Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF Fotball og Hønefoss BK har inngått en samarbeidsavtale for 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Feb 2022

Jevnaker fotball og Hønefoss ballklubb har signert en avtale om å stille samarbeids lag på J-15 for sesongen 2022. Jif fotball har et klart må om å satse på å utvikle jentefotball satsingen i klubben. Vi har en egen jentefotball ansvarlig i styret, og vi ønsker å øke rekruteringen i åra som kommer. 

For å kunne gi flest mulig jenter muligheter til å få et godt tilbud både sportslig og ressursmessig må vi pga. få spillere i enkelte årganger inngå samarbeids lag med klubbene rundt oss. HBK er "lokomotivet" i distriktet mht dame/jentefotball, og det gir gode muligheter til våre jenter både på bredde nivå og de som virkelig vil satse på fotballen. Målsetningen for JIF er å bygge opp en egen satsning i egen klubb, men samtidig ha et samarbeid for å styrke jentefotballen i hele distriktet. 

Det ble derfor avholdt et foreldre/infomøte på klubbhuset torsdag 17.02. Jentene skal trene to økter i Hønefoss og en økt på Jevnaker i uka. Videre skal seriekampene spilles både på Jevnaker stadion og Aka Arena. Jevnaker fotball ser frem til et godt samarbeid fremover til beste for jentefotballen i distriktet. JIF fotball og HBK ønsker spillerne, trenere og støtteapparat lykke til med sesongen!


--
Hilsen
Geir Ivar Sæthren              
Styreleder Jevnaker IF Fotball  
 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.