Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Ordfører Morten Lafton får hjelp til å klippe snoren til JIF's nye E-sport senter

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Nov 2021

Snoren er klar for å klippes.

 

Torsdag kveld åpnet JIF Fotball sitt nye E-sport senter.  Jevnakers ordfører Morten Lafton sto for den offisielle åpningen. I sin tale påpekte han betydningen av møteplasser hvor barn, ungdom og voksne kan treffes. Han berømmet fotballen for å gå foran og skape disse møteplassene og hvilken betydning dette har for barn og ungdom som vokser opp i Jevnaker. Noen gir seg med organisert idrett i ungdommen og da å kunne tilby disse alternativer, som f.eks. E-sport, vil medføre at de fortsatt kan være en del av det sosiale miljøet på stadion. JIF ønsker å ta samfunnsansvar utover bare det å drive med fotball. I høst startet vi Idrettfritidsordning og nå også E-sport senter.  I tillegg jobbes med med en ny hall for fotball og turn.  Ambisjonen er å gjøre klubbhuset til et Aktivitetshus både for de som er med på det organiserte og det uformelle.  E-sport et i stor utvikling og flere og flere klubber dannes rundt omkring i det ganske land. 

Vår visjon er at dette skal være åpent for alle. Våre verdier er at dette skal inkludere alle og tilby et sosialt miljø som alle kan føle seg trygge i.

Ingen skal føle at de må skjule at de er gamere. Det er noen holdningsendringer spesielt blant voksne som det med må jobbes med.

En stor dugnadsinnsats har vært gjennomført for å få til E-sport senteret. Det er lagt inn nye fiberlinjer til klubbhuset. Det måtte rives og bygges opp igjen helt nytt for å få på plass til E-sport senteret. En stor dugnadsinnsats og stor takk til Rune Hansen som har vært ansvarlig for ombyggingen.  Takket være midler fra Sparebankstiftelsen DNB har vi kunnet gå til innkjøp av utstyr til E-sport senteret.

Avhengig av hvor mange som melder seg inn som medlemmer (gjøres via fotball@jif.no) vil det bli tilbud om faste treninger fremover. Første organiserte trening og for å bli bedre kjent, er torsdag 4. nov. kl. 1800 på E-sport senteret. Da kan alle som ønsker komme og registrere seg som interesserte.  Vi kjører en gratis prøveperiode ut året.

Åpningsarrangementet ble avsluttet med pølsefest og utdeling av vannflasker til alle fremmøte. Takket være midler fra Sparebanken1 Ringerike/Hadeland.

Veiledere JIF E-sport senter: fra venstre: Daniel, Harald og Tåle.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.