Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Oppsett seriekamper - Korona

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mai 2021


Vurdering:

Kommuneoverlegen i Lunner har hatt samtale med NFF i forbindelse med dette da en del av Buskerud kretsen har oppsatt kamper til uken i seriespill for G16. NFF tolker regelverket slik at dette ikke er anbefalt, og anbefaler kretsene om at kamper på tvers av kommunegrensene avlyses på trinn 1 i gjenåpningen som vi er på nå.

 

Når vi kommer over på trinn 2,som muligens kommer til uken, men ikke bestemt enda, åpnes det opp for kamper på tvers for barn og unge. NFF er klar over at bl.a. Buskerud har satt opp seriespillet og kamper som går på tvers av kommunegrenser, men de skal ifølge NFF ikke gjennomføres hvis ikke trinn 2 i gjenåpningen blir iverksatt.

 

Kommuneoverlegene regionen har snakket sammen i dag, og er samstemte i NFF`s anbefaling. Vi ber våre klubber forholde seg til disse.

Dette betyr at det IKKE BLIR SERIEKAMPER TIL NESTE UKE FØR EVNT. TRINN 2 BLIR IVERKSATT. Info rundt dette kommer til neste uke.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.