Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Apr 2021


JIF FOTBALL EXTRA – NY PÅMELDING Første runde med EXTRA-treninger har vært en stor suksess og vi har gleden av å tilby en ny runde. Denne gangen utvider vi tilbudet som nå gjelder fra gutter/jenter 10år opp til JR-gutter/Jenter17.

EXTRA-treningene vil gå over 8 uker med oppstart Fredag 30.april.

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten.

Faste instruktører med meget høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.  

Første treningen vil være gratis, så alle kan komme innom og finne ut om dette er noe de ønsker å være med på videre fremover. Faktura vil sendes ut ved oppmøte på den 2. treningen og utover.

Treningsavgift kr. 500,-. (innbetales konto: 2030.69.08813 merkes med JIF Extra og navnet på spiller).

Påmeldingsfrist 27. April.

Navn + fødselsdato på barn og foresattes navn, tlf og epost sendes på mail til admin@jif.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.