotball og ikke minst sosialt med bespisning og overraskelser.  Bl. a. med DJ Rune Larsen!!!! Alle fikk hver sin trikseball som var sponset av Sparebank1 Ringerike Hadeland.  Den håper vi blir flittig brukt fremover. Det lanseres også en ny hettegenser for jenter som kan bestilles.

En stor takk for en fantastisk dag til både jentene og alle de flotte folka i klubben som bidro.  Ekstra stor takk til Heidi Berg som jentefotball ansvarlig i JIF.  Dette lover godt for fremtiden til jentefotballen. Mange nye møtte opp. Har du lyst til å være med på jente fotball fremover, er det bare å ta kontakt.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.